4 Май, 2023 17:32 1 394 46

И Европол се включва в разследването на атентата срещу Гешев

  • иван гешев-
  • атентат-
  • европол

Още във вторник от българска страна бе обявено, че ще се търси международна помощ

И Европол се включва в разследването на атентата срещу Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

Европол също се включва в разследването на взрива по колата на главния прокурор. Това потвърдиха за NOVA източници от разследването.

Още във вторник от българска страна бе обявено, че ще се търси международна помощ. До момента е ясно, че минути след опита за атентат на място е бил експерт по антитероризъм от Израел. Първоначалните му заключения сочат, че става въпрос за опит за убийство, обяви зам. - директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Акцент в работата на Европейската полицейска служба е да помага на страните - членки на общността в предотвратяването и борбата с международната организирана престъпност. Тя подкрепя разследвания, започнати от съответната държава, но никога не арестува, нито първа започва разследванията. Работата ѝ обикновено се състои в подпомагане на процеса по разкриване на престъпления, които изискват международен подход и сътрудничество.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кодруца корумпираната

    29 2 Отговор
    Всички сме участници в цирка.
  • 2 И накрая ще стигнат до поръчителите

    8 30 Отговор
    злобният магьосник Дългоноско, джуджето Танаско, Киро Простото и оКокор Асан!

    Коментиран от #5

  • 3 Ей сега вече си вкара автогол,

    35 7 Отговор
    прокурорчето на Боко и Шиши.
    Ще го пипнат, че е направил постановка, за да си отърве кожата от набиращите скорост разследвания срещу Боко и Шиши по цял свят.
  • 4 Перо

    33 4 Отговор
    Ще станем за резил, като чужденците установят театър, без атентат, заподозрени и обвинени!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Закривай

    26 6 Отговор
    Тез се чудят как да украсят историята..вчера казаха че се консултирали със израелец но не бил идвал..сега бил идвал минути след взрива..нашите гъби дето са експерти на служба къде са??..смешното е че само Гешев знае какво се е случило със Гешев
    Закривай прокуратурата и ефективни присъди по старшинство това ви чака
  • 7 Град Симитли

    20 4 Отговор
    Чи кЪ!
    И патагонското ФБР ще се включи в разследването на този ужасен акт от планетарен мащаб!
  • 8 Когато национални телевизии

    21 3 Отговор
    в новините си и коментарите на водещите си журналя говорят открито за "предполагаемият атентат срещу Главният Прокурор", това означава само че държавата е превзета и овладяна напълно от политическата и криминалната престъпност, която е подзчинила напълно и средствата за масова информация. В такъв случай, като резултат от тази задкулистна престъпна власт, чакайте или диктатура или гражданска война.
  • 9 ❤️‍🩹🍿🦥

    3 19 Отговор
    България е:
    1.Част от ЕС, най корумпираната, с най бедното, и най измиращото население в Европейският Съюз.
    2. Като част от ЕС, България е длъжна да бъде помогната в разследването на тврористичният акт срещу Иван Гешев и неговото семейство.
  • 10 Гошо

    21 4 Отговор
    Нито интерпол нито никой няма да разследва, тва са димки за вътрешна употреба... точно колкото пиратка беше и атентата... руска школа.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пучо Капучо

    21 5 Отговор
    И ко ще разследва Европола? И кво ще установят накрая, което е по-важното? Че тротилът е менте, това ще установят...пърли тревичката само.
    Извод - менте тротил, за менге човек.

    Каскетина да подава оставка и да отива на пилона - уроците ще ги получава в къщи...безплатно.
  • 13 истина е

    18 4 Отговор
    Ти да видиш сега какъв автогол си вкара , и няма да излезеш никога от калта !!
  • 14 Джуджето Танаско и Киро Простото:

    9 15 Отговор
    "Ние демократите и честните политици на България ще повярваме че има атентат срещу Главният прокурор, когато той бъде убит от нашите приятели от криминалният контингент, заедно със семеството си! До тогава ще отричаме, като комунисти на разпит."
  • 15 #спасетепутин оп Гешев

    13 6 Отговор
    Тез глупаци така както са разорали поляната ония ще разследват това което им предостави нашето следствие..съответно със флашките дето ги изфабрикуваха..Гешев е умствено нефункционален да занимава хората със изпълненията си..най-малкото че дори европол да свършат някаква работа трябва пак да се свържат с него и той да реши кое как е
  • 16 Минева

    18 4 Отговор
    Излагацията българска ще бъде яка
  • 17 Правилно

    23 2 Отговор
    Да се включат и ЦРУ, МОСАД, Дарт Вейдър, Крали Марко и Осемте джуджета. И да разгромят злите гении на галактиката - Иванчева и Петрова.
  • 18 Благодарности от сърце

    6 6 Отговор
    Ние българската престъпна Олигархия, нагушила се, та чак се задавила с национални активи за милиарди, придобити по най-бандитски начин и направо без пари по време на масовата приватизация, както и криминалният мутренски контингент с когото сме в братски съюз решихме да помогнем и да се отблагодарим на нашите Политически представители в Законодателната и изпълнителната власт от ДБ-ПП за техните неуморни усилия по разрушаване на българската държава, на съдебната система, на политическата система, както и най-вече на българската прокуратура. Благодарим ви приятели че ни освободихте от съдебно преследване, като унищожихте Специализираната Прокуратура и Специализираният съд, както и смачкахте службата КОМПИ, която практически от 2 години изобщо не работи. Затова решихме да съкратим драстично вашият труден път по "реформиране" и превземане на българската Съдебна система и нейното подчинение на нашите и вашите престъпни интереси, като премахнем Главният прокурор Гешев с което да получите един тласък в съдебната реформа за наше и ваше Благо! Днес не успяхме, но обещаваме че ще успеем само и единствено заради вас и нас.
  • 19 Гост

    17 3 Отговор
    Каскета ще го хващат в лъжа, в пандиза му е мястото заедно с ТУЛУПА.

    Коментиран от #45

  • 20 Естествен Интелект

    9 1 Отговор
    Идват да търсят руския паспорт, случайно изгубен там някъде....
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тоя боклук много важен

    13 3 Отговор
    се оказа. Личи си че ЕС подкрепя статуквото и натиска България в калта.
  • 23 Сарафов

    10 2 Отговор
    Вече е сигурно, че ще обвинят Путин! И ще използуват евроатлантически термини, като: обосновано предположение, вероятно, много е вероятно, по всяка вероятност и т.н.
  • 24 Прекаран

    4 4 Отговор
    Тоз клоун да не е получил обаждане от европрокуратурата във стил
    Много държим на вашата безопасност и пращаме нинджи да ви помогнат нали нямате нищо против..ама нали нямате
  • 25 Чайки летят напред назад

    9 3 Отговор
    Сега да не намерят там часовник Пальот с герба на Рф.
  • 26 Истински дедектив сериала

    12 2 Отговор
    Прави ли ви впечатление че версията за събитията се сменя всеки ден по два пъти
    И това при условие че главният прокурор на републиката е на място..разбирате ли във какъв филм се вкараха тия циркаджии

    Коментиран от #32

  • 27 опитът за убийство на Гешев е един

    5 9 Отговор
    изскрен акт на благодарност от страна на криминалният контингент и престъпната олигархия към своите представители в политическите среди, които неуморно се опитват да унищожат Съдебната система на Р. България в своя полза и в полза на олигархията и престъпността. Така както ПП-ДБ помага на олигархията и престъпниците да оттърват затвора, така престъпността и престъпната олигархия полага на ПП-ДБ в борбата им срещу Гешев и Съдебната система. Ако го убият ще отпадне нуждата да се гласуват промени в законодателство, чиято единствена цел е смяната на същият този Гешев и замяната му с "наши" хора, които да ни направят още по-престъпно богати!

    Коментиран от #30

  • 28 Цирка продължава

    13 2 Отговор
    До кога ще ни занимават с тоя нещастник.
  • 29 истината и само истината

    8 3 Отговор
    Копейката каза, че това е посегателство върху държавност а както знаем той казва само истината и никога не лъже.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Къро

    3 7 Отговор
    Танасе-е-е, не се напъвайте бе джудженце сладко, заедно Христо Дългоносков с тая пуста съдебна реформа, дето ще ви изяде главите. Айде нема нужда! Ние ще го гръмнем Каскетя и тия промени ще станат излишни. Ще турите на секундата "наш общ човек" за Главен прокурор и тогава ние и вие ще си крадем на воля и ще дерибействаме до насита. Не че тоя Каскет ни пречеше много, ама други си е да си е наш човека. Ние с Белградския и Дубайския се разбрахме за финансирането, както се полага, а пък ние "ексепртите" ще си свършим работата. И от нас всичките едно "Голямо Благодарско" за това че закрихте Спецсъда и Спецпрокуратурата, че много ни гониха баш тия! Аман от тоя Боци и тая ГешеФтура, свобода трябва на тоя народ! Свобода!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 🦩💫да бе да

    4 1 Отговор
    НСО , охраната и боко в хор🦩, малко мътно но " правдоподобно🤣🤣🤣
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Танас Танасов

    8 1 Отговор
    и дроновете срещу Путин и взрива срещу Гешев са самоинсценировки
  • 36 джуджето Танаско и Дългоноско

    1 7 Отговор
    помагат на Къро, Дубаеца и на Белградския в битката им с Гешефтурата, а Къро, Дубаеца и Белградския помагат на джуджето Танаско и на Ристу Дългоносков в битката им с Гешефтурата! Дружба навеки! Едните закриват Спец Съда и Спец Прокуратурата, а другите "закриват" самият Гешев! Днес на успяха но утре ще успеят и усмивката отно ще грейне на смачканото лице на Джуджето Танаско и увисналият нос на Ристу Бойкикев. А казват че българите не можели да работят заедно! Айде де!
  • 37 Никой

    6 1 Отговор
    КОЙ беше главен полицай на Републиката когато се спомина след атетантат банкера Емил Кюлев, ами взривяването на бронирания мерцедес на Иван Тодоров -Доктора, главния прокурор на въоръжените сили Николай Колев. Колко убийства висят на този Гл. секретар на МВР. Спомняте ли си колко разкриха пред неговото царуване на този пост -0 убийства ,не броя кокошкарските а знаковите. Сега ще ни баламосат удобно с някой който вече и за пореден път е далеч от България .
  • 38 Бай Онзи

    10 1 Отговор
    гешефт позор , оставка и затвор !!!
  • 39 Мале

    10 0 Отговор
    Щом Европол занимават мауците с този дребнав случай колко го бива това следствие и прокуратура?Неработещи,некадърници.Като им видиш мутрите и разбираш фигуранти и слугинаж на мафията.Бяха подготвени с репертоар минути след "атентатчето.И пак един куп глупости изговорени преди разследване.
  • 40 Алооо

    12 1 Отговор
    Да се включат и най после да разберат, че Каскета самоинсценирал взрива....
  • 41 Тома

    9 0 Отговор
    Ако някой вярва на ясен тодоров и на сарафов с тези лица на престъпници жестоко се лъже
  • 42 Нямаше

    1 4 Отговор
    А ако установят че наистина е атентат?!Какво ще кажат всичките майстори на взривове,политика,вируси,пръскане ,плоска земя и т.н
    Абе защо не си налягате парцалите,ако наистина имахте ценз за толкова неща сега нямаше да драската от мизерните си апартаменти в БГ и нямаше да бачкате за заплата в тъпа фирма с още по-тъп шеф!
  • 43 Последствия

    5 0 Отговор
    Ето така, сега ще видите как ще арестуват Гешев като подбудител!
  • 44 Ха Ха

    2 1 Отговор
    още един......закъснял лизльо с коментар ! Съ......подига на пръсти под прожектора !
  • 45 СМРаД

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Той толупа ,няма да го познава после.За да отърве кауша.
  • 46 Лили Иванова

    1 0 Отговор
    ШЕНГЕН ли??????!!!!!!!!!! ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН-ще го гледате!!!!!!!! Е сега ЕВРОПА разбра,че освен мошета,ушета,клептета сме и актьори-аматьори!!!!!!!! Разбра що за ПРОКУРАТУРА,СЛЕДСТВИЕ имаме що боклук работи там......ШЕНГЕН - на Кукув ден!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове