Last news in Fakti

1 Юни, 2023 08:19 7 451 103

Ивайла Бакалова: Няколко души държат държавата ни като заложник на собствените си интереси

  • прокуратура-
  • барселонагейт

Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен, сподели още бившият модел

Ивайла Бакалова: Няколко души държат държавата ни като заложник на собствените си интереси  - 1

Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси - не е един, няколко са. Това заяви в студиото на Нова телевизия бившата „Мис България” Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт". Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си.

Бакалова сподели, че според нея в казуса "Барселонагейт"има финансово престъпление. "Прокуратурата беше приспана дълги години по политически причини, сега е събудена пак по политически причини", допълни тя.

„Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо ужасно”, сподели тя. Тогава бизнесменът, с когото манекенката живее – Веселин Денков, беше задържан по обвинения, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един свидетел в защита на тази теза.

Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен”, сподели още бившият модел. „Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”, каза още тя и допълни, че „Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил „изключително отмъстителен”.

Бакалова е категорична, че институциите са овладени, и то от години. По думите ѝ партньорът ѝ отказал да плати на по-ниските нива и затова срещу него било натиснато копчето „Enter”. „Той отиде при Цацаров. Имаше среща в КПКОНПИ, за да покаже всички несправедливости и как е изнудван. Беше при Цацаров, за да подаде официален сигнал за изнудване”, подчерта свидетелката по „Барселонагейт”. Тя разкри още, че веднага след разпита ѝ в сряда в един от ресторантите на Веселин Денков са пристигнали на проверка по сигнал от 2010 г. за незаконно притежание на защитени видове птици.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така така

    76 24 Отговор
    А също така и на интересите на Козяк
  • 2 истина е

    127 30 Отговор
    ГРАБ със зъби и нокти пазят боко от затвора , и в негово име съсипаха държавата !!!

    Коментиран от #53

  • 3 Пенчо

    48 27 Отговор
    Изгрява нов политолог на небосклона!
  • 4 иса

    66 15 Отговор
    Така е !Нали сме горди членове на ЕС където върховенството на закона е на първо място!А, иняма цензура и страх!Раска градина ,другото е джунгла! Тали ли Жозеп?!
  • 5 Aлфа Bълкът

    41 31 Отговор
    Тази не трябваше ли от Цветелин Кънчев да поиска първо разрешение да свидетелства?
  • 6 Майора

    43 70 Отговор
    Явно добре действат указанията от Дубай , след като се върнс да се топят определени хора!А това че е биша в средите на ъмдърграунда и употребявала кокаин няма значение!

    Коментиран от #42

  • 7 Гербераси долни

    89 21 Отговор
    За жалост е много права по лошото е че доста хора изгубили бизне са си не вярват че нещо ще се промени ,а обикновенния човек че изобщо има надежда към по добро ,няма отрасъл в който нещата да са наред ,вече не се споменават и прословутите Бойкови магистрали .
  • 8 Мдаа

    62 15 Отговор
    Кошера на Държавна сигурност се разбута, щом започнаха отново да изкарват мутресите и георите от 90те. Но ножа е опрял до кокала, защото шефа им яко е затънал в Украйна и сега трябва да се опитват да му помагат както могат.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Даа ДЕМОКРАЦИЯ

    39 9 Отговор
    АМА СЕ ОКАЗАХ ЕДНО Н Е Д О Н О С Ч Е

    Коментиран от #12

  • 11 тази маман

    40 12 Отговор
    май нещо е настъпила котето. да не би мата хари със снимките да е била от нейния контингент?

    Коментиран от #75

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ОМБРЕ

    16 14 Отговор

    До коментар #9 от "Борисов":

    ТОЙ ИМА -баба ЦЕЦКА ИСКРЕТО ЛОМСКА ТОРБАЛАНА САЧЕВА СЕ АРНИ АМА АРНИ БУЛКИ
  • 14 Саса

    57 21 Отговор
    След случилото се е ясно, че ГЕРБ, ПП ДБ са едно и също нещо.. Ако не направят правителство ще загубят по около десетина процента поне.. Ако направят правителство ще се сгромолясат тотално и ще се борят да прескочат четири процента.. Нека изберат сами, ВЕЧЕ са разкрити!!!

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 браво

    75 27 Отговор
    на Ивайла за смелостта! Един по един ще започнат да ни разказват какви ужаси са се случвали в управленето. Не, че ние не знаем, но сега има някакъв шанс прокуратурата най-после да си свърши работата. Това е оздравителен процес, защото в този ужас повече не може да се живее. Вече всички институции са яхнати от некадърници и престъпници. Нормалният човек не може да очаква помощ отникъде - нито от полиция, нито от прокуратура, нито от съд. Това ужасяващо ненормално положение генерира напрежение, което скоро може да избухне. Нужна е безмилостна чистка - първо в политиката, после в съда и прокуратурата. Време е да се провери откъде са стотиците хиляди левове и десетките имоти на магистрати с държавни заплати и да разберем как се купуват съдебни решения и се съсипват животи. Време е да строим нови затвори, защото наличнище ще са недостатъчни.
  • 18 Голем смех

    33 32 Отговор
    Щом намесиха и уруспиите... хахахахахаха

    Коментиран от #34

  • 19 И сега

    44 20 Отговор
    Националните предатели ПП и ДБ и слуги на единият кръг на мафията на кръга капитал, ще се обединят с другите бандити, лъжци и крадци и ще имаме ГЕРБ и ГЕРБ 2! Народееее!!!!! Ти си го избра! Ти и само ти блееш, докато те лъжат! Докато си овтса народе, ще те карат като такава!

    Коментиран от #28

  • 20 БОЙКО Шкафа

    24 20 Отговор
    Тая ще я приключа съвсем скоро,само прос100 Киро да ми гласува имунитета почвам да дерибействам в цялата страна....
  • 21 Истината е, че

    32 38 Отговор

    До коментар #14 от "Саса":

    Вече са разкрити опитите на Радев и стоящата зад него Държавна сигурност, с всички сили да предотвратят съставянето на реално редовно правителство. Изредиха всичките си проруски издънки в Парламента (ИТН, Възраждане, БСП), скрити подставени лица (Радостинчо), а сега извадиха и мутрафоните, само и само да създадат каквото и да било, което да спре съставянето на такова. Опита на Радев да си върне властта засега поне се проваля. Затова са побеснели всички платени "фабриканти" по форумите, и са впрегнати да драскат ден и нощ.

    Коментиран от #29

  • 22 Куку

    28 24 Отговор
    Нивото на Иванка е живот с мутри и кой с кого спи!Разбира се Иванка върши и различни услуги в този ред!

    Коментиран от #24

  • 23 Цвун цванг

    38 16 Отговор
    Чуйте я тази жена тя разбира от пари и мъже.Права е . Гордиевия възел е в ББ.Отнтам ще се разплете всичко и след него ще отпаднат и опонентите които съществуват заради него.
  • 24 факт

    46 14 Отговор

    До коментар #22 от "Куку":

    Нивото на Ивайла на нас не ни пречи, свободна е да си спи с когото намери за добре. Ти кажи нещо за нивото на тези, които решават съдбата ни.
  • 25 Упс

    32 1 Отговор
    Държавата е предпазна или не, престъплението си е престъпление и колкото да е нависоко стои човек , никой не е над закона. Само в България закона служи за наказание на бедните, богатите си плащат за да да над закона. Във Франция Саркози е осъден ефективно за много по-малко престъпление. Никога няма да направят в парламента нормална съдебната реформа защото няма да могат да корумпират, да крадат и да извършват други престъпления.Например, в България постоянно се отнемат имоти и използват нови технологии за престъпления.
  • 26 Ха ха ха

    26 23 Отговор
    Така става ясно , че и на тая фльорциланстваща , някой и е натиснал копчето и я е активирал точно сега, за да ходи напред назад и да разказва по сценарий .

    Коментиран от #32

  • 27 Малеее

    34 12 Отговор
    Путинофилите надигат глави и чакат да захапят кокала. Мафиотите ни грабят и тъпчат от десетилетия. Политиците ни са пълен боклук. Всички са родени от БКП. Друго няма!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Исината

    17 1 Отговор

    До коментар #21 от "Истината е, че":

    е че непеошковците преядоха с власт и ще се изпотрепят помежду си!
  • 30 681

    23 18 Отговор
    Останаха ли смели мъже в тази държава? Една жена трябва да излезе и да вади кирливите ризи, поемайки целия риск. Народе събуждай се и се вдигай. Не давай шанс на подлогите.

    Коментиран от #36, #66

  • 31 Критик

    14 15 Отговор
    Треторазрядните Уса филми в действие-гангстери, ченгетъ и застаряващи добродушни корвета

    Коментиран от #39

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Реалист

    21 17 Отговор
    Моме, ти от кой имаш дете и от кой второ ?
    Хайде и ние да не сме толкова глупави!!!!
  • 34 А бе то ,,смех...смех..."...

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "Голем смех":

    ...,ама на чужд гръб и 100 тояги са малко...!
  • 35 Хе Хе

    4 9 Отговор
    Елек не давайте това на 1ви юни че Гена ще се уплаши
  • 36 Крайно време е...!

    21 15 Отговор

    До коментар #30 от "681":

    Банкянският Тарикат да прави компания на бай-Ставри...!
  • 37 Ами къш бе

    8 1 Отговор

    До коментар #28 от "Дино":

    Да виждаш някой да те спира! И без това България няма нужда от тиня!
  • 38 СПОКО!

    15 7 Отговор
    И това дело за ,,Барселонагейт",ще го запорират,както това и за кюлчетата,златото и Мата Хари...!

    Коментиран от #41

  • 39 Мдаа

    6 14 Отговор

    До коментар #31 от "Критик":

    Лошото е, че всички протагонисти са си руЗЗки: и мафиотите, и ку-та и останалите.

    Коментиран от #62

  • 40 Каква стана тя

    21 3 Отговор
    Мафията си създаде националните предатели ПП и ДБ, ужким да се бори с мафията! :)) И сега понеже българина е глупав, мафията е два пъти повече! :))

    Коментиран от #46

  • 41 А какви времена бяха!

    19 7 Отговор

    До коментар #38 от "СПОКО!":

    Времена на Вяра...!
    Вярвахме в справедливостта!
    Вярвахме,че след избора на Кьовеши-същата ще вкара в съда,а после и в затвора,дългогодишният крадец,далавераджия и мошенник- Борисов...!
    А кво стана!Тя се оказа поредната Брюкселска...,,Пунта-Мара"...!
  • 42 Българка

    14 10 Отговор

    До коментар #6 от "Майора":

    Хайде сега подробности. Това си е помийна война, хвърляш кофата във вентилатора и чакаш. Едва ли осъзнава Ивето, че в тази работа тя е с ролята на кофата.
  • 43 Майк Алън Патън

    29 11 Отговор
    Един човек с име Бойко Борисов имаше пълната власт в продължение на над 10 години. През това време той се самозабрави в ситуация , която нямаше контрол. Опияняваше се в собствения си блясък и мегаломания. Игнорираше мнението на различномислещите. И ето го резултата......ЕДНОЛИЧНО , АВТОРИТАРНА , ТОТАЛИТАРНА власт , комбинирана с КУЛТА към НЕГОВАТА ЛИЧНОСТ , която му градиха неговите покорни слуги !
  • 44 Зайо Байо

    24 13 Отговор
    Време е най-накрая и Бойко да бъде ОПРАСКАН ! Напълно си го заслужава , а и ИМА ЗА КАКВО !!!
  • 45 глоги

    14 5 Отговор
    Тя беше определена като ключовА свидетелКА от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.
  • 46 Ами ква стана...!

    17 6 Отговор

    До коментар #40 от "Каква стана тя":

    Стана тая,че се сключи брак по сметка между дъртият младоженец-Боко и младите булки-Кирчо и Кокорчо...!
  • 47 ЯЗЪК

    21 8 Отговор
    До това доведе безконтролната власт , която се концентрира само и единствено в ръцете на един ПРОСТАК !
  • 48 Двуок ЦИКЛОП

    5 8 Отговор
    Ще продължаваме ли да градим КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА на БОРИСОВ ? Не го ли заслужава ?
  • 49 дядото

    18 10 Отговор
    браво на бакалова.жалкото е,че не се намери мъж в тази територия с неината смелост и откровеност да застане пред камерите и да каже истината за гнилата ни държава
  • 50 райберЪТ

    7 11 Отговор
    .....ами , ако Бакалова е права ?
  • 51 шири

    12 12 Отговор
    Социализмът е на светлинни години пред демоопраскацията. При соца билетът за градския транспорт беше 6 стотинки. Литър бензин беше 8 стотинки,килограм сирене-1,20 лева, баничка с боза-34 стотинки,буркан с кисело мляко-8 стотинки,хляб-12 стотинки.....И т.н.Ходехме по 20 дни на почивки по планините,на морето,за 20-30 лева. А сега 1000 лева не ти стигат за 5 дни на море.Де е Киро? В Канада.

    Коментиран от #77, #88

  • 52 баба ЯГА

    13 7 Отговор
    И сега какво ? Бат Бойко ще го разнищят ли така , както той правеше с противниците си ? Аз лично бих се накефил на това ! Голям сеир е да се гледа намръщеното му лице и натежалото му туловище , как се гърчи в лъжите си !
  • 53 То вече

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    И Пп и дб го пазят, е това е проблема.
  • 54 бай Иван

    8 8 Отговор
    Адвокат Менко Менков е много готин.Винаги в крак с времето. Сега е винаги с раиран костюм при публичните си изяви , за да напомня на подзащитният си Борисов къде може да окаже, ако не му се плаща или не слушка. А Менко е много, много скъп адвокат.
  • 55 Мнение

    12 9 Отговор
    Жените в България са по-силни и смели от мъжете. Ако ще има някаква промяна към по-добро то ще е заради жените. Мъжете са страхливци и селски тарикати.

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 А то Драги(а)...!

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Мнение":

    От кои си...?!
  • 58 Тодор Живков

    9 4 Отговор
    Чест и почитания всички трябва нда говорят истината.
  • 59 незнайко

    7 4 Отговор
    Тази госпожа да не си мисли, че всичко се върти около манекенството ? Ако не се бе забъркала по някакъв начин с "боготашите" сега никой няма да и обръща внимание ! Искаше известност - получи я ! Сеега Бойко бил отмъстителен, но като му се омилкваше не беше ! Откъде една манекенка ще знае за далавери в Барселона ако не е в играта ? Едно семейство не можа да направи като хората от ламтеж за ПАРИ !!!
  • 60 държава няма

    8 1 Отговор
    съд няма
    полиция няма

    гняс крадене и измама

    краварска демокрация-пълна пародия

    закривай! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА...
  • 61 след дъжт качулка

    5 1 Отговор
    коня пред каруцата и боко все опеален в ефира . да бяха го осъдили по 5000 обвинвния досега за 20 години управление . цецо и фидосова го пазят . и красйо черния и циганите и на обратните плаща от сорос...
    то нещата следват нормалната логика старо магаре е само за стар циганин ...
    цецо го изоставя и дебелия замира политически
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 диаманти и боко

    5 0 Отговор
    сръбски и украински любовчии, естествено и журналя ..
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българка

    5 8 Отговор

    До коментар #30 от "681":

    И ти и вярваш???! Защо не ги каза тия работи , когато Кокорчовците изчегъртваха Боко, та да го закопае. Те само това чакаха с оня Рошковия. Защо сега , преди да се състави правителство? Уродливо, съшито с бели конци, но правителство, т.е. край на безвремието на фатмака.

    Коментиран от #69

  • 67 незнайко

    3 4 Отговор
    Вече и аз разбрах, че Ивайла Бакалова е правила снимките на Бойко Борисов като спи след поредното удоволствие !!!

    Коментиран от #89

  • 68 мафиоти от ГЕРБ

    7 2 Отговор
    „Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”, каза още тя и допълни, че „Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил „изключително отмъстителен”.
  • 69 Казваше

    4 1 Отговор

    До коментар #66 от "Българка":

    Ама нямаше кой да я слуша, че боко още слушаше доган и гешев не го закачаше!
  • 70 Мдаа

    3 4 Отговор

    До коментар #62 от "Моряка":

    "И за цементираният ти тъмносин мозък пак ли Путин е виновен?На нереализираните комлексари все някой им е виновен - Тодор Живков,Русия,Президента" Сега си обяснявам цялата реторика на КГБфилите, погрешно наричани у нас русофили - на тях винаги ЕС, НАТО, джендарите, демокрацията, ЛГБТ, свободата, "запада" и т.н. са им виновни за положението, в което се намират.
  • 71 Истината е че

    7 8 Отговор
    Вече са разкрити опитите на Радев и стоящата зад него Държавна сигурност, с всички сили да предотвратят съставянето на реално редовно правителство. Изредиха всичките си проруски издънки в Парламента (ИТН, Възраждане, БСП), скрити подставени лица (Радостинчо), а сега извадиха и мутрафоните, само и само да създадат каквото и да било, което да спре съставянето на такова. Опита на Радев да си върне властта засега поне се проваля. Затова са побеснели всички платени "фабриканти" по форумите, и са впрегнати да драскат ден и нощ.

    Коментиран от #72

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Истината е че

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "Истината е":

    Само година след като излезе на площада с вдигнато юмруче и извика "мутри вън" руЗЗкия слуга Радев награди с държавен орган шефа на Мултигруп.

    Коментиран от #76

  • 74 СМЕШНА СТАТИЯ

    10 2 Отговор
    Не съм защитник на Бойко, но се чудя защо точно сега изнася тази информация. Това даже не са и факти. Някои и казал да каже, че чул от един друг. Когато жени почнат да се месят в политиката става грозно. А тази дама е известна. И даже не е красива. А за жената на Еврото да не говорим. Нямат един ден трудов стаж и само търсят мъже с пари. Как една не си хвана някои тракторист или комбайнер. Търсят т.нар. играчи да задоволяват финансовите им капризи и след като го разорят започват да го плюят. Той такъв, той онакъв. Айде стига с тия комплоти.
  • 75 Aлфа Bълкът

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "тази маман":

    Е ти си го написал - "маман".
    Тази е уредила онази с Тиквата, затова я викат.
    Бивша куртизанка която вече е pimp, като Женито и тя такава. Нали беше излязло едно видео с нейна моделка и Цецо Полиция дето го пребиха до смърт после.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Електра

    7 3 Отговор
    Ясно е, че на бърнестата Бакалова, Гешефта е обещал, че ще я пусне заедно с мъжа и без обвинение затова, че ги хванаха, с два чувала наркотици на гранницата. Е как да вярвам на една бърнестата корвета, че за да спаси пластмасовата си кожа, тя е готова да натопи дори майка си...

    Коментиран от #79

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Колко

    3 4 Отговор
    платен отпадък на националните предатели ПП, ДБ и ГЕРБ мирише тук! Ще се рине яко!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ....

    6 3 Отговор
    Тази дама, има всичко, което е постигнала благодарение на личните си отношения с власт имащи олигарси, малко е тъпо да се прави на интересна!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Иван

    5 0 Отговор
    Схемите им са сложни за разплитане. И вероятно ресторантите на партньора й...ще си имат своите проблеми докато ги принудят да ги затворят. Ивайла знае и това. Тя всъщност и преди беше казала в публичното пространство за някои неща, знае ги, явно, но сега вече е по-страшно да живееш на прицел.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 мдаа

    1 0 Отговор
    Дедо Мони ни го натресе. Личи си, че ни обича ...
  • 88 най-важното

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "шири":

    И заплатата беше 100 лв.
  • 89 Иеан

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "незнайко":

    Ама той каза, че не я познава, може би искаше да каже, че не я помни....Нали и бутилка имаше там.... Я алкохол, я синьо хапче...+ и хъркаш....
    Ако пък и това каже тази Ивайла, че е направила....е, купонът ще е як за всички ни
  • 90 ХАРОН

    2 1 Отговор
    Комунистите, Съветския съюз и ДС 1 во главно са виновни за канонизирането на свети Тулупий Недосегаемий!

    Коментиран от #91

  • 91 Господ е българин

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "ХАРОН":

    Империята им се руши.
  • 92 Сабрутев

    8 1 Отговор
    Бойко разкара Вълка от боклучийския му бизнес и сега "бившата" му жена отмъщава от негово име
  • 93 Коко

    7 1 Отговор
    Погрознела от злоба.... Ужас!
  • 94 Анонимен

    5 1 Отговор
    Колко жалко, че една дърта пеперуда е основен свидетел. Тройка ли са били. Сигурно.
  • 95 ЦИТИРАМ

    3 0 Отговор
    Изискани са материалите по две конкретни разследвания, провеждани от Прокуратурата в Барселона и Специализирана прокуратура в Мадрид, които имат връзка с разследването по случаят "Барселонагейт".
    От събраната информация по делото е установено, че воденото разследване в Кралство Испания е прекратено на 6 юли и архивирано с постановление на прокуратурата на Испания и по специално на главния прокурор на Специализираната прокуратура на Испания г-н Алехандро Лусон Кановас, считано от 31.05 и е влязло в сила
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ......па

    5 0 Отговор
    Разбира ги тези работи Ивайла.Нали все на мутраци е била държанка.Започна с Илия Павлов,после Вълка,после в Дубай и сега е пионка на Черепа.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ехаааа

    2 0 Отговор
    Този парцал още ли говори щуротии ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове