2 Септември, 2023 18:49 1 264 13

Ченчев: Граждани, бизнес и икономика имат нужда от подкрепа – управляващите се занимават с оръжия и овладяване на служби

  • иван ченчев-
  • подкрепа-
  • граждани-
  • бизнес-
  • овладяване на служби

Свидетели сме на прецедент: Управление в абсолютно съглашателство, което обаче нарича това съглашателство некоалиция, коментира депутатът от БСП

Ченчев: Граждани, бизнес и икономика имат нужда от подкрепа – управляващите се занимават с оръжия и овладяване на служби - 1
Снимка: БСП

Преди 3 дни президентът на Полша Анджей Дуда подписа законопроект за разширяване на кръга от хора, имащи право на безплатни лекарства, като включи в него лицата до 18 години и хората над 65 години. Европа вече въвежда това, за което БСП настоява от година като социална мярка. Това показва, че сме прави, отстоявайки позицията, че във времена на кризи – не само у нас, но и в Европа и света, е нужна държавна социална подкрепа”. Това заяви пред медии в ботевградското село Литаково днес зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” и депутат от София област Иван Ченчев.
Той присъства на празника на селото – традиционният събор на Литаково. Иван Ченчев поздрави инициативния кмет Пешо Младенов, възстановил събора в традиционния ден от календара и жителите на Литаково, като подчерта, че днешният ден е поредното доказателство как българското село е един от най-автентичните пазители на националните ценности, традиции и духовност.
БСП продължава последователната си политика в подкрепа на хората, още повече, че така нареченото евроатлантическо мнозинство в парламента се занимава с въпроси, които изобщо не стоят в дневния ред на хората. „Българските граждани, бизнес и икономика имат нужда от подкрепа – управляващите се занимават с оръжия и овладяване на служби. България има нужда от защита на националния си интерес – на километри от нас се води война, ние виждаме единствено някакъв див евроатлантизъм”, коментира Иван Ченчев.
Той добави, че сме свидетели на прецедент, невиждан досега – „управление в абсолютно съглашателство, което обаче нарича това съглашателство некоалиция”.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    4 23 Отговор
    Поредният русоид изказал се срещу кабинета.

    Коментиран от #2

  • 2 татко Петко

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кочо":

    Спокойно, заемам се и ще оправя нещата в тази страна !
  • 3 Гражданите са в Гърция на море

    3 13 Отговор
    Бедняците от БСП са на събора.
  • 4 Какво става на МОЧА?

    2 12 Отговор
    Пчеличката Мая Осата още ли е там?
  • 5 гост

    4 1 Отговор
    А бе нали Ни.нова беше тази, която беше шефка на военните заводи....да не би клечки за зъби да са произвеждали и изнасяли
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гого

    15 2 Отговор
    Ама разбира се, че това правителство се опитва да си плати "такса спокойствие" на големия ни брат чичо Сам. Ще купуваме БТР-и стари модели, които доказано горят по полетата на Украйна заено с екипажите и пехотата. Те това се опитват да ни пробутат. Искат отново 1,5 млрд. $ авансово и нищо да не получим. Просто тези пари да ги налеят в сметките на зеленото човее за да ги усвои по вили, къщи и други имоти. Няма да ги получим, както не получихме F16 и няма да ги получим никога, или поне не докато не бъдат свалени от въоръжение от чичо Сам и на нас да се пробутат като чисто нови изтребители за скраб. И това е фактологията. А когато тя е вярна няма нужда някои писачи да се напрягат да ни убеждават колко хубаво ще бъде да дадем тези пари, а пенсионерите да измрат от глад в замяна. И най важното е, че те няма да похарчат техните пари, а нашите. Техните ще надебелеят в офшорните сметки, където ще им се плати комисионната. А тя при тази оферта е доста тлъста. Те това са Киро, Асенчо, Бойко, Пеевски, Божанков и цялата кохорта мафиоти учавстваща в това правителство на мафията.
  • 9 Уса

    12 3 Отговор
    Това не са управляващи а подлоги и престъпници
  • 10 БСП-то

    2 10 Отговор
    БСП и придружаващи се тресе от злоба, че бавно залязват. Заслужават си го след всички злини, които причини на България. Тресе се от злоба, че има интелигентно правителство, което постепенно увеличава заплатите. Остана им само путинофилството, което отново е позор.
  • 11 Бю джет

    3 1 Отговор
    Юнакът социалист не вижда връзката между интереса на граждани и бизнес и това кой води службите. Не стават!

    Коментиран от #12

  • 12 забравяш юнаците,

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бю джет":

    жълтопав4етните болшевики, до един с борческо номенклатурно потекло - дае ги изреждам ли, като започна с Бойкикев, генерабчето с обувки № 36, про100киро, сина на татко Петков, бокото, комуниста с партийната книжка - член на бКП е от 1977 г. и сега налагания син и внук на генерали от ДС, с които той "не е говорил никога".
    ХАЙДЕ да говорим истината! Стига ссте заклеймявали БСП - не тук е слабата им страна. Тук е силната на сглобката - обучения в СССР натегарев еничарскипасито - син знаем на кого и т.н.
  • 13 Нито едан патрон

    1 0 Отговор
    Хи хи хи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол