Last news in Fakti

27 Май, 2023 05:00 5 329 29

Първан Симеонов: Гешев има да казва доста за Борисов

  • първан симеонов-
  • продължаваме промяната-
  • запис-
  • иван гешев-
  • бойко борисов

В ПП първо говореха за монтаж на записа, после не чухме възражения, заяви политологът

Първан Симеонов: Гешев има да казва доста за Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Политическата криза няма да свърши скоро.

Това прогнозира пред БНТ политологът Първан Симеонов.

Той смята, че ротацията, за която се споразумяха ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е "мехлем"."И двете страни по-скоро искат това да се случи. Вярно е, че след такива записи това изглежда наистина сложно. Този запис е кухненски запис. Гадно и отвратително е", коментира той разпространения от Радостин Василев аудиозапис.

"Дано записът има образователно значение за хората, които се интересуват от политиката. Западняците съгласуват и армиите с нас. Така се спазаряват нещата. Всяка кухня звучи гадно. Неща, идващи от Радостин Василев, няма да повлияят на либералните фенове. В записа чух много вярна калкулация: може да ни бие с повече, но няма да правим заедно 120 и ще трябва да се разбираме с още хора. Естествено, че в кухнята ще е грозно и гадно. Представяте ли си как в разговора се чува: "Асене, да оставим малко Гешев да бие Борисов". Те наистина трябва да направят правителство. Ротацията е пример, виждан на много места в света. За конституционно мнозинство ДПС са необходими, според мен Борисов ги изигра за правителство", коментира още Първан Симеонов.

"Вчера в ПП се говореше за монтирани записи, днес имам чувството, че приемаме всичко като чиста монета. Не чухме някакви конкретни възражения", коментира от своя страна Петър Чолаков.

Според него, ако ПП бяха изпълнили първоначалната си заявка - разграждането на ГЕРБ, е трябвало да оставят Гешев да поработи. "Той има да казва доста нелециприятни неща за г-н Борисов. Темата на седмицата е предателството. ПП към избирателите, Радостин Василев. Драмата е пълна. Бай Ганьо трябва да бъде най-доволен, защото "всички са маскари". Платон е казал, че в политиката привличат най-недобродетелните хора. Моралът за повечето хора не е толкова важен, казва гласа на записа - Кирил Петков. Безспорно трябва да има правителство, но по какъв път са тръгнали, когато трябва да взимат решения за всички хора? Като си нямате взаимно доверие, е по някакъв начин детинско", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Ставри

    26 2 Отговор
    Триещия мнения ще бъде изтрит от коментиращите
  • 2 ЕДГАР КЕЙСИ

    21 24 Отговор
    ГЕШЕВ ИМА ДА КАЗВА И ......... ЗА ZЕЛЕНИЯ ЧОРАП ....... ЗА НАМЕРЕНИТЕ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ В (П)РЕZИДЕНТСВОТО .......... ФАКТ !

    Коментиран от #4

  • 3 Я па тоя

    25 4 Отговор
    Ти пък откъде знаеш кой какво има да казва
  • 4 Индийски БИВОЛАР

    17 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    ДА НЕ СИ ПИТАЛ Н ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ПОСЛАНИК БАЙЕРЛИ

    Коментиран от #6

  • 5 Пешо

    34 13 Отговор
    Гешев има да казва доста неща и за тия михлюзи. Харвардските от.репки започнаха късно, но с невиждан размах. Спокойно могат да правят компания на буци и сие в панделата.
  • 6 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 22 Отговор

    До коментар #4 от "Индийски БИВОЛАР":

    ЗА ПО ГОЛЯМА ИНФОРМАЦИЯ ПИТАЙ ........ Н . ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО , ТОВАРИШ МИТРОФАНОВА ........

    Коментиран от #8, #11

  • 7 ТрампЛин

    19 6 Отговор
    Да започва!!! Колкото има БешеФ да казва, толкоз ще научим и за неговата роля в групата на Шаро-Борисов, БешеФ и Пеевски! Ако Каскета беше чист, до сега да е пропял, плаши гаргите и Борисов знае това много добре.
  • 8 Гледам с лъжите в България

    28 8 Отговор

    До коментар #6 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    и с купуването на плява да си продава страната за грантове, не се занимава Митрофонова, а онова посолство на Козяк! Та не виждам смисъл от вменяване на лъжи и простотии против собственото ти бъдеще! Звучи супер тъпо да ми се хвали някой, че си е продал, род, родина, бъдеще, достойнство!
  • 9 Георги Илиев Митев

    22 5 Отговор
    Каква любов , каква обич към фуражката другаря Бойко Борисов от всички политици и социолози . Кажете истините за обикновените хора , които продължават да ги насилват , сплашват , заплашват и въвличат в престъпни схеми и практики и накрая ги вкарват в затворите и арестите . Най-уязвимите са безработните и хората с нулеви доходи , но за тях никога никой не споменава как ги притискат финансово и политически , за да ги унижават пред света и младежта .
  • 10 хихи®

    18 4 Отговор
    Той Гешев и за Петков ича какво да казва....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мнение

    7 13 Отговор
    Да, монтаж е и когато изваденото е от контекста по начин, които ражда различни интерпретации и внушения.

    Коментиран от #14

  • 13 Не е важно какво има да казва, важно е

    17 1 Отговор
    какво има да доказва
    Иначе ежедневно всеки си говори срещу всеки в тая държава, не го ли разбра тоя и другите, анал.итици които се изхождат всеки ден по медиите...колкото да са там
  • 14 ОМБРЕ

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение":

    ГОЛЯМ МОНАЖИСТ Е БАЙЕРЛИ ЩО ДОКЛАДИ МОНТИРА -БЕДНА ТИ Е ФАНСАЗИЯТА
  • 15 Едно е ясно!

    18 9 Отговор
    Пепейци +Дебейци =на герберасти!Само Възраждане!
  • 16 анонимен

    28 3 Отговор
    Как не ги е срам изобщо да говорят. Втората политическа сила сама признава,че са 10 % ППДБ. Как прогнозирахте преди изборите ,че са 25 %? И социологическите агенции са в схемата, за подмяна на вота. Така че Първан Симеонов да се скрие вместо да дава акъл.
  • 17 Първанчо

    9 3 Отговор
    е един муден и флегматичен социолог. Много думи, без нищо казване. Върти го, и го сучи. И за еврото драги, ромите отидоха да работят за евро в Западна Европа, този седнал да ми говори, че хората имали страх . Личи му, че е рашист отвсякъде.
  • 18 това платеното льохманче

    7 2 Отговор
    пак нещо пророкува по поръчка
  • 19 Какъв анализатор е тоя

    6 3 Отговор
    Този е финансов консуматор.
  • 20 Пешо

    5 3 Отговор
    А Първанчо от къде знае и какво знае за това Гешев какво има да казва за Борисов .И тоя "политолог се оказа смо..няк .
  • 21 На това на картинката му

    5 3 Отговор
    се плаща да ходи по студията и да замазва политическото безочие.
  • 22 Баш софиянец

    8 4 Отговор
    Какъв "мехлем" бе?! Щатите поръчаха да се коалират ПП и ГЕРБ и да приемат първо важните за АМЕРИКА закони. Щото иначе ще ги разкостят. Само за това става дума. Вече приеха истанбулската конвенция (под друго име но я приеха. Честито!).
  • 23 Асан Кокорчев:

    2 2 Отговор
    "Тиквата ще ни слуша, докато го е страх от Гешо". Кратко, точно и ясно. От Гешо, никакви разкрития не очаквайте. Няколко месеца трябва да натиска Тиквун, да гласува всичко с пепейцидебейци. После и Гешо и Тиквун ще отидат в заслужена пенсия и никой няма да ги пипне с пръст. Жентълменски уговорки
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Опа

    5 2 Отговор
    Полезен запис! Да се види кой е кой. Обаче Гешев искаше да каже нещо сега беше момента, а той - нищо. Той е бил вътре в далаверите и престъпленията и не се надявайте, се ще предостави нещо. Радостин Василев каза и веднага го направи. В записа се чува за морал и Това е показательно в политика няма морал. Който е докопал до власта или използва връзки или безскрупулен човек.
  • 26 Минева

    1 2 Отговор
    Няма какво да казва тоя извратеняк. Оставка!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Шоп

    0 0 Отговор
    Тъп на-уйник си, Първане
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове