Last news in Fakti

2 Септември, 2023 13:19 3 737 31

Бойко Борисов: Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите ни за кметове.

  • бойко борисов-
  • 15 септември-
  • кандидати-
  • кметове

Ако ме питате за Бургас специално си е Димитър Николов, поясни лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите ни за кметове. - 1
Снимка: БГНЕС

Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас специално си е Димитър Николов. Това обяви в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА. Второто име за предстоящите местни избори, което той посочи, беше това на настоящия кмет на Община Поморие Иван Алексиев.

В града Борисов пристигна, за да разгледа новата Национална онкологична болница „Дева Мария“, чието изграждане започна през 2021 година. Проектът се реализира от собственика на Университетската многопрофилна болница „Дева Мария“ - Семир Абумелих, който разкри, че стойността му е над 73 млн. лева. Новата болница ще се разполага на 12 000 квадратни метра разгъната застроена площ и ще бъде свързана с топла връзка на пет нива с досега съществуващата болница „Дева Мария“.

„Наша основна цел е да намалим потока на български пациенти към Турция, Германия и други държави. Разполагаме с най-добрите български лекари, включително и такива, които работят в чужбина", каза Абумелих, който представи на Борисов основните части на новото лечебно заведение.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    20 2 Отговор
    Сретане, Сретане къде си Сретане?
  • 2 Българка

    16 3 Отговор
    Крайно време е за демонтаж на мафиотското управление по модела на ГЕРБ! Крайно време е тази сикаджийска миутра. осъждана за лъжи и кражби, кандидат затворника да бъде арестувана за рекет, щети за десетки милиарди на хазната, инсталиране на мафиоти (ортаците му) във властта и правосъдната система и да дава показания, а не интервюта

    Коментиран от #5, #8, #30

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТаУмВзе

    13 0 Отговор
    Вчера бе Късно за каквото и да е. Последна Национална Катастрофа е! Робът Овца си спинка в Геноцида и се изнизва през терминал 2.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българин

    8 1 Отговор
    Изборите ще бъдат на 29 октомври. Да обявиш месец и половина преди това кандидата означава почти сигурно загуба.

    Коментиран от #10

  • 8 замислен

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Най-лесния начин, това е да се отиде и да се гласува! То реално има и още един проблем със зелени чорапи в политиката, уж свестен тип, не е осъждан и не е мутра ама много поразии направи, пак ще се гласува!
  • 9 Сталин

    9 0 Отговор
    Тулуп изобщо няма да говорим за кметове даваме ви право да си изберете как да бъдете екзекутирани -с брадва,с въже или куршума.Туй дпс-мпс,пепета,дебета и гърбави направо за храна на прасетата,народа е готов за въстание,чакаме само малко помощ от Вагнер
  • 10 Милен

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    90% от хората не гласуват за даден кандидат заради личността му а заради факта, че е издигнат от някоя политическа централа, тъй че и в последния ден да си обявят кандидатите резултатът ще е идентичен 😉

    Коментиран от #27

  • 11 3.14К

    13 0 Отговор
    Толупа неотстъпва по наглост, лицемерие и безочие на украинците и македонците, но е по-страхлив и от зайците, които отглежда в двора си!
  • 12 тфрдьз

    9 0 Отговор
    Какви избори бре банкянски сиганин, до 15 септември би трябвало да са ви прибрали в следствието и после съд и затвор за бандата ГЕРБ. Милиарди сте ограбили от българите и бай Васил дано да ви го подаде. Заедно с ортаците ти разбойници избихте много народ, последно Алексей, ама и твоя край не е далече - просто биология. Ако не го приключите бай Васил може да те уреди с една килия до живот и да ти отнемат даже и зайчарника. Мръсен айдук за избори мисли как пак да яхне българите да ги граби с дебелото момче.
  • 13 Наглецо

    8 0 Отговор
    Затрихме държавните болници и училища,сега режеме ленти на частни айдуци.Пример е "безсилието" на полицията,които нямали патрули.Частни СОТ-ве им вършат работата.
  • 14 Зорница

    1 1 Отговор
    Колко ще е избирателната активност на тези избори от 100% имащи право на глас и те ли ще решават отново вместо нас, които сме се отказали да гласуваме заради нагли измамници, които ни се самопредлагат или натрапват?

    Коментиран от #19

  • 15 УРА,, УРА

    7 0 Отговор
    На този видя ли статия за него и какво е казал, изобщо не я чета, защото знам че лъже. На другия ден казва точно обратното. Не знам какви са тези хора, които му вярват.
  • 16 Матей преображенски

    8 0 Отговор
    Абе,какви кметове ще назначаваш,изчезни моментално от пейзажаДон Корлеоне старомоден тъкъв!!!
  • 17 Той

    11 0 Отговор
    само с кметове от мошеник и крадец нагоре може да "работи" !
  • 18 Вместо да

    9 0 Отговор
    е в ареста , той хукнал кметове да събира!
  • 19 Ханку брат

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Зорница":

    Политиците и мошениците ще ги има винаги и няма да изчезнат независимо дали гласуваш или не. Но щом си избираш живота ти да го решават купените малцинства (циганите) продължавай в съция дух. За какво си гражданин на тази държава, след като теб въобще те няма и нищо не зависи от теб!

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Зорница

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ханку брат":

    Има толкова пропаганда покрай изборите, че човек започва да се обърква под кожата на агънцето какъв звяр се крие за съжеление.

    Коментиран от #23

  • 22 опа

    8 1 Отговор
    Не, благодаря! Бог да пази България и София от управлението на ГЕРБ. Години наред трябва да се оправи кочината, която направи Фандъкова в София.
  • 23 УРА,, УРА

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Зорница":

    В цял свят е така! Защо не се примириш? С негласуването си няма да накажеш никого. Турците пътуват стотици километри, оставят цял ден, за да гласуват а ние от инат не искаме да преминем през две, три преки и да покажем, че все пак и от нас нещо зависи.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бамбука

    6 1 Отговор
    Приказвай, приказвай, той Черепа скоро ще се разприказва и след това ще потънеш в дълго мълчание. Нито билета до Дубай, нито обратния си му ги купил ти.
  • 27 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Милен":

    За парламентарните е вярно, но това са местни избори.
  • 28 Хххи

    2 0 Отговор
    Без Родопите си отивате, без значение, кой. Но са обидени някои християни на Баце, че в Родопите били мюсюлмани всички и го обичали, подкрепяли. Ще видим, но явно някои неща не са му ясни. Как да няма християни в Родопите бре баце. Може да са малцина и над 70,80,90 годишни, но ги има, 15% са. Много се лъже, всеки лъже, а тая черта не е ок, за което не е хубаво и виж Плевен, Враца и Видин ви се вързват четейки и говорят глупости мацки на християни. Вие сте българи, щом казваш, но сте с турски разбирания. Кое ни е турското, че се молим 5 пъти и мием на мъжете краката ли, кое. Баце, не го слушайте, той умее ги лъжите. Ела у нас, да си поговорим или мечтаеш за някой турско цигански мъжлец като боце, той е ром бат бойковите. На изборите ще се видим
  • 29 Тикво

    4 0 Отговор
    Не се ерчи, ами се стягай за Централния Софийски Затвор! После заедно с Черепа и Влади, отивате във Белене! Това е!
  • 30 Както винаги

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    сте абсолютно права, къде се криете такива млади , умни и сериозни българи и защо не поемете нещата в свои ръце
  • 31 българка

    2 0 Отговор
    Все по-отвратителен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове