Last news in Fakti

20 Май, 2023 06:06 18 314 12

Бойко Атанасов: Вероятно Цацаров е режисьор на конфликта между лобитата в Прокуратурата

  • бойко атанасов-
  • прокуратура-
  • сотир цацаров-
  • иван гешев-
  • борислав сарафов

Действията на Гешев поприключиха като необходимост, заяви следователят

Бойко Атанасов: Вероятно Цацаров е режисьор на конфликта между лобитата в Прокуратурата - 1
Снимка: Евроком

"Това, което виждаме по върховете на прокуратурата, ние го наблюдаваме отдавна. Това е конфликт между двете лобита, Борислав Сарафов от едната страна и Гешев от другата, които са предводители на старото, утвърдено ръководство на прокуратурата и хората, които са от старата гвардия. Освен Сарафов там беше и Гешев, но сега се разделиха и като че ли Цацаров, който ги обединява и ги свързва, който последните дни не се е появявал по никакъв начин, е режисьорът на тази атака.

Това заяви в предаването "ЕвроДикоФ" на телевизия "Евроком" следователят Бойко Атанасов.

"Всичките тези действия са за възстановяване на хегемонията на тези прокурори и следователи, които гравитират около Цацаров и Сарафов, а Гешев е една рожба на Цацаров. Помните, че той беше неговият любимец и беше инфилтриран на този пост да стане главен прокурор, за да може да прикрие всичко онова, което се е случило в мандата на Цацаров. Е, той си свърши работата", подчерта Атанасов.

"С идиотското си поведение, с всичките глупости, които натвори с неадекватното си поведение отклони вниманието от мандата на Цацаров и прикри всичките безобразия административни, а защо не и наказателни по неговия мандат, за да не се търси отговорност нито от Цацаров, нито от приближените му, така че действията на Гешев поприключиха като необходимост, той повече не им е необходим и започнаха да се дистанцират всичките от този кръг", посочи Атанасов.

На въпрос на водещия Сашо Диков кой активира Сарафов, Бойко Атанасов отговори:

"Активираха го хората, които са около Цацаров. Цацаров много добре знаете, че е човекът, който е предан на Бойко Борисов. Бойко Борисов е човекът, който има най-голям интерес прокуратурата да започне да функционира не така хаотично и да не случват такива действия, които да засегнат и него, и неговите хора от ГЕРБ. Виждаме, че Гешев започна да заплашва "лицето Бойко Борисов" и опитва да се еманципира от статуквото, което го е излъчило. Няма как това да се случи. Законът за съдебната власт и Наказателно-процесуалния кодекс позволяват да се създават такива бих ги нарекъл "административни уроди" да се произвеждат като независими администратори, каквато е и фигурата на главния прокурор и тя е безгранична като власт".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цацаров

    98 4 Отговор
    е един лукав хитрец , както и страхлив и двуличен , с множество непростими грехове към България и народа ѝ , които трябваше да защитава , но попрочел малко повече книги от тях ! Сега се спотайва като пръднал в трамвай .

    Коментиран от #3

  • 2 Мартина

    27 68 Отговор
    И на този красивитет все Борисов му е виновен.
  • 3 Чума

    54 17 Отговор

    До коментар #1 от "Цацаров":

    Щом го е харесала Ана Салич, първата дама на медиите, значи е много стойностен господин Цацаров! Млад, напет, атлетичен, успял в кариерата! На другия полюс е Гешев - подгонен и нежелан от собствената си глутница!
  • 4 Баба ти

    52 11 Отговор
    Видя се на кадър, колко изкусен е каскетът в късането на документи. Това е усъвършенствал до циркаджийски фокуси за годините като шеф на каскетурата.
  • 5 СДСподпалиBG

    55 7 Отговор
    На Бойко Атанасов, слугите от ВСС и Инспекторат му спретнаха дисциплинарка,за това, че за половин час през работно време дал интервю пред една медия, критикувайки престъпниците ,облечени в тоги,а Ясенчо от Националното следствие няколко години не знаеше къде му е кабинета и непрекъснато обикаляше медиите през работно време да възхвалява тогите и верните на Гешо.Е,това ако не се казва мерене с двоен аршин .
  • 6 Ком

    35 1 Отговор
    Твърдо съм убеден, че "изявленията" на Гешев ще имат ефект като закона "Магнитски". Обикновено словоблудство.
  • 7 Гост

    55 6 Отговор
    Мазната цаца също трябва да бъде преследвана от закона. Да не я забравят, салич да му носи сандвичи у затвора
  • 8 Фактъ

    33 4 Отговор
    Цацаров криеше престъпленията на the Pumpkin . Но , иде видов ден !
  • 9 Антикомунист

    10 19 Отговор
    Още един главанак се изходи по въпроса!!!!!!!
  • 10 РИБА АМА ЦАЦА

    23 0 Отговор
    ЦАЦА АМА РИБА 😛😁😄😂😂😃😀😛😄😂😃😀.
  • 11 Бай Иван

    18 0 Отговор
    Аз пък изкам Гешев да се ядоса и да извади на всички кирливите ризи на показ.
  • 12 ГАНЮ

    8 1 Отговор
    Като ги награби сега Гешев на рогите ще стане работата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове