Last news in Fakti

31 Юли, 2023 15:06 6 424 74

Панделиева с разкрития за спасителя, пребил французин в Поморие

  • поморие-
  • бит-
  • французин

В неделния ден рязко са заработили полиция, следствие, прокуратура, съд

Панделиева с разкрития за спасителя, пребил французин в Поморие - 1
Снимка: Фейсбук

Журналистката Лияна Панделиева огласи нови разкрития за поморийския спасител, който преби жестоко френски турист на плажа.

Ето какво написа във Фейсбук известната журналистка:

Арестуван е поморийският спасител, който нападна турист на плажа в Поморие и му разби лицето, докато човекът просто лежи по гръб на кърпа и се протяга към телефона си, за да се обади в полицията заради опасно грубо отношение от страна на спасителя.

Днес (бел. ред. в неделя) от сутринта ми звънят поморийци и вече съм наясно, че ако не бил този френски гражданин, под юмруците на доказания агресор-спасител е щял да попадне друг човек, компания или семейство. Научих подробности за подхода му в сплашване на конкуренция; научих кои са клиенти на заведението му.

В неделния ден рязко са заработили полиция, следствие, прокуратура, съд. Много рязко.

Опитът на национална медия да бъде агресор към жертвата също не се е получил, защото на въпросите "Къде бягате? Защо искате да се скриете?" пострадалите отговарят търпеливо и изчерпателно. Чак е срамно коя е медията.

Днес (бел. ред. в неделя) се случи нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕКРАСНО за българите: органите на реда заработиха усърдно, съгласувано и предприеха действия в защита на жертва на агресивно насилие.

Днес ще бъда на протеста, защото не е достатъчно един пребит и една наразяна да получат частична справедливост.

Крайно време е ВСИЧКИ да настояваме законите у нас да не са спасителен пояс за всеки извършител на престъпление.

Битият французин Джудикаел Танс е женен от 20 години за коренячката поморийка Людмила и всяко лято е в България. Не на Сейшелите, не на Соломоновите острови, а в ПОМОРИЕ.

В деня на атаката, семейството с 13-годишния си син и техни приятели са в свободната зона на плажа, като духа силен вятър. Само един голям син чадър се е задържал и групата сяда близо до него, но идва Х. К., облечен в шортите на спасител от масата на която е разположен медицински и спасителен пункт и остро ги предупреждава веднага да се махнат, защото този чадър е негова собственост.
Джудикаел го моли да не се държи толкова грубо, но всички стават и се преместват настрани, където продължават да плажуват.
След половин час спасителят застава пред французина и на развален английски казва: „Аз каже тебе ти маха, маха ти каже аз. Мърда сега! Тука мой жена чадър, ти маха!“

Джудикаел посяга към телефона си, за да се обади в полицията и в този момент получава удар в лявото слепоочие, последвано от серия удари в очите, ритници в корема.
Съпругата Людмила истерично крещи „Ти нормален ли си, спри, ще го убиеш!“, хората наоколо замръзват.

„Спасителят една дума не каза, просто удряше!“ – разказва Людмила и допълва: „После той спря да удря, отдалечи се няколко крачки, върна се, удари го още два-три пъти в лицето и един ритник. Затичах се към масата на спасителите, където седеше мъж и попитах кой е работодател на този спасител?
„Аз съм негов работодател.“ – каза мъжът, без да направи някакво движение, просто седеше и гледаше. Тогава спасителят избяга.

Людмила разказва: „Полицията дойде за около 10-15 минути. От пункта за спешната помощ искаха да избършат кръвта, но понеже нямаха лед, намерихме от съседния ресторант - очите му бяха вече много оттекли. Докато се суетяхме, хора на плажа ни разказаха, че същият спасител е бил отново с агресивен предния ден със семейство с деца, което си тръгнало, направо са избягали. За мен беше много странен мудният начин по който полицаите събираха свидетелски показания и защото явно не считаха за нужно да разпитат всички очевидци, две жени сами настояха да дадат писмени показания, защото бяха потресени. Казаха: „Кажете на мъжа си, че не всички българи сме такива!“
Приятелката с която бяхме заедно на една кърпа дори не беше разпитана. Полицаите някак пропуснаха да установят кой кой е в тази история и обръщаха гръб на свидетели, които чакаха да потвърдят какво са видели.“

Много странно е, че някои медии вече съвестно са публикували нелепата полицейска версия, която гласи, че "българин и французин се били до кръв за свободно място на плажа." И забележете: свидетелите са гонили полицаите по плажа, защото всъщност не били разпитани и искали да бъдат свидетели.
И що ли така? Предположения?

Абсурдът е пълен дори поради факта, че Танс, който през цялото време е бил на земята и не е успял да се изправи, няма как да се е бил, а дори не е успял да запази и собственото си лице.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    109 4 Отговор
    Просто един обикновен ден на българското черноморие.....

    Коментиран от #47

  • 2 честен ционист

    45 2 Отговор
    Спасителят е от Коиловци.

    Коментиран от #60

  • 3 КОТарАК

    32 84 Отговор
    не става ясно , кво точно е станало , но туристите са много нагли принципно. чак без нищо да го зарита...!?

    Коментиран от #21, #41

  • 4 Червената шапчица

    91 3 Отговор
    Проблемът на този свят е, че умните хора непрекъснато се съмняват, а идиотите са абсолютно самоуверени.
  • 5 Последния Софиянец

    35 68 Отговор
    Провокации за да вкарат Истанбулската конвенция.Не се хващайте.Нещата никога не са така както ги представят медиите.

    Коментиран от #8, #11, #35

  • 6 Сталин

    64 11 Отговор
    Типичен див цървул,решил да се направи на мъж,такива в Европа до края на деня ще бъде обезглавен

    Коментиран от #55

  • 7 хахахах

    25 81 Отговор
    Като се е правил на отвореняк франчето си заслужава боя. тия па вече прекалено чувствителни станаа

    Коментиран от #16

  • 8 КОТарАК

    35 9 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    ЧЕЛ ли си конвенцията?

    Коментиран от #25, #45

  • 9 Бургас

    48 6 Отговор
    Ами да вземе сега 2-3 години в пангото и ще се научи. Но ще се размине, ще го осъдят условно и ще плати някой лев.
  • 10 шири

    62 13 Отговор
    Журналистката Лияна Панделиева е изпратена в САЩ,за да завърши висшето си образование,на разноски на българите по времето на първото правителство на СДС. С нея беше също изпратен и сегашният генерален директор на БНТ и председател на УС на БНТ Емил Кошлуков.

    Коментиран от #42

  • 11 честен ционист

    11 9 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ако има нещо споменато за нудистите в Стамбулската конвенция, съм с две ръце за.
  • 12 Така е на село всички се познават

    37 0 Отговор
    Всички са рода приятели съседи сигурно и полицайте и те
  • 13 НАБЛЮДАТЕЛ

    55 3 Отговор
    САМИ СИ СЪСИПВАМЕ МОРЕТО. НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН
  • 14 Пешо

    90 11 Отговор
    Добре, че гърците са ни взели Бяло море, че да има цивилизован плаж и до нас...

    Коментиран от #17

  • 15 Здрасти

    37 30 Отговор
    А защо спите при действията на това вредно правителство за България? Защо спите за опитите му да ни вкарат във война? Защо не протестирате?
  • 16 Чичо Манчо

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "хахахах":

    То и тебе мога да те разчувствам, рязко!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Въобще не защитавайте

    20 44 Отговор
    Това нагло франсе, което дразнеше целенасочено момчето. Показваше, че е безнаказан
  • 19 гларус

    15 23 Отговор
    Да се измие в морето и ще е като нов
  • 20 Перо

    35 12 Отговор
    Да пребиеш мръсен селяндур от морето не е престъпление! Даже може да го пребиеш, без причина, той си знае за какво е!!! За това никой не ходи там! Трябва да се търси отговорност от полицейския началник за отказ да си свършат работата до край неговите подчинени съселяни! Отврат!!! Кой е селяндура спасител за да държи сметка къде да си забие чадъра, плажуващ в свободната зона? Само зверски бой на тази измет до побъркване!!!

    Коментиран от #44

  • 21 Ако и ....

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    след това подробно описание на агресията на този идиот не ти е станало ясно, то се върни във втори клас или иди на курс по четене с разбиране и писане !

    Коментиран от #27

  • 22 Мемфис

    47 1 Отговор
    Ами милиционерите са като улични кучета, по цял ден и цяла нощ висят по баровете и ресторантите и пълнят дебелите си търбуси безплатно! Така е в държавата на мутрите, създадена по модел на руската кочина!
  • 23 зевзек

    52 1 Отговор
    не е въпроса колко е нагло франсето, а че това същото, може да ти се случи и на теб, шефовете на тия мутри, следобеда идват да играят там плажен волейбол, близо до кея, където свършва градския плаж и улицата със заведенията, всичкото това съм го преживял като дете и младеж в 90-те, нещата в тази история са си описани точно както са си, нищо не се е променило и грам от тогава, времето лети, българина спи, нищо не се променя
  • 24 цялото

    40 0 Отговор
    МВР са мутри и наркопласьори...ЦЯЛОТО
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 баба Вуна

    12 10 Отговор
    Лианче, чедо да питам дали еврейчето дали дига самолета още....
  • 27 КОТарАК

    10 11 Отговор

    До коментар #21 от "Ако и ....":

    не въобще не ми стана ясно! 100% се е изребчил нещо.франсето

    Коментиран от #31

  • 28 Емил

    31 3 Отговор
    Ето защо всички ходят на море в Гърция или Турция, а техните хотели се пръскат от туристи, докато нашите са празни. Такава ни е културата...

    Коментиран от #32

  • 29 Пак избирател

    6 6 Отговор
    на ппдб.
  • 30 без имена

    13 2 Отговор
    този българин дето е набил туриста , има ли татуировки ? яде ли кюфтаци ? пие ли ракия? много ми е важно.питам вместо едни хора. от посолството.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Реалност

    4 9 Отговор

    До коментар #28 от "Емил":

    Празни са друг път! Китен и Созопол със сигурност са пълни.

    Коментиран от #61

  • 33 Ездачка на демокрацията

    7 10 Отговор
    Лиана не е Мугли и не скача от лиана на лиана. Тя просто яхна СДС (демокрацията) и до сега си я язди в тръс. Естествено, чужденците от запад са привилегировани -те могат излежавайки се, да се оплакват от "грубо отношение". Може би, българските спасители са длъжни да спасяват и лежащите по плажа от самотата им?
  • 34 ЖЕКО

    10 11 Отговор
    КАЗАНО Е В ЧУЖДО СЕЛО И КЕРЕМИДИТЕ БИЯТ ТОЯ ФРЕНСКИ ОРЪФЛЯК ЩО СЕ Е ПРАВЕЛ НА ОТВОРЕН САМО БОИ
  • 35 Кръчмар

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Човек няма за теб всичко е политика и никаква човещина към страданието на човека а пробутваш небивалици.Продавай си кебапчетата скараджийо и зной че не си човек който може да манипулира или налага мнение.
  • 36 КОТарАК

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    за бойните комари ли бръщолевиш? щото доколкото знам си евакуираха само посолството! руска по дло го
  • 37 опаа

    3 4 Отговор
    и аз да съм спасител на плажа и некав с модерни ориентации да ми се прави да давен, че език да искара що боя не помага а ааааа
  • 38 Реалност

    11 15 Отговор
    Тунизиеца Джудикаел си мислел, че е във Франция и всичко му е позволено, но си намерил майстора /точно като едни френски командоси в едно българско село преди няколко години/, а мисирката Пенделиева решила да сътвори статия от сорта "една баба пред блока разказа":)
  • 39 МУТРИТЕ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МОРЕТО

    12 0 Отговор
    Тиквата като стара мутра се погрижи за сикаджии и висаджии
  • 40 Мони Паси

    30 4 Отговор
    Оставяме на страна грантаджийката Лиляна. Познавам бегло француцина. Плажува със семейството всяко лято. Засичали сме се на Равда. Говори български. Много приятен и любезен човек. Рязко контрастира с приматите завзели плажовете. Не ни трябват платени чадъри, шезлонги, джетове и бараки сервиращи салмонела за 100 лева!

    Коментиран от #46

  • 41 КОТКА НА ЛАМАРИНЕН ПОКРИВ

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    И на теб някоя тъпа мутра да ти счупи тиквата има да се чудиш откъде ти е дошло ! Ти с мутри имал ли си работа ?

    Коментиран от #43

  • 42 Точно

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "шири":

    Една от първите , продали душата си на дявола. Сега ги пазруват на едро чрез НПО.
  • 43 КОТарАК

    1 5 Отговор

    До коментар #41 от "КОТКА НА ЛАМАРИНЕН ПОКРИВ":

    имал съм си / викаха ме при тях щото бях борче и ме знаеха! умната с чупенето на кратуни

    Коментиран от #66

  • 44 Палиш от полуоборот

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Перо":

    Също "Балканче". На посаното ли се гневиш или знаеш каква е истината?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хахаха

    2 4 Отговор

    До коментар #40 от "Мони Паси":

    Като ти гледам ника май рязко контрастирал на другите защото само той и ти сте били меките китки на плажа:)
  • 47 Факт. Някакъв искал да яде бой

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    и ял бой .
  • 48 Голям праз

    5 5 Отговор
    Във Франция го бият мароканци, в България българи - трябва да е свикнал вече:) Ако беше по тъмен щях да му препоръчам САЩ, но какъвто е беличък там едва ли ще оцелее и ден:)
  • 49 Абсурдистан

    8 1 Отговор
    Ура, вървим към пълна деградация на човешкото, към мутро-приматизация!
  • 50 Механик

    10 0 Отговор
    В Поморие кмета решава кой да е спасител и кой да е плажуващ . За спасителя питайте кмета .
  • 51 От оня свят

    4 8 Отговор
    Понеже бил ФРАНЦУЗИН, иначе казано от ГОСПОДАРИТЕ, нашите лакеи веднага арестували Побойника, но никъде слугите не съобщават за какво е станала леката разпра и кой е виновен за това.

    Тука в момента се разиграва на живо КРИВОРАЗБРАНА ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ от управляващите СМЪРТНИЦИ(да не забравят че са смъртни, а не богове, и парите и властта може в миг да изчезнат, и да започна вечните им мъки още приживе)!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 мдда

    2 6 Отговор
    Oт къде такава загриженост за френски пилета?!?
  • 54 Оврат

    7 3 Отговор
    Последния Чужденец на Лайноморието !
  • 55 А бе

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    не в тази Европа вече.
  • 56 Упфф!

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "пфууууу":

    Я си припомни граматиката! Арестуван е ТОЙ, а не арестували са НЕГО, за да е с кратък член!

    Коментиран от #72

  • 57 Оврат

    3 3 Отговор
    Възраждане ще предложат за МЪЖ на Годината !
  • 58 явер

    2 1 Отговор
    Вкарват го полицаите в мазето на полицейското и се обаждат на група полицаи от Бургас, един хубав бой, да не се познае един месец и другият път ще си помисли как ще бие.
  • 59 АРЕС

    5 5 Отговор
    Педалиева е един мръсен и некадърен парцал който само търси как да вегитира на чужд гръб,авсъщност е една жадна за слава селянка.
  • 60 Реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Сега съда ще отсъди едни евра в полза на франсето, че пича от коиловци близките 10 години на арда без филтър и попарка ще го кара:)

    Коментиран от #68

  • 61 Реалист

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Реалност":

    По колко харчат на ден за човек тези в созопол и китен, и тези в турция и гърция?
  • 62 Льф

    4 2 Отговор
    Пак нищо не се разбира как така французина се премества и оня после идва да го бие.Има неяснота.Защо идва после да го бие след като се е преместил и къде се е преместил франсето под чадъра близо до чадъра и тн.

    Коментиран от #64

  • 63 долу ръцете от човека!

    2 6 Отговор
    Нищо му няма на чужденчето.
    Пукната вежда от която тече кръв и му придава кой знае какъв вид. Ако бяха почистили аркадата, щеше да в истане ясно.

    И не е "пребит" отъ спасител, а е "биул се със спасител".
    Може би нашия трябваше да се остави да го набият и да му вземат собствения чадър, според вас?
  • 64 яснота

    2 4 Отговор

    До коментар #62 от "Льф":

    Двамата са в конфликт от години. Съседи са.
    Ясно е, че франсето тук се прави на плейбой и това изостря отношенията му с другите алафи.
    Скарали са се за незнайно кой път и са се сбили.
  • 65 айде нема нужда

    2 5 Отговор
    И двамата са се правили на мъжкари за пред момите на плажа и из градчето.
    Защо само българчето да е виновно?
    Може би е длъжно да оставя мацките за господарите чужденци?
    Сбили са се, единия е леко ступан и толкоз. Да беше паднал от велосипед, повече щеше да пострада.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Лъжеш

    2 2 Отговор
    Като 95% псевдо журналисти в България!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Иван

    1 0 Отговор
    Бугарска култура
  • 71 Никси

    2 0 Отговор
    значи според мен , на спасителя не му е работата да се разпорежда на плажа кой да ползва чадър или шезлонг а може и двете , има си човек който минава всяка сутринми ти взима такса или може да е запазено мястото ти заедно с резервацията на самия хотел с олинклузив в комплект да ползваш чадър и шезлонг на плажа като предварително си предплатил , спаителя работата да контролира хората във водата и да ги спасява да не се удавят , по този подъл начин ще си изгоним клиентите ни туристи всякъкви , не може така да се държи с който и да е било летовник , зада бъдеш търсен и да привличаш клиантела и бизнеса да ти върви , защото на морето е ден година храни , вместо това вие ги отблъсквате , ами ходи в Гърция да видиш как се даржът там персонала с туристите , хората са хитри и знаят да се нагаждат с хората !!!.
  • 72 Никси

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Упфф!":

    как така кратък ЧЛЕН , аз моя се чудя къде да го сложа щото ми пречи , постоянно го настъпвам !!!🙂🤤😊😡😪😏☺️😌😓😏🤥🙃😇🤡🤠🤠🤠🥵😉🤮😱.
  • 73 дядо поп

    1 3 Отговор
    Аршина не е един и същ. За момчето дало урок на наглото франсе , и спомнете си за шута в главата на камериерката от Слънчев бряг , но този шут беше нанесен от европеец и правилно и демократично.
  • 74 Гошо

    3 0 Отговор
    О, в такива случаи полицията въобще не я търси, полицаите едвам дошли и гледат да се изнижат, и аз бил и свидетел, и потърпевш, коронен номер на полицаите е бягството от отговорност, като искат от потърпевшия да им подпише, че ги освобождава от отговорност и няма претенции към тях. После си пишат в рапортите, че всичко е наред. Така полицията "пази" обикновените хора. Сега добре, че се раздуха медийно този случай и длугия с момичето, но стотици други остават покрити и заметени.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове