Last news in Fakti

2 Юни, 2023 21:53 3 334 157

Атанас Атанасов за записите на Радостин Василев: Подозрението е, че центърът на това мероприятие е президентството

  • атанас атанасов-
  • записи-
  • радостин василев-
  • президентство

"Не може това да се извърши от някой, който спи вкъщи. Ние почти сме установили, че този запис е извършен професионално. Това е един грандиозен „Уотъргейт“, каза ген. Атанасов

Атанас Атанасов за записите на Радостин Василев: Подозрението е, че центърът на това мероприятие е президентството  - 1
Снимка: БНТ

Ген. Атанас Атанасов отправи обвинения срещу президента Радев в „Панорама“ по БНТ. Една от причините за това са записите от заседание на Националния съвет на ПП, които Радостин Василев оповести публично. По думите на ген. Атанасов не може това да се извърши от някой, който спи вкъщи. Ние почти сме установили, че този запис е извършен професионално. Това е един грандиозен „Уотъргейт“, каза той .

„Партийната централа на политическата сила, която трябваше да получи мандат, е била записвана. Става въпрос за цяла една кампания за проваляне на втория мандат за съставяне на правителство“, категоричен е той.

„Подозрението е, че центърът на това мероприятие е президентството“, допуска той, цитиран от novini.bg.
По думите на Атанасов има основание за търсене на отговорност на държавния глава. „Ако се окаже вярно, че по разпореждане на Румен Радев не сме дали поисканата военна помощ от Украйна и гласувана от НС, това е основание за импийчмънт“.

„Трябва да внесем по най-бързия начин законопроектите за начина, по който се управляват службите за сигурност. МС отговаря за сигурността на обществения ред, така, че не би трябвало президентът да отговаря за тях. Сега в този напрегнат момент заради войната в Украйна трябва много внимателно да прегледаме службите си за сигурност, защото има пробойни“, подчерта съпредседателят на ПП-ДБ.

„След повече от 2 години буксуване на парламентарната република имаме шанс да излезем от кризата. Имаме толкова много работа за вършене. Да се надяваме, че в началото на другата седмица да бъде гласувано новото правителство“, каза Атанасов.

„За нас бе важно, че още преди изборите и тогава заявявахме, че ще направим наше правителство с втория мандат. Виждате какъв е съставът на кабинета. Той не е политически“, подчерта политикът.

По повод искането на имунитета на лидера на ГЕРБ от главния прокурор, Атанас Атанасов заяви: „Не вярвам, че г-н Борисов ще заложи бъдещето на коалицията заради имунитета си. Това е разумният начин. В същото време не можем да не се запитаме защо точно сега? Г-н Борисов 2 години беше без имунитет, но не го разследваха. Аз съм убеден, че това сега е част от един план срещу кабинета“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    144 20 Отговор
    Борисов също подозираше Радев за шпиониране с дрон в резиденцията. Много изтъркана опорка, жалко...

    Коментиран от #56, #64

  • 2 ТрампЛин

    22 78 Отговор
    Нареждането е от Д.Цанков, а изпълнителната част е от пРезиденството!

    Коментиран от #141

  • 3 Верно ли жалък

    120 12 Отговор
    Я пробвай да кажеш Марс! Не бих се учудил стадото пред Президенството отново да каже Бееее! Отпадък! И плюнка не струваш!
  • 4 мдда

    23 118 Отговор
    Всичко лошо идва от Грипен Решетников Радев в тази страна..

    Коментиран от #11, #13, #72

  • 5 Мнение

    119 11 Отговор
    "Генерале" хващай си чантичката, забирай кликата и марш в ЦСЗ!!!
  • 6 Агата Кристи

    11 98 Отговор
    По добре "П-ки и П-аси", отколкото комунисти и азиатци !

    Коментиран от #21, #27

  • 7 нннн

    117 3 Отговор
    Мани го центъра, радиуса и окръжността! Ти кажи да вярвам ли на ушите си! Говорят ли записаните политици това, което говорят?
  • 8 Жоро

    122 5 Отговор
    Какво стана, че "политици", които се ненавиждат изведнъж ударно съставят правителство, че и Конституцията на България ще променят? ЛГБТ, участие в бъдеща война, продажба на национални активи?
  • 9 Разлика

    97 9 Отговор
    Не бива мекотело да се изказва за мъжкар дори и ако го питат!

    Коментиран от #57

  • 10 А50

    120 10 Отговор
    ПП е центъра на скандала, не измествайте фокуса. Посолството принуди два нетърпими престъпни клана да се съберат, за да изпълнят чужди интереси, а именно въвличане на България във войната. Дано народът да се вразуми и каже тежката си дума за тези мерзавци
  • 11 Мнение

    98 7 Отговор

    До коментар #4 от "мдда":

    Естествено, посолството само раздава задачите?!
    Фактът, че предателите вече си признаха публично за откровената държавна измяна, изглежда не ви тревожи вас козяците?!

    Осъзнавате ли, че заорахте дъното?!
  • 12 мдаааа

    65 4 Отговор
    А цуни гуни и ала бала пералня на и с бай0ня кой ли ви го организира....
    А на Биби му искат имунитета...
    Ами трудно ще е с имунитета... трябва да се минава на план Б... да се вика Сретан Йосич... той ще е съдия изпълнител, той ще е нашето спасение!!!
  • 13 Та Начи викаш...!

    68 5 Отговор

    До коментар #4 от "мдда":

    Като махнем Президента Радев и ще цъфнем и вържем...?!
  • 14 Имаше

    54 2 Отговор
    един политик, който не само си галеше вратовръзката, но и хапваше периодично, Саакашвили се казваше. Вдигате чашите със шампанско, но като останете без народ, да ви плаща пенсиите и заплатите, какво ще правите? Пък и идват избори в САЩ, Кенеди, Десантис, все хубави хора,.
  • 15 Реално

    16 26 Отговор
    Няма подозрения, истина е.
  • 16 Анонимен

    95 8 Отговор
    Неговото участие в Панорама беше ужасяващо. Антибългарин просто. Самото предаване се бореше насмешливо с "конспирации", за да прокара идеята, че уж твърденията за Козяк са конспирация. Водещият е леш. Тази Анджела, която гостуваше, каза, че българите били все черногледи, но вече преодолявали страха си и чувствали, че идва истинска промяна. Очевидно промяна с Борисов, Доган, Пеевски и Киро!??? Това може да го каже само една луда жена. После казаха, че са преборили всички конспирации и питаха дали българите измисляли повече конспирации от американците. И всичко това, за да хвалят новото престъпно правителство. Накрая взеха да говорят, че масоните са светци и нямат никаква власт. Ето това предаване е дъното!

    Коментиран от #82, #128

  • 17 реру

    18 41 Отговор
    "... „Подозрението е, че центърът на това мероприятие е президентството“, допуска той, цитиран от..."


    Не е изключено... при контактите на един о.з. генерал от българските ВВС и един о.з. генерал от руското КГБ...

    Коментиран от #70, #130

  • 18 Ветеран от Протеста

    9 42 Отговор
    Полковник Марков от НСО - това е отдел на ДС прави Докладна до пРезидента Първанов( агент на ДС - Гоце),че службите за охрана правят ЗАПИСИ на охраняваните от тях политици - аудио и видео записи,и ги предават Нагоре...Шеф тогава на НСО,а и сега е Президента на България.Поюковнок Марков и до сега е Наивен.Шефа му ,( президента Първанов,който ползва записите за Изнудване) го Уволнява след една седмица.Марков плаче по телевизиите в две Интервюта,след което млъква и до днес.Тогава управлява БСП и второто зловещо правителство на БСП в Тройна коалиция със Сергей Станишев.Скандала стихва.После на охранявания от НСО Бойко Борисов плъзват снимки и аудиозаписи с цел Изнудване да подаде оставка...Сега пак Записи...Ми вече е изтъркано бе,червени цървули...Сега е време за Отплата!!?

    Коментиран от #34, #40, #101

  • 19 Опа

    30 5 Отговор
    За народа не е важно, кога ще искат имунитет на ББ, важното да го свалят, а кога, къде и от кого са второстепенни въпроси. Тези въпроси се задават само и само да защитят най-големия евроатлантик в Бг Борисов, който построил газопровод безвъзмездно на Путин за сметка на българския народ
  • 20 Морски

    58 6 Отговор
    Истината е че в момента само народа може да вкара в ред нещата,не го ли направим не се ли вдигнем сме приключили

    Коментиран от #39

  • 21 Млък бе

    17 10 Отговор

    До коментар #6 от "Агата Кристи":

    комуне нещастно. Оди да се готвиш за прайда.

    Коментиран от #38

  • 22 гого

    64 6 Отговор
    генерал наско да брой паричките от нпо сорос и козяк ,все някой му е виновен или Русия или президента хахха смешни сте бе ,нали нямаше да има коалицийй с герб а сега как да изперете бб хахаха ах вие подкупни джендъри от до ностническа българия и пп
  • 23 Буха ха

    52 5 Отговор
    Подозрението е че ти, Ристю и Шиши се любите бурно и страстно
  • 24 Гого

    56 5 Отговор
    ПеПетата се гушнаха с ТИКВАТА и няма да се бори корупцията !!!!! ЩЕ СПАСЯВАТ ЧЕСТТА НА БОКО
  • 25 Само трябва да прочетеш

    18 17 Отговор
    коментарите, за да разбереш, че България е приключила. Нормалните хора отдавна са зад граница. Тук има само роби и утайка.
  • 26 Ни центърът, ни ментърът ме интересува

    59 4 Отговор
    Абе какво ме интересува къде е центърът на мероприятието,кой и с какви средства е извършил записа? Важното е истински ли е записът,истински ли са гласовете! Същественото е,че записът очертава моралния и ценностния облик на пепетата и за пореден път потвърждава,че лъжата,наглостта и самоувуруността са сърцевина на тия социални инженери. "Евроатлантиците" постоянно се самодискредитират защото винаги са водили двойствен живот - едно приказват пред публиката,друго приказват и вършат когато не са в прожекторите. Така Боко се изложи с ало Ваньо,суджуците,Барселона и кюлчетата,така ПеПетата се изложиха с гражданството,дълговете ,инвестициите и болшевишките чистки.
  • 27 007 /агент/

    5 21 Отговор

    До коментар #6 от "Агата Кристи":

    КОМУНИСТИИИИ, не се ли на закрито партийно събрание, та се ръчкате по форумите ?
  • 28 123456

    30 7 Отговор
    30 години мизерия - Няма промяна / пак комунисти на влас ............................
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Крадни си на спокойствие,

    39 3 Отговор
    виновни винаги ше има - кеф ти Радев, кеф ти руснаците, кеф ти комунистите или извънземните. Важното е че ти ще си бяло зайче.
  • 31 пешо

    26 2 Отговор
    БОКЛУК

    Коментиран от #37

  • 32 да да

    27 2 Отговор
    Кърми-жебека дженерал- менте,опулиния опусум и блатната карабаташка се пипат и мънкат какво ще каже Кинчо-Хаитянина......
  • 33 Тоя с какви очи се показва пред нас!

    54 2 Отговор
    Публично заяви,че няма да се коалират за правителство с ГЕРБ и Бойко Борисов,защото не били... ,,пералня"...!
    И сега какво...- Радев и Русия му били виновни,че се отметна от думите си като дърта м@стия...!

    Коментиран от #132

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Г....ном...

    33 1 Отговор
    Наглото е ,че въпреки всичко станало преди седмица пак се натискате и я хх вате хората ....
  • 36 Кал Пак

    44 3 Отговор
    подозрително е, че едни хора признаха фалшификация на избори и държавна измяна, а реакция не последва никаква. Показателно е, че държава България вече не съществува
  • 37 гешо

    9 1 Отговор

    До коментар #31 от "пешо":

    Абсолютен...!
  • 38 Агата Кристи

    4 14 Отговор

    До коментар #21 от "Млък бе":

    Да не си забравиш лубрик@нта, "ДРУГАРЮ" !
    И помни - тръгвате от паметника със шмайзара. Да не те обърка деменцията.
    Тръгвате от там, защото шмайзера неотлъчно ви е във.......

    Коментиран от #46

  • 39 ТрампЛин

    4 7 Отговор

    До коментар #20 от "Морски":

    Боцмане, какво ще вдигаш? Котвата е затънала в тинята.

    Коментиран от #45

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 А за...

    26 2 Отговор
    ...съдържанието, нещо?! Ми тва е заговор за престапление най-малкото, мъкаааааа!
  • 42 някой

    40 3 Отговор
    Атанасов, като юрист си наясно, че това твоето е най-обикновена клевета.
    Естествено, изказваш я така, че да не могат да ти бъдат повдигнати обвинения.
    И не е важно кой ви е записал, важно е какво говорите на записа!
    Напоследък демонстрирате изключително жалката си същност, която до сега успявахте някак да прикривате.
  • 43 експерта от хоремага

    45 3 Отговор
    Какво значение има кой е направил записите ако са автентични !? Пък и не ли точно на тайните служби работа да неутрализират проводниците на чужди интереси, по-просто казано-предатели !?
    Автетични ли са записите е, Атанасов !?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Морски

    21 2 Отговор

    До коментар #39 от "ТрампЛин":

    Със задружни усилия всяка котва може да бъде издърпана от тинята.Лошото е ако кораба потъне
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 пурко ала пър

    21 2 Отговор
    Атанасич ти си атомен вампир?Има подготвени свещи да ти светят.
  • 48 ЕЙГНОМ

    34 2 Отговор
    .......КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ...........!
  • 49 ?????

    34 2 Отговор
    Генерал ли си ,гном ли си не знам ,но дълбоко ме отвръщаваш,има нещо нечистоплътно.
  • 50 Димо

    24 1 Отговор
    Какво можеш да друго от тази жалка мижитурка освен махленски приказки.
  • 51 Извън закона

    21 2 Отговор
    Утре е задушница нека си спомним за хората които вече ги няма сред нас.Да се зарадваме че живота е кратък и колкото да крадат и убиват народа,тия всичките ще си идат :)) жалко за скатаните милиарди в чужбина.Но както се казва : накрая чужд ще ги харчи хахаха Това е надпреварата,да напълниш джоба а напълни гроба Радой Ралин
  • 52 баба ти от Пловдив

    19 0 Отговор
    какви бяха тези" генерали" в мирно време? и как са оживяли, като са били в Москва??????????
  • 53 без коментар

    32 3 Отговор
    ченге долно докога ще те гледаме време е да се махнешнес от сцената иди работи като другите пенсионери
  • 54 Българин

    40 3 Отговор
    На тоя Атанасов все президента му е виновен.ПП-ДБ продадоха държавата.Това са платени евроатлантици.Треперят за тая помощ за Украйна.Няма да има военна помощ за Украйна,не разбра ли Атанасов.Поне докато президента е .на власт.Това правителство е обречено,защото народа не го иска и бързо ще бъде свалено.
  • 55 ийтфае

    32 3 Отговор
    Гейрал Наско, здравей бре "борец". Как ще я караме с тая коалиция с престъпника Борисо, нали щеше да го бориш бре? Ами чуваме че и с ДПС си се разбрал. С Дебелян как ще делите? Да се махаш нисък и малък некадърник и лъжец и да вземеш лъжеца Ристю - демокрацията на гръб.Не струваш и пукнат грош да си го знаеш, мИрси.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Феликс Дж

    4 8 Отговор

    До коментар #9 от "Разлика":

    Кой от приятелите на ру-ра е мъжкар???? "Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си".
  • 58 Перо

    30 3 Отговор
    Един прост селтик от Делиормана, завършил ПЖИ изкара две пенсии от парламента! Това е подигравка за нацията! Какво е направил или променил за 33 г. на властови позиции, след падане на жителството, благодарения на другия елемент от Делиормана! Сега пак ще ни “променя”!
  • 59 Жабока Кърмит!

    23 2 Отговор
    Всичко ми е ясно и разбирам критиките ви!НО!Разберете ме и мен!Такива са ни инструкциите от Козяк и трябва да слушкаме и изпълняваме...!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Коментар

    17 4 Отговор
    Брей каква наглост!Кирчо сам си призна за подправяне на изборите с ала бала,а сега и се чудят кой ли е при условие,че Василев си признава.Търсят под вола теле.Просто Василев си е по душа от ИНТ и се е отвратил от чутото.Напуснал е ИНТ заради красивите лъжи на Кирчо и е съжалил.
  • 62 Пею

    23 2 Отговор
    Не се оправдавайАтанасов,не президента ти е виновен,а ти и другите в тая пария сте виновни и сте за затвор.Чудя се президента защо се бави и не ви подведе под отговорност.Но народа си знае работата.Товс правителство ще бъде бързо свалено от този народ,запомни го.А ти ще отидеш зад решетките,продажнико.
  • 63 инч хай детектив

    4 7 Отговор
    Може да съм дребен, може да съм вреден, но влязох безпретяствено в ухото на президента, без той изобщо да усети, и открих, че там има слушалка, която директно предава разговора, който записва Р. В. Някои казват, че руският Жужо е опасен? Казват го, защото не познават българския Жужо, който е нещо страшно - ако не вярвате, вижте как страшно гледа генерал Жужо Наско, който знае всичко и поради миниатюрните си размери се навира навсякъде и шпионира всичко. Дали се е наврял този минивоайор и под нечий минижуп?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Вече е ясно

    4 17 Отговор
    на всички истинката същност на руския резидент в Президентството.

    Коментиран от #68

  • 68 КурНик

    14 2 Отговор

    До коментар #67 от "Вече е ясно":

    На всички от вашето нпо ли?
  • 69 Мнение

    21 3 Отговор
    Кой го интересува? След като вие се обединихте с Герб. Вече никой не ви вярва.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Мдаа

    2 16 Отговор

    До коментар #64 от "Бацо Гацов":

    "Това не омаловажава съдържанието на записа." Така е. От записа става ясно, че Радев е надвишавал правомощията си и е назначавал хора (“хората на Радев”) в противоречие с определените му от Конституцията задължения и правомощия, както и че се е намесвал в изборите и резултатите от тях (“изборни ала бала”) което е и престъпление по Наказателния кодекс.

    Коментиран от #75

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Доротея

    5 13 Отговор
    Браво, бай Атанас! Точен пич!
  • 74 Бай Танас е ясен

    7 0 Отговор
    На него му требе партиен враг та да изпадне във фиксация. Хо хо! Първо бяха ония от възродителния процес, после Филчевия дето го подслушваше, после ПърваноСтанфчето, после Бацето и сега президенто! Малък човек гоуеми фиксации. Кво да го прайм, педя човек, лакът брсда. Хо хо.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Нови хоризонти, нови врагове

    14 0 Отговор
    На тия "реформатори" спешно им трябва нов враг, че се съюзиха със старите си врагове. И сега се изложиха като кифладжии. Три години ни проглушиха ушите, кои хора били мафията в България, кои хора били виновни за всичката корупция, кои хора спъвали съдебната реформа и изведнъж, Те ти булка Спасов ден! "Реформаторите" се съюзиха с мафията, която гонеха и заедно ще правят прословутата съдебна реформа. Нека някой независим от НПО-та психиатър да си изкаже професионалното мнение

    Коментиран от #78

  • 78 Кой е мафиота?

    3 11 Отговор

    До коментар #77 от "Нови хоризонти, нови врагове":

    Само година след като излезе на площада с юмруче и викна "мутри вън", "достойния българин" РУМЕН РАДЕВ НАГРАДИ С ДЪРЖАВЕН ОРДЕН ШЕФА НА МУЛТИГРУП.

    Коментиран от #81, #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Как кой

    12 2 Отговор

    До коментар #78 от "Кой е мафиота?":

    националният предател кирил петков и асен василев, обедини ли се с крадците и лъжците ГЕРБ и ДПС! Коалиция МАФИЯ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 82 Факти

    14 3 Отговор

    До коментар #16 от "Анонимен":

    Много добър коментар! Този Атанасов е един эт най- неприятните хора в съвременната българска политика.
  • 83 Кои са "реформаторите" тук?

    12 2 Отговор

    До коментар #78 от "Кой е мафиота?":

    Христо Иванов ще прави съдебната реформа с подкрепата на Делян Пеевски и Бойко Борисов?

    Коментиран от #88

  • 84 Защото

    12 2 Отговор

    До коментар #76 от "Мдаа":

    мразя лъжците и националните предатели кириле! Много ми е гнусно да лази някой пред мен гърчещ се в лъжи, като националният предател кирил петков!

    Коментиран от #93

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Танасе

    8 0 Отговор
    избрал си си дружки по сърце.Помним 10.12.1999, когато връчи списък с 223 фамилии на Костов и ги набеди в корупция и тези хора си отидоха, но ти остана, защото знаеш как се пържи на силен огън за кратко време. Сега си се вгледал в президента и той като предишните ти пречи?! Но все пак не стана министър.Каква загуба са България
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Кой е мафиота?

    2 10 Отговор

    До коментар #83 от "Кои са "реформаторите" тук?":

    Румен Радев "даде рамо" на Иван Гешев преди заседанието на ВСС. Президентът пропусна да обнародва механизма за главния прокурор и промените в НПК в днешния брой на "Държавен вестник".
    Това е странно, ако се вземе в предвид, че промените в закона бяха предложени от служебния правосъден министър Крум Зарков. Съгласно Конституцията законите следва да се обнародват в 15-дневен срок след приемането им, като за целта държавният глава трябва да издаде указ. Такъв е начинът в случай, ако държавният глава не реши да наложи вето на промените в НПК.

    Коментиран от #92

  • 89 Някой да ми каже какви хапчета...

    1 6 Отговор

    До коментар #80 от "Механик":

    ...трябва да пие "механика". Аз ще ида да ги купя.
  • 90 Млад и красив

    8 0 Отговор
    Ха ха, Бай Таанас нито е бил млад нито красив, още по-малко и умен. Бил е прукокор на Бай Тошо по времето когато Бай Доган е бил затворник. Сега е консенсусен на Шиши. О времена о нрави.
  • 91 Всъщност

    2 12 Отговор

    До коментар #80 от "Механик":

    От записа става ясно, че Радев е надвишавал правомощията си и е назначавал хора (“хората на Радев”) в противоречие с определените му от Конституцията задължения и правомощия, както и че се е намесвал в изборите и резултатите от тях (“изборни ала бала”) което е и престъпление по Наказателния кодекс.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Гал

    6 1 Отговор
    Гном.
  • 95 Кой е мафиота?

    2 5 Отговор

    До коментар #92 от "Стига с лъжи бе кириле":

    Който поръчва записи на бъдещите мандатоносители?

    Коментиран от #99

  • 96 На ококореници

    10 0 Отговор
    Вяра да нямаш. Тя и природата им е издала ...същността
  • 97 Не бе не искам

    12 1 Отговор

    До коментар #93 от "Мдаа":

    Нали чух националлните предатели кирил петков и асен василев! За какво ми е "комнентар" на продал се неумен като зеленчук на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Просто се чудя колко ще се гърчи в лъжи като лъжеца кирил петкиов и ще лази и ще се мрази!

    Коментиран от #98

  • 98 Мдаа

    2 9 Отговор

    До коментар #97 от "Не бе не искам":

    Как ще искаш, като се чува ясно как Радев е нарушавал законите. Отделно службите му са подслушвали централата на политическа партия. За това тепърва ще носи отговорност.

    Коментиран от #102

  • 99 Който предава страната си

    10 2 Отговор

    До коментар #95 от "Кой е мафиота?":

    Националните предатели кирил петков и асен василев, обединили се с мафияъта ГЕРБ и ДПС и плащащи на неумни да се продават и да лазят! Жалка работа!

    Коментиран от #100

  • 100 Кой е мафиота?

    1 5 Отговор

    До коментар #99 от "Който предава страната си":

    Как се наричат хора/партия, които веят знамената на държава, която е обявила България за вражеска страна?

    Коментиран от #103, #104

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Не бе кириле!

    6 3 Отговор

    До коментар #98 от "Мдаа":

    Чувваш се ти и съденият за кражби асен василев, как сте предали България и ползвали Президента да излъжете изборите! ГЕРБ 2! Измама и лъжи! И сега националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС ще се закрият, а ти, асенчо и бацко, ще ви осъдят за държавна измяна! Проста математика! :))

    Коментиран от #106

  • 103 Проста математика

    6 1 Отговор

    До коментар #100 от "Кой е мафиота?":

    Тъпотия, спонсорирана от националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и тиражирана, от лазещ неумен, продал се като зеленчук на мафията! :))

    Коментиран от #109

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Офффф..

    4 1 Отговор
    Танасееее,..Танасе !..
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Фъшо

    4 1 Отговор
    Имаш запазено място в БЕЛЯНЕ
  • 108 Доротея

    3 1 Отговор
    Президента Байдан пак падал на сцената! Такива ли ще ни управляват нас!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Доротея

    6 3 Отговор

    До коментар #106 от "Мдаа":

    С ала-бала Кирил искаше да каже на своите питомци, че на предни избори са се възползвали от рейтинга на президента и са се престрували, че са с него и така са постигнали висок резултат! Сега това вече не е така, президента ги нарича ,,шарлатани", няма ,,ала-бала" и ако отидат на избори, може и да не станат депутати! Следователно, да не се опъват и подкрепят Денков - Габриел!

    Коментиран от #116

  • 114 Тепърва ще носи отговорност

    3 7 Отговор

    До коментар #111 от "БПФ":

    "Импийчмънт на президентът" Импийчмънт на Резидента, защото чрез този запис става ясно, че 1) службите му са подслушвали партийни централи с цел саботиране на парламентарната демкрация 2) Радев е "назначавал хора по места", което е директна намеса в управлението на държавата извън компетенциите определени му от Конституцията и 3) е участвал в изборни ала-бала, което е престъпление по Наказателния кодекс.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Мдаа

    3 4 Отговор

    До коментар #113 от "Доротея":

    В записа ясно е казано "изборни ала бала С президента", не "като използвахме президента". Всичко е ясно!

    Коментиран от #122

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Румчо

    4 1 Отговор
    Не ме глееедай такаа момчее... !
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Как кой

    4 1 Отговор

    До коментар #117 от "Кой е мафиота?":

    Националните предатели кирил петков, асен василев и бойко борисов, които скоро ще са съдени за държавна измяна! А ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, ще се закрият! Проста математика! :))

    Коментиран от #124

  • 121 България е пред гражданска война

    5 1 Отговор
    в която всички пиявици и врагове на бълтария като този ще бъдат осъдени и тържествено обесени

    Коментиран от #148

  • 122 Ясно е

    4 2 Отговор

    До коментар #116 от "Мдаа":

    ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС са мафия, плаща за лъжи и национални оредатеи! Ко по ясно? :))
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Кой е мафиота?

    5 4 Отговор

    До коментар #120 от "Как кой":

    Само година след като излезе на площада с вдигнато юмруче и извика "мутри вън" руЗЗкия слуга Радев НАГРАДИ С ДЪРЖАВЕН ОРДЕН ШЕФА НА МУЛТИГРУП

    Коментиран от #129

  • 125 Отвратен

    10 3 Отговор
    Скрий се бе гном!!!
  • 126 До Кой е мафиота

    3 1 Отговор
    Национални предатели, родоотстъпници, чуждопоклонници, продажни души.... и други подобни определения !
  • 127 Естествен Интелект

    6 2 Отговор
    Само да допълня, че след прането този е най-удобен за подкушаване с центрофуга.... За простиране е къс отвсякъде - Господ го е дарил с куп болести....
  • 128 епъ

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Анонимен":

    Защо се унижаваш с тези? Имаш ли достойнство?
  • 129 Време е

    7 1 Отговор

    До коментар #124 от "Кой е мафиота?":

    националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, спонсориращи лъжи и продаващи България, да се осъдят за държавна измяна! Проста математика! Отпадъка на сметището! :))

    Коментиран от #131

  • 130 Естествен Интелект

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "реру":

    В Перу ти казват: Чуча суа мадре
  • 131 Кой е мафиота?

    4 6 Отговор

    До коментар #129 от "Време е":

    От записа става ясно, че Радев е надвишавал правомощията си и е назначавал хора (“хората на Радев”) в противоречие с определените му от Конституцията задължения и правомощия, както и че се е намесвал в изборите и резултатите от тях (“изборни ала бала”) което е и престъпление по Наказателния кодекс.

    Коментиран от #133

  • 132 Естествен Интелект

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Тоя с какви очи се показва пред нас!":

    Жабешки
  • 133 Ясно е

    8 2 Отговор

    До коментар #131 от "Кой е мафиота?":

    Кирил петов и асен василев, предадоха страната си! И сега се обединиха с мафията ГЕРБ и ДПС! От туй по ясно, здраве! :))
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 епъ

    4 1 Отговор
    Чо кажа тАНАСЕ? Тоя филм сме го гледали....
  • 136 Гошо

    8 1 Отговор
    Как е направен е най малкият проблем. Нещастник. Предателите които говорят в затвора, в затвора
  • 137 Доктор

    9 2 Отговор
    Боклук продажен, защо не коментираш съдържанието на записите?
  • 138 Анонимен

    9 2 Отговор
    Дж-ндър коалиция. Никой не ви иска, шарлатани изпечени.
  • 139 българина

    8 2 Отговор
    тъпа ка Атанасов Отклонява вниманието, подозирал не какво са казали, а някой друг е виновен за това какво са казали! Подозирам, че куршумите са американски, казал адвоката на убиеца на жена си, сиреч сащ са виновни.... атанасов, всички сте ясни и прозрачни козяшки фъшкии
  • 140 Анонимен

    8 2 Отговор
    Много противен и антипатичен тип. Омитай се!
  • 141 ПроМяна

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "ТрампЛин":

    Самозабравили се ДЕМОкрати. Засякоха ги проФесионално.
  • 142 Любо

    6 2 Отговор
    Центърът на мероприятието е посолството на задокеанския обор, който организира мероприятието и преврата който се подготвя. Някой е имал доблестта само да ни покаже как е протекло мероприятието по подготовката на преврата!
  • 143 Прокси

    8 3 Отговор
    Радев ли говори на записа, а??? Има една приказка " Кой ми са в гащите". Този хитрец 20г работи депутат, но няма полза от него. Само кухи опорки. Жълтопаветни некадърници.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Продължаваме Порнографията

    5 2 Отговор
    Аха, президентът накара тия палячовци да надрънкат неща уличаващи ги в държавна измяна. Направо ви повЕрвах...
  • 150 ФК Горно Уйно

    4 1 Отговор
    Да подкрепим Радко Гела за европарламента, там ще гръмне яко..

    Коментиран от #152

  • 151 Решетников

    3 6 Отговор
    Решетников Корнела и Георги Гергов издигнаха Радеф сега яжте попарата хахаха хаха
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Факуракис

    6 2 Отговор
    По грозно и глупаво същество от тояГном нема

    Коментиран от #155

  • 154 Гогата

    6 3 Отговор
    Гном на бесилото веднага без съд и присъда. Време е за събуждане Българи!!!
  • 155 Естествен Интелект

    1 0 Отговор

    До коментар #153 от "Факуракис":

    Виждал ли си Сюлейман Пуси?
  • 156 Мери

    2 3 Отговор
    Кой знае колко активно е подслушвал политическите си врагове Гнома като шеф на ДАНС, та сега мисли, че и другите правят като него. И не само политически противници, а и редакции на много вестници. Така ли е гном? И този посредствен, от където и да го погледнеш , човек ще ни учи на морал. В сговор с Боко и Шиши напред към властта. Мизерници.....!
  • 157 Гледа

    1 1 Отговор
    Центърът на това мероприятие е кухите кратуни на двамата пепетковци. А Гnoмът гледа като наакано дете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол