Last news in Fakti

14 Май, 2023 08:20 3 858 36

17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти

  • колабирал-
  • дискотека-
  • обиск-
  • пловдив

Собственикът на дискотеката отрича в заведението да е имало балони с райски газ

17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти - 1

Има ли колабирало дете в пловдивската дискотека, която стана печално известна след обиск на МВР и събличане на клиенти? Все още новината не е потвърдена от полицията, но бащата на момчето призна за случилото.

Пред пловдивски медии бащата на ученика - футболистът Георги Кокалов потвърждава, че 17-годишният му син е бил с декларация за придружител на дискотека, където е колабирал и след намеса на охраната на заведението е откаран в болница. Пак по думите на бащата пред trafficnews, има алкохол в кръвта на момчето, но не и следи от наркотици.

Пред медията собственикът на дискотеката отрича в заведението да е имало балони с райски газ.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А вие какво очаквате!

    59 1 Отговор
    Собственикът на заведението да декларира обратното ли...?!
    Абсурд!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ХАХАХА

    79 4 Отговор
    Сега ще има ли възмутени от самата дискотека,от която може да не си тръгнеш здрав и прав или се възмущавате само от "бруталните"действия на МВР?

    Коментиран от #33, #35

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сега

    60 2 Отговор
    Алибега да каже !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Исторически парк

    35 2 Отговор
    1 фира по-малко.. впрочем под 18 е забранено да се ходи в чалготеки.. сам си е виновен 😉😏
  • 11 Родител селски

    42 3 Отговор
    Пил е кола и бира и нормално е да колабира.и въпросът е какво прави не пълнолетен в нощно заведение,родителите му са виновни ,че са го пуснали на бар, от малък иска да бъде гъзар този пишлигар..
  • 12 Лове

    47 1 Отговор
    Разбра се ,че баща му е футболист нормално е те са най големите селендури и децата им не им отстъпват по селения..

    Коментиран от #36

  • 13 Калпазанин

    44 3 Отговор
    А вие какво очаквате бре изперкали родители, то не е само да създаваш поколение а и да си го възпиташ, нали искахте димокрация на ви димокрация чалга наркотици дрога безнаказаност и после кой ми @@а в гащите, а колко млади си отидоха и след дискотека дрогирани пияни и най вече все невинните плащат, либерастията до това води
  • 14 От Варна

    40 3 Отговор
    Всеизвестно е, че в дискотеките вървят алкохол и опиати! Те от това печелят. И родителите го знаят, но с тийнейджър не се излиза на глава! Горките, само се надяват, децата за не “залитнат” сериозно! Защо не направят както в Америка, на дискотека и алкохол след 21 години? Нали се учим от тях, но явно всичко добро при нас се изопачава. Да не се жалват дискотекаджиите, а да им следят изкъсо откъде са печалбите! Скъпи коли, имоти, пътувания на скъпи дестинации….. това не се постига от продаване на безалкохолни и осигуряване на танци-манци…. Само да се види какви хонорари плащат на певачките за една вечер! Мръсни пари се въртят там! Ами тия с наргилетата, в заведение пред Фестивалния се вижда как невръстни младежи пушат, и понеже е скъпо, с едно наргиле 5-6 човека . Даже им предоставят учтиво личен мундщук…. И посред бял ден може да се види такава картинка. Пушат ароматни треви???

    Коментиран от #17, #19

  • 15 Ванток

    27 0 Отговор
    На седемнадесет на бар ? Ако нее с придружител не е позволено!
  • 16 пппп

    41 0 Отговор
    В цйганския квартал Христо Ботев в София се продават кристали, билки, марихуани и всякакви други наркотици от 5 - 6 години съвсем свободно! Всички младежи станаха наркомани в махалата, мислите ли че шефа на 1-во районно не знае кои са дилърите при положение, че целия квартал ги знае кои са ??

    Коментиран от #27

  • 17 ХАХАХА

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "От Варна":

    Ама ти намери ФАЩ да даваш за пример ,че и с побългаряме се опитваш да иронизираш българите. Ами да те светна бе мой човек ,че там си купуват алкохол с приятел навършил 21 години и също така по клубове влизат с фалшиви лични карти ,та 2 престъпления в едно или викаш ама ФАЩ са все и вся ,а.
  • 18 Цървул до цървула, боклук до боклука

    34 0 Отговор
    СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БГ ЧАЛГОТЕКИ, ТЕЗИ АЛЧНИ СЕЛЯНДУРИ НИКОГА НЯМА ДА СТИГНАТ ЕВРОПЕЙСКО НИВО. ТЕХНИТЕ "ЗАВЕДЕНИЯ" ЩЕ СИ ОСТАНАТ БОРДЕИ. ЩЕЛИ БИЛИ ДА СЪДЯТ ПОЛИЦИЯТА! ВСЪЩНОСТ ВИНОВЕН Е ПАРЛАМЕНТА: АКО ТОЙ ПРОКАРА ЗАКОН СЪГЛАСНО КОЙТО ЗАВЕДЕНИЕ, В КОЕТО СЕ ОТКРИЯТ НАРКОТИЦИ, ДА СЕ ЗАТВОРИ ЗА ГОДИНА, САМ СОБСТВЕНИКЪТ ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ЧИСТОТАТА В НЕГО!

    Коментиран от #26, #28

  • 19 Бравос

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "От Варна":

    Вси си мисля, че е по добре непълнолетен да се напие в дискотека отколкото да бъде застрелян в класна стая, което е ежедневие в твоите любими САЩ:) Ти как мислиш:)
    П.П. Гледай документалния филм за Филаделфия от миналата година - 10 годишни се дрогират по улиците, като дори няма нужда да плащат вход за дискотека:)
  • 20 БгРеалност

    18 0 Отговор
    чалготека=менте алкохол+наркотици !
  • 21 Д-р Курев

    8 2 Отговор
    Дискотеката ли е виновна или родителе те ?

    Коментиран от #29

  • 22 Ченгетата почнаха

    6 8 Отговор
    терора. Сега ще видите като се сформира фашисткото правителство.
  • 23 колумб

    22 0 Отговор
    90-те години, музиката спираше и минаваха полицай с маски и автомати , проверяваха наред и след това купона продължаваше до зори.Не беше никаква новина:) Ама сега неали всички са женчовци с бради иплешиви глави на които света им е длъжен за всичко...

    Коментиран от #25

  • 24 Истината:

    11 5 Отговор
    Алибега да Организира протест срещу Демерджиев за произвола на полицията!
  • 25 мммм

    13 1 Отговор

    До коментар #23 от "колумб":

    Айде бе, кои 90-те години викаш ? Аз от 1987 до 1995 г. редовно ходехме на дискотеки в Студенски град, и нито ведъж не са ни проверявали полицаи в дискотеката! Тогава не слушаше чалга в дискотеките, сега е отвратително с чалгата в дискотеките
  • 26 То пък

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "Цървул до цървула, боклук до боклука":

    В "белите"държави все едни "ентелегентни " са собствениците и само кока кола се сервира в дискотеките. Там ни наркотици се продават ни женска плът ,а дискоманите направо само едни блусчета танцят мани,мани.

    Коментиран от #31

  • 27 Георги

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "пппп":

    Навсякъде е така
  • 28 Нобеловата награда

    17 1 Отговор

    До коментар #18 от "Цървул до цървула, боклук до боклука":

    Ако можех, щях да ти дам три плюса. Разбира се, че Парламента и правителството са виновни. Драконовски мерки тук са нужни. Ама нали техните деца са все по колежи и университети в чужбина. Дреме им за нашите.
  • 29 Ееее! Писна ни от талмудисти!

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Д-р Курев":

    Не, Х.уйов! Виновен е собственикът на дискотеката - виновен е не можа, а този, който го държи!
  • 30 Наглецо

    8 0 Отговор
    Тоя вертеп да го затворят !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 А ти путурчо

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Църул до цървула, боклук до боклука":

    Сигурно от собствен поглед изказваш мнение ,доста по различно от самите посетители на клубове и "ентелегентните" им собственици .
  • 33 Шопо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ХАХАХА":

    Който го е страх от вълци да не ходи в гората.
  • 34 хак да ви е

    0 0 Отговор
    после куките криви 😁
  • 35 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ХАХАХА":

    Никой не коментира, че дискотеките и съвременната "диско-култура" водят началото си от НЮ-ЙОРКСКИТЕ ГЕЙ-КЛУБОВЕ.....?
  • 36 дядо поп

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Лове":

    Баща му само се правеше на футболист. Иначе си беше едно посредствено ритнитопковче!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове