Last news in Fakti

3 Юни, 2023 04:18 4 241 72

Бимбалов: Радев вече си има партия

  • радослав бимбалов-
  • румен радев-
  • възраждане

Президентът и Костадинов говорят едно и също, смята анализаторът

Бимбалов: Радев вече си има партия - 1
Снимка: БНР

Радев вече си има партия, тя е в парламента и се казва "Възраждане". Това каза политическият анализатор, писател и рекламист Радослав Бимбалов в студиото на "България, Европа и светът на фокус“ малко преди да отиде на протеста пред президенството на 2 юни.

"Нека да кажа защо аз ще бъда тази вечер пред Президентството. Аз ще бъда там не защото аз искам да заявя моята подкрепа за някакво ново правителство. И мисля, че малцина от тези, които ще бъдем там ще промотираме някакво ново редовно правителство. Апропо в това правителство има хора, които харесвам и уважавам и се надявам то да успее да овладее в следващите месеци страшното пропадане на държавата. Ние пропадаме геополитически, което е много по страшно.“

В този момент, когато ние трябва много ясно да заявим къде се намираме в Европа, ние сме разклатени от една от основните институции в държавата. Президентът е одухотворен герб на държавата. Емблема. Ние имаме един войник, който изпълнява военна мисия – да руши държавността отвътре, добави анализаторът.

Езикът на тялото на Президента Румен Радев по време на връчването на втория мандат за създаване на редовно правителство е бил красноречив, според Бимбалов. "Той влезе на тази среща без да погледне никого в очите. Това е целенасочена проява на неуважение. Той не подаде ръка нито на влизане, нито на излизане. Ръкуването е жест, който изразява миролюбие. Неговото поведение изразяваше агресия. Ролята му на президент е да мотивира парламентарните формации и да има изпълнителна власт, която не е негово притежание. Изказването му е на ръба на конституционните му правомощия.“

На въпрос дали тази агресия е отговор на изтеклите записи и на какво точно в тях, Радослав Бимбалов отговори: "В тези записи се говори за това, че службите са под неговото влияние. И второ, много по-интересно, че кметовете на много места започват да бъдат подвластни не на Бойко Борисов, а на Румен Радев.“

Събеседникът в публицистичния блок на Радио Фокус Бимбалов анализира възможната крайна цел на Президента Румен Радев. Ако се приеме, че той се бори да промени нашият конституционен модел, той самият няма повече от два мандата. Притеснителни са думите на държавния глава, че няма нищо лошо в служебните правителства. Но всъщност това е показателно, защото те са безконтролни от санкцията на Народното събрание. Те се ръководят от един човек – Президентът. Другият важен извод е, че дългото управление на служебни кабинети на авариен режим говори за това, че нашият конституционен модел не работи.

Заключението на Радослав Бимбалов е: "Неговата формация вече е в Парламента. Неговата формация се казва "Възраждане“. Всичките позиции, които чуваме в последните дни от Президента Радев са позициите на Възраждане. Включително думите му от онзи ден, че има пълзяща диктатура, това са опорките на Възраждане. Това което говори Костадин Костадинов, това говори и Румен Радев.“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Толкова е жалко

    63 43 Отговор
    да си лъжец, предател, подлец и лицемер, като теб на снимката, олицетворяващ дъното което може да падне човек!

    Коментиран от #18

  • 2 Перо

    54 30 Отговор
    Кой го интересува къде ще бъде тоя козел?

    Коментиран от #36

  • 3 Уса

    55 49 Отговор
    Още по-добре Бимбалов.Привържениците на Възраждане стават все повече и в сащ,защото друга алтернатива няма.САЩ и нато не направиха нищо за България,когато имаха най-хубавите времена за това.ЕС ни прие на сила и без желание така си останахме нежелани ограничени и опоскани с още по-силна мафия от преди с нов кръстник ЕС.Време е за Възраждане и всички чуждопоклонници да си хващат пътя,кой от къде е

    Коментиран от #5

  • 4 САТЪРА НА ХАНА

    46 33 Отговор
    С ДОЛАРОВИ НАРКОМАНЧЕТА РЕВОЛЮЦИЯ НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ
    ..... КАТО ВИДЯТ ЗЕЛЕНО И РАЗТВАРЯТ
    БАЖАЦИТЕ КАТО БАМБАЛАТА :) ..
  • 5 Хм Хм

    52 47 Отговор

    До коментар #3 от "Уса":

    "Възраждане" са кремълопоклонници. ЕС направи изключително много за нас. Живял съм в "онези" времена и мога да направя разликата в живота на хората. А тези хубавци ни тласкат в Азия.
    Да ти кажа ли какво ще стане, ако "Възраждане" вземе властта?
    Спират европейските средства. Забравяме за чужбина, децата забравят за западни университети. Западните компаниите се изтеглят и БВП пада 10 пъти. Хиперинфлация, глад и мизерия. Левът се обезценява.
    Колкото до живота ни - ами ако станем руска колония това няма да те направи по-образован или по-голям професионалист. Който е могъл преди, ще може и после. Разликата е, че ще си 10 пъти по-беден.

    Коментиран от #7, #8, #15, #40

  • 6 САТЪРА НА ХАНА

    20 16 Отговор
    ХАХАХА , ПРОТЕСТАНТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ
    НАЙ-ЯКИТЕ БЕЛИ ПЕДАЛИ :))
    .... ЗАТОВА ДАЖЕ ФРЕНСКИТЕ КАТОЛИЦИ
    СА ГИ ПОДИГРАВАЛИ :))
  • 7 САТЪРА НА ХАНА

    11 12 Отговор

    До коментар #5 от "Хм Хм":

    ДА БЕ ЗАЩО ДА ВДИГАМЕ АПРИЛСКОТО
    ВЪСТАНИЕ 1876 ???
  • 8 Интересно

    33 25 Отговор

    До коментар #5 от "Хм Хм":

    зашо когато някой е на страната на истината, го наричате кремълопоклонник, русофил и не знам си каква тъпотия на зеленчук, продал се на предателите на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС?

    Коментиран от #12

  • 9 ТрампЛин

    34 45 Отговор
    РадеФ и Копейкин говорят на един и същи език, езика на омразата и русофилството! Факт!

    Коментиран от #11

  • 10 Импийчмънт

    28 38 Отговор
    Кремълска подлога е. Води ни в Москва.
  • 11 Пропагандата

    36 18 Отговор

    До коментар #9 от "ТрампЛин":

    на националните предатели ПП и ДБ я знаем! Нещо свое нямаш ли?
  • 12 Хм Хм

    17 19 Отговор

    До коментар #8 от "Интересно":

    Защото твоята истина е една, моята съвсем друга. Живял съм при комунизма, след това работих и учих в чужбина. Със спечелените пари отворих бизнес в България. Устоях на всички гаври на комунистите едно време, хипер инфлацията, борците и т.н. в по-новото време.
    Сега по-ясно ли става?

    Коментиран от #13

  • 13 Ами не

    20 5 Отговор

    До коментар #12 от "Хм Хм":

    Истината е тази, която лежи на факти от действия, а не на лъжи, пропаганда, голи приказки! Няма моя и твоя истина! Когато навържеш фактите по логично, причинно следствената им връзка, стигаш и до истината! Но тя не е това което беше сътворил в по предният пост!
  • 14 Ще свалиме и това правителство

    41 23 Отговор
    Още един АНАЛ се изказа? Кирчо и Кокорчо в нормална държава вече щяха да са в затвора за държавна измяна, тоя му се привижда конспирация на Радев. Президентът изказа това което мисли 80% от народа, тези 80% които не гласуваха за ГЕРБ или ППДБ.
  • 15 Геополитика

    26 13 Отговор

    До коментар #5 от "Хм Хм":

    Май не си загрял, че 21 век е на Китай, а не на САЩ? Ограмоти се малко, за да не се окажеш пак от грешната страна на оградата!
  • 16 Хм Хм

    22 24 Отговор
    "Спират европейските средства. Забравяме за чужбина, децата забравят за западни университети. Западните компаниите се изтеглят и БВП пада 10 пъти. Хиперинфлация, глад и мизерия. Левът се обезценява."
    Кое от тези неща е глупост?
    Левът в момента е Марка, т.е. Евро. В момента, в който се "отвърже" - край. Нали Костадинов иска сам да диктува финансова политика?
    Цяла България работи за Западни компании и то не какви да е. Дали няма да се изтеглят, както стана в Русия?
    Сега пътуваме без визи в Европа - дали това ще остане при Костадинов и неговото "предоговаряне" на условията за членство в ЕС?
    И дали всичко по-горе не води до бедност?
    В заключение ще кажа, че когато си партньор с някой, от тебе се очаква да съгласуваш политики.
    И ако сега сме в орбитата НА ЕС и САЩ, то в случая с Костадинов отиваме при Кремъл или още по-лошо - Турция, защото сме твърде слаби за абсолютно независима политика.
    Да припомням ли кой беше срещу Съединението? И откъде идва Кирилицата? Ще ни "похарчат" без никакво притеснение.
    Истинска ли е истината ми?

    Коментиран от #23

  • 17 Орка

    26 14 Отговор
    ПОРЕДНИЯ ЖЪЛТОПАВЕТНИК
  • 18 555555

    15 11 Отговор

    До коментар #1 от "Толкова е жалко":

    Чуеш ли някой да говори с термини като-предател,да знаеш ,той е руски шпионин.какво значи да си предател,та нали в България е демокрация и всеки има свещеното право на избор.

    Коментиран от #53

  • 19 Само питам

    15 23 Отговор
    А защо спестихте информацията за протеста срещу проруският изрод Радев?

    Коментиран от #28, #54

  • 20 Аха

    8 3 Отговор
    Има, ама няма. А трябваше да има, за да ви нареже зелките. Празноглави тиквеници и подлеци
  • 21 Бойко в затвора

    24 16 Отговор
    По-добре коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС отколкото да ни управляват фашистите от "Възраждане".
  • 22 Опааа

    9 9 Отговор
    Тоя е много прОст! Ще го намеря днес!

    Коментиран от #29

  • 23 Един от всички

    13 9 Отговор

    До коментар #16 от "Хм Хм":

    Незнам кой си човече, но мислиш като мене. Допадат ми твоите изказвания, защото си абсолютно прав. Но хората са заблудени и твърде много манипулирани, а тук до голяма степен са тролове, едни и същи целенасочено пречат и тровят смислените коментари. Това са гора, които сутрин ги е яд на себе си, следобед на целия остана свят.

    Коментиран от #49

  • 24 Обърках се

    12 15 Отговор
    Президентът и възраждане говорят еднакво, нали имат един началник Митрофанова нормално е така да говорят.
    Политиката е сложно нещо за държава като нашата може би е правилно президентът да се държи по този начин. За да знаят партньорите, че имаме и още една възможност.
  • 25 Този Бимбалов

    13 10 Отговор
    да си гледа рекламите, че толкова гнусни и просташки реклами като в България, няма да види човек никъде по света. То и него като го погледне човек не се изненадва с това пръстенче на мръсната брада
  • 26 Пурко

    13 11 Отговор
    Офф и тоя плешив козел ли бил "анализатор"?! Хаха

    Коментиран от #33

  • 27 Разум

    16 15 Отговор
    "Това което говори Костадин Костадинов, това говори и Румен Радев.“
    Бимбалов, всеки здраво мислещ и разум човек това говори. Само жълтопаветниците и НПО- активистите имат извратени представи и реакции за "нормално"
  • 28 А защо

    9 8 Отговор

    До коментар #19 от "Само питам":

    посолството на Козяк само за този протест се "погрижи" да предупреди своите граждани за възможни безредици... Колко други протести имаше преди това ? Те не бяха ли потенциално опасни за сигурността им и за предупреждение ?
  • 29 Освен

    6 10 Отговор

    До коментар #22 от "Опааа":

    това, е нахално леке, което търси само да се облажи
  • 30 !!!?

    22 10 Отговор
    Радев си има и посолство - миротворно !!!?

    Коментиран от #32, #46, #59

  • 31 Каква ехидна муцуна,

    12 10 Отговор
    защо му изписват толкова много дейности, може и само една-краварска ПОДЛОГА? Това е достатъчно за този продажник!
  • 32 Браво, браво

    5 5 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    трудолюбиви тролове от рано захлебват. Даже за художествени приложения са се постарали... Ех какво ли не прави човек за да заслужи един благосклонен поглед

    Коментиран от #35

  • 33 Мурков

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "Пурко":

    Той е аналЛизатор...
  • 34 Пророк

    9 8 Отговор
    Агресия омраза червена боя ( символизираща кръв ) Това виждам от Възраждане и РР Трябва да е много глупав човек за да не разбере Кой иска да ни разруши държавата ??? Българите по принцип не сме агресивни и злодей това ми дава надежда че инстикта ни няма да ни подведе към пропагандата разрухата и злото

    Коментиран от #50, #56, #60

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бай Митко

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Само като го види човек тоя козел с брада захваната с тока и ти става ясно какво може да каже. Стандартните плюенета по всички, които не играят по музиката от козяк. Е има и негови подобия, които премаляват от плювките му долнопробни. Отвращение.
  • 37 Гпст

    7 6 Отговор
    Коцето не ме кефи, но щом Радев е там ще гласувам за него.
  • 38 123456

    8 3 Отговор
    А не е ли истина това , което говорят - не са ли пълни продажници тези новите пе.....
  • 39 Ханко Брат

    7 4 Отговор
    Този Бимбалов оня попа от протеста ли беше?

    Коментиран от #52

  • 40 Бай Митко

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Хм Хм":

    И аз съм живял през онова "лошото" време, за което хората си спомнят с носталгия. Има носталгия, щото е било много по добро от сегашното. Не смятам да споря, тъй като такива като тебе оплюващи всичко хубаво са като развалени грамофонни плочи и ще кажа само едно: Тогава българският народ беше 9 млн. и нещо, а сега сме 5 млн. и нещо. Защо ли е така? Защото сега е прекалено "хубаво" за живеене в Бг.

    Коментиран от #41, #69, #72

  • 41 Ганьо

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Митко":

    5 ама с тия зад граница. Затриха България.

    Коментиран от #44

  • 42 Бинго

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "!!!?":

    Запитал джендъра.
  • 43 Точен

    8 5 Отговор
    Чрез думите на Радев и Костадинов говори 66 % от българския народ. Грантаджиите са за Нов народен съд, а тези от типа "Бимбалов" ще са първите осъдени. Вярвайте само на хладилника, не на тв манипулаторите.

    Коментиран от #45

  • 44 Бай Митко

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Ганьо":

    Знам ли? Може и така да е. Да сте срещали някъде публикации от последното преброяване на населението в Бг? Аз не съм.
    Хубав ден!
  • 45 Бай Митко

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "Точен":

    Точен си! Отвориш хладилника и от там ти се хили Боко, и цялата му компания!
  • 46 Бай Митко

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    Чест на най-достойният български президент - генерала от ВВС Румен Радев!
    Плюете го безчестници и кой от бившите президенти го превъзхожда?
    Желю текезесарина ли, или разпенения Пешо, а може би ловджията Първанката, или най-вече ирландската пастирка? Избирайте като на рулетка.
  • 47 Иванчо Хаджипенчович

    5 1 Отговор
    Радо..майно! Да си беше останал халтураджия със "Замунда банана бенд". Иначе си евролекенце..захлебващо със сребърниците на дедо Дьорд....
  • 48 Дрън Дрън

    4 2 Отговор
    Глупости !
    В България е пълно с набедени за анализатори дрънкала . Затова и политическата образованост е на това ниво . Радев , ако ще прави партия , то той ще е съвсем отделно . Компрометирани лица ще го завлекат надолу ,като Янев !
  • 49 Ботев

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Един от всички":

    Знаеш ли защо има толкова озлобени и негативно настроени? Защото 15 години след влизането ни държавата умишлено беше държана най-бедната в ЕС, за да могат да си изнасят производството тук, а не в Китай, но с по-евтина работна ръка от китайската. Работил съм мениджърска работа във френска фирма у нас и ми плащаха като на работничките в цеха + 50 лв. Французинът казваше, че ние сме кучета и е тук заради ниската работна заплата. И повечето са като него. Е, има и изключения, но нас не ни интересуват няколко хиляди късметлии от 7 милиона. Защо, защото западните ценности са такива, че в Англия например една чистачка всяка седмица си купува блузка за 150 лв(свидетел съм). Присъединихме се към тях, а получихме див капитализъм досущ като руския, на свръх богати и свръх бедни. Чак сега се сетиха да вдигат минималната работна ръка в България, а трябваше да стане още 2007г. Досега бяхме по-зле от Сърбия и Македония и на едно ниво с Албания, които не са в ЕС. Та твърде късно започнаха да се случват нещата и затова продажни лумпени като копейкин имат толкова много последователи, свестни, но озлобени от статуквото в ЕС хора.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Цензура

    5 2 Отговор
    Явно за бимбалов това, че чужди посолства пряко се намесват във вътрешните ни работи, ползвайки политици и политически партии като марионетки, е съвсем в реда на нещата - щом това са посолствата на САЩ и пудeлите им !!! Радев дори е прекалено мек - защото тия предатели трябва да бъдат арестувани и съдени, а не да получават мандат за съставяне на правителство !!! В тя връзка съвсем логичен е и профилът на бимбалов (справка - ФБ) - поредният озвeрял и психически болен русофoб и праволинейно-маниакален защитник на нaцистка украйна. Тоест поредната чужда пoдлога в медийното ни пространство, един от тия, дето са готови да продадат и съсипят България, с надеждата че някак ще напакостят на Русия.
  • 52 Абе едва

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Ханко Брат":

    ли е попа, но този не е ли внук на еди , който разпределяше "порциите" в Министерството на културата преди 1989 г....Знаем, кои имаха тази привилегия
  • 53 Аха

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "555555":

    Не знаех! До сега като кажа истината за национални предатели, ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС ставах русофил, путинист и не знам си каква тъпотия, сега научих и нова!
  • 54 Цензура

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Само питам":

    Защото няма какво да кажат !!! Видяхме жaлкият протест по телевизията. Шепа унили клакьори, дето не знаят защо са там и само рецитират наизустени опорки. Най-много ме забавляваха няколко изветрели бабички, които крякаха как на всяка цена трябвало да останем в НАТО. Тия първо - още си крият червените партийни книжки под дюшека - второ - ако НАТО ни вкара във война - те ли ще отидат да умират на фронта?

    Коментиран от #55, #57

  • 55 България ЕС НАТО

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "Цензура":

    Комундетата да се спрете с илюзиите за излизане от Алианса и ЕС На който не му изнася да си стяга чамадана и да си бий камшика към Сибир

    Коментиран от #61

  • 56 Бинго

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Пророк":

    Ти не си пророк! Ти си клонинг на козяците, от който струи злоба и злъч.
    Да те питам кой и колко пъти залива руското посолство с червена боя - Бабикян; Глиги; ?
    Колко пъти се залива паметника на Съветската Армия с червена боя и се чупи плочата с надписа?
    И всичко това е граждански протест и толкова! А за оплесканата централа на ЕК е хулиганство и вандализъм.
    Сега да се срине паметника, ми събаряйте. То 33 години в Бг само се събаря. Тенденцията е така дадена от едо посолство - да се срине всичко руско, всичко ляво, промишлеността и селското стопанство. Докараха ни до там, нищо да не произвеждаме и внасяме всичко, дори магданоз и люти чушки от Турция. Иначе според такива като този анализатор цъфтим и ха ха да вържем. Ако трагедията и не беше пълна щеше да е голям смях.

    Коментиран от #58

  • 57 А телевизията

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Цензура":

    беше употребила цялото операторско майсторсто, за да ни убеди в многохилядно присъствие... Все пак ФАКТИ понякога проявяват мъдрост в редакционната си политика за баланс
  • 58 Минго

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "Бинго":

    и аз така написах, но ме изтриха...Защо ли ? Стандарти, какво да се прави
  • 59 А сега

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    кажи за червената боя върху табелата на руското посолство, не е ли проява на вандалщина и не е ли проява на агресия ? Ей, не се престаравай с художествените нагледни материали, че вместо да изпишеш вежди ще извадиш очи.

    Коментиран от #62, #64

  • 60 Какъв

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Пророк":

    пророк си ти ? Всяко прпрочество, което не отговаря на смисъла на Библията е самозванство, което цели да обърка хората и да ги измами. Не използвай думи, чиито смисъл не знаеш
  • 61 Не използвай

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "България ЕС НАТО":

    манипулативни внушения. За президента не знам, но Възраждане говорят ЗА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ на условията за членство в ЕС, а НЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ. Запомни ли ?

    Коментиран от #63, #70

  • 62 Незнаещ

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "А сега":

    Кажи нещо за руските знамена на Националния ни празник 3 март, за боята по ЕПредставителство в България? Или на тази тема не ти се говори?

    Коментиран от #65

  • 63 Да, ама не

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Не използвай":

    Това е ЕДНО КЪМ ЕДНО с руЗЗките твърдения, че Украйна трябва да приеме "геопоолитическите реалности" и да се откаже част от територията си, иначе ще продължава да бъде бомбена с ракети. Такова е и "преразглеждането" на Възраждане по отношение на членството ни в ЕС.
  • 64 Оне

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "А сега":

    РуЗЗия ни обяви за вражеска държава. Не си спомням ЕС да е правил нещо такова, нито представляващите го да са си позволявали да обиждат българския народ и институции, както го направи Мутрофанова, така че "аналогията" ти пак е провал.

    Коментиран от #66

  • 65 Пушкин

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "Незнаещ":

    поет със световно признание е казал: "С глупеца не спори". Няма да слизам на нивото ти да водя спор, кой е по-по-най...Защото има една мъдрост : "Не отговаряй на безумеца, според безумието му, за да не станеш подобен на него"(Притчи Соломонови 26:4 )
  • 66 Е как

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Оне":

    ще ни обяви за вражеска държава ЕС, като ни държат на каишка и сме най-бедни и най- болни. Хората са "милостиви". Изтеглиха ни мозъците и работната ръка, но територита остава...
  • 67 Архангел

    1 1 Отговор
    Бимбалов или Пумпалов,много върти задницата този.
  • 68 Пора

    1 1 Отговор
    Абе Бимбалов, що не вземеш да си я туриш тая втулчица на косметата отзад?
  • 69 А руснаците да не би да са станали

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Митко":

    повече случайно в Русия.С бързи темпове расте населението в Нигерия,Бангладеш и други държави,в които на никого не му се иска да попада.В Египет правителството въвежда парични премии на жени,които се въздържат да имат повече от 2 деца,за да стопират прекомерния ръст на населението.От всички потърсили препитание зад граница колко са в Русия и колко в "прогнилия запад"?Защо дори на депутатите от БСП децата им учат в САЩ,Великобритания и Европа,а не в Русия?Разбирам ,че историята ни прави много българи русофили,но не може да се казва на черното бяло и обратно.Говоря много добре руски език и никога не съм бил русофоб.За съжаление раждаемостта намалява в целия цивилизован свят.Включително и в Китай.Просто времената са други,ценностите също.Ако си мислите,че младите в Русия не слушат западна музика ,не харесват айфони и предпочитат кефир пред кока кола сте наистина доста задръстени.Е,те поляците смятат кефира за техен,но това е друг въпрос.
  • 70 Не говорят за излизане единствено

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Не използвай":

    защото при нови избори биха загубили гласовете от чужбина.А и Костадинов би си пратил децата да учат в Европа,не мислиш ли?На колко народ успя да промие мозъците Костадинов и то без да има особени качества и интелект.Не че Бойко Борисов и Кирил Петков са много умни.За съжаление хора с качества,интелект и потенциал са все по-голяма рядкост.Партия Възраждане е вредна за България,но колко точно ще разберете ако дойдат някога на власт.Хората му все повече се държат като тези около Боян Расате.Май разликата само е,че Боян се самоопределя като русофоб.Много наподобяват в поведението си и Волен Сидеров.Много хора от моето поколение преди години гласуваха за него и сега се чудят как са могли да са толкова заблудени.Така ще се чудят след 10-20 години и много от пишещите тук.

    Коментиран от #71

  • 71 Значи

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Не говорят за излизане единствено":

    вече знаеш, че гласовете за тях от чужбина растат. А знаеш ли защо ?
  • 72 Да да ама не

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Митко":

    То не е трудно да се досетиш защо през соца сме били помного. Защото тогава вратата е била затворена, а сега е отворена. Ако ти е много мъчно върви в северна Корея все още има къде.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове