Last news in Fakti

2 Юни, 2023 11:05 38 944 105

Станко Йовчев проговори за сестра си и Борисов

  • станко йовчев-
  • бойко борисов-
  • борислава йовчева-
  • барселонагейт

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече - твърди се, че именно Бойко е баща на дъщеричката й Ема

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев категорично заяви пред "България Днес", че семейството му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото популярност разследване "Барселонагейт".

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече - твърди се, че именно Бойко е баща на дъщеричката ѝ Ема. Скандалът отново набра популярност, след като прокуратурата поиска имунитета на лидера на ГЕРБ, за да бъде разследван точно по тази афера. По въпросното досъдебно производство срещу Борисов са били събрани достатъчно доказателства за пране на пари. Още преди няколко години cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвa прoизхoдa нa 5 млн. eврo.

"Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме засяга мен неговият имунитет и "Барселонагейт"? Не спират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв начин", казва Йовчев в разговор пред "България Днес". Относно това, че съдът е дал разрешение да се вземе ДНК от детето на миската, за да се провери дали действително Бойко Борисов е бащата, Станко каза:

"Да вземат ДНК, да правят каквото искат. Това мен не ме засяга. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години вече съм си самостоятелен и не сме чак толкова близки. Рядко се чувам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са пълни глупости и изобщо не се занимава", обясни още 34-годишният бивш нападател. Станко каза още, че не следи политическите сътресения в държавата.

"Не ме вълнува политиката изобщо! Вярвате ли, че дори и телевизия не гледам? В България телевизиите са със силните на деня, убедил съм се в това. Когато човекът, на когото сега искат имунитета, беше силен, го подкрепяха. Сега силните са други. Животът не ми зависи от тези политически новини. Когато се оправи политическата сцена в България, тогава предполагам, че никой няма да замесват повече в това. Затова и държавата в момента е в това положение, всичко е объркано", смята Станко Йовчев, спряган за шурей на Бойко.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 165 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 опа

    233 22 Отговор
    Аийде и тоя, поредния лъжец. Не познавал тиквата
  • 4 ЕВРОНЮЗ

    126 91 Отговор
    Познати до болка мръсни краварски номера.. Какво ДНК на дете ще вземат.??? Ако майката е решила да търси бащата да. Но държавата на какво основание и кой ще ми гарантира истината.?

    Коментиран от #10, #33, #94

  • 5 Овратен

    210 21 Отговор
    Леле , много е хитър , научил е наизуст какво да говори по съвет на адвоката.

    Коментиран от #48, #55

  • 6 Зеленски съм - жуженце бандерушка

    206 25 Отговор
    Този сельо го има на снимка как си лафят с Буцито - на футболно мачле, естествено - а той ся се прай, че не го познава.
    Тулупа кога не му изнася се прави, че не познава определени лица, дойде май времето и от него да бягат кат чу.мав...
  • 7 хахахахах

    82 105 Отговор
    Интересно е ако се докаже, че детето не е от Бойко Борисов дали тогава някой няма да е подсъдим за клевета?

    Коментиран от #14, #15, #16, #21, #22, #44

  • 8 Ти да видиш

    123 9 Отговор
    А,га яди кифтетата УБО ти беше
  • 9 Жалко за детето

    136 18 Отговор
    Баща му е 33 години по голям от майка му
  • 10 Не могат да вземат ДНК, да.

    131 12 Отговор

    До коментар #4 от "ЕВРОНЮЗ":

    Но могат да се проверят и проследят паричните потоци около барселонската къща и на въпросната "мис бикини", и на предполагаемия меценат Боко, и на всички близки по 1-ва линия на миската, и на всички бивши собственици на къщата!!! Като се видят паричните потоци, миската сама ще поиска теста с ДНК! Щото иначе ще изгуби даренията от мецената! Меценатът няма да има право да го откаже.

    Коментиран от #29

  • 11 Така, така

    195 16 Отговор
    Даже не познавам сестра си. Нито съм виждал, този скъп часовник на ръката ми, бях набеден за нападател, защото не знам от коя страна да ритна топката. Мис БЕЗбикини заченала непорочно.
  • 12 Дрън дрън та пляс

    126 11 Отговор
    е ние не очаквахме някой облажил се да излезне и да каже истината
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    82 12 Отговор

    До коментар #7 от "хахахахах":

    ХА,ХА, ха дано разбереш , че делото не е за БАЩИНСТВО‼️
  • 17 дон

    171 20 Отговор
    Станко, не ни пука от коя жена тиквата има дете. Ако ще и 3 да са. Проблемът, който не виждаш е,че живее а крадене пари. С много пари и всичките откраднати от нас за да живеете добре вие.
  • 18 ни лук ял

    96 15 Отговор
    лъжи батко, замазвай, Баце си спасявай..
  • 19 Малка подробност

    69 13 Отговор
    Да се провери дали боко и този са били съотборници в бистришките тигри. Ахаххахах. Това с днк -то мице мало странно, трябва да вземат днк проба и от боко. Това с днк -то е партенка. Но вижте кой с кой е бил съотборник
  • 20 Боко

    74 12 Отговор
    им запуши парите с торби пари и те не го познават вече !
  • 21 В случая не е важно дали детето е от

    92 11 Отговор

    До коментар #7 от "хахахахах":

    Боко. Важен е произходът на средствата, с които е придобит имота! Без оглед дали са бокови или мис-кини. И понеже следите се овъртат около Боко, и понеже миската явно е глухоняма щото само мълчи и бяга от държава на държава, се стига косвено до извода, че така или иначе се е създало дете и вероятно за да няма скандал по време на боковия политически разцвет, на миската й е купена скромна барселонска къща. За да мълчи и кротува! Евентуален ДНК тест би осветлил мотивите, с които Боко й е купил къщата. А оттам и косвено - има укрити или незаконно придобити доходи (Боко или миската). (Не казвам, че е редно да се насилва миската да прави този тест на детето си, то расте и все един ден ще го видим и ще ЛЪСНЕ веднага Бокова щерка ли е или не е. Поне това миската НЕ може да укрие.) И да, този въпрос е важен да се разнищи. Защото е прененормално електротехник (баща й) да има финансовата възможност за барселонската къща. Нека узнаем как се изработват толкова пари чрез нетолкова доходоносна професия. В същност едва ли има човек, който да не е запознат с този род бизнесмени! Но е крайно наложително да се появи "нулевият случай" на намесата на държавата!!!

    Коментиран от #28, #66, #93

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 приклец

    12 4 Отговор
    приклец
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гост

    85 9 Отговор
    Всички покрай бойко много лъжат бе....

    Коментиран от #46

  • 26 кифтета

    62 7 Отговор
    сульо, га яде кифтета не рева...
    а ся
    "Не ме вълнува политиката изобщо!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Специалиста

    65 7 Отговор

    До коментар #21 от "В случая не е важно дали детето е от":

    Е всички знаем че е придобито с "бикини" или май"без бикини" уфффф май се обърках, парапетна история!
  • 29 ЕВРОНЮЗ

    69 15 Отговор

    До коментар #10 от "Не могат да вземат ДНК, да.":

    Не познавам Борисов, не съм го срещал и на улицата. От средствата за масово оглупяване единствено оставам с впечатлението че е най големият престъпник и мошеник в България..... Та същият този Борисов не е паднал от небето... Бил е произведен с определена цел. И от всичките престъпления,, ако е извършвал " неговата вина е най малка....... КОЙ ГО ПРОИЗВЕДЕ.???? СЪЩИТЕ КОИТО ФИНАНСИРАХА ИДИЛ...???? СЪЩИТЕ КОИТО ИЗРОВИХА ОТ ПЕПЕЛА УКРАИНСКИЯТ ФАШИЗЪМ..??? СЪЩИТЕ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ СА ФИНАНСИРАЛИ 47 МИЛИОНА В БЪЛГАРИЯ.???
  • 30 голяма мръсотия ни дави това общество

    40 7 Отговор
    АЙ бе , не ви ли го е представила сестричката , примерно , това е моя тъпкач , те сестричките задължително и официално си представят тъпкачите пред родата , да се знаят , да се похвалят или там както си му е редът , няма да се женят я та да го пази в тайна .
  • 31 Естествен Интелект

    33 5 Отговор
    То това вече не е и повод за запознанство, ама без предпазни средства....
  • 32 Тредстоун

    16 53 Отговор
    Гламарите на прецидента и стадо руски подлоги пак удариха на камък , айде ко стана с днк - то , документите за имота , давай всичко на масата , дай да я видим и тая мата с фотоапарата , дето е снимала ... , е вярно първо Борисов после някакви чекмеджета и играчки , но сега всички платени балалайки не я питат тая мата що не ги е снимала малко по отдалеч че да не се питаме всички това дали е помия сглобена от олигофрени за олигофрени , щот то снимка на едното , после снимка на другото ... , как не ги прави едно цяло нали

    Коментиран от #34

  • 33 абе

    21 2 Отговор

    До коментар #4 от "ЕВРОНЮЗ":

    Така излизат МОТИВИТЕ....
  • 34 др.Борн

    25 1 Отговор

    До коментар #32 от "Тредстоун":

    големи сте шматки!Петров и Баширов бяха с Йончева!Пак не си разбрал!
  • 35 бойко

    41 6 Отговор
    е той не го познава ама изчатка сестра му здраво,даже свърши вътре
  • 36 васИк атанасова

    52 5 Отговор
    да и този не познавал бойко
    и бойко не познавал ивайла бакалова
    то цяла българия ги познава а те не
    лъжи и корупция
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Коко Джъмбо

    18 6 Отговор
    В Русия съм, в Русия съм..

    Коментиран от #102

  • 39 Спрете

    24 40 Отговор
    оставете жената да си живее живота!Какво ви влиза в работата!

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ККК

    39 3 Отговор
    т@п та вдлъбнат футболяк!
  • 42 Деаааа

    44 4 Отговор

    До коментар #39 от "Спрете":

    Не можем да спрем! Бою и той не спря: "...вади - тури, вади-тури, и сега тези чукундури..."
  • 43 Станко с танко

    53 1 Отговор
    Кой играл, играл- кака се омъжи....
  • 44 Деааа!

    51 6 Отговор

    До коментар #7 от "хахахахах":

    Хахльо, става въпрос за парите, детето е пикантна гарнитура
  • 45 тцтцтцтцтц

    10 2 Отговор
    Кажи на тези отпадъци ,дето твърдят разни неща !
  • 46 Ами

    60 4 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    добри ученици са. Преди два дена Бойко каза, че не е виждал мис Ивайла Бакалова десетилетие, а вчера - каза, че не я познава...
  • 47 Един

    41 3 Отговор
    Ако не беше Баце, този никога нямаше да е в ЦСКА!

    Коментиран от #58, #98

  • 48 Онзи с коня

    28 4 Отговор

    До коментар #5 от "Овратен":

    Във България, почти всички граждани си имат адвокати и са научени как, пред кого и какво да говорят. Истински професори. Висок интелект.
  • 49 окухй

    31 4 Отговор
    Станьо, какъв брат си бре? Сипи му на тоя шопар дето ви забърка в тази помия. Подай му го както и той ви сипа.
  • 50 До Ами 46

    59 3 Отговор
    Буци и Влади Горанов каза, че не го познава. Той никой не познава, а те го търсят за някаква си къща и дете в Барселона. Той си седи в зайчарника и не познава никой. Какво искат от него та само го притесняват?
  • 51 Цуца

    38 3 Отговор
    И вълкът сит и агнето цяло?! Всички шикалкават и кой ще ”плати сметката”? НЕМА такава дъжжава!!!
  • 52 абитуриентка

    26 12 Отговор
    Всяка иска дете от Бойко.
  • 53 Браво , Бойко има вкус

    32 5 Отговор
    Харна е момата
  • 54 М, да

    37 5 Отговор
    В първото си интервю по въпроса с къща и детето, Ивала Бакалова още тогава каза, че детето много прилича на Буци. Визуално и без ДНК ще мине.

    Коментиран от #96

  • 55 Много хитър

    16 3 Отговор

    До коментар #5 от "Овратен":

    Що бе, ти нямаше ли да се сетиш, ами трябва някой да те накара да го наизустиш?
  • 56 Кеф му правите на Бойко

    20 13 Отговор
    Кеф му правите на Бойко като го спрягате за баща на детето на тази хубавица. А сега погледнете майката на крокодила до вас, та да се сетите как ще изглежда този крокодил след няколко години.
  • 57 Лесно

    21 2 Отговор
    може да се провери. Стига да му отворят контактите в телефона.

    Коментиран от #59

  • 58 А сега и

    18 1 Отговор

    До коментар #47 от "Един":

    шеф в Пирин
  • 59 Да но той

    14 0 Отговор

    До коментар #57 от "Лесно":

    се свързва с него чрез Бейката.
  • 60 Павел пенев

    49 3 Отговор
    А бе Станко, какви глупости дрънкаш? Кажи от къде сестра ти има 5 милиона евро за къщата в Барселона и още няколко милиона за магазина в центъра на същия град? Къде е сега сестра ти и кой купи двата имота? Това кажи ако знаеш? Другото е боза от Банкя.
  • 61 Мммммм, дааааа

    7 5 Отговор
    Защо се занимават постоянно с баценката?!? Не е той баща на детето. Вервайте ми. Аз съм. Дръпнах и навремето прашките на тази мома и работата стана. Айде оставете го на мира баценката. Да си носи отговорността за изпраните милиони, но за детето няма вина. Той може да краде и да присвоява държавни пари, ама само толкоз. Деца не може да прави вече.
  • 62 Макавей Пухчев

    24 1 Отговор
    Оказа се , че онождането , а в последствие и раждането , не е повод за познанство
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

    4 0 Отговор
    ....АМИ ТОГАВА,ОТИ ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА....
  • 65 Григор

    22 3 Отговор
    Не така Йовчев, все пак сте си рода с Борисов.
  • 66 Хихо

    29 0 Отговор

    До коментар #21 от "В случая не е важно дали детето е от":

    Ти знаеш ли колко къщи, апартаменти,яхти имат нашите "бизнесмени",за които нямат доказани доходи.Ите не са само у нас.Навсякъде по света.И никой не знае какъв е "бизнеса" на тези хора?Какви бизнесмени са Къри,Ами,Лами,Еврото? Бизнеса с държавни поръчки,истински бизнес ли е?Или лапачка.
  • 67 БЕНОВСКА

    13 8 Отговор
    и от кого е к0пелет0 на к0рвата

    Коментиран от #73

  • 68 До коментар #19 малка подробност

    15 3 Отговор
    Има го на снимка този Станко в Интернет как се здрависва с Б. Б., или потупва не си спомням точно. Защо се занимавате изобщо с това момче.

    Коментиран от #83

  • 69 Българин

    11 6 Отговор
    Най добре еда говорим сериозно .Едни приятели ми казаха че бойко казал че ще ме приключи.Ако това е доказателство аз съм трактор
  • 70 Битко

    6 3 Отговор
    Йофчева че изкара за оште една къшта ма у Лондон ни се чини! И таа барцелонската може да е платил секи, лондонцката че а плашта цела Фадмакиа деа!
  • 71 Българин 🇧🇬

    17 8 Отговор
    Тиквата трябва да бъде съден и да получи ефективна присъда.

    Коментиран от #84

  • 72 естет

    10 10 Отговор
    Хубава жена!Много по-хубава от грозотията Деси (рокли за без пари).
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Руский Иван

    9 8 Отговор
    Вълкът е свикнал да яде агнешко ,а не овче .Браво БОКО, шапки долу !!!
  • 75 БабаГуси

    13 2 Отговор
    Какво да очакваш от футболист...
    Вероятно е прекалил с много удари на топката с глава...
  • 76 шлосер

    16 19 Отговор
    За времето, за което Бойко управляваше страната, "през ръцете му" са минали, много милиарди лева, но той не се възгордя и остана такъв, какъвто го познавахме, като главен секретар на МВР! Той, докато управляваше, в Народното Събрание и в държавата, нямаше някакви сътресения, а и не ни е дотягал много! Верно е, че историята ще оцени най точно заслугите му за напредъка на страната, но на фона на това, което се случва сега в политическият ни живот, той направо е цвете! За това, дайте още да не го омаскаряваме, докато не видим, тия след него, какво ще сътворят!
  • 77 Ани

    6 6 Отговор
    Разединителя на нацията, който беше станал вероятно доброволно, говорител на Васил Божков просто ниразиграват приазката че като тръгне приказкаче сестра ти е лака жена, отиди да разправяш че нямаш сестра. Случая е отвратителен с това, че високопоставен чиновник, какъвто е президентската институция уронва престижа друг високопоставен чиновник, министър председателя като се е предал като инструмент в ръцете на един престъпник.
    Това е недостойно и трябва да бъде санкционирано най-строго!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Контра

    14 2 Отговор
    Давате държавната хазна да се управлява на един непочтен човек,разбойници тази ундорма ли сътворихте да продължавате да крадете държавата всички на улицата протест!!!!!!
  • 81 Глупак !

    4 1 Отговор
    Мята се като риба на сухо ! Ни така , ни така ! Ами ако Боко удържи фронта , ами ако не го удържи ?!
  • 82 ако е умна

    8 1 Отговор
    вече да се е покрила някъде по света с ново име, а не да чак да й отровят живота за нищо. Бакалова реши да напомни за себе си и се изкара фактор, та дано се закачи някъде, че с този мъж съвсем ще стигне дъното - а завистта е велика сила, особено в тези среди
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 тъй де

    7 4 Отговор

    До коментар #71 от "Българин 🇧🇬":

    ама първо да докажат наличие на престъпление, а не само с клюкарското" една жена чула, че говорят и ми каза,че Бойко бил казал"! Като намерят финансови средства, имоти, офшорни и прочие като на другите депутати, да. да го съдят, ако не са редовни - иначе повечето депутати трябва да са подсъдими!
    то не беше собствен гръцки остров, убита жена, къща, пачки, кюлчета, чували и какво ли не - покажете да видим как става така и никой да не го види
  • 85 Животът на г-жа Йовчева- Борисова

    19 0 Отговор
    Интересно защо никоя медия не направи интервю с въпросната Борислава Йовчева, никой не я издири в Италия , не я снимаха и не направиха материал за нейния живот там, какво работи , къде живее, какъв стандарт поддържа и т.н .Италия е на една крачка все пак, не толкова далече! Явно медиите не искат, да си направят труда, или някой им е забранил!

    Коментиран от #95

  • 86 ЯЯЯЯЯЯЯЯ

    7 3 Отговор
    естествено че не познават толупа, както той няма къща Барселона. Даже и си вярват.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Последния Софиянец

    5 7 Отговор
    Баща на детето е Коста Копейкин от предателската партия.

    Коментиран от #91

  • 89 Дедо Коледа

    3 1 Отговор
    Как се казва малкият.На таткото ли носи името.И да го пазят от Кокорчо,че е Торбалан.
  • 90 Филия с мас

    4 1 Отговор
    Ъъъъ тъз кака да не го събирала по килима с лъжица това дете ? Само питам . Не ме интересува .
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Едуард Петров

    2 2 Отговор
    Човекът има право! Има си семейство, деца, което в БГ-то, да имаш добро семейство, си е проблем, защото У Нас безбожниците се ловят за думата ,,Парица е Царица"! И НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОЯТО Е ЕДНА ОТ 101-те МУ ТИТЛИ! Господ ясно заявява: ,,Който вярва в Мене, има Вечен Живот и няма да дойде на Съд, но е преминал от смърт към Живот! Който не вярва, е вече Осъден!" Тук ясно проличава Една от Титлите Му - ПРАВЕДНИЯТ СЪДИЯ! И още: ,,АЗ не от Себе Си говоря, а каквото чуя от Отца Ми, Това Говоря!"
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Тони

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "ЕВРОНЮЗ":

    Абе вие Бойко за глупав ли го мислите да вземе да се изпусне и да направи дете на някаква си манекенка се едно ще се жени за нея та да си правата и деца
  • 95 Боби

    4 3 Отговор

    До коментар #85 от "Животът на г-жа Йовчева- Борисова":

    Да ви прилича Борисов на дон Жуан който е преспал САС Сички манекенки да беше някаква бизнес дама да улегнала горе долу на възраст колко то него да ама манекенки модели певици не ми се вярва да си пада по такива работи това да не е Вальо топлото кафе сте видели на публично място Борисов заобиколен от манекенки да го видим няма да го повярвам
  • 96 Ради

    7 5 Отговор

    До коментар #54 от "М, да":

    Ивайла Бакалова ще каже секси измишльотини за Бойко щото по неговото управление удариха мажа и с наркотиците и далаверите в ресторанта така че тя не е надежден свидетел и не може да се приемат твърденията за обективна истина щото има мотив да обвинява Боико а Менко адвоката на Бойко е страшен ще ги направи на пух и прах в сада човека много разбира от правото а още повече че сада в Испания се е произнесъл че няма никакво престъпление и е прекратил делото Сигорни Бойко е купил и там садята а този дето Гешев му е наредил да повдигне обвинение срещу Боико сега като прекратят мандата на Гешев оня прокурор ще каже няма нищо ама Гешев така ми каза да направя
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Пешо

    4 13 Отговор

    До коментар #47 от "Един":

    Също така ако не беше баце още нямаше да има ни магистрала до Бургас ни околовръстно у София ни Люлинска магистрала ни метро у София ни стадион у Пловдив ни зала Арена и още много други работи и това Сичко само за 12г негово управление кафе никой не го направи за 30г преход а пак последните две години и едно паве не се сложи
  • 99 Биволъ

    5 6 Отговор
    Бойко преди да стане главен секретар беше собственик на охранителна фирма. Тази фирма за охрана на Very Important Persons го направи още тогава милионер. Може ако иска с парите си да купи къща където иска. Какъв е проблема. Бил прал пари, версия на червените бивши агенти, ударени от Бойко мафиоти и олигарси.
  • 100 Красавецът 22

    0 0 Отговор
    Супер
  • 101 Красавецът 22

    0 0 Отговор
    Тоест Лошо
  • 102 Красавецът 22

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Коко Джъмбо":

    Охоо Браво Коко
  • 103 Бойко Борисов

    5 1 Отговор
    Стига ме ядосвайте с това ДНК, че ще взема да вдигна кръвно о да скъса мускул...
    Веднаж и аз да наа нещо свежо, а не на лъчо мозъка и на други депутати дамите и вие да ме ...
  • 104 АФЕРА

    3 0 Отговор
    ДА КАЖЕ МИСКАТА ЕББАНА ЛИ Е ОТ БОРИСОВ
  • 105 Вал

    1 0 Отговор
    Истината е тест за бащиство.Другото е несириозно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове