Last news in Fakti

2 Юли, 2023 10:50 2 928 85

Борис Бонев: Какво се очаква от Васил – да се отрече от семейството си?

  • борис бонев-
  • столица-
  • кмет-
  • кандидати

Всички кандидати за районни кметове ще бъдат обявени в рамките на месец

Борис Бонев: Какво се очаква от Васил – да се отрече от семейството си? - 1
Снимка: БГНЕС

„В многомесечните разговори с нашите партньори стигнахме до извода, че е по-добре да подкрепим независим кандидат за кмет. Което не означава, че в партиите, които го подкрепят, нямат подходящи кандидати за кметове. Просто беше излишно да вкарваме напрежение при положение, че Васил има всички качества, които са нужни. Той може да обединява хората, аз имам повече острота и знания за София, а той може да говори с хората, така че сме идеален тандем.“ Това каза в студиото на „Добро утро, Европа“ независимият общински съветник в СОС, основател на „Спаси София“ и водач на общата листа за местния вот в столицата на обединението на ПП-ДБ, „Спаси София“ и „Екипът на София“ Борис Бонев.

„Това е сложен и тежък процес, да създадем екип, който да влезе подготвен в общината, говоря и за районните кметове. Ако имаме мнозинство в общинския съвет е нормално тази група да си избере председател в Общинския съвет, и това е нормално да е водачът на групата, какъвто в момента съм аз“, коментира Бонев.

Аз много добре разбирам реакцията на хората в момента, но мисля, че тя е твърде остра, защото трябва да съдим за хората по техните действия. Какво се очаква да направи Васил, да се отрече от семейството си? Той не може да си избира дядовците.

„Доколкото ми е известно г-н Терзиев има нагласата да отговори на всички въпроси относно ДС и неговите роднини. Разбирам хората, които реагират остро, но те ще се успокоят след това – аз произхождам от семейство, което е жертва на комунистическия режим, но в нашето семейство сме решени да не забравяме, но и да не търсиш реваншизъм. За мен това е поколенчески въпрос. Аз съм от поколение, което не е жертва на комунизма, не съм го виждал с очите си, ние четем за него в учебниците“, коментира Бонев критиките към Терзиев относно неговия семеен произход.

„Със сигурност не ми е приятно, надявам се, ако бъдат отворени тези досиета да няма нелицеприятни неща, и тогава ще трябва да се действа според това каквото излезе. Но аз съм гласувал доверие на Васил като добър професионалист и човек, когото познавам от години, който е изградил една от най-успешните български компании. Критиката е червените куфарчета, отрочетата на ДС, на тях им е бил лесен животът, на тях всичко им е дадено даром и затова са толкова успешни. Аз не се сещам за известните отрочета на ДС, които да са успели в ИТ бизнеса, който е силно конкурентен, не само на българска почва, а в световен мащаб. Това ясно показва, че не става в никакъв случай въпрос за някой, който е получил даром нещо, а човек изградил с екипа си от нулата един изключително успешен бизнес“, подчерта Бонев.

„Моят призив към хората е да се замислят кой си избира родителите и да видят този човек какво е направил. Иначе това с неговите роднини не ни помага, но нека хората се замислят върху това, което казвам“, допълни независимият общински съветник.

Всички кандидати за районни кметове ще бъдат обявени в рамките на месец. Създали сме тежък процес на подбор, в който всеки кандидат трябва да представи концепция, и то доста подробна, за развитие на района или за съответния ресор. След това преминават на интервю пред комисия, съставена от всички политически партии и граждански организации, на които са доста „драматично“ разпитвани за всичко.

„След това се минава през т.нар. „due diligence“ – проверка на минало, бизнеси участие в обществени поръчки и т.н.“, допълни Бонев. „Създали сме процес за избор на най-подходящите хора, който до момента не е бил създаван“, увери той.

Бонев посочи и кои ще са трите основни приоритета на местната коалиция:

„Първият приоритет са мащабни инвестиции в кварталите. Целта ни е там, когато излезете от блока всичко да бъде подредено и ново. За да се случи няма да действаме на парче, а ще хващаме цял микро район и ще направим всичко от-до. Пари има достатъчно, сега няма, защото се крадат. Вторият приоритет е прозрачното управление в интерес на гражданите. Имаме самочувствието от „Спаси София“, че сме организация, която участва в разследванията за най-големите далавери в София. Третият приоритет е София да бъде чист, зелен и проспериращ град. Защото въпреки стотиците милиони, които се дават на сметопочистващите фирми, това не е така.“

По думите на председателя на „Спаси София“ проблемът с липсата на места в детските градини в София може да бъде решен в рамките на един мандат.

„Ще се строят детски градини, има още места. Няма да можем да решим проблемът с яслите обаче, но в рамките на 4 години мислим, че можем да свалим бройката до 2000 неприети деца при 8000 сега. До 6 години мисля, че можем да решим изцяло проблема“, каза Бонев.

Той добави, че вече са набелязали над 30 места в кварталите, които са подходящи за изграждане на паркинги, а плановете за центъра включват подземен паркинг под площад „Възраждане“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    71 5 Отговор
    Да върне куфарчетата с долари от ДС.Така всеки може да стане ,, предприемач,,
  • 2 Историк

    49 1 Отговор
    Очаква се да разкаже ВСИЧКО, което знае за действията на членовете на семейството си за времето им като служители на ДС, както вече и го призоваха много хора.

    Ако спести нещо, или откаже е ясно какво значи това.

    Коментиран от #65

  • 3 Толкова ли няма друг Васил?

    69 1 Отговор
    А точно тоя,син и внук на ченгета.Вие зорлем ще загубите София.

    Коментиран от #26, #71

  • 4 Пич

    43 5 Отговор
    Дръж печено , Бонев ! Ти не си виновен , че си обременен от крадлив ген на команчите !!! Терзиев също да държи печено ! Ние ако изгоним всички деца и внуци на ДС от управлението , то жив политик няма да остане бе ...!!!

    Коментиран от #24

  • 5 Хихи

    12 26 Отговор
    Ми те всички са комунисти и техни наследници, кой точно не е. Важното е да работет за хората, а не да гепат
  • 6 Госあ

    38 5 Отговор
    От доносническа България всички са комсомолци до един. Още по лошото е, че се отричат от това.
  • 7 ТаУмВзе

    46 0 Отговор
    Деца и внуци на ДС продължават да се бирата на хранилката, без 1 работен ден и 0 образование. Помните ли кво стана с Чаушеску? Сега румънците са 1000 пъти по добре от Ганьо.
  • 8 алооо

    52 1 Отговор
    А от нас какво се очаква бе симпатяга? Да гласуваме за човек на когото дядо му, баща му и чичо му са били от държавна сигурност ли?

    Коментиран от #18

  • 9 Булба67

    21 1 Отговор
    Според гЕнеаанал АТансас веднага и на момента трябва да плюее на гроба на предците си
  • 10 замислен

    54 1 Отговор
    Човек не може да отговаря за това кой е баща му НО пък не може да се прави на велик и успешен предприемач, след като неговите роднини са обрали бъдещето и мечтите на поколения българи, този да може да има добро образование и достатъчен капитал и спокойствието в онези мутренски години кога или мутри или ченгета те обираха за да се изявява като "предприемач".
  • 11 Българка

    43 1 Отговор
    Вярно е, че никой не избира роднините си. Но е и вярно, че можеше ПП-ДБ да издигнат и друг, необременен с роднински връзки с ДС . Вече стават доста "компромисните", неразбираеми за избирателите на ПП-ДБ решения. И за пореденпът много ще трябва да подкрепят/гласуват компромисно, с отвращение . А няма да са малко и тези, които ще откажат подкрепа за ДБ и ПП

    Коментиран от #22

  • 12 йхнкхйких

    38 1 Отговор
    Бонев негодник на заплата към козяк ,виден предател каквито са от пп и дб !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ВКК

    19 3 Отговор
    Очаква се да не се кандидатира, подкрепен от псевдодесни политически сили-ПП И ДБ! От БСП може!
  • 15 бай Иван

    39 2 Отговор
    Абе оилогрфен такъв .Ако беше някой друг кандидат щяхте да оревете орталъка ,че ДС завладява София ама понеже е ваш може и 5 поколение Държавна сигурност. Аман от демагогия. Ония на ДБ-то само за лустрация говорят, ама трябваше да почнат още от Костов. Както казва посртия Киро "Важно е службите да са наши "
  • 16 ТОВА Е КАНДИДАТ НА КИРО И Е ОДОБРЕН

    24 2 Отговор
    ОТ ПОСОЛСТВОТО ПЪК И ЗАЕДНО СА ИГРАЛИ ГОЛФ ВЪВ САЩ ! ПЪК И СА МИЛИОНЕРЧЕТА - МОШЕНИЧЕТА ! БОКЛУЧЕНЦА !

    Коментиран от #30

  • 17 Защо

    28 1 Отговор
    Не се знае дали е голяма наглост или инфантилност в София да се спуска такъв кандидат -потомък на ДС.Също както и преди онзи внука на ген.Заимов руския резидент в Бг.Ще разчитат на младите хора в София но дали ще стигнат след като централна софия без панелите не гласува.И на този Б.Бонев му стъпиха на врата и се укроти.
    И кога ще се преборят с мафията около общината които са вече милионери чрез подставени лица като вълка и другите.Никога.
  • 18 фактите

    29 0 Отговор

    До коментар #8 от "алооо":

    и майка му и брата на дядо му. Като дядото и брата на дядото са били началник на 3 и 4 то управление, началници разбирате ли! Генерали!
  • 19 уууууу

    29 1 Отговор
    Очаква се да си оттегли кандидатурата със скоростта на светлината.
  • 20 БОНЕВ Е ОТ ,,СПАСИ СОФИЯ"

    35 4 Отговор
    А С КАКВО Е ИЗВЕСТНА ,,СПАСИ СОФИЯ" ОСВЕН С КРАДЕНЕ - ВИЕ КАЖЕТЕ !
  • 21 В крайна

    42 0 Отговор
    сметка , докато баща му е бил ухо в Америка в посолството , той за разлика от оградените с телени мрежи и пазени от въоръжени войници негови връстици , е живял отвъд Океана и се ползвал с много привилегии за разлика от тях ! Различен старт в живота им , както приема му в Английската гимназия с предимство като дете на "активни борци срещу капитализма".....
  • 22 Русофил

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Много точно казано. Поздравления.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Софиянски

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    То други няма, бонбонев е същия комундел, да не казвам и кой червен шумкар му беше гуру… лека му пръст.
  • 25 Исторически парк

    24 1 Отговор
    Долу комунистите махайте ги от София червените внуци!
  • 26 Истори

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Толкова ли няма друг Васил?":

    "А точно тоя,син и внук на ченгета.Вие зорлем ще загубите София."

    Това е целта: ако ДС не успее да овладее най-демократичната общност като подмени избора й със скрито тяхно назначение, да тласне властта в ръцете на някой Радевист, който вече е открит путинист.

    Целта е ресурса на София.
  • 27 Българин

    11 1 Отговор
    Настоявам да се отрече от родата си и да скъса роднинските си връзки с тях и да смени фамилията си!
  • 28 замислен

    21 0 Отговор
    Бонев, като си толкова загрижен за гражданите, защо паркинга на метростанция Цариградско Шосе дето е за над 1000 автомобила вече 10 дена е затворен? защо този буферен паркинг не работи?
  • 29 Спас

    22 1 Отговор
    Голям е залога за София.И тези от промяната ще се окажат хора на бившите останали без далавери но все същите.Не се знае и другите десни какви са десни.Май старите кръгове около общината издигат сигурен човек а този Бонев гжо готвеха за резерва. На този Майка му и брата на дядо му. Като дядото и брата на дядото са били началник на 3 и 4 то управление, началници разбирате ли! Генерали!но човека няма нищо общо само ползвал всички привилегии без съпротива и вероятно и заграбени пари.
  • 30 нннн

    16 0 Отговор

    До коментар #16 от "ТОВА Е КАНДИДАТ НА КИРО И Е ОДОБРЕН":

    Всеки, роден в САЩ, получава автоматично американско гражданство. Как няма да го одобри посолствоТО.
  • 31 ИЗБИРАМЕ ТЕРЗИЕВ

    15 2 Отговор
    Получаваме....ДС
  • 32 ЗА КМЕТСКО МЯСТО ТЕРЗИЕВ БИ СЕ ОТКАЗАЛ

    22 2 Отговор
    ОТ ВСИЧКО , НО БОНЕВ КАК ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ИНДИЙСКИЯ СИ ПРОИЗХОД !

    Коментиран от #58

  • 33 лекуващ лекар

    19 0 Отговор
    С Васил Терзиев като кмет и аз като председател на СОС ще сме изключителен тандем. Защото КРАДЕНЕТО ще е нашата страст !!!

    Коментиран от #39

  • 34 Как

    20 0 Отговор
    би реагирал , ако дойде друга власт , както тогава шумкарите , от каквито произлиза , и му вземе абсолютно всичко което притежава - бизнес , стотици милиони , дом и т.н . , него хвърли в лагер , а семейството му изсели в някакво забутано село ?
  • 35 Майора

    26 0 Отговор
    Абе Бонев от "Смучи София" да не е лъжа че Терзиев е трето поколение комунисти? И такива като него завършиха престижни университети и създадоха компании с нашите пари! Но едно е да управляваш компания , друго столичен град! Затова Кирчо и Кокорчо се провалиха предния път и търпят провали! Но явно политиката ви е друга - да издигате хора които ви спонсорират , независимо че са без опит!
  • 36 Българин

    20 1 Отговор
    Да, но ако не бяха дядовците му сега Василчо щеше да мете улиците. А и съм сигурен, че ако му заповядат публично ще се отрече от роднините си.
  • 37 ник

    14 1 Отговор
    тези млади богаташчета все повече ми приличат на онези от Титан, проблемът е че с тях ще имплодира и Града
  • 38 НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ДС

    14 0 Отговор
    Почти всички са милионери....
  • 39 Защо

    12 0 Отговор

    До коментар #33 от "лекуващ лекар":

    Вие ще сте само едни слуги на същите които крадоха и до сега.Е стествено и ще напълните гушите.Всичко това ако софиянци гласуват за вас щото по-умните хора не можете да ги лъжете лесно.А пък бойко ще се купи братовчедите и панелите които го обичат.От толкова честни и почтени софиянци образовани и независими точно потомъщка на ДС ли избрахте.

    Коментиран от #68

  • 40 Леля Гошо

    17 1 Отговор
    Баща му и дядо юу ни учеха че трябва да сме като детето--герой Павлик Морозов. Васил трябва да следва заветите ма дедите си и да постъпи катп Павлик.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Демократ

    20 2 Отговор
    Очаква се Васил да не бъде кандидат за кмет на София, много е нагло. Столична община не е бизнес фирма.Тези семейства управляват България 33 години и направиха псевдодемократични промени,за да превърнат политическата в икономическа власт само за себе си и докараха държавата до дъното. Да си седят в семействата, защото и ако се отрекат публично от тях е лицемерно и грозно. Те са създадени по този комунистически модел винаги да управляват,контролират и държат властта и парите. Когато със закон се отървем от тях и родолюбивите, интелигентните, талантливи и образовани българи, извън тяхната кохорта ,започнат да управляват и да строят България, тя ще стане нормална и демократична държава.

    Коментиран от #47

  • 43 цензура уууууу

    12 1 Отговор
    Борко, я по добре ни кажи верно ли ви викат на вас с Васко, Бонка и Кадъната? Вместо да ни разтягаш локуми какви сте "демократи" и с какви ценности сте, ни кажи верно ли е че двамата сте постоянно под"Дъгата"? Кажи ни тази дружинка от меки китки какъв разврат сте подготвили за балъците дето ви се вържат на лъжите? Стига само приказки на Шехерезада сте ни редили. Другите "демократични" измамници ги видяхме с ротацията и как перат ГЕРБ, няма да гласувам за вас, мИрси.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Реалност

    13 4 Отговор
    След като избрахме канадец за премиер смятам, че е напълно в реда на нещата да имаме американец за кмет на София:) Чакам с нетърпение какъв ще е областния управител - британец или германец:)
  • 46 Борко писна ни от лъжите ви

    15 1 Отговор
    По какво се различавате от ГЕРБ същите крадци и мошеници сте?
  • 47 Спас

    13 0 Отговор

    До коментар #42 от "Демократ":

    Не се награбиха,изпраха си милионите и искат още.Това са тези с навущата от 44 година.Едни поне се изселиха но други не спират.
  • 48 пламен

    19 1 Отговор
    С конкурс да бяхте го търсили от по престъпна комунистическа номенклатура нямаше да намерите....баща и двама дядовци убийци палачи
  • 49 Дрън дрън та пляс

    14 1 Отговор
    да прави каквото си иска но не и в политиката ,там място няма
  • 50 Живков

    8 2 Отговор
    От Васил се иска да не цуца от държавата повече Родата го е направила достатъчно Да си гледа бизнеса
  • 51 Хммм

    6 1 Отговор
    Да не се кандидатира за кмет..
  • 52 Какво се очаква?

    8 1 Отговор
    Червеният капиталист да се маха веднага. Не се диша вече от тия.
  • 53 нн..ццц

    5 0 Отговор
    Вече са направили разчетите за МАЩАБНАТА корукция.Гамизов каза, че 12 милиарда се готвели да разпределят под масата, двама олигарси и трима-четирима лидери на Партии, употребили протеста, за да влязат във властта, от европейските средства.Сега щели да правят допитвания, да крадат идеи и интелектуална собственост.Да благодарим на Костов и Президента Стоянов, които ни докараха до положението, сами да вършим лустрацията, която те не свършиха. защото както днес, така и тогава, сключиха сделка с криминалния контигнент, с ДС , олигарсите, КГБ и всичко що е престъпник.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Българин

    10 0 Отговор
    Василчо да излезе и да каже каква точно експертиза има в писането на софтуер, колко езика за програмиране владее и най-важното на какво ниво! Защото това е поредната комунистическа издънка, на която ДС е организирала целия бизнес, а той е бил просто лицето, което виждат хората. И в момента в 99% от фирмите в България (включително чуждите) висшите мениджъри са издънки на комунисти. Нищо не могат, нито знаят, но се показват пред обществото, а истинската работа се върши от пчелички, които работят за без пари, без почивни дни и без никакви условия!
  • 56 Борисе, добре че

    6 0 Отговор
    стана дума за това, за да се разбере що за странна душица си.
    Ако се беше кандидатирал, някой можеше да гласува за тебе и да се излъже.
    Тълкувате произхода на хората КАКТО ВИ Е ИЗГОДНО!!! НО ИМА И МОРАЛ и този новоизпечен кандидат трябва да знае това.
  • 57 Българин

    5 0 Отговор
    Бонев и ти си едни от тия дето гледат да се намърдат на софрата Спаси София 😜 да не стане Продай София 🤣
  • 58 Пха ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "ЗА КМЕТСКО МЯСТО ТЕРЗИЕВ БИ СЕ ОТКАЗАЛ":

    Хи хи хи хи ха-ха
  • 59 Пха ха ха ха

    4 0 Отговор
    Аве Бонев яхвай трамвая и се спасявай
  • 60 Пешо

    4 0 Отговор
    Бонев преди когато беше кандидат за кмет коментарите ти бяха на 180°.Сега инти стана марионетка и печалбар.Жалко
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ей ти от….

    3 0 Отговор
    Подаде ли си данъчната деклаоация за миналата година?
    А, Борисчо?
  • 64 дон

    1 0 Отговор
    Очаква се да да не се опитва да бъде морален водач. Няма моралното право да бъде такъв.
  • 65 ентеуект с пистоует

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Историк":

    Този е около 40-годишен, през 1989г. нищо чудно да е ходел прав под масата. После през демокрацията семейството е станало пак от елита, но вече демократо-капиталистически. Мислите ли, че той се е сетил да си пита възрастните роднини какви са ги вършели преди 1989г. и мислите ли, че те са седнали точно това да му разкажат с подробности. Нямам намерение да го съдя за предшествениците му, но на роден със сребърна лъжичка в устата няма и да съчувствам. Каквото сам си направи, такова. Ако стане кмет, делата му ще представят него самия, не родителите му.
  • 66 "ВРАГ НА НАРОДА"

    7 0 Отговор
    НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА Ч€РВ€НИТ€ РОЖБИ НА БКП и КД$!

    78г. комунизъм СТИГАТ! СТИГАТ!

    НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО, НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!
  • 67 червените ешелони

    5 0 Отговор
    Нисшият ешелон показа видими резултати 12 години, сега висшият ешелон се готви за завръщане :) готви се и нов ешелон около главния пълководец на нацията, който да осъвремени руменото лице без да се асоциира с греховете на столетницата. Другари, живеем в исторически времена на реформи :)))
  • 68 Празко

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Защо":

    Е, от посолството вероятно са казали: "Може да е ку-и син, но е наш ку-и син" :) Има тук един възрожденец, който правилно отбеляза, че мъни нье пахньет ;)
  • 69 БОРИСЕ,,,,ЧАДО

    3 0 Отговор
    Проучвайте ги тия кандидати, че станахте за смях и ще загубите и местните избори....
  • 70 дом

    4 1 Отговор
    Гадно е как ни го навирате в лицето, като безалтернативен. Аз мислех да гласувам за теб, за кмет, сега няма да гласувам за никого. ВИЕ ще сте виновни, че терзиев няма да стане кмет и 100% няма да имате мнозинство в парламента ИМЕННО заради него.
  • 71 Намигнуване

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Толкова ли няма друг Васил?":

    И на Боби семейството е интересно, ама него никой не го гледа, дали случайно брани Васко.
  • 72 Искащ промяна

    1 10 Отговор
    Хора смирете се ! Тези млади и предприемчиви хора не са виновни за миналото на родителите си .Стига реваншизъм . Да много хора и поколения са пострадали от не човешките и мръснишки действия на номенклатурата на БКП и ченгетата от ДС , но ние трябва да изберем доброто и оставим злото в миналото . Само така ще направим промяната а тя е необходима сега

    Коментиран от #74, #84

  • 73 Факт

    4 1 Отговор
    Убиваха интелигенцията бре младеж. Простено ви е, а и едва ли я знаете историята на България. По точно сте в НС за парите, но и не да си купите някоя книжка от книжарницата или по Еконт да си поръчате. Не ви го пожелаваме, диктатурата, но вие от 33 или от 78 години всички сте от потекло на коунисти от ДС. Изгонихте именно умните, за да се разбирате по провинции с опростачените с много пари, имоти и Кирчо се оказа и той измамник, като баща си бойко борисов. Връщайте др Живков, а не 33 години да лъжете народа, че сте дясна партия, либерална. Либерали са етническите българи т. е. циганите и го каза някой господин днес със Силвия Великова водеща предаване пи нр НЕкоректно и прав е господина. Има ли смисъл да лъжете и след като се накрадете ще избягате от България, както много други бкпдс заминаха по западни държави и София и тук останаха само неплатежоспособни българи. И им се подиграват, а бяха много над вас материално и парите им бяха не крадени, но вие ги разорихте, като костов царя и сие ги оставихте без препитание, а готовата пара лесно се харчи. Една бутилка не я ли доливате, тя остава празна. Хитриманги сте младиистаривНс
  • 74 КВА ПРОМЯНА

    3 0 Отговор

    До коментар #72 от "Искащ промяна":

    С отрочета на ДС
  • 75 Вън Терзиев и ДС

    10 1 Отговор
    От цялата страна не могат и не искат да изберат нормален гражданин за кмет на София а нагло пробутват отрок ДС семейство .ДС отроците не са независими а част от мафията която ограбва България . До сега всички партии в България са създадени и контролирани от членове на ДС ? Докога ? Да направят закон най-после членовете и отроците на ДС , да нямат право на изява в политиката , да нямат право на общинска и държавна работа за 100 години . Защото семействата от ДС са токсични неблагонадежни и криминални !
  • 76 Дааа

    7 0 Отговор
    Държавна Сигурност (ДС) си знае работата, зад успешния бъдещ кмет се показва ... бкп. Отсега виказвам, че ако бсп изкара Ваня Григорова за кмет, тоя е бита карта. Аз винаги съм гласувал за десните, но тея пишман десни вече се нетраят.
    С един куршум бкп (дс) успя да затрие десните и да ни отврати от избора им за кмет.
    Сега разбирам, защо е успешен меринджей....мама, тати и родословното дърво от ДС, също като Таня Буруджиева, баща й утрепал интелигентните след 1944 год и сега е "успешна" в анализите за България...
    Боже, колко мъка има по тея земи.
  • 77 Попов

    8 0 Отговор
    Терзиев е бил и ще бъде част от ченгесарското си семейство. Очакваме неговите съмишленици , да не го натрапват за кандидат кмет на София
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 БОНЕВ БЕ......

    2 0 Отговор
    Избираме Терзиев, получаваме ДС.......чаткаш ли....

    Коментиран от #83

  • 80 ТЕРЗИЕВ...УДОБЕН И

    2 0 Отговор
    За БСП......
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 СИК

    4 0 Отговор
    Нищо не очакваме от вас бе меки китки!
  • 83 Защо

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "БОНЕВ БЕ......":

    Какво да чатка.Не разбрахте ли че зад него стоят същите и го бутаха като резервен вариант.Сега от всяка бюлетина ще извира ДС.Избирайте.Само от протести ги е страх щото им се объркват далаверите и връзките между тях.
  • 84 Тези

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Искащ промяна":

    Какво ще избереш доброто.Не се прави на луд.прочети в Епицентър що пари са заграбили и изпрали тия заедно с други подобни.
  • 85 Спас

    1 0 Отговор
    Вече не се прикриват,Не ги е страх от нищо защото изгониха умните и смелите децата на Бг.А вас са ви хванали за гушите отдавна и ви пробутват некадърници да ви занимават.Ако не Бойко то после Кирчо.Па нямат и паметно поколение щото тъпотията се предава по наследство и не може след навущатата да станеш генерал.Чети общотото между тези че всички са завършили в СССР заедно с Фандъкова.Дали ще гледатт интиресите на твоята родина.Учили са за обратното.Разчитат на младите в София защото не знаят вече онези времена.Сега ви се подиграват вече с този потомък.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове