Last news in Fakti

31 Юли, 2023 15:27 3 317 138

Костадин Костадинов: Искат забрана на "Възраждане", защото не могат да се преборят

  • костадин костадинов-
  • възраждане

 "Възраждане" и "Алтернатива за Германия" си поставят за цел на следващите европейски избори формации като техните да станат втора политическа сила в Европа

Костадин Костадинов: Искат забрана на "Възраждане", защото не могат да се преборят - 1
Снимка: БГНЕС

"Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не могат по друг начин да се преборят с нас". Така лидерът на "Възраждане" коментира пред БНР искането на група общественици да се забрани дейността на партията. Костадин Костадинов ги определи като "лица, от които лъха силна интелектуална немощ".

"Има цели фамилии в списъка. Всички тези хора са избиратели на ПП-ДБ. Това не е гражданска инициатива, а димна завеса на ПП-ДБ, които се опитват да отвлекат вниманието от факта, че предадоха собствените си избиратели. Председателите на тези хора договаряха назначенията в бъдещото българско правителство с американския и други посланици", заяви Костадинов.

Той ги обвини в липса на реакция при определяне на бюджета за култура, който според него, е скандално нисък: "Тези хора посегнаха и на националния ни празник. Те опростачват нацията".

Костадинов не изключи възможността да се види в съда с голяма част от хората, участващи в групата, която работи за забрана на партия "Възраждане".

Лидерът на "Възраждане" напомни, че от партията му са пуснала сигнали в прокуратурата срещу Асен Василев и Кирил Петков за държавна измяна, но все още не са получили отговор. По тази причина смята, че България е завзета държава.

Костадин Костадинов покани противниците на "Възраждане" на дебат, въпреки че е сигурен в отказа от тяхна страна.

Лидерът на "Възраждане" коментира присъствието си на конгреса на "Алтернатива за Германия", където произнесе и реч: "Искаме съдбата на нашия общ европейски дом да се решава от европейците. Нормално е Европа да се представлява от носителите на християнските и европейските ценности. Имаме общи противници и проблеми, задължително е да имаме и общи действия".

Той обясни, че "Възраждане" и "Алтернатива за Германия" си поставят за цел на следващите европейски избори формации като техните да станат втора политическа сила в Европа. Посочи, че имат контакти и с подобни партии от Испания, Франция и Финландия.

"Ще установим обща група в ЕП", заяви Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    48 48 Отговор
    Коце, като оня ефрейтор от Браунау, трябва и да пропишеш първо и да прорисуваш, оък тогава ще видим ставаш, или не ставаш за Батюшка.
  • 2 Абе

    61 96 Отговор
    Изчезвай не, бял глист! Затвор за теб!

    Коментиран от #10, #29, #80

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 въпросче

    77 45 Отговор
    Кирчо и Кокорчо имат ли нещо общо с БХК?
  • 5 Агата Кристи

    68 81 Отговор
    Ултраси и руски под.логи.!
  • 6 Абе и ти

    53 66 Отговор
    си един долен лъжец
  • 7 Зипо

    88 49 Отговор
    Лидерът на "Възраждане" може спокойно да си пие кафето и да чака огромните протести тази зима срещу управляващите мутри -антидемократи!

    Коментиран от #73, #91

  • 8 Тя простотията на

    22 16 Отговор
    Някоинизбиратели е непобедима, спокойно, за всеки влак си има пътници
  • 9 Сталин

    55 47 Отговор
    Всички читави хора и хора като Волен Сидеров винаги ще бъдат мразени и подигравани , защото такива хора напомнят на другите за собственото им нищожество.Еврейските медии винаги усмиват нормалните хора в техните медии ,това го пише в идеологията на евреите,винаги да убиват и принизяват най добрите от гоите.Така е било и по време на Турско, мижитурки и страхливци ,еврейски чорбаджии са предавали борците за свобода на Турските власти, защото са малодушни нищожества страхуващи се за мизерния си робски живот.Когато Христо Ботев влиза с четата си в България и излизат в Балкана искат от един овчар 10 агнета да се нахрани четата от 200 души и овчаря до последно е искал да му се платят агнетата, Ботев му плаща и казва"и ние за този народ сме тръгнали курбан да ставаме".
    Не случайно ЦРУ е отделило най малко пари за контрол на българската си колония ,защото знаят че България е самоконтролираща се колониална робска територия и изпращат треторазрядни чиновници за посланници ,дори за африканските държави ЦРУ отпуска повече пари за контрол.
    Българина не е способен на велики дела,защото по природа е мушморок и мишок,страхлив треперещ за мизерния си живот човек,затова няма и нито едно политическо убийство в България,за разлика от повечето държави в Европа.
    Така че надежда всякаква вие оставете.
    НЕ ПРЕЧЕТЕ НА Българина ЗА ДЕМОКРАТИЧНИЯ СИ ИЗБОР ДА БЪДЕ ОВЦА.

    Коментиран от #42

  • 10 Време е за Възраждане

    27 35 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    ПУТИН срещу ЗЕЛЕНСКИ (КОЙ ще победи?)

    Коментиран от #37, #51, #130

  • 11 Абе

    35 42 Отговор
    Нали първи щяхте да ставате на следващите избори, ся втори искате!

    Коментиран от #27

  • 12 Последния Софиянец

    12 26 Отговор
    Ще минем в нелегалност.

    Коментиран от #70

  • 13 Никой

    36 48 Отговор
    Факти ,да бяхте публикували речта на Копейкин на конгреса на Алтернатива на Германия " в Магдебург вместо да пишете глупости. Да видят привържениците на " Възраждане " истинския му облик на неонац. Или нямате капацитет ? ФАКТИ.

    Коментиран от #23, #30, #128

  • 14 Сталин

    51 25 Отговор
    С Бан@набългерия е почти приключено ,за 30 години западна демокрация България е тотално съсипана и превърната в най смешната бананова република,сега когато тези нищожества Тулупа и Киртака които ще бъдат назначени на власт в България ще вкарат страната във война за интереса на западните мародери.

    Коментиран от #75

  • 15 Сталин

    57 22 Отговор
    За 30 години западна демокрация,българина беше превърнат в жалък безправен и нещастен роб който само обслужва дебелите з@ дници на западните мародери
  • 16 Сталин

    40 28 Отговор
    Скоро предстои мобилизация и в България,да видим колко ще явят да се бият и умират за господарите си от Сащ,и същo за именията и яхтите на нашите олигарси и фабриките и банките на западните мародери.Българина няма друг избор освен да обеси тези които вкарат България във война с Русия,представете си лампите около парламента окичени с телата на предателите и изедниците вкарали България във война за интереса на западните мародери.Това ще бъде най красивата картинка в цялата история на България.
    Кой няма да иска селфи на фона на висящите Тулупа,Киртака,Ристю и другите изедници и някоя друга женска от парламента закачена с краката нагоре за малко еротика
  • 17 оня с коня

    30 26 Отговор
    Костадинов изобщо не е наясно с нещата,след като не разбира че "Преборването" ще се изрази ТОЧНО В ЗАБРАНАТА на Партията му.
  • 18 Дрън дрън та пляс

    26 21 Отговор
    разгражданне и дпсе да се закриват

    Коментиран от #65

  • 19 Копейкин е плъх

    41 50 Отговор
    Искат забрана за Израждане, защото е сган от национални предатели, путиноиди и нацисти В сигнала на БХК са изредени десетки безобразия на тия лумпени. Ще я разпуснат.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Коце

    35 28 Отговор
    Трябва да ви забранят защото татуирани папатреоти налазиха като въшки
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Абе

    29 24 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    Те си го знаят привържениците, нали са същите като него, ама използват руски тарикатлъци да обвиняват другите в собствените си грехове. Сред по-неумните минава номера.
  • 24 Ром от Винпром

    21 20 Отговор
    Сокерес Констадине
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Никой

    27 25 Отговор
    ПатрЕотизъм - татуиран , нож макетен , свободата - смърт . " Възраждане ".

    Коментиран от #93, #98

  • 27 В Европа

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "Абе":

    Бе мишо, какво пак не разбра
  • 28 зевзек

    20 12 Отговор
    откак основа партия, ти побеле косата, господин докторе на историческите науки, можеше Каракачанов да те нареди на некой пост при него и да нямаш дертове
  • 29 Ммм дааа

    26 24 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Отворил си си задните части на ФАЩ. От какво те е срам, че си българин ли ? На онези, задокеанските, дето им лижеш задниците, държавата им е по млада от на баба ми външния кенеф.

    Коментиран от #35

  • 30 Ами

    23 18 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    Ако той е неонац., тогава укропитеците какви са ?
  • 31 Вън на рашибоZука от България !

    31 26 Отговор
    Фашизоидния Копойкин едно към едно обяви на всеослушание в Магдебург, че да си бил съюзник на Фюрера е нещо, което в днешно време заслужава аплодисментите на неофашистите в центъра на Европа.

    Коментиран от #84

  • 32 ПЪЛНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ

    18 4 Отговор
    ЕМИ БОРБАТА С ПРОСТОТИЯТА ,ЦИНИЗМА И ФАШИЗЪМА Е ТРУДНА РАБОТА!
  • 33 такаето

    20 15 Отговор
    така е искат да се забранят всички пробългарски партии а останалите промаймунски пропослоствени и пропредателски партии да са на власт нали
  • 34 Подкрепа

    25 18 Отговор
    Забрана на фашистката сбирщина възраждане!!! Освободете тази красива дума от българския език от окупиралите я хитлерчета.....
  • 35 Абе

    27 21 Отговор

    До коментар #29 от "Ммм дааа":

    Срам ме е от такива кенефи като вас, дето се наричате българи, а сте готови за една копейка да продадете страната на Русия, на която цял живот лижете задника! Марш в затвора!

    Коментиран от #53

  • 36 Мнение

    24 21 Отговор
    Напред Коце, да си върнем България!
    Време е БХКлгбткю да бъдат забранени, заради системно рушене на държавата ни, с цел обслужване на външни интереси!!!

    Време е фашистът, който вика дръжте фашиста, да бъде подведен под народна отговорност!!!
    Тия от БХК да бъдат подробно осветлени, от къде и за какво получават кинти и кой ги контролира???!!!

    Айде вече фашизмократите да вземат да носят отговорност, а не само да съсипват и да закриват всичко в България!!!

    Коментиран от #40

  • 37 Така е

    25 17 Отговор

    До коментар #10 от "Време е за Възраждане":

    Време е да си върнем думите "възраждане", "патриот" и българския флаг от руZките подлоги скрили се зад българското знаме.

    Думите "патриот" и "възраждане" в България станаха нарицателно за дълбока комплексарщина, агресия, злоба, престъпност, измамничество, болна психика и его, откровен садизъм и реч на омразата!!!
    ПОЗОР!!!
  • 38 Скот Ритър

    15 14 Отговор
    След местните избори това правителство пада и не е важно кой ще го бутне. Резултатът ще е без ПП-ДБ в следващото, ще наближат и американските избори и САЩ ще се пренасочат към Азия, че там война подготвят. Последните пари за Украйна са 2024 до 2030 ще се пали Азия, че много дръпнаха, а само Южна Корея и Япония слушат Щатите.
  • 39 !!!?

    27 16 Отговор
    Фашизъм без Алтернатива !!!?

  • 40 Кажи честно ...

    14 11 Отговор

    До коментар #36 от "Мнение":

    Тези лозунги от кой пленум на БКП-КПСС ги четеш . :)))

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 0000

    10 9 Отговор

    До коментар #9 от "Сталин":

    Още ли има живи,от вас,бе...
  • 43 Коиловци брадърс

    13 11 Отговор
    Успех на всички антилиберални партии
  • 44 Давай Копейка

    14 14 Отговор
    фашистката шайка от гербппдбдпс в затвора.
  • 45 Исторически доказано е

    15 9 Отговор
    че с наглостта, простотията и фашизма никой не може да се пребори, затова трябва да се предотврати навреме чрез разтуряне на всякакви фашистки организации.

    Коментиран от #47

  • 46 Никой

    11 3 Отговор
    Патр"Е"от е душа дава ,за наука , за свобода, но не свойта душа дава, а душата на народа ! И секи му добро струва, само знайте ,за парата, като човек - що да прави ? Продава си и душата. И е добър християнин,не пропуща литургия / парламент / ,но и в черквата / НС / за туй ходи,че черквата и търговия. И секи му добро струва , само знайте за парата, като човек - що да прави ? ,продава си и жената. И е човек с добро сърце,не оставя сиромаси,но не той вас ,братя, храни , а вий него със трудът си ! И секи му добро струва , само , знайте за парата ,като човек - що да прави ? Изяда си и месата . ХРИСТО БОТЕВ.
  • 47 Тъй тъй

    12 9 Отговор

    До коментар #45 от "Исторически доказано е":

    затуй да забраним гербппдбдпс.
  • 48 Възрожденец

    16 17 Отговор
    Ако нямаше прокурорски чадър, осигурен от ГЕРБ-ДПС до сега да търкаш нара шмекерче.
    Партията е незаконно основана, незаконно финансирана, проповядваща чужди интереси и откровен фашизъм.
    Откраднал си пари от субсидия, дарения и членски внос.

    Възраждане няма да влезе в следващ парламент, защото се видя, че подкрепата им е само виртуална - видя се на площада, не могат 100 човека да съберат, а след като излъгаха хората с незаконния референдум, отлива ще е към зануляване.
    Толкова за измамата Възраждане.
  • 49 Мнение

    19 13 Отговор

    До коментар #40 от "Кажи честно ...":

    Казвам ти съвсем честно!
    Тия цветнодъги опорки, дето вие продалите душите си (за шепа центове) бръщолевите, не минават вече и пред децата от детската градина!!!

    Масово младите хора подкрепят Костадинов и Възраждане (справка видеа от публичното пространство)!!!

    Това, че вие фашизмократите определяте провеждането на референдум за запазването на лева, като антидемократичен акт, показва единствено вашата същност - фашизирани платени индивиди, без собствено мнение и с големи външни зависимости!!!

    Е, колко мислиш още, че ще можете да продължавате с тези си антинародни изяви???!!!

    Народът на България не е концентриран на жълтите павета!!!
    София не е България!!!
    Тази истина ще ви се стовари като парен локомотив на продажните ви главици!!!

    Коментиран от #55

  • 50 Красимир Петров

    7 13 Отговор
    Израждане е продажническа партия.ПП и ДБ са под-логи на САЩ,а Израждане и БСП на Русия.
  • 51 Велик !!!

    17 18 Отговор

    До коментар #10 от "Време е за Възраждане":

    Цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на борбата за свобода и независимост от тиранията ! Той вече е победител ! Той ще остане в завинаги в историята !
    Цял свят ненавижда масовия убиец и военнопрестъпник Путлер !

    Джохар Дудаев, първият президент на Чеченска република Ичкерия: "Когато над Украйна изгрее украинското слънце, Русия ще изчезне"

    Коментиран от #58

  • 52 Забрана!

    9 10 Отговор
    Трябва забрана, защото Азия рома е антибългарска фашистка партия, която служи на Московия.
  • 53 Бивш канадец

    10 11 Отговор

    До коментар #35 от "Абе":

    Европа - на европейците, България - на българите! Това ли не ти харесва, пръч миризлив? Бегай у Харлем, там ще си щастливТ!
  • 54 Пасъмас

    15 11 Отговор
    Опълченците на Шипка!
    Възрожденците на КъсоШипкин


    Днес на Шипка лъже-патриоти
    слагат кръст на Левски и на Ботев.
    Там се сбират видни русофили
    КъсоШипкин, Волгин, Нинова и Свилен….
    Жертвaта на нашите деди отричат
    На Русия страстно във любов се вричат.
    Подвига на наш’те смели Опълченци
    те приписват на ислямските Чеченци!
    Неотдавна тези наши комунисти-
    Подкрепени от Съветски антихристи
    Ни натрапиха Национална дата
    на шумкарите преврата.
    Те забравиха за подвига на Шипка
    И Онази люта Опълченска Битка.
    Славихме ний армия Съветска.
    Паметници вдигахме за наша сметка.
    Днес отново тези фарисеи
    изпълзяха смело, само както те умеят.
    Трети Март отново вкарват в употреба.
    Сякаш туй е стока Ширпотреба.
    Лаят като пес на късичка каишка.
    Лидерът им, казват имал малка Шипка!
    Съединение и Независимост не славят
    Страдат те от Къса…..Памет!
    Всяка дата и събитие обвило
    Тоз Народ със гордост и със Сила!
    Щом не включва руския помешчик
    То за тях не струва Левче!





    Опълченците на Шипка!
    Възрожденците на КъсоШипкин


    Днес на Шипка лъже-патриоти
    слагат кръст на Левски и на Ботев.
    Там се сбират видни русофили
    КъсоШипкин, Волгин, Нинова и Свилен….
    Жертвaта на нашите деди отричат
    На Русия страстно във любов се вричат.
    Подвига на наш’те смели Опълченци
    те приписват на ислямските Чеченци!
    Неотдавна тези наши комунисти-
    Подкрепени от Съветск
  • 55 Кажи честно ...

    17 11 Отговор

    До коментар #49 от "Мнение":

    Гледаме, гледаме ... пълна скръб са. :)))

    Коментиран от #60

  • 56 Вълк единак

    12 13 Отговор
    Марш в Русия бе ще ти .................
  • 57 бягай бе копейка

    14 14 Отговор
    Къде мога да се включа и да подкрепа забраната за възраждане. Само със забрана ще се ограничи този сидеровски възпитаник. Спрете да гласувате за хора които си вярват сами на себе си, защото няма кок друг да им повярва
  • 58 Мнение

    20 12 Отговор

    До коментар #51 от "Велик !!!":

    Хахах ,цял свят вика?!
    Франция се пука от протести срещу зависимия Макарон, в Германия протестират открито срещу финансирането на зеления наркоман, а по-голямата част от света си направиха БРИКС с Русия и сега обмислят тяхна си валута!!!

    Кой е тоя цял свят???
    Платените спуснати управници в зависимите от фащ държави ли?!
    Никой нормален не подкрепя Зеленото същество!
    Дори неговите сънародници предпочетоха масово да напуснат страната, отколкото да воюват за демоните от Давос!!!

    От 40мил Украйна, едва 50-100 хил частни войници успя зеленото да вербува?!

    Очеизвадно вече свършва империята на Злото - фащ!
    Светът се пренарежда пред очите ни!!!
    А вие козяците си лайте, не ни пречите!!!
  • 59 хххх

    12 14 Отговор
    КоССтя, прекалено се взимаш на сериозно... но луди в България достатъчно!
  • 60 Мнение

    15 9 Отговор

    До коментар #55 от "Кажи честно ...":

    Опорките можеш да си ги завреш в...!!!

    Иначе реалността е съвсем различна!
    След като марионетките на Мъртън зацвилиха, че Възраждане трябвало да ги забраняват, начи евроатлантизмът в България се пука по шевовете и страх тресе зависимите продажници!

    Коментиран от #64

  • 61 Тази партия на злото

    13 12 Отговор
    и простотията трябва да се третира , като хитлеризма !
  • 62 Иван

    12 13 Отговор
    Не, Късопишкив, Копейки или който и да си! Искаме да те няма теб и партията ти, че сте препъни камък на България да тръгне най-накрая към демокрацията в развитите държави. В нашата България бе ви щем. Съветската България да се определи където ви щат, всичките ви членове на фашистката ви партия и съмишленици, Бивш СССР, настояща червена Русия, Северна Корея, Червен Китай и където и да е, не у нас пък там, късмет да ви е да съществувате . Ама лидерът ви Кооейкин е с взор към Запад !
  • 63 Пасъмас

    14 17 Отговор
    Ах Костя Костя…..Костя СкопеНкин!

    Като лозунг от Соца, като Ден на Труда.
    Като Ленински Съботник, на пияна глава.
    Като Попска яхния, във Соц.столова.
    Все напомняш за себе си, ти агент на Москва!
    Като руска програма, в скучна петъчна нощ.
    Като филм за Чапаев, и грузинския Вожд.
    Като паметник мрачен на руския войн.
    Все напомняш за себе си. Честно Плачеш за бой!
    Ах Костя Костя, ти си прост комунист!
    Ах Костя Костя, ти си просто фашист!
    Ах Костя Костя, ти си руско леке!
    Пълзящо пред Путин, на колене.
    Кат’ навита латерна, като стар грамофон.
    Със надраскана плоча, от някой балкон.
    Кат’ петел на ограда, останал без глас.
    Пак опъваш ти нервите, на всеки от нас!
    Пак събираш ти подписи, за нашия Лев.
    Пак съдираш си ризата, за руския кеф.
    Пак отхвърляш ти Еврото, за ужас голям!
    Пак отричаш Европа, за хорския срам!
    Ах Костя Костя, ти си върл популист!
    Ах Костя Костя, ти си неонацист!
    Ах Костя Костя, заминавай в Москва!
    Ах Костя Костя, напусни ни сега!

    Коментиран от #67

  • 64 ТрампЛин

    10 13 Отговор

    До коментар #60 от "Мнение":

    Не е страх! Срам ни е от Копейкин!

    Коментиран от #68

  • 65 Ммм дааа

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Дрън дрън та пляс":

    А останалите са големи строители, а ? Дайба и загубения народ.
  • 66 дядото

    10 6 Отговор
    писна ни от политически и управленския хаос,от кражби,злоупотреби и безнаказаност.по-добре откровен фашизъм,отколкото новото робство пред фащ и запад,управление от безумни подлоги,бедност и мизерия.
  • 67 Уточнение

    8 3 Отговор

    До коментар #63 от "Пасъмас":

    изхабил си доста буквички и не си написал нищо. И това си е изкуство.

    Коментиран от #83

  • 68 Мнение

    10 7 Отговор

    До коментар #64 от "ТрампЛин":

    Ами хубаво де, ваш си избор!
    Ходете тогава да бъдете горди, на прайдовете ви, където изповядвате евроатлантическите "ценности"!
    С тези управляващи фашизмократи, все още имате такава възможност!

    Коментиран от #71, #81

  • 69 Време е

    5 9 Отговор
    За Възрождение
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ТрампЛин

    8 8 Отговор

    До коментар #68 от "Мнение":

    Ако не си разбрал още, да ти кажа-България е част от ЕС и тук се чувстваме Свободни и Щастливи! Тези които искат да бъдат част от Евразийския Съюз, могат да кандидатстват за гражданство в някоя от държавите членки на този съюз. Ще трябва да приемете действителноста, защото връщане назад Няма!!!

    Коментиран от #115

  • 72 ЧОЧО

    6 2 Отговор
    В малка България всеки създава партия,това се прави с цел разединяване на нациятя.Не само Възраждане всичките трябва да се забранят.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Боже пази България

    9 8 Отговор
    "Фашисти от всички страни,съединявайте се."Това е новия девиз на Москва, който в 21 век смени стария " Пролетарии от всички страни, съединявайте се". Всички фашистки партии в Европа се финансират и насъскват от Москва, но забравят времето. Няма да им се получи. Лошото е ,че в България не се вземат мерки от органите за национална сигурност и обществото се озлобява и освирепява от тези лаещи същества.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ртр

    5 5 Отговор
    Копанар мамалигата свърши
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Защо Ли?

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Човека КоZа":

    Разбирам че си им привърженик
    Ти задавал ли си си някои въпроси около коцето
    Нали коцето е привърженик на традиционното христианско семейство
    Та ние не знаем нищо
    За произхода му
    За семейството му
    Дойде като спуснат с парашут
    Нещо срамува ли се
    Нещо сметната палата НАП да излязат със становище за несъответствие на доходите му и материалното му състояние
    Човек трябва да е открит и прозрачен
    Нали уж е несистемен играч
    Най интересен е случая с жена му и няколко от омразните му НПО-та
  • 79 шизо

    3 4 Отговор
    този е шизофреник
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Някой си

    5 10 Отговор

    До коментар #68 от "Мнение":

    Живея отдавна в Гърция и съм свидетел на това, че между Хриси Авги и радикалоните фашизоиди на Копейкин няма никаква разлика- нито в риториката, нито в постъпките. Но за разлика от Гърция, която моментално забрани Авгите а Михалолякос със свитата си за дълго влязоха зад решетките след убийството на певецът с леви убеждения Панделис Панделидис..то в България феновете на Възраждане са на етап дране с макетно ножче на живи хора..пита се в задачата- какво чакат още службите, прокуратуарат и съсът, че тези фашизоиди са още на свобода , а не по затворите за всяване на омраза в обществото..чакат и хора ли да бъдат убити..??? Не мога д
    намеря смислен отговор на този въпрос..
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 А вие…

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Уточнение":

    ….господине сте се изразили Простичко, по ленински!
  • 84 лъжи

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Вън на рашибоZука от България !":

    Защо лъжете? Разчитате, че никой не си дава труд с да слуша речта на Костадинов ли?
  • 85 Тц тц тц

    5 6 Отговор
    Туй момче се готви да влиза в Евро парламента пък ние си мислехме че не работи с евро..
  • 86 Колеги от Факти

    4 6 Отговор
    Кажете направо да гласуваме тука всички за ПП-ДБ и да се приключва!..... Май, май натам отива работата, а???
  • 87 Срещу

    2 8 Отговор
    идиотията борбата е трудна. Факт! А в тази категория иZраждане нямат равни.
  • 88 Мек Отело

    7 5 Отговор
    искаме да забраняваме партии, което е най-сигурният признак на фашизма, но иначе не сме фашисти. А сега де?

    Коментиран от #100, #126

  • 89 ха ха ха аха ха

    2 8 Отговор
    Само Миротворец ще те пребори. Там са качени .шоучителни картинки с путински подлоги.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Даа бе

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Зипо":

    до тогава Путя ще е свършил кинтите и Скопейкинът ще е пристанал другаде.
  • 92 ха ха

    0 5 Отговор
    Да, бе! Руската пета колона до АЗГ...
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 белазлата

    1 6 Отговор
    То и аз се бях запътил да стана първа сила но нещо зациклих и сега въртя по телевизийката си боевики да вдигам бойния дух на копейките, поне апартмент на витошка си купих.
  • 97 инж. Ганчо Илков

    3 8 Отговор
    Национал социалиста неизпитва никакво неудобство да прокламира Хитлеристки призиви.
    Призовавайки русофилите и на сляпо вярващи болшевишки доброжелателно, се надява на Парламентарно управление. Престъпната му дейност спрямо българската Демокрация намира изява в българските медии. Въпрос към медиите в частта коментари: Защо не се изисква коментаторите да представят имената си? В така изнесените коментари текстовете от безотговорни стават обидни и престъпни. Да незабравими, че Хитлер става популярен именно в подобна медицина среда. Вредата от антидемократа националсоциалист, ще бъде огромна, ако по някакъв начин се докога до повече власт. Убеден съм, че напълно съзнава какво прави, че идеологията която проповядва е морално остаряла от времето на хитлеризма, болшевизма и българския комунизъм. Ще му се да въдвори Диктатура и той да е диктатора. Свобода, Да, но трябва да има контрол върху уж не до там проповядани идеологии. Получава се безконтролна анархия която формира фиктивна и некомпетентни Съдебна Система, водещо до разгръщане създаването на мутри със садистична нагласа.

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Въпрос?

    7 2 Отговор

    До коментар #97 от "инж. Ганчо Илков":

    Ти въобще гледа ли го или пишеш спуснати опорки?!Какви хитлериски призиви,какви 5 лева...Гшедах го и нищо такова нямаше.
    Лекувай се!Може да имаш мозъчна мъгла след ковид и/или ваксината.Бас ловя,че имаш поне два бустера щом ти се привиждат хитлеристки призиви.
    Има ви нещо...

    Коментиран от #102, #103, #104

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ила с Чук

    6 2 Отговор
    аз предлагам да забраним всичко друго, освен разрешеното от посолството, за да възтържествува демокрацията най-накрая!
  • 102 само питам...

    5 7 Отговор

    До коментар #99 от "Въпрос?":

    Сега ще ти цитирам едно към едно думите на Копойкин- Ние от Възраждане сме против каквито и да е извращения, различни от традиционните..и тук питам - одирането с макетно ножче на жив човек от фен на фашагите на Копойкин, традиционно извращение ли е ? И ще се практикува ли масово, ако Възраждане вземе властта..

    Коментиран от #108

  • 103 Някой си

    4 4 Отговор

    До коментар #99 от "Въпрос?":

    Мани го бе..и тоя е от ваксинираните антиваксъри, като Дренката например..
  • 104 бегаййй

    1 4 Отговор

    До коментар #99 от "Въпрос?":

    Може и да ги понабиете не съм го казвал аз а самозабравилата се копейка.
  • 105 Митрофанова

    5 8 Отговор
    От понеделник спираме парите на Възраждане!
  • 106 ПОСЛЕДНИЯТ ВЪЗРОЖДЕНЕЦ

    4 9 Отговор
    ПСИХОПАТИТЕ Възраждане
  • 107 Някой си

    3 5 Отговор
    След убийството на рапъра с леви убеждения Павлос Фисас , Никос Михалолякос бе осъден на 13 години затвор за ръководството на Златна Зора, която бе призната за ОПГ. Заедно с него бяха подведени под съдебна отговорнос над 70 членове на ОПГто.Евродепутатът Янис Лагос получи 13 години, след като бе свален имунитетът му. Говорителят на ОПГ то Илияс Касидиарис, депутатите Илияс Панайотарис и Георгиос Герменис също получиха 13 години зад решетките. А уличеният в убийството на рапъра активист и координатор на ОПГ то -Йоргос Рупакиас получи до живот без право на замяна....риториката и задачите на Възраждане и на Златна Зора са еднакви, едно към едно..какво чакат нашите служби, Прокуратура и съд..почнаха да дерат живи хора, а нищо чудно и на човек да посегнат..твърде много се радикализираха ..време е Възраждане да приключва.....Когато бе разтурено ОПГ Златна Зора, бяха трета политическа сила в гръцкия парламент

    Коментиран от #114

  • 108 Отговор

    4 3 Отговор

    До коментар #102 от "само питам...":

    А на теб какво ти е?!
    Всички са възмутени от постъпката на онзи психар с макетното ножче.Отвори социалните мрежи и сам ще видиш,че точно фенове на Възраждане са най-много възмутени.Виновни са управляващите,защото пуснаха Георги Георгиев и взеха мерки чак след като стана скандал.
    Която и партия да е на власт никога няма да е нормално някой да реже,който и да било!Може и нарочно да са го пуснали,за да правите политически пропаганди сега.Няма да се учудя.А този не се знае за кой е гласувал.Някои казват,че е за ГЕРБ.

    Коментиран от #110, #112

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 да ти кажа

    4 5 Отговор

    До коментар #108 от "Отговор":

    На тоя само като му видиш мутрата и татуировките и веднага му става ясно на човек чий фен( а може би и член е) ...иди на което и да сборище на Възраждане преди някое мероприятие и обърни внимание на черноризите от охраната и носачите на знамена..едно в едно с този дегенерат, абсолютно никакава разлика. И дано не почнат да избиват и хора преди държавните служби се задействат и не разтурят това ОПГ. и тогава пак ще говорим..наближило е...

    Коментиран от #111, #137

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 да ти кажа

    4 6 Отговор

    До коментар #108 от "Отговор":

    Между другото..на последното мероприятие на Възраждане , когато направиха митинг на Орлите , бях на три метра от Копейкин , който ревеше с пълно гърло и изцъклен поглед през мегафона- СМЪРТ..СМЪРТ..на кого смърт,???..се запитах аз ..до този момент имах някакви симпатии към Възраждане..но след тези призиви се запитах какво правя сред тези дегенерати...това са откровенни безмозъчни фашисти...нищо повече, яхнали патриотичната идея за някакви свои цели. И съм повече от сигурен, че тия ако вжемат властта ще гонят не толкова криминални претъпни ци, колкото политически активисти, които не са от техните..нищо ново..на това му викат Обикновен фашизъм.

    Коментиран от #119

  • 113 да ти кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #111 от "........":

    Младо си..зелено си...не можеш да различиш доброто от злото... Всички днешни партии са олицетворение на злото...и Възраждане не прави изключение. Заблудените сте много, но не достатъчно..и това е добре. И да ти кажа нещо ..искам повече от теб Копейкин да вземе властта..и само след два-три месеца, като изтрезнеете, ще ги гоните с тоягите из улиците..на 1000% съм сигурен. Младо си..зелено си ..тая манджа вече за кой ли път ни я сервират...

    Коментиран от #136

  • 114 Някой си

    3 3 Отговор

    До коментар #107 от "Някой си":

    По време на делото бе установена по безспорен начин вината на Хриси Авги в убийството през 2013 на пакистанец, бе извършено нападение над египетски рибари, заловени да браконерстват в териториални води, безспорно бе установено и нападението по времето на митинг на левия профсъюз ПАМЕ.... Та такива ми ти работи. Само че в Гърция има закони и пипнат ли те че си нагазил лука отърване няма. А тук..Копейкин си развява полата както си иска и няма кой да му сложи юздите.. още малко и правосъдие ще почне да раздава...
  • 115 Заминавай за Украйна

    5 3 Отговор

    До коментар #71 от "ТрампЛин":

    Явно мозъкът е отскочи от твоя трамплин и е цопнал право отх@одния......
    Незнам колко пъти трябва да ви се обяснява, че Костадинов иска предоговаряне на членството ни в ЕС. И ако за теб е най-важно да се чувстваш свободен да те намушкан някъде по улицата или да те изпр@аскат в някоя градинка, или да оперират за смяна на пола детето ти, или да те мобилизират в Украйна, за повечето хора е да работят и спят спокойно, да имаме истински спазвани закони, да не бъдем крадени от шепа хора привърженици на евроатлантизма...........

    Коментиран от #117, #118, #125, #135

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Дика

    2 3 Отговор
    Закривай!
  • 121 Еееее

    4 2 Отговор
    То и Волен Сидеров едно време се вихреше като вас, сега го няма на политическата карта. Така и с изграждане.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ХА ХА

    1 1 Отговор
    За някои епидемии няма лекарство, за това трябва екарисаж.
  • 124 ТаУмВзе

    2 4 Отговор
    Ти Копейката ли си? Щото Копейката прилича на коза! ¡!!!!!!! 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ТИР

    3 2 Отговор

    До коментар #88 от "Мек Отело":

    Те Президента искат да махнат та партия ли ще им е проблем,,,,

    Коментиран от #129

  • 127 да питам..

    3 0 Отговор
    Кой сте Вие, г-н Костадинов...

    Коментиран от #133

  • 128 Минувач

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    Ти май не си я гледал. Защото аз я гледах, гледах видеото и какво??? Каза, че АзГ са надеждата на Германия, а и на Европа за връщането на християнските ценности, на европейското, на суверинитета, на самостоятелните решения за благото на нациите. Костадинов им каза, че Германия е центъра на Европа, най-силната в Европа и тя трябва да повече Европа към европейското начало и християнството. За какви нацита говориш .... та АзГ са 2ра в Германия, в редица райони са и първи. След речта на Костадинов всички станаха и 1 мин го аплодираха, а е получил и покани от другите изброени държави. И те ли са нацита, хахха? А защо не обелвате думички за теорията ви за Костадонов, че бил руска подлога? Всички тези милиони германци, че и другите в Испания, Франция и т.н. - и те ли са руски подлоги? Възраждане има изяви само в западна Европа, побратимена партия е с АзГ , скоро и с други, но няма и една визита в Русия или връзки с Русия, или побратимени партии там. Е, как тогава е руска подлога? Отговорът е ясен - той е консерватор, както и милиони други в Европа, които искат Европа на европейците, без САЩ, защото виждат, че без САЩ, нямаше да има и война сега, както и Украйна щеше да си е цяла, целеничка, но без натовски амбиции.
  • 129 Уточнявам....

    4 2 Отговор

    До коментар #126 от "ТИР":

    Ние нямаме Президент, имаме си пРезидент, на Решетников изборът..малко уточнение, но много съществено. И да, ако бяхме нормална държава, това нещо щеше вече да е свалено от власт и обвинено в Държавна измяна. А поводи..колкото щеш.. дори и заради това, че на срещата в Любляна смени ударението от Историята и езика, а почна да каканиже за правата на някакви 3000 пишман българи в Северна Мънкидония., с което даде повод да ни атакуват сърбоманите оттатък Деве баир за македонско малцинство...това ако не си разбрал, начи нищо не си разбрал..
  • 130 Ще победи

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Време е за Възраждане":

    Зеленски
  • 131 Бай Иван

    2 3 Отговор
    Защо Българският Хелзински комитет и хората от списъка не поискаха заличаване на партия ГЕРБ, когато нейн кандидат депутат-Христо Кацаров уби приятелката си в Хага на 18.11.2021 г. и се беше укрил в България??? Айде да Ви видим сега да какво ще отговорите ? Или ще бъде да не пипаме една семейна драма завършила с два трупа.
  • 132 Някой

    0 0 Отговор
    Аз лично бих се притеснил за това
  • 133 Е това

    1 2 Отговор

    До коментар #127 от "да питам..":

    Е Истината. То психхосадиста от Ст. Загора е от израждане.
  • 134 Да съберем

    2 2 Отговор
    Подписи за забрана на Възраждане. Да спрем тия ссадиссти с бради на Леонид. Копейката в затвора.
  • 135 Вие от

    4 1 Отговор

    До коментар #115 от "Заминавай за Украйна":

    Възраждане освен психопати сте и психоболни. Отпадък.
  • 136 Хммм

    0 0 Отговор

    До коментар #113 от "да ти кажа":

    Може и да си прав, но за момента е единствената надежда да се забави приемането на еврото и Истамбулската конвенция.
  • 137 Хммм

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "да ти кажа":

    Оказа се че този макетнито ножче бил фен на Бойко. Ха-xa- ха...
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове