Last news in Fakti

3 Август, 2023 18:05 4 079 22

Ексклузивно: Семейството на близнаците се изселва от Цалапица

  • цалапица-
  • семейство-
  • убийство

Протестът днес е от 19,00 часа пред РПУ Стамболийски

 Ексклузивно: Семейството на близнаците се изселва от Цалапица - 1
Снимка: Архив

Семейството на близнаците от Цалапица се изселва от селото, съобщи ексклузивно за Plovdiv24.bg кметът на селото Ивайло Данаилов. Семейството е напуснало къщата преди няколко дни. Днес те са заявили с категоричност, че няма да се връщат повече. Дори вече са се пренесли в друго населено място. Имотът ще бъде продаден, каза още кметът.

Според селската мълва за трагичния случай е помагал дори бащата на близнаците.

Всичко това предизвика недоволството на местните и агресията им в първия ден на протеста ескалира с хвърлянето на димки и бутане на оградата на къщата. Благодарение на жандармерийските сили не се допуснаха повече безредици.

Сега вече хората са по-спокойни и благодарение на призива на кмета Данаилов хората спряха да обикалят адресите на Рангел и близнаците.

"Разбира се, ние не можем да поискаме изселване на бабата и дядото на Рангел, които живеят на края на селото. Възрастните хора са там от години, а Рангел не е живеел постоянно при тях, а само ги е посещавал", каза кметът.

Тази вечер протестите продължават. Кметът на селото отбеляза още, че на този етап протестиращите не настояват за оставка на регионалния директор на МВР, тъй като в негово лице те виждат човек, който се е намесил и е форсирал разследването. Но искат оставката на шефа на РПУ Стамболийски главен инспектор Ангел Керпиев, който е неглижирал жалбата на родителите на изчезналия Митко. Той е началник на РПУ-то от 13 години.

Протестът днес е от 19,00 часа пред РПУ Стамболийски.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    19 18 Отговор
    Вместо да изселят кмета... те се нападат едни-други... типично българо-сиганска свада! Нищо чудно да го преизберат пак за още един мандат..

    Коментиран от #3, #4, #21

  • 2 Гост

    41 2 Отговор
    Няма никакъв чадър над Рангел Бизюрев...работи в Германия...дребна цаца...тези в Стамболийски просто ги мързи да работят...особенно в тези жеги...

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 от общината

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    Купили си къща у Факултето, София !

    Коментиран от #12

  • 5 Оракула от Делфи

    30 4 Отговор
    За да се изселят, така бързо от селото , означава че има много още заровени трупове,
    някъде в това село!
    Какво чака прокуратурата , има още доста работа!
    От къде са им парите ???
    Явно е, че не им е чиста работата на тези "гробари"!
    А шефа на РПУ -то , няма кой да го спаси , сам си е изпросил съдебното производство!
    Като знаем, че нито един, от тези шефове на РПУ- та няма читав , специално и този ,
    то той трябва да се радва ако се размине само с оставка, ....
    оставката му е жив бонус
    Сега , лесно ще видим, на " кой е човек" , този полицейски шеф???

    Коментиран от #20

  • 6 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    20 1 Отговор
    БАРДАЦИ И ХАРЕМИ СТАНАХА СЪДИЛИЩАТА , ЗА ВСЕКИ БАНДИТ - ЛИЧНА СЪДИЙКА .

    Ислямската държава одавна победи у нас . Направи си огромен брой хареми . Пълна харемизация на съдийската част от държавата .

    ВКС всъщност е кодовото наименование на Високо-Квалифициран Сарай, т.е. :

    · харем, действащ под прикритието, на действащия под прикритието на юридическото лице със същото наменование правораздавателен орган,

    който постоянно, по един тарикатски, но противо-конституционен начин (натресен ни от чуждите ислямистки служби), се пълни със постоянно обновяваща се свежа женска плът .

    От 72 (седемдесет и два) броя граждански и търговски съдии , 58 (петдесет и осем) от тях са жени и само 14 (четиринадесет) са мъже, с един султан (или султанат, то е все едно) над всички тях .

    Точно такова е съотношението жени / мъже в харемите на ислямистките държави .

    58 наложнички, или заложнички (не знаем каква е разликата межу двете думи), 14 броя, щъкащи край тях създания от евнушки , кастратски мъжки пол, които ги обучават на нуждите на султана(-та) .

    Сега разбрахте, защо в изказванията ни , то за заемащите съдийската длъжност човешки създания си служим с женския род на думата – „съдийки” . ( Мъже няма !)
  • 7 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    9 2 Отговор
    Същото е това катастрофално за мъжете съотношение във всичките съдилища в страната .

    Ако това катастрофално за мъжете съотношение, беше обратното, то нашите дами-юристки (те са най-оправните сред жените), щяха да изсипят пред Парламента, де що има от Света, феминистки Главатарки и техните следовнички, водени от Джени - Голото Суши (душманката на Кубрат Пулев Кобрата) и предводителствувани на бяла кобила от най-известната мъжемразка, адвокатка на Джени - Глория Олред .

    „- Не щем да ни съдят мъже ! Джени – Най-Върховна Съдийка, Глория Олред – Главна Прокурорка !

    Мъжете ни насилват и изнасилват . Расисти, сексисти, дискриминатори, терминатори, женомразци, канибали !

    ·У, а ! Искаме равноправие, ИСКАМЕ ДА ИСКАМЕ ! Искаме да пискаме, искаме да искаме, искаме да Ви натискаме, притискаме и да Ви изстискаме, искаме синекурни постове, недосегаеми за местене с Архимедовите лостове !

    Системата ни избива, изтрива, затрива, дискриминира, елиминира, анулира, дезинтегрира, терминира, демотирива, изолира и бутилира (удар с бутилка по главата) .

    Същото, ама с обратен знак, ще Ви го кажат в най-скоро МЪЖЕТЕ и ЖЕНИТЕ на прецаканите от ЖЕНСКАТА ИСЛЯМО-СУЛТАНАТСКА система мъже .

    И само публичното повдигане на този, май от никой незабелязан, КУРВЯЩ в сърцето на българските мъже и на техните съпруги, майки, лели, баби и сестри, въпрос за пълната харемизацията на върховното касационно и на цялото правосъдие въпрос може да го реши !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хубаво че се изселват

    18 2 Отговор
    Циганска работа, да вървят по дяволите че и още по-нататък!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Не разбрах,...

    24 0 Отговор
    защо изтрихте, моето предложение към полицията ,
    да видят с какво се занимават, тези момчета в Германия!
    Дали това ,което вършат там е законно?
    Германия не е "джунгла" да се скриеш?
    С едно запитване към немската полиция , ще цъфнат 19 въпроса???
  • 12 От къде пари за къща , бе холъм???

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "от общината":

    Тук има нещо много гнило, мислиш ли че в Факултета,
    ще ги остави някой , да чоплят семки?
  • 13 Доротея

    7 3 Отговор
    Ето, това е разликата между диктатурата и Демокрацията! При диктатурата на Тодор Живков щяха да бъдат пратени в лагер или принудително изселени, а при демокрацията те сами решават да се изселят или не, като заявяват, че нямат намерение да се връщат! Тоест - решението е само тяхно и никой нищо не може да им каже!

    Коментиран от #18, #19

  • 14 Капитализъм

    3 3 Отговор
    В действие
  • 15 Чума

    14 0 Отговор
    Тандемът - окръжна прокурорка, любовница на регионалния бос на мафията вилнее тук от 30 години! Имаше слух за Бозукова - Мъндев! Колко е вярно, не знам, с магистратурата е по загадъчно! Но, цял полк полицайки вече са уличени в такива отношения с престъпници! Повечето се казват Симона! Носят им стълби да се прибират през терасата, дознателки /разследващ полицай/ посещават в следствен арест задържани за ги обслужат насаме и им предадат разузнати тайни по делото - пълна идилия и романтизъм! Женско царство - опера от Стеле Костов!
  • 16 Тракийски Солджър 🇧🇬🇪🇺🇺🇸

    3 1 Отговор
    Къщата малко в римски стил, ама хем си до града, хем си на село. Първото нещо което трябва да се направи е да се събори оградата!
  • 17 Ексклузивно

    0 0 Отговор
    Та чак ексквизитно.
  • 18 Даааа

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "Доротея":

    При диктатурата можеше и да не се разбере за убийството защото нямаше да има протести. Просто по щяха да смажат от бой протестиращите по стар комунистическия обичай. Щяха да хванат Персия изпречил се ромм или просто невинен минувач и след два-три дни изтезания ( подобни на психхосадиста от Ст Загора) щеше да е признал за всички убийства в България. Та така е при диктатурата.
  • 19 Гледай

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "Доротея":

    За Чикатило как преди да го хванат избиват по бърза процедура двайсетина руснака НЕВИННИ. Та така е при диктатурите Доротея. Или Цончо.
  • 20 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Оракула от Делфи":

    изселват се така бързо защото вече са като прокажени..всеки ги отбягва сега и за в бъдеще...Излизат на квартира после ще продадат къщата...и друго няма цигани тук...и двете фамилии са българи стига се говорят глупости...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бай Ибьван

    3 1 Отговор
    Мешерето да си каже думата и за модериращиять смачканякь също!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове