Last news in Fakti

27 Май, 2023 22:02 2 413 35

Даниел Митов: Циници обсъждат злоупотреба с власт

  • даниел митов-
  • продължаваме промяната-
  • герб

Така представителят на ГЕРБ коментира изтеклия запис от Националния съвет на ПП

Даниел Митов: Циници обсъждат злоупотреба с власт - 1
Снимка: БГНЕС

Това, което чух аз: Циници, които обсъждат различни варианти за злоупотреба с власт.

Това заяви Даниел Митов от ГЕРБ преди заседанието на Изпълнителната комисия на партията във връзка с изтеклия запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната", цитиран от NOVA.

В петък депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев пусна 5-минутен запис. Той твърди, че не е манипулиран, а е от заседание на Националния съвет на ПП, продължило около четири часа. Василев каза още, че напуска парламентарната група на коалицията, защото е против общо управление с ГЕРБ. Щял обаче да остане в парламента като независим депутат.

„Залагаме застраховка Мария Габриел, която... (не се чува) си мечтае да бъде премиер. Борисов се изпира през този вариант - няма две мнения, защото изглежда като коалиционно. Въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел”, се чува от пуснат запис. Твърди се, че гласът в него е на Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    48 13 Отговор
    Да , Пп са отпдци , ама и гроп съшто са отпдци....за това се самооткрихте ...пу..отровни сте всички, българите Ви мрзат
  • 2 Голям зор

    45 13 Отговор
    ПП се подиграват с елита и с нас народа.Нямам думи.
  • 3 Някой

    44 3 Отговор
    Убеден съм, че и вие сте такива, но просто не са изтекли записи от срещите ви. За сега, де.
  • 4 Наивник на средна възраст

    34 3 Отговор
    Ти да видиш - крадецът вика - дръжте крадеца.Тук и Cicero би се озорил....Да живее El Salvador,да ги приберем всичките зад решетките!
  • 5 На бала и ли на правите

    27 1 Отговор
    А е кво се правите на луди е, Тука трябва да има осъдени
  • 6 Мда

    26 5 Отговор
    Леле, докъде я докара Сю. Запис в едно начално училище щеше да е по-лъскав за коментар. Така е. като се правят постановки и се лази по опорки.
  • 7 Незнам

    28 9 Отговор
    По-голям разпищолен циник от вашия недосегаем корумпиран вожд няма е държавата.Далавера отвсякъде,рекет на бизнеси и съсипване на съдби.Ненадминат циник,когато говори и за своите си депутати като ПКП от вас реакции не чухме.Или за Ананиев за вдигането.Така,че точно вие да говорите за цинизъм е смешно.Записите са платени от вожда ви да отмъсти на ПП за ареста и да приласти ДБ.Кой незнае Схемаджията Дон Чекмеджан кой не е чувал за него?
  • 8 комодор унуфри

    27 9 Отговор
    ТО ПЪК ЩОТО ВИЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ СТЕ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ. ДО ЕДИН НЕКАДЪРНИЦИ, МУТРИ И КРАДЦИ. ПАРТИЯТА СЪБРАЛА ЦЯЛАТА ТАЙКА НА БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ. НАЧЕЛО С ЕДНА ПРОСТОВАТА МУТРА. И ТЕБ ТЕ ПОМНИМ МИТОВ КАКВО МИШЛЕНЦЕ СИ, И КАК ПРИСТАНА НА ГЕРБ. ТАКА СИ ЗАТВОРИ ЗАЕШКИТЕ УСТЕНЦА.
  • 9 пернишки кобалт

    28 7 Отговор
    А ВИЕ ГЕРБЕРАСТКАТА МАФИЯ ПРЕЯДОХТЕ С ВЛАСТ . И ВИЕ ОТ ГЕРБ ДОКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. НЕЩАСТНИЦИ
  • 10 Толкова

    19 6 Отговор
    Сте долни гербавата шайка,щом има книга за вас с подобно заглавие .Така,че циничната ви същност е документирана с факти.Както и Хронология на престъпленията на Борисов или Досиета от Рая за овшорките му.,Е интернет фактите стоят и говорят за алчност,пари и безчинства.Хич не му дреме на Борисов за държавата или за вас .Пука му за собственото си..ду--.
  • 11 Светлина

    24 7 Отговор
    Божкеее, да пускаме ли пак Мишо Бирата, ПКП, натаковах ги с 200. Пак пресолиха манджата тези от Гепи. Лъжци и измамници говорят за правила. Оня ден щяха да прецакат пак реформата, ако не беше масовата съпротива в медиите. Пълни нещастници.
  • 12 Макс

    28 8 Отговор
    Митов не знам какво е чул , но всички ние гледахме 12 години на живо как циници от ГЕРБ злоупотребяваха с власт .В крайна сметка тези, които не искат евопейско правителство намериха начин да скарат ГЕРБ с ПП , а може би самите ГЕРБ не искат такова .
  • 13 дон

    22 7 Отговор
    Митов знаеш ли защо няма нито един запис от събрание на герб?

    Защото никога не е имало такива всичко се решава еднолично в банкя, вие на обсъждате вие изпълнявате.
  • 14 Тука

    18 10 Отговор
    В тези записи не чухме ,за разлика от борисовите някой да горят,да го опраскат,да ги прекарват с 200.Или записа за президента ,където го псува долно и цинично и пак за вкарване говореше.Върха на цинизъм и фолклор стана ПКП.и сега седнали да се възмущават от други неща ,в които има истина.Морал на скорости,зависи кой е противника.Записите са с цел кал и разсейване от золумите на Банкянеца,който вечно е в някакъв схематичен ченгеджийски ход.
  • 15 Нашийник

    18 6 Отговор
    Като му видят сметката на баш циника, банкянското говедо, ще излязат и за вас записите. Не се заблуждавайте, че няма, просто тиквата поръчва убийства на кило.
  • 16 Анонимен

    16 0 Отговор
    Кво се пеним, ще преживеем каквото и да дойде, факт, минахме през робство, монарха, фашизъм, комунизъм, демокрация, пак ще оцелеем
  • 17 само да не

    16 4 Отговор
    клекнете още повече на тези циници, че минахте границата!
  • 18 Трифон зарезан

    17 6 Отговор
    Всички на държавна хранилка гласуват за ГЕРБ. Пак ще си живуркат и ще крадат от магистрали, банки, лотарията, гьола, митниците, градус 🐔, суджуци,концеси в България депутатите са ограничени в умственото си развитие да мислят. И то защото е много по-лесно да се краде от колкото да се работи.

    Коментиран от #21

  • 19 АБЕ КЪДРАВИЯ....

    16 4 Отговор
    ..........ТА НАЛИ вие УСТАНОВИХТЕ ЦИНИЗМА КАТО НОРМА В ПОЛИИКАТА................НАГ ЛЕЦ.......!!!!
  • 20 омбре

    7 0 Отговор
    Циници с малки и големи .... Митов, дръж се на положение момче !
  • 21 оня с коня

    5 15 Отговор

    До коментар #18 от "Трифон зарезан":

    Ама КЪДЕ БЕШЕ да обясниш заключенията си кой как гласува за ГЕРБ,когато тука вреше и кипеше от възгласи "ГЕРБ умре" и "Никога повече ГЕРБ"?Ама иначе ти е хубаво да вървиш 100 години след Фактите и Реалността и ДОСТОЛЕПНО да констатираш вече Случилото се!Колкото до тъпото ти заключение че всички които са на държ. хранилка гласували за ГЕРБ..- АЗ и много като мене НЕ САМО че не сме на Държ. Хранилка,но не сме дори и Членове на ГЕРБ и въпреки това Упорито и всеотдайно гласуваме НЕ за ГЕРБ,а за Б.БОРИСОВ.А защо ли?Ами защото при него има "сигурност в утрешния ден" и можем да си харчим Парите с Кеф!

    Коментиран от #22, #23, #26, #30

  • 22 КурНик

    11 3 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Ти си напълно ретардирал приятел. Дано да не си се репродуцирал
  • 23 Трифон зарезан

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Събуди се, сигурност в какво, утре един прокурорски син ще ти блъсне децата ти на пешеходна пътека и ще бъде осъден на условна присъда ще учи в Лондон. А децата ти червеите ги яли. Казва се превзетата държава. От сън дълбок се събуди. Мисли , извинявам се ако си честен човек и се трудиш с пот за заплата.
  • 24 Абе

    5 2 Отговор
    и вие,и те сте от онези- редките л,на който най лошо миришат.А народа със запушен нос се цепи на крилца и перца- едните гласуват за вас - другите обратно.Вероятно се надява на чудо.Че " рядкото" изведнъж ще замирише на скъп парфюм.
  • 25 Селянин

    8 0 Отговор
    Убийството в ЮАР има връзка със случващото се у нас.
  • 26 Новичок

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    3,14ДЕРАЗ 6ляд,ей заради такива иди0ти толупа е смел.
  • 27 Хххх

    8 1 Отговор
    Даниела Митова от лели-ГЕРБ на амбразурата !!
  • 28 ха ха

    3 0 Отговор
    циници , казаха тея от мъжкия кокошарник
  • 29 Гочо

    5 0 Отговор
    Митов...това упражнение го правихте 12 год...забрави ли..само че имахте късмет че не Ви записаха...а там където направиха записи...Ало Ваньо....кюлчета и пачки...се сложи един голям чадър...и се потули...
  • 30 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Дълбоко си промит....лошото е че не го осъзнаваш....
  • 31 Васил

    4 0 Отговор
    ОООООООоо гербджийските мафиоти са се събудили крадеца вика дръжте крадеца. Цялата тази история е с цел отвличането на вниманието от Гешев и Баце защото столовете им се клатят.
  • 32 ПО ГОЛЯМ ЦИНИК ОТ ГЕРБЕРА НЯМА

    2 0 Отговор
    ДА СИ В ГЕРБ СИ Е ПАРЕКСЕЛАНС ЦИНИЗЪМ !
  • 33 ИСТИНАТА Е ЧЕ САМО БОКО МОЖЕ ТАКА

    0 1 Отговор
    КАЧЕСТВЕНО ДА ИЗП,ЛЯКА КИРЧО И КОКОРЧО ОТВСЯКЪДЕ !
  • 34 бай Иван

    2 0 Отговор
    Даниел Митов: Циници обсъждат злоупотреба с власт
    И вие само замразявате преговорите с циници злоупотребяващи с власт? Ще ги превъзпитавате ли г-жо Сю?
  • 35 БеГемот

    0 0 Отговор
    Тия пък светци ги е страх,че ще им изринат калинките и ще ги заменят с нови ....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове