Last news in Fakti

4 Юни, 2023 14:23 4 758 77

Добра новина за пенсионерите: Пенсиите скачат с 12% от 1 юли

  • пенсионери-
  • пенсии-
  • лазар лазаров

Предложението е на служебния кабинет

Добра новина за пенсионерите: Пенсиите скачат с 12% от 1 юли - 1
Снимка: БГНЕС

Направили сме предложение всички пенсии да бъдат увеличени с 12% от 1 юли. Това заяви пред Нова служебният министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров.

„Ако бъдат приети решението за реда за събиране на приходи и за осъществяване на разходи и т. нар. удължителен закон, пари ще има”, отбеляза ресорният министър. Разходите за пенсии през тази година ще надхвърлят 19 милиарда.

Ако предложението на служебния кабинет бъде прието, минималната пенсия от 467 лв., ще стане 523 лв., а средната ще достигне почти 800, посочи Лазаров. Не се предвижда обаче вдигане на тавана за максималните пенсии.

Той коментира и темата за Сребърния фонд: „Няма предложение, което да казва категорично да бъдат използвани средствата от Сребърния фонд”, твърди министърът. „Онова, което се предлага, е тези средства временно, заедно със средствата от ЕС, при нужда, вместо да бъдат теглени държавни заеми с голяма лихва, да се ползват – като една възможност”, обясни Лазар Лазаров.

„Оставяме на бъдещия министър една перфектно работеща система”, заяви министърът на труда и социалната политика и пожела успех на наследника си на поста – Иванка Шалапатова, която беше номинирана в проектокабинета „Денков-Габриел”.

„На 1 юни одобрихме програма, по която ще окажем подкрепа на 320 хиляди семейства с деца във връзка с повишените разходи за енергия. Те ще могат да получат по малко над 148 лв.”, разкри Лазаров.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лесно се обещава

    30 49 Отговор
    като няма да го изпълняват тия. Сега целия народ ще плаща кредити, за да се нахранят пенсионери, взимащи хиляди левове пенсия. поне да ги бяха селектирали, само най-бедните и с минимални пенсии, до 800 лв. примерно

    Коментиран от #5, #6, #21

  • 2 Популизъм

    67 11 Отговор
    Има пенсионери на заплата в държавната администрация. На тях увеличение само при избор - или пенсия или заплата

    Коментиран от #4, #8

  • 3 оня с коня

    33 16 Отговор
    ЛЪЖА!!!!! ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ,НО НЕ И РЕШЕНИЕ!!!РЕШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ БОКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!
  • 4 Така е

    59 11 Отговор

    До коментар #2 от "Популизъм":

    Пълно е с дърти чиновници в администрацията, захапали здраво кокала не го пускат на безработните млади. Много ценни кадри бли, несменяеми

    Коментиран от #7

  • 5 Пенсионер

    51 11 Отговор

    До коментар #1 от "Лесно се обещава":

    И ти ще станеш един ден пенсионер.Ще видиш как тогавашните млади ще говорят същите приказки за теб. Колко е хубаво, то се връща.
  • 6 Пенсионер

    43 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лесно се обещава":

    Апропо на гробищата на "Малашевци" напвремето имаше един голям транспарант на входа и надпис с големи букви: "НИЕ БЯХМЕ КАТО ВАС, ВСИЧКИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ ПРИ НАС". Сега надписа е махнат, няма го.
  • 7 Охранител пенсионер

    39 8 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    При нас има много места, охранител съм на обект 24 часа с минимална заплата. Дъжд, сняг, слънце обикалям, това ми е работата заповядайте млади хора, дават дори купони за храна. Работа колкото щеш, ама май вие искате бюро и да търкате маншети. Демек, работа на чиновник. Ееее, това е друго нали? Не ,че няма работа.

    Коментиран от #10

  • 8 Охранител пенсионер

    38 4 Отговор

    До коментар #2 от "Популизъм":

    Заповядай млади човече, ЛИЧНО ще те въведа в професията охранител на обект. Минимална 780 лева. С удръжки изчисли колко ще получиш.... Това е положението.

    Коментиран от #48

  • 9 Повишете

    21 17 Отговор
    Покупателната способност, чрез намаляване на цени и инфлация. Откъде тези пари, като България нищо не произвежда? Увеличете минималните, социалните и вдовишките. Жените не са длъжни да работят и слугуват на чорбаджии. Намалете си максималните пенсии, чиновническите и депутатски заплати. Не може реститутка с декари гори да взима и максимална пенсия, защото цял живот е била на държавна службица.. Автоматично намалете данък сграда и смет на собственици на едно жилище. Намалетте сградна инсталация според, малко ползва, по-малко плаща. Не ползва парно, плаща символична сума до 20 лв. Същото е с ток и вода. Не може хора с имоти за милиони да сучат от държавата. Не може безработни да плащат здравни осигуровки. Погребенията са безплатни в много държави. Кво ме грее, че взимам 5000 лева, ако парното ми е 1200 лева, а тока 2000.

    Коментиран от #11, #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Енгелс

    12 8 Отговор

    До коментар #9 от "Повишете":

    Говориш глупости. Капитализъм е. При капитализма е така. Да вземат от богатите и дадат на бедните. Абе човече, ти на Марс ли живееш, или на Земята при условията на капиталистическият обществено - икономически строй. Опомни се.
  • 12 Пенсионер охранител

    36 11 Отговор
    Да се махат всички пенсионери от държавните учреждения и на тяхно място да се назначат млади и образовани хора. Крайно време, безработни има много, стига сте ги крили по ведомствата

    Коментиран от #15

  • 13 Анонимен

    22 6 Отговор

    До коментар #9 от "Повишете":

    Изглежда си някой талибан с така написаното.Само жените на мюсюлманите не работят и по 4,5 и повече жени кибичат в харема на талибана. Седят на повикване и друго "работят"...
  • 14 До Енгелс

    16 8 Отговор
    Хубавият, здрав капитализъм свърши с ерата на Татчър и Рейгън. Сегашното е някакъв неоТроцкизъм, не знам какво е, но определено не е истинският капитализъм от 60-те на 20 в. Щом в една от най-социалните държави Финландия, зареждат бензин от Русия, цяла Европа сме го загазили.

    Коментиран от #23

  • 15 Охранител пенсионер

    14 5 Отговор

    До коментар #12 от "Пенсионер охранител":

    Аааааа, каква била работата. Искате чиновническа работа, стол и бюро! Не искате да сте в частният сектор и яко да бачкате, А за охранители въобще не искате, нали? Недей да лъжеш, ти не си пенсионер.

    Коментиран от #20

  • 16 Бивши партийни функционери

    15 17 Отговор
    са тия с най-големите пенсии. На тях ще им дадат 12% увеличение върху пенсиите от 2500- 3400 лв

    Коментиран от #19, #25

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Джам Бас

    15 2 Отговор
    Водата ги изпревари и скочи с 40%
  • 19 Летец Ту 154

    28 5 Отговор

    До коментар #16 от "Бивши партийни функционери":

    Това не е вярно не лъжи.Има много други категории, които на времето получаваха високи заплати, правиха високи осигуровки и днес нормално е да вземат по 3000 лева. Подводничари, авиатори, парашутисти, шофьори международен транспорт, миньори и т.н. Много са. НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА.
  • 20 споко бе Чичка

    6 20 Отговор

    До коментар #15 от "Охранител пенсионер":

    Не всеки иска да виси на бариерата, не за това сме учили. ти да беше учил на времето, сега нямаше да броиш мухите за 700 лева

    Коментиран от #22

  • 21 Другар, мой приятел е платил

    26 6 Отговор

    До коментар #1 от "Лесно се обещава":

    осигуровки за 550 хил. лева само през последните 20 години, в частния бизнес е ! Отделно луди пари за здравни осигуровки, ДДС и др. Общата сума се заформя над 1 млн. лева. Сега взема пенсия 2400 лв. Трябва да живее до 90 години за да му се издължи бюджета поне частично! Ти колко си платил, а ?
    Няма държавни пари, има пари на данъкоплатците !

    Коментиран от #39

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Екс Кремент

    24 3 Отговор

    До коментар #14 от "До Енгелс":

    Бъркаш, няма хубав или лош капитализъм, все един е. Разликата е, че в зората на капитализма ресурсите бяха в изобилие, после самият капитализъм ги опоска и закономерно стигна до упадък. Такава е природата на капитализма - хищническа и самоунищожителна

    Коментиран от #24

  • 24 Енгелс

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "Екс Кремент":

    Нищо не бъркам. Заедно с Маркс, написахве теорията по въпроса. Ленин я дообогати.

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гарга Мел

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Енгелс":

    Остави теорията, ти си свидетел на практиката. На теорията ли вярваш или на лъжливите си очи

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Никси

    4 1 Отговор
    Ква Варшава бе списвачааааааа

    Коментиран от #35

  • 29 Енгелс

    10 2 Отговор

    До коментар #26 от "Гарга Мел":

    Никак даже, не са ми лъжливи очите.Живял съм доста преди 1989-та година по времето на социализма, живея и след 89-та година до днес - времето на КАПИТАЛИЗМА и виждам какво е. Много добре виждам.

    Коментиран от #31

  • 30 Пари нема

    11 8 Отговор
    Като дойде новото правителство ще стане ясно, че хазната е опоскана. С кредити покриваха увеличените заплати и пенсии, ама това е до време. Сега при високи лихви кредити се взимат трудно, а се връщат още по-трудно. Спекулата по магазините е виновна за "ниските" ни доходи. Къде са КЗП и КЗК да си свършат работата. От полето до щанда стоката се вдига 300%. И пет хиляди да ви направят пенсиите, пак ще сте бедни, защото всяко увеличение на заплати и пенсии , автоматично води до повишаване на цените в магазините и т.н
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Минималната пенсия

    13 2 Отговор
    трябва да е 1523 лв.

    Коментиран от #34

  • 33 Авеее

    6 11 Отговор
    Как Пенсиите ще скачат с 12% от 1-ви юли,след като за пенсии и заплати пари няма? С какво ще ги изплащат? Явно някой пак се подиграва с бабетата и с дядките!

    Коментиран от #42

  • 34 ха ха ха

    4 8 Отговор

    До коментар #32 от "Минималната пенсия":

    тогава домата в магазина ще ти е 25 лв. бе аланкооулу

    Коментиран от #64, #66

  • 35 Никси

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Никси":

    това не е от мен , нещо съм натиснал та е излезнало Варшава , добре че не излезе Полонез или Полски фият 125р😂😛😀😀😃😄😄😀😁😃😄😀😂😂😛😀😁😄ма ква Варшава пита , то Победа няма а той за Варшава пита..
  • 36 оня с коня

    3 7 Отговор
    С тая "добра" новина Правителството успя да Усмихне Пенсионерите,но тактично премълчава че ЗАКОНОМЕРНО Инфлацията СЪЩО ще скочи с въпросните 12%/че и повече/,за да не им замръзне усмивката.

    Коментиран от #41

  • 37 ЗАЩО

    8 14 Отговор
    С проценти това не е справедливо аз съм с 42 г стаж при 500 пенсия ще взема много по малко от други с по високи . Пенсиите трябва да получават еднакви суми при увеличение за да не се задълбочава разликата между ниската и високата пенсия . Това увеличение с проценти не е справедливо , ама на идиотите дето са отговорни за тая каша не им пука .

    Коментиран от #38

  • 38 Анонимен

    4 6 Отговор

    До коментар #37 от "ЗАЩО":

    Защо си премълчал факта, че си ТЕЛК-ажия? Толкова ти се полага. Виж го ти.
  • 39 АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ..!!!

    14 4 Отговор

    До коментар #21 от "Другар, мой приятел е платил":

    Много хора плачат,че имали ниски пенсии...!А не казват дали са се осигурявали,или ако са се осигурявали е било на минимума...!
  • 40 Никси

    10 2 Отговор
    ЕНГЕЛС ЛИ СИ МЕНГЕЛ ЛИ СИ ,е и аз да съм кредитен милионер от Балкан Банк , такива като ВАЗ дето я фалирахте и избягахте с мильоните пари и на мен сега щеше да ми се стори шарен света , ама от ВАЗ човек може ли да се дореди , грабихте като за световно. Пък сега ще си разтегляме локуми , виж колко бил красив Свирепия Капитализъм и ще лъжем хората сега и ще ги омайваме, хм ти да видиш , на чужд гръб 100 тояги са малко викаш а още трябва , докато хептен се не усе....те с пари , да не говоря и че прецакахте на голяма част от хората технните спестявания по времето на Балкан Банк в и онези изминали години , то и затова сега едни умират от инфаркт , други от инсулт , трети от щуротии , четвърти от мушенгии , но откраднатото остава някъде там безнаказано !!!!.

    Коментиран от #44, #45

  • 41 Финансист

    12 1 Отговор

    До коментар #36 от "оня с коня":

    Стига сте говорили глупости. Разбира се ,че не е така. Той Дацов и Красен Станчев ги плещят по медиите тия лъжи, че и тоз манипулатор сега ги дрънка такива.
  • 42 Има голямо разминаване...!

    15 1 Отговор

    До коментар #33 от "Авеее":

    Между гръмкото заглавие и уклончивият отговор на министъра-,,Ако бъдат приети..."...!
    Така,че драги пенсионери...,не бързайте да се радвате...!
  • 43 Наблюдател

    2 5 Отговор
    Добрата новина е че се бута едно рамо на новият кабинет!
    Направено е предложение за пенсиите 12%, но при обсъждането ще стане ясно, че е леко завишено и ще го корегират на 6%, а до приемането може да стигне и 1,003%.. Това вече звучи добре и реално! Какво толкова ще пазаруват пенсиите с 12%? Друго си е социалистически справедливо по 1,003% , пък може и да няма увеличение, за да се намали инфлацията! Тая инфлация, само чака да вдигнат заплатите на полицай, доктори и пенсиите с 1,003% и ще побеснее нат 6%, което е лошо зажеврозоната! Пенсионерите, трябва да мислят за еврозоната!
    И так, да смятаме! 240 лева мини джоп пенсия по 12% = 28,80 лв! Това прави по 92 дтотинки на ден! Браво, ако стане! Какво ще си купи деди с 92 стотинки е загадка на правителството!
    Ако увеличат с 1,003 по бедепарската формула ше бъде 2,40 лева или за ден е 7 стотинки! Какво ще си купи баба социалистка с 7 стотинки всеки ден е загатка!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Енгелс

    7 0 Отговор

    До коментар #40 от "Никси":

    Не съм от номенклатурата, още по малко кредитен милионер. Сбъркал си адресата.

    Коментиран от #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 пенсия

    11 0 Отговор
    Да се проверят пенсиите на костов,кобурга и другите които получават над тавана и да се намалят
  • 48 Гого

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Охранител пенсионер":

    Ако няма пенсионери дето да им работят 780 лева ли ще е заплатата?

    Коментиран от #62

  • 49 Тиква

    3 2 Отговор
    Стига лъжи!!! Предложения от някоя Маса и биете тъпана!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Лазер Лазеров

    2 1 Отговор
    И нека силата бъде с тях, щото с тези пенсии ...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Никси

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Енгелс":

    супер , кажи тогава че сме от една порода , ти като ме засили с тоя Див Капитализъм , та те помислих че си от Голямото Доброутро , сигурно прекалено много книги четеш или си препълнен с информация и от време на време ти пуши главата , мани го тоя Капитализъм , гледай сега към новия световен ред какво предстои !!!!👍👍👍👍👍👍.

    Коментиран от #61

  • 57 НАБЛЮДАТЕЛ

    6 1 Отговор
    Кое му е добрата новина? При докарана от посткомуномутрите 25% инфлация да получиш 12% компенсация. Да не би да искат и да им благодариш?
  • 58 Знаещ

    9 2 Отговор
    1.Казаното от Лазаров за 12% актуализация на пенсиите не е решение, което да зарадва пенсионерите, а обещание, което тепърва Парламента трябва да реши. 2. Лазаров премълчава и една друга опция, адресирана до депутатите от НС. Министър Велкова в проектобюджета даден на НС е посочила бюджетен дефицит 6.4%. Министър Велкова е предложила в документ до депутатите, че бюджетният дефицит може да се снижи на 3%, ако се забави актуализирането на пенсиите с 3 месеца до м.октомври, или с 6 месеца до края на годината. Тоест месец юли може и да няма актуализация на пенсиите. Всичко е възможни. Депутатите ще решат. Лазаров обаче, това го премълчал.
  • 59 ЗЪЛ Пенсионер

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "Кюмюрът":

    Кюмур, прочети решение на предишното 48НС за увеличение на пенсиите от 01.07.23. по швейцарското правило или 12,5%, което обявиха 12%! Ако пропуснат увеличението управляващите изчезват на следващите избори...Президент, МС, НС!!!

    Коментиран от #73

  • 60 Никси

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Кюмюрът":

    аааа , не си ли изпълнат обещанието , тогава ще излезем ние Пенсиите на плющадо с правите лопати , секири , чапли , копральи и други сечива като дикел , я че ги на боднем с железата вила като бала слама е тека муш!!!!😃😂😛😀😀😁😄😀😛😃😂😂😀😁😁😄.
  • 61 Енгелс

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "Никси":

    Новия световен ред си е старият досега ред.Абсолютно нищо не се променило. Единствената особеност е само тази, че на другият полюс седи Русия, преди СССР, което си е същото. Само се сменило името.

    Коментиран от #63

  • 62 Дедо Пене

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Гого":

    От 4978000 осигуряващи се българи, 289хил.работещи пенсионера.Могат да бъдат заместени от излишните администратори и така бюджета на НОИ ще се разтовари от тези хрантутници!!!
    От спящи на бюро -в частния бизнес, малко да поработят, а не да тежат на бюджета, а парите да отидат за лекари, учители, мед.сестри, армия, редуцирана полиция.

    Коментиран от #65

  • 63 Никси

    2 4 Отговор

    До коментар #61 от "Енгелс":

    само че предишния СССР няма нищо общо със сегашна Русия , Путин си е един Евреин и иска да завладее половин Европа , виждаш ли сега в Сърбия какво става , и кой иска да ни скара с Македонците , ТОЙ , тогава ще видим за новия световен ред като дойде ако сме живи до тогава да видим , минало време е свършеното добро време , сега се гледа напред защото всичко ще има ново пренареждане , а ако не е НАТО в тоя разграден двор сме една хапка за самия Путин , не съм соросоид но това е мойта гледна точка , защото и аз съм живял по времето на Социализма преди да дойде Демокрацията !!!.

    Коментиран от #68

  • 64 Ами тогава

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "ха ха ха":

    ще ми ядат доматите.
  • 65 Никси

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "Дедо Пене":

    може бре дедо Пене всичко може , но пенсионера зада си седи дома и да си почива щото е работил през годините , трябва да взима прилична пенсия , ти как мислиш на кой пенсионер му се работи , хората идат от зор не от много хубаво , само и само да изкара някой лев и да не се шляе вместо да си е дома , не им достигат на хората да си плащат сметките за месеца и за разни тяхни нужди и за това се принуждават да работят , даже има и хора които още и заемите не са си изплатили , за това не им завиждайте , щото няма Държава как трябва всичко да си е на място като Швейцария например и другите бели Държави !!!!.
  • 66 Никси

    4 3 Отговор

    До коментар #34 от "ха ха ха":

    това с цените го правите вие картелите и умишлените инфлации с цел някой да се облагодетелства , защо като той примерно трябва да вземе пенсия 1500 лева например , трябва да скочи всичко , не е ли според мен цените да са си нормални за да има потребление и след това събираемост в държавата , ти например опитай се да отвориш магазин за хранителни стоки , надуй цените на макс и после ще гледаш като пре сисало маче , след като никой няма да влезне да пазарува при теб а ще отиде при комшията ти, там където е по евтино и по качествено и пресни , не мога да ви разбера нещо ВАЗ неколцина , вдигнат малко цената на горивата и това търговците започват да се уливат с цени че все народа е богат болшинството и ще дойде да ти изкупи целия магазин , е да ама не , в такъв случай вместо да ти се скапва стоката и да отлежава по витрините , ти с буса и ще ходиш за нова стока вместо да видиш като кон на празни ясли и да чакаш някой да пазарува от магазинати, ако ме разбра какво искам да кажа ,трябва да има ПОТРЕБЛЕНИЕ ,така бизнес не се прави и от криворазбраната демокрация нещата ще са в тежест и от двете страни , не става само с ядене а трябва и акъл !!!!.
  • 67 Срам и позор сте, цените с колко скачат?

    6 1 Отговор
    Поредните лъжи как борят инфлацията и тя спада но само на думи! Лъжи, лъжи и само лъжи, говорете за покупателна способност, а не колко нищо не струващи хартийки сте дали!
  • 68 Енгелс

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Никси":

    Пишеш глупости, буквално несъстоятелни неща.АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. Само се смени името вместо СССР сега се казва РУСИЯ. Другото без промяна!

    Коментиран от #74, #75

  • 69 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Обикновено след толкова много гюрултия, работата излиза ялова.!! Край мене има доста пАнсионери – ще кажат колко е "голямо"увеличението .
    Впрочем никой няма право да роптае !! Искахте демокрация, либерализъм, капитализъм !? Исте бурадасън - казват комшиите / Ето Ви на !!Ако при социализъма имаше за плебеите някаква що годе уравнивиловка - тука .....нЕма лабаво ! Богатите трябва да стават още по - богати, бедните още по-бедни.!! Никак не завиждам на бивши черноработници, които сега получават едни по-прилични пенсии. Само като знам какви харчове имат за лекарства - и ми призлява Давали са завалиите здраве за пари – сега дават пари за здраве , ама ядец .....
  • 70 Скапана

    3 0 Отговор
    Държава
  • 71 112

    4 1 Отговор
    Пенсионерите да не бързат да скачат от радост.Това на Правителството е само предложение до депутатите, а не решение. НС може да го приеме, ама може и да не го приеме. Да няма актуализация на пенсиите. Лазаров само си прави вятър на устата.
  • 72 Стамат

    4 1 Отговор
    Кога успя този Лазаров да се научи, толкова много да лъже? Обещанието за нещо си, не значи, че така ще стане, докато не се реши. ужас.
  • 73 Нцъ

    1 3 Отговор

    До коментар #59 от "ЗЪЛ Пенсионер":

    Не си прав, успокой се, и няма да стане така, както си мечтаеш
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мдааа

    2 0 Отговор
    Тоя министър изглежда е голям шегаджия.То и по физиономията му личи. Пенсиите щели да скочат с 12% и това било голяма радост за пенсионерите. Чак пък радост, хайде сега, при тази инфлация и цени, но все пак е нещо. Лазаров обещава, ами ако депутатите решат друго, какво ще стане с радостта на пенсионерите? Без коментар.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове