Last news in Fakti

14 Юли, 2023 16:36 2 632 171

Денков: Непрекъснато има провокации от страна на президента. Аз няма да вляза в този тон

  • николай денков-
  • румен радев-
  • помощ-
  • украйна

Вторият начин да осигурим нашата стабилност и защита е да изградим нашите военни сили и да ги интегрираме в НАТО, защото това е единствената гаранция, която имаме в момента за защита на националната си сигурност

Денков: Непрекъснато има провокации от страна на президента. Аз няма да вляза в този тон  - 1

Премиерът Николай Денков отговори на критиките на президента Румен Радев, отправени по-рано през деня. Министър-председателят направи това с три цитата от декларация в подкрепа на Украйна.

„Първи цитат: „Русия трябва незабавно да спре тази война и да се изтегли от Украйна. Втори цитат: „Ние сме в пълна подкрепа на правителството и на хората на Украйна в тяхната героична защита на тяхната страна. Ние препотвърждаваме нашата безусловна подкрепа на украинската независимост и териториална цялост в рамките на международно признатите ѝ граници, включително и международните води”. И накрая: „Руската федерация е най-съществената и директна заплаха за стабилността на държавите членки на Северноатлантическия пакт, а също така и на мира, и стабилността в Евроатлантическата област”, посочи той.

Денков поясни, че това са цитати от Мадридската декларация от 29 юни 2022 година, 4 месеца след началото на войната, на която е присъствал президентът Радев и която е излязла от името на всички държавни ръководители. „Така че моят въпрос е - кога нашият президент е имал свое мнение, когато е подписвал тези цитати или когато днес повтаря едни руски опорки, които нямат нищо общо с това, което представят членовете на Европейския съюз и членовете на НАТО като позиция на нашите общи държави”, заяви премиерът.

На въпрос на NOVA дали гледа на въоръжените ни сили като склад за чужди въоръжени сили, той каза: „Отговорът е свързан с това какъв е националният интерес и какво иска България да осигури през следващите седмици и месеци като защита на този национален интерес. Нашият национален интерес е войната да спре, колкото може по-бързо, но това няма да стане с призиви към Украйна. Както ясно става от тази декларация, войната е започната от Русия и най-лесният, най-бързият начин е Русия да изтегли войските си от територията на Украйна и тогава войната може да спре за един ден, както видяхме от похода на Пригожин”.

„Вторият начин да осигурим нашата стабилност и защита е да изградим нашите военни сили и да ги интегрираме в НАТО, защото това е единствената гаранция, която имаме в момента за защита на националната си сигурност. Така че, по никакъв начин не мога да разглеждам изпращането на едни БТР-и, които никога не са използвани в тази държава, които стоят в складовете повече или от 40 години и са били забравени в тези складове, като заплаха за нашата национална сигурност”, допълни Денков.

Критика от Радев към властта дойде и за това, че по време на Срещата на върха във Вилнюс, след като големите държави са изразили скептичност, че сега е моментът Украйна да се присъедини към НАТО, то и българското правителство е променило мнението си, че сега не е моментът.

„Тук позицията винаги е била напълно последователна, поне от моя страна. Украйна трябва да бъде член на НАТО, защото това ще бъде най-добрият начин тя да защити и себе си, а също така и държавите, които са след нея по линията от Русия към Източна и след това Централна и Западна Европа. Така че, Украйна, която е член на НАТО, би била изключително сериозна гаранция и за нашата сигурност като държава. Друг въпрос е, че нейното приемане в НАТО може да стане само тогава, когато позволяват условията. Именно, след като спрат бойните действия и са ясно установени границите”, отвърна Денков.

Коментар от министър-председателя дойде и за думите на Радев, който посочи, че „Украйна настоява да води тази война. Но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа”: „Напротив, този, който настоява да води тази война, е кръгът около Путин. Те започнаха войната. Пак казвам - най-бързият начин тази война да спре е същият този кръг да каже на войските си: „Изтеглете се от територията на Украйна”. И войната ще спре за един ден”, е мнението на премиера.

Заради напрежението между „Дондуков” 1 и „Дондуков” 2 премиерът подчерта, че винаги е казвал, че институциите трябва да проявяват уважение една към друга. „Непрекъснато има провокации от страна на президентската институция. Аз няма да вляза в този тон. Ще отговарям по начина, по който смятам, че трябва да отговаря институцията, която представлявам и по начина, който защитава българските национални интереси”, категоричен е Денков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Петър

    41 131 Отговор
    ВСИЧКИ вие го избрахте това недоразумение! Нито един път не съм гласувал за този предател и ми е чисто на съвестта. Чудя се ЗАЩО яростно го защитавахте с вдигнатия юмрук, от ДЕН ПЪРВИ е ясно, че тоя е ватник.

    Коментиран от #11, #24, #51

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Госあ

    69 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Евала ако е истина ! Това заслужава

    Коментиран от #8

  • 6 Последния Софиянец

    127 24 Отговор
    Парламентът не е дал разрешение за пращане в Украйна на имущество на МВР.Правителството пак нарушава закона като с референдума и снарядите за Украйна.
  • 7 Галфон

    119 11 Отговор
    Да ти кажат истината не е провокация. А чухме , записите , всичко ви върви по план.
  • 8 Последния Софиянец

    76 8 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    Когато не даваше на децата да учат го млатихме в подлеза с дръжки от знамена,а един с юмрук му счупи носа.Виж му кривия нос.Правиха му пластична операция.
  • 9 Ха ха ха

    28 78 Отговор
    Ха ха радко парашута се изяде , че никой не го иска никъде на вън , никой не го допусна до Вилнюс , направо е посинял и е заецнал ......

    Коментиран от #75

  • 10 бай Иван

    117 17 Отговор
    Тоя смачкан академик в никакъв тон не може да влезе. Даже костюма му стои, като на изтърсак, на който са му дали на батко му дрехата.

    Коментиран от #61

  • 11 Галфон

    109 30 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Това е най успешния президент на България.

    Коментиран от #165

  • 12 Азз

    74 11 Отговор
    Млъквай Пухльо..!!!!
  • 13 каква са жалка пасминка платените

    23 80 Отговор
    Ах колко жалък вой се вдига от путинофилните подръжници на резидента .
  • 14 Койчо

    87 10 Отговор
    Тоя го намразих РЯЗКО
  • 15 Ишеу

    91 13 Отговор
    Май няма да правите алабала с президента, а тай с вас ще ви направи на салата с много оцет. Оставка за вас.
  • 16 ГЕРБ = ДПС

    85 13 Отговор
    Тази читанка не е достойна дори да отправи поглед към генерала камо ли да изказва мнение.
    ПРЕДАТЕЛ.
  • 17 оня с коня

    66 8 Отговор
    чехлю 2
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 !!!?

    30 50 Отговор
    Радев просто е откровен украинофоб и доказан путинофил "Крим е росски...а чии да е ?" !!!?

    Коментиран от #25

  • 20 Тиквен министър бе!

    83 12 Отговор
    Назначен от Тиквата. Нищоправец вреден за България
  • 21 Тото кратуно

    70 11 Отговор
    Той ви казва истината в очите вие си знаете вашето провокация та провокация. На всички ни стана ясно как сте станал академик с лъжи и чужди научни работи. Преличаш на боядисан палец
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Слез на Земята

    32 6 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Петре, успокой се. Просто приеми, че има различни хора с различни идеали и принципи, а ти си никой, че да ги съдиш.
  • 25 Койчо

    42 12 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    Ми руски е разбира се , кое не ви е ясно. ?

    Коментиран от #33

  • 26 Г-н Денков, гледай националният

    20 55 Отговор
    интерес. Онзи е с руснаците, много им здраве !
  • 27 Само

    12 29 Отговор
    така , това е най - разумното !
  • 28 КАКЪВ ТОН ОТ ТЕБ

    53 10 Отговор
    ЧЕХ ЪЛЧЕ ПОСЛУШНО............?
  • 29 дядото

    37 5 Отговор
    отново същото- отстояването на собствена но различна от вашата позиция -вече е провокация.от тук,през бруталната цензура до диктатурата има само една крачка.очаквам да сътворите и нова редакция на стария закон за защита на държавата.малките хора имат и малки възможности
  • 30 Сиромах

    55 10 Отговор
    Интересно ми е нашият академик как ще оправдае бомбардировките на Донбас, убийствата на цивилни,горенето на хора в Одеса,забраната на Руската литература и изкуство, паметници език и още много други неща?Мисли ли, че ако нашата армия обстрелва нашите територии населени с българи неговорещи български, Турция няма да се намеси?Като си кани гости в съседите си ли ги води?Язък му за титлата!

    Коментиран от #166

  • 31 !!!?

    25 25 Отговор
    Дондуков 2 - бастион на украинофобията !!!?

  • 32 Оставка!

    58 9 Отговор
    Срам и позор сте за България! Предатели!!!
  • 33 Тото кратуно

    55 12 Отговор

    До коментар #25 от "Койчо":

    Скоро и половин Украйна ще е Русия

    Коментиран от #58, #158

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Госあ

    26 47 Отговор
    Радев е последната надежда на Митрофанова.

    Коментиран от #49

  • 36 АРЕС

    46 13 Отговор
    Сорос...... изрод,ще има възмездие за нац.предатели.
  • 37 Хамстер

    35 8 Отговор
    Стои си в колелото,нека те въртят
  • 38 Иван

    45 7 Отговор
    Какви провокации?Като те гледам искам да забегна от България.
  • 39 Най смешния

    53 18 Отговор
    Премиер позор и послушание предател
    Ужасяващо мекотело
  • 40 Последния софиянец

    22 36 Отговор
    Краят на всеки агент настъпва, когато отчаяно бива активиран и излиза изпод прикритие. Радев е на пет минути от този момент.
  • 41 др.Бонев

    26 47 Отговор
    Денков,веднага адекватно реагира на пРезидентската тъпотия
  • 42 асистент

    22 45 Отговор
    Ясно е че Радев вече е " активиран" с цел да сее раздор между институциите в държавата!
  • 43 незнайко

    50 10 Отговор
    Когато един умен човек като Денков се продаде на САЩ за власт не искам да мисля за останалите продажници на нашата държава !!! Кой ни кара да си даваме БТР-рите на Украйна ? Познайте от първия път ! Там където са ни 3-те милиарда за самолети отпреди 45 години !!!
  • 44 сноу

    42 8 Отговор
    Мижитурката си е мижитурка..и най главния министър да го направиш,хиперхапер пурфесор на хакадемиците все тая..
  • 45 Българка

    49 11 Отговор
    На голям военен специалист и политик се правиш Денков, а си просто говорител на посолството, което те делегира за този пост. Е, сега не ти остава нищо друго, освен да изпълняваш. Само че фразата "национален интерес" никак не се връзва с изпразването на България и харченето на народните пари за да възстановим даденото. Ползваш голи фрази, но не ти изнася да ползваш цифри като факти.
  • 46 българка

    16 42 Отговор
    Разумното и интелигентно становище на премиера е в пълен противовес на злобните изказвания на президента, в които липсата на логика и елементарна човечност изваждат на показ грозната кремълска пропаганда! Това не е човекът, когото избрахме за президент, той не трябва да бъде на този пост, защото всъщност се оказа измамник!
  • 47 пешо

    34 7 Отговор
    мишок , продажник
  • 48 Президента

    51 9 Отговор
    видя в записите, че сте жалки продажници и национални предатели. Намекна ви, че ако имате и капчица достойнство, трябва да върнете мандата. А вие дори направихте най безпринципната коалиция и се обединихте в едно ОПГ - ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. Изглеждате супер жалко като национални предатели. Гнусни сте и за презиране. Няма как Президента да има и капчица уважение към такава из мет.
  • 49 Галфон

    44 15 Отговор

    До коментар #35 от "Госあ":

    Радев е последната надежда на България

    Коментиран от #116

  • 50 Жорж

    44 6 Отговор
    Академик Плевнелиев.Има неговото излъчване,интонация и гъвкав гръбнак.
  • 51 За Денков...

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    ...говориш,нали...?!
  • 52 Сушена скумрийке

    10 42 Отговор
    не си ми любимец, НО в сравнение със плъха от Дондуков2 си бог............ Поне му спряхте безплатните екскурзиики по света, и тоя почна пак да обикаля селските събори и пак с 300 гавази немощното юмруче избран УЖ от народа...............

    Коментиран от #66

  • 53 нннн

    39 7 Отговор
    Соросденков, не влизай, а излез завинаги.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 факти

    40 5 Отговор
    Имаше един глупак ЖЖ дето подари почти сто нови танка с по два боекомплекта и макетата ги изтъргуваха,сега друг подарява 100 машини,уж били стари,а украинците ще ги използват в реални бойни действия?!Това всичко е купувано от народа и за България в дългосрочен план,то да не е картоФИ!

    77% от българите не вярват на НС, 70% - на кабинета
  • 56 А бе

    44 10 Отговор
    Денков, боклук си бе. Мижитурка.
  • 57 Смешник!

    39 4 Отговор
    Ветропоказател от тенеке! Утре ще помни ли какви ги е плещил, или ще си търси пак листчетата с опорките? Последователен в срама на исторически известните ни академични предатели, това не може да му се отрече.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Здрастии копейкиИИ

    8 24 Отговор
    От БОТ ще лапат кондукторски хобот - цомчо и силви харесват това.
  • 60 Някой

    45 11 Отговор
    Тъп, та дрънка. Котето си има съперник по тъпота.
    Академичен, виж сега. За теб не е гласувал и един български гражданин, докато за Радев - над 2 милиона. Тъй че, не можеш да му даваш акъл - показва липса на морал и елементарно осъзнаване къде се намираш.
    Второ, казваш че няма да влизаш в конфронтация с Президента, а дефакто го правил като коментираш по май-глупашки начин думите му.
    Трето - не си човека, който ще казва какво са националните интереси на България. Ти можеш да говориш само за интересите на Посолството. Че и запи има от събранието ви.
    Четвърто - ти имаш ли си лично мнение? Щото, само се криеш зад някаква си декларация, подписана във Вилнюс. Заемането на позицията на американците не я прави твоя. Прави те теб безволев човек. И корумпиран.

    Тъй че, Радев е поне 10 класи над теб и не можеш го стигна никога.

    Коментиран от #68, #80

  • 61 А бе

    42 11 Отговор

    До коментар #10 от "бай Иван":

    този е академик само на хартия. Срам е за академичната общност.
  • 62 Никой

    12 17 Отговор
    Старите родолюбци патриоти са строили болници ,училища. Влагали са пари в каузи за образование и здравеопазване. Финансирали са определени дейности за вярата , давали са стипендии на ученици в чужбина,дарява ли са на деца сираци. Грижили са се за другите и в това са изразявали родолюбието и националното достойнство , а най вече християнската си вяра. Ние не можем ли да го направим без да показваме комплексарщина без да строим най високия пилон в ЕС ? Стига с този кух национален патриотизъм,никой няма да се запаше когато опасността се зададе от изток.
  • 63 Тази мижитурка, и в живота е същата

    33 8 Отговор
    подлога, явно с мазане е станал академик.
  • 64 Я по точно

    28 5 Отговор
    А джендърите са заплаха 1 за оцеляването на света!
  • 65 Ха ха ха

    7 22 Отговор
    Ха ха радко парашута се изяде , че никой не го иска никъде на вън , никой не го допусна до Вилнюс , направо е посинял и е заецнал ......та за това комуноидно изкривените врещят като за последно
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Яне Сандански

    24 7 Отговор
    Един български генерал не е на нивото на една мижитурка .

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Вай вай

    7 25 Отговор

    До коментар #69 от "Яне Сандански":

    То пък един генерал , такива като него гералчета във ВВС-то веча ги ринат по 5-6 на всеки самолет ...... та по скоро си е карикатура на такъв .
  • 73 Торпедо

    12 23 Отговор
    Радев,президентът е човек лицемерен,който в Брюксел се съгласява да се подпомага Украйна,както искат и другите държави от ЕС. Когато е в Б-я,защитава тезата,че ако дадем оръжие на Украйна,Русия ще ни нападне.Украйна,трябва да се съгласи на мирни преговори,като се отдръпне и даде завладените територии от Путин,на Русия.Той не е ли наясно,че ако Украйна си отстъпи териториите,военнолюбецът Путин няма да спре войната,докато не се прехвърли към Прибалтийските държави,за да възстанови бившия СССР, каквато е целта му.Президентът иска отново да управлява със служебни министри,които е назначил като секретари и съветници.
  • 74 Кой си

    33 10 Отговор
    Много добре се правиш на хрисим межитурко, но си дребен, подъл и кукла на някого. Теб никой не те е избрал подлого, ти си инсталиран. Всички гласували за вашата подла и неграмотна партия са купени от Сорос, както и всички ПВО. Никога в живота си палячо няма да стигнеш и на половината от избирателите които гласуваха за Радев. Много станахте които скочихте срещу него, но вола рови, пръстта пада н гърба му. Това че имахме президент палячо или магаре което Бойко сложи както и теб, не значи че си умен. По скоро ти ще обереш всички негативи на това мафиотско сдружение след като ББ се увери, че той е изпран. На практика ти умнико ще си изцапан яко и нищо няма да може да те почисти.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ахойййййй

    10 27 Отговор
    Денков заби як шут на резидента , и резидента Вилнюс не видя , та за това всичко е това врещене от 4000-ници платени .

    Коментиран от #78

  • 77 Курд Околянов

    29 11 Отговор
    Такива като даскал Денков и комика Зеленски вкарват във война, без да съзнават това.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 густо майн

    9 24 Отговор
    Браво Денков, здраво бъркан у фатмачето с боксовата ръкавичка ..........густо майн
  • 80 Историк

    11 33 Отговор

    До коментар #60 от "Някой":

    1) за Денков са гласували българските граждани, които са избирали партиите, които са излъчили Денков за премиер. За Радев НЕ са гласували "2 милиона български граждани", а ако Радев не ЛЪЖЕШЕ за това чии интереси защитава изобщо и нямаше да го изберат

    2) Той не влиза в конфронтация с президента, а посочва с какво се занимава президента. Ако това ти е "конфронтация" трябва да се запиташ защо Радев се е докарал дотам, че всички да го сочат с пръст

    3) Денков представлява изпълнителната власт, която е излъчена от Народа и законодателната власт. ТОЧНО ТОЙ е човекът, който в момента ще казва какъв е българския национален интерес. За разлика от самозабравилия се рузки слуга, който се държеше все едно държавата му е бащиния, нарушавайки масово българските закони

    4) "някаквата декларация" я е подписал и рузкия слуга, но явно и неговия подпис, както подписа на рузките му господари, не струва хартията, на която е положен.

    За разлика от него Дянков се държи като ДЪРЖАВНИК и изразява позицията на Министър-председател, а не "лични" убеждения, защото, отново за разлика от рузкия слуга, той знае какво значи да носиш отговорност пред българските граждани

    Коментиран от #151

  • 81 Никой

    9 26 Отговор
    Руския лакей е срам за демократичната общност в България , за путинската част е ясен ,Украйна не трябва да живее. Що не ги каза пред Зеленски бре мушморок думите, " Украйна настоява да води тази война ". И тоз ми бил главнокомандващ на БА. Импийчмант. Щом за първи път в историята на РБ свалиха Глав. прокурор то няма да е прецедент и да се поиска импийчмънт на този безродник.

    Коментиран от #85, #139

  • 82 пожали го бе Денков

    9 25 Отговор
    Денков пожали го тоя резидент , не го прави повече за резил , че той достатъчно се саморезилоса пред всички и у нас и по света , та никъде не го искат , по никакви срещи , форуми и изяви .
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Историк

    11 25 Отговор

    До коментар #81 от "Никой":

    Радев никога не е бил БЪЛГАРСКИ офицер. Това, че носи българска униформа не го прави такъв. В историята такива кремълски мюрета са били задрасквани от историята на БА, защото са я ОПОЗОРИЛИ с действията си.
  • 86 Браво

    10 24 Отговор
    Браво на премиера , за пореден път направи кремълския послушник за смях и на дечурлигата , браво .

    Коментиран от #103

  • 87 нено

    19 5 Отговор
    Президента е мъж, български генерал, а ти малоумнико пишман мин.председател се оказа престъпник! Прегърна се с крадливите мутри, коварните депесари и въвличате страната ни във война! Махайте се продажници, народа не ви понася , само тези дето им осигурихте министерски кресла, нагласихте се по всичките етажи на властта и грабите с пълни шепи Предателството към избирателите Ви , няма да го простят разумните хора, каквито и изборни манипулации да правите -"тройката влюбени" сте ненавиждани!
  • 88 Българин

    10 26 Отговор
    Румен Радев е слуга на Русия .В България има 1 599 000 пенсионера покажете ги .Всички които стоят зад троловете на Радев и Митрофанова не работят и са на помощи в България.
  • 89 Курд Околянов

    25 6 Отговор
    Украйна иска да води тази война, каза Президента. И това обяснява неизпълнението на Минските споразумения, 8 г. обстрел на Донбас, избиване на рускоезични украинци и т.н. Срещу обещанието на лицемерите за влизане ЕС и НАТО. Видяхме и едното и другото влизане.
  • 90 каква са жалка пасминка платените

    10 25 Отговор
    Хе хе , ама как само ги нареди Денков всички копейкозависими начело путинофилното послушниче хвърчащо .
  • 91 фбр

    26 10 Отговор
    Нещастна кукла на конци ! Подлога на Посолството Козяк ! Касетъчните бомби - хуманитарни бомби ! На тоя химикалите са му унищожили мозъка !
  • 92 Гергов

    3 13 Отговор
    Румба задръж положението до септември после ще бягаме кой с каквото може .
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Омерзен

    20 6 Отговор
    Очилатко има защото сте продажниПровокатори съд и затвор за вас цялатаУправленскаШайка
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Човек

    10 24 Отговор
    Радев е национален предател. В чужбина е по-нисък от тревата, а у дома разпространява кремълска пропаганда, разделя народа и дестабилизира държавата отвътре. Тази болонка на Путин трябва веднага да бъде импийчната и съдена за държавна измяна. Денков е световноизвестен учен и е гордост за България. Ако всичките ни политици бяха като него, щяхме да сме рай. За жалост материалът се възхищава на мутри, ченгета и шапкари.
  • 98 Георги

    6 17 Отговор
    Кво излиза че касетъчните бомби са по опасни от атомните.Та оня самагон Медведев всяка сутрин ги дига.

    Коментиран от #108

  • 99 Плъхообразно нищожество

    26 10 Отговор
    Президентът Радев е избран от Българите,а ти си назначен от Американците.България за българите.Подлогите вън!
  • 100 Ти да видиш

    20 5 Отговор
    От тоя химик голям ястреб излезе. Нещо е объркал в хим. лабораторията.

    Коментиран от #107

  • 101 Така е и е разбираемо

    22 6 Отговор
    Няма как Денков да влезе в тона на Радев ! Всички до една тези ....на това продажно правителство са незащитими и не случайно молеца се крие зад гърба на малоумните депутати.
  • 102 Реалиста

    23 8 Отговор
    Премахнахте коментара ми 87! Защо? Защото пиша, ПРЕЗИДЕНТА е мъж -генерал, достоен Българин! А този влюбеният в ББ-мутрата, Наркомана украински и ДПС-то еничари, разпарцелираха държавата ни Предатели-ВЪН!

    Коментиран от #141

  • 103 В грешка си

    21 6 Отговор

    До коментар #86 от "Браво":

    Нищо подобно! 90% от народа мисли като президента. ПП са ги избрали 7% и то с машините!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Маринов

    19 4 Отговор
    Боже Господи,
    какви нищожества
    " и ПРЕДАТЕЛИ "
    просто стоят начело на българската държава!”
  • 106 Кен Еф

    6 1 Отговор
    ма недей бе питчага, само оди по света и разправяй, че сме във война?????????
  • 107 ястреб едва ли !

    11 2 Отговор

    До коментар #100 от "Ти да видиш":

    По вероятно пумпъл ...... замаян дервиш -атлантик който му е много трудно околният пейзаж да осмисли . Върти се като гламав и до там.
  • 108 Мика Зайкова

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "Георги":

    Не си ли учил за мирен атом тезиси не тестеси или тестени продукти.
  • 109 мучо

    11 6 Отговор
    какви провокации бе книжно плъх-че.....
  • 110 Курд Околянов

    13 2 Отговор
    Подлъгаха Зеленски за НАТО и ЕС, и сега вика: "това е абсурд". Тоя с какво го подлъгаха ?
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП

    7 14 Отговор
    Нещо не го бръснат в парламента и правителството

    Коментиран от #129

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Последна надежда

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Галфон":

    за какво?
  • 117 Ххххххх

    6 4 Отговор
    какви провокации бе резидентно....
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 разума

    13 5 Отговор
    Тези предатели ще ги е страх да направят избори след тези предателски шикалкавения .
  • 120 Боклуците на Боклука

    12 5 Отговор
    Пълен боклук си...
  • 121 Мдаааамм...

    12 4 Отговор
    Тоя п....що не си гледа сапуните и лубрикатите,ми го играе неква клечка???
  • 122 Тъпан

    3 2 Отговор

    До коментар #118 от "Гутьо":

    Що да страда народа ако ще удря по добре НСпо време наПетачен парламентарен кнтрол.
  • 123 Денков категорично не е у ред човека

    21 7 Отговор
    И продължава да твърди че (Украйна трябвало да бъде член на НАТО, защото това щяло да бъде най-добрият начин тя да защити и себе си, а също така и държавите, които са след нея по линията от Русия към Източна и след това Централна и Западна Европа. ) ........ Дори големите западни сили дефакто му казаха да си затваря устата щото нищо не разбира.... но този жалък индивид продължава с глупостите си и след Вилнюс....... Колко прост трябва да си в действителност, ми кажете че даже и това което във Вилнюс се случи, да не може разум в главата проста да ти вкара? А? Като лудото Паси или Повече ?
  • 124 Точка

    19 10 Отговор
    Спор няма...
    Единия е избран директно от народа и с много много повече гласове от всички заедно в парламента.
    Но това чучоло е избран от къде ли не, но не и от народа.
    Една марионетка на конци...

    Коментиран от #142

  • 125 000000

    18 5 Отговор
    Ти не можеш да влезеш в ничии тон, защото си много наведен и на колене.
  • 126 хммм

    6 16 Отговор
    Провокациите от страна на Гумен Грипен Решетников не спират!!! Слагайте го на топоря...
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Голата истина

    15 6 Отговор
    Горкия даскал стана смешен жалък политик
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 незнайко

    12 4 Отговор
    Някой знае ли как за 15 години господин Николай Денков - инженер химик става академик ? Какво е ОТКРИЛ или постигнал в тази област ? Растежа му тръгва 2007 година ! Явно дар словото му е отваряло ВРАТИ !!!

    Коментиран от #135

  • 131 ЛИЛИ

    12 4 Отговор
    На Тагарев , няма да му мине номера с гърците Този"академика" ще ходи в Румъния, да подсилват украинските фашисти! Ах каква заря -паднал метеорит над Румъния и Видинско-Гомотарци ! Ала база върви с пълна сила! Природата ни отмъщава, но се съмнявам!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 дребна мижитурка

    9 4 Отговор
    денко сапуня!Мръсник.....
  • 134 взехте властта с метеж бе и външна помощ

    9 4 Отговор
    Да и говориш на соросоидно подлога за национални интереси и сигурност е тежка провокация .
  • 135 на него

    4 1 Отговор

    До коментар #130 от "незнайко":

    му, се отвори халката.........
  • 136 Цензура

    11 5 Отговор
    Тая самозабравила се мъpша изобщо била ли е в казармата, държала ли е оръжие, че да дава акъл по военни въпроси на ппрезидента, който е генерал, завършил с пълно отличие военна академия, при това в САЩ? Президентът разпространявал "руски опорки"? Как изобщо може да се допусне подобен език от някакво същество, което се води министър-председател? Това е позор за институцията !!!
    Аз ако съм на Радев, ще забравя кой на какъв пост е, ще го намеря това влечyго и направа ще му размaжа миpизливата мyцуна с тyпаници !!! Къpлежите трябва да се смачквaт, не да се търпят.
  • 137 Не разбрал

    2 9 Отговор
    На Радев , няма да му мине номера с руснаците Този генерал ще ходи в Румъния, да подсилват руските фашисти! Ах каква заря -паднал метеорит над Румъния и Видинско-Гомотарци ! Ала база върви с пълна сила! Природата ни отмъщава, но се съмнявам!
  • 138 Оставка

    6 4 Отговор
    Оставка
  • 139 Докога?

    13 3 Отговор

    До коментар #81 от "Никой":

    Защото още март миналата година бе подписано мирно споразумение по силата на което руснаците се изтеглиха от Киевска област. Но зеленски го наруши най-нагло, по заповед на САЩ и малобритания. Руснаците винаги са били готови да преговарят. Оня наркoман обаче напира да се бие, въпреки, че армията му е унищожна и на бойното поле yкрите мрaт като мухи. Ама такова крякало като тебе, с мозък колкото на муxа лaнарка няма как да разбира това.
  • 140 Марш

    12 3 Отговор
    Това човече е много смело да се зъби срещу президента от Румъния. Видяхме ги очи в очи: Радев го наставляваше да върне папката с мандата празна, това трепереше като мишчичка, олюляваше се и беше загубило ума и дума !!!

    Айде върни се и отиди пред Радев да му повториш това в очите... премиерче !!!!

    Коментиран от #147

  • 141 Българин

    4 15 Отговор

    До коментар #102 от "Реалиста":

    По какво личи че Радев е "мъж"?

    По това, че ЛЪЖЕ, че защитава БЪЛГАРСКИТЕ интереси?

    По това, че ЛЪЖЕ, че е натовски офицер?

    По това, че ЛЪЖЕ, че е проевропейски политик?

    По това, че ЛЪЖЕ кога и при какви условия армията ни ще е по-силна?

    По това, че ЛЪЖЕ най-безсрамно кога и къде какво става в Украйна и МЪНКА какво било правилното ли?

    По КОЕ се познава, че е "мъж"? Такъв ако го срещна на улицата и знам, че прави всички тези неща, ще го нарека пу сьо.

    Коментиран от #143, #150

  • 142 Компетентен

    10 3 Отговор

    До коментар #124 от "Точка":

    Така е. Това ситно наглo копeлeнце е просто един чиновник, назначен, а не избран. Такива стават много послушни само с един ритниk отзaд.

    Коментиран от #144

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Историк

    4 8 Отговор

    До коментар #142 от "Компетентен":

    Криейки се зад анонимност говориш пълни мизерии за един достоен човек, който се е издигнал в живота със собствен труд и акъл. За разлика от фа тм ака, който е издигнат от руските служби в лицето на Решетников и е станал политик по поръчка от Кремъл и сега е ясно и каква е била целта - да руши българската дръжавност и да ни вкарва във раздор с ЕС и НАТО.
  • 145 Мнение

    7 3 Отговор
    Наколенков е винаги готов да е на колене пред кого ли не.Ще избере подходящия тон след като направи на посолствоТО поклон.
  • 146 Руси

    7 2 Отговор
    Войната в Украйна ще приключи веднага
    когато президент на САЩ (няма значение
    Байден или Тръмп) се откаже да праща
    оръжие на Киевския режим.
    Войната се води между САЩ и Русия.
  • 147 Бай Иван

    5 2 Отговор

    До коментар #140 от "Марш":

    Някой няма ли да качи снимката точно на този момент, когато Радев им даде вторият мандат и им каза ,че ако имат морал не трябва да го изпълнят. Ето тая снимка намерете и качете на смачкания академик ,точно в този момент.Изключително показателна за една карикатура. Този е Чехльото на ПП-ДБ. Айде и той да си ходи по-бързо да му намерим хубава синоптичка да си кара рахатлъка.
  • 148 Въпросче

    2 6 Отговор
    А бе що всички копейкозависими васали токова неистово крещят . Аааааа , щото Денков е направил техното московскозависимо менторче за смях и резил ....... хи хи хи хи иииии
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Соломон

    7 2 Отговор

    До коментар #141 от "Българин":

    Когато България, членуваше, като РАВНОПРАВЕН ЧЛЕН във Варшавския договор, с който се СЪОБРАЗЯВАХА, на ТЕРИТОРИЯТА й НИКОГА не е имало РУСКА ВОЕННА БАЗА !

    Когато "защитници", като Вас ПРОГОНИТЕ ЧУЖДИТЕ ВОЕННИ БАЗИ от България, ще РАЗБЕРЕМ, че сте БЪЛГАРИ !

    България сега ОКУПИРАНА ли е от САЩ или НЕ ?!

    Ако не е, КАКВО ПРАВЯТ американските военни бази на ТЕРИТОРИЯТА на България ?

    Вие, "българската" Лиз Тръс, знаете ли, къде се намират САЩ ?!

    Коментиран от #152

  • 151 Соломон

    7 1 Отговор

    До коментар #80 от "Историк":

    Не са аби да писателствуваш!
    Вие, и тоя на снимката сте МАЛЦИНА и сте НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !

    ПРЕДАТЕЛИТЕ са, по-лоши от ВРАГОВЕТЕ !
    За враговете може да има милост, ПРЕДАТЕЛИТЕ са ГАДЮХИ, които НИКОЙ не ги харесва !
    Дори тези, на КОИТО СЛУЖАТ !
  • 152 Българин

    2 6 Отговор

    До коментар #150 от "Соломон":

    Цяла комунистическа България беше една база охранявана от режима на комунистите инсталиран от Кремъл.

    По всеки БЪЛГАРИН, който се опиташе да НАПУСНЕ (не да влезе в нея) се стреляше с цел убийство.

    В лагерите в Белене бяха избити десетки хиляди Българи.

    Та, каква "база" казваш, че е "нямало"?

    Коментиран от #164

  • 153 ЧЕСТНО

    5 2 Отговор
    БЪЛГАРОФИЛСТВОТО НЕ Е РУСКА ОПОРКА! НАБИЙ СИ ГО В ГЛАВАТА, ЗАЩОТО СТАНАХТЕ ЗА РЕЗИЛ ОТ ПОВТАРЯНЕ И НАВЕЖДАНЕ НА УКРАЙНА! ЗА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ ГОВОРИТЕ, СЯКАШ Я НЯМА, НО С УКРАЙНА СТАВАТЕ И С УКРАЙНА ЛЯГАТЕ, ЛЪКЕИ УКРАИНСКИ И ПРОДАЖНИЦИ ЗА ВЛАСТ! ТОВА, КОЕТО КАЗВА ПРЕЗИДЕНТА ЗА ВОЙНАТА, ГО ИМА ОТ ВОВЕК И ВЕКОВ. ВОЙНИ ИМАШЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, НО ЕС И НАТО НЕ СА ПРИМИРАЛИ НИТО ПО СИРИЯ, НИТО ПО ЮГОСЛАВИЯ, НИТО ПО ЛИБИЯ, ИРАК И Т.Н., ТАМ НАТО И ЕС НАПАДАХА ЗА ТЯХ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ НЕ БЯХА СУВЕРЕННИ.
  • 154 Пумпъл

    4 1 Отговор
    Денков: като ти дойде провокацията ши го разбереш ! Сега не го мисли
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Денчо

    4 1 Отговор
    Ти не в тон в килограм не можеш да влезнеш.
  • 157 Мари

    1 6 Отговор
    Не му обрьщаите внимание,госп.Денков.Той свикна тези последни години сам да управлява страната .Сега вие сте властта и няма значение какво приказва той.Искаме да има редовното правителство и Бьлгария да е в европа а не в руско влияние
  • 158 Мари

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "Тото кратуно":

    В мечтите ви
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Петров

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Рррррррр":

    По празнодумие малко хора могат да се сравняват с шапкаря.
    Както казваха на времето бабите - Радев камък върху камък не е побил, но акъл да дава и кусури да търси, равен няма. Ако мога да премахна и руското и американското правителство на момента бих го направил. Не съм фен и на Зеленски, но да упрекваш украйнците, че искат войната да продължи и да твърдиш, че те са виновни е ... слабоумно ( ако си нормално мислещ и независим)
  • 161 Ники Сороса с поредното лъжливо

    1 2 Отговор
    Изказване съгласувано с Козяк! Ники фашиста става все по смешен защото знае че сега ако има избори никой не би гласувал за него и пасмината на Козяк!
  • 162 Кой щеше да го познава

    1 0 Отговор
    Ако не беше президента назначи тази мишка за служебен министър и то два пъти. Пази Боже сляпо да прогледа!!!
  • 163 Брейка

    1 0 Отговор
    Денков,мога ли да го мушна на Габриел
  • 164 Г.Георгиев

    3 0 Отговор

    До коментар #152 от "Българин":

    Навремето, България имаше граници, през които и пиле не можеше да прехвръкне, а сега тълпи от афганистанци се екскортират през България за Германия, поканени лично от Канцлера на Германия да им гостуват.

    На границите, ако не се стреля, то трябва да посрещате емигранти и да изпращате престъпници с хляб и сол.

    През границата се опитваха да бягат, не само тези, които копнееха по американската мечта, но и тези, които бяха извършили някакво престъпление в България.

    Що не пробвате да влезете през оградата на някоя от американските военни бази в България, да видим дали няма да Ви отстрелят, като пиле?
  • 165 Мрън

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Галфон":

    Това е най-жалкият и двуличен президент , който сме имали . Преди него си мислех , че по-зле от Плевнелиев няма как да има . Е , Хфърчилко го удари в земята . Вероятно само Костадинов е способен да е по-зле . Сигурно и Луна щеше да е по-добре от тоя фатмак некадърен
  • 166 Бучо

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "Сиромах":

    Вземи най-сетне и прочети нещо различно от рускат пропаганда ! Току виж си се пообразовал малко .
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Продължаваме Погрома

    2 0 Отговор
    Денков е некачествена интелектуална, управленска и човешка партийно-номенклатурна стока, комуфлирана рекламно с луксозен "научен" "акад." целуфан, останал от времето на Тато! Също като разните пишман номенклатурно-паркетни въздухар-фатмаци с кухи церемониални лампази!
    Погромът, опустошението и разорението на образованието и науката, който ЛИЧНО Денков наложи в Б-ия през цяло десетилетие като зам.министър на "ген.лейт." "доц." "д-р" "инж." БОКо и шеф на многомилионния бюджетен Фонд "Научни разГепвания", вече се налага от Денков и на ниво на държавата, че и на международно Евро-ниво!
    Когато премиер на Б-ия е бил "акад." (Филов, Денков, ...), държавата ВИНАГИ е довеждана до национална, военна, икономическа, образователна, научна, културна, морална и политическа КАТАСТРОФА!
  • 169 Жмръц

    4 0 Отговор
    П0тьо,ти обади ли се бе?Поредния буфосинхронист поставен на най-важния пост в Бг...нямам думи,какви ми6оци ни управляват...Този не ми заслужава и плюнката даже.
  • 170 образгризач

    3 1 Отговор
    евро академичен гризач.
    Добро попадение от страна на Сорос и компания.
    Верен предател за чужди интереси!
    Просто Плевел!!!
  • 171 КАК ЩЕ ВЛЕЗЕШ , ЗАПОЧНЕШ ЛИ

    4 1 Отговор
    ТОЙ ЩЕ ТЕ ДОВЪРШИ С ЕДНА ДУМА ...... НЕ СИ МУ НА НИВОТО , ТИ СИ ЕДИН ЧЕРВЕЙ ЗА НЕГО И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ТАКЪВ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ДЕНЯТ СИ ЛИЧИ ОТ СУТРИНТА , КОЙ ИСТИНСКИ УЧЕН ЩЕ СЕ ХВАНЕ С НЯКАКВИ ШМЕКЕРИ АКО НЕ Е СЪЩИЯ БОКЛУК ! АКО БЕШЕ СВЕСТЕН ТЕ ЩЯХА ДА СА СЛЕД ТЕБ И ДА СЛЕДВАТ ТВОЯТА ТЕОРИЯ СЕГА И ТИ СИ ШАРЛАТАНИН КАТО ТЯХ И СИ ПОДЛОГА И ЛЪЖЕЦ - ЗАЕДНО СТЕ ПОДГОТВЯНИ ЗА ТОЗИ ПРОЕКТ НА ЦРУ В БЪЛГАРИЯ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове