Last news in Fakti

3 Септември, 2023 10:26 2 999 140

Плевнелиев: Не бутайте това правителство, докато не влезем в еврозоната. Това ще бъде сериозна грешка

  • росен плевнелиев-
  • правителство-
  • бутане-
  • еврозона-
  • грешка

„Тъжно е, че в България по-скоро един човек с прякор „Трактора“ има шанс да посредничи при създаването на правителство отколкото един бивш президент с доказана репутация и ценности“, заяви президентът

Плевнелиев: Не бутайте това правителство, докато не влезем в еврозоната. Това ще бъде сериозна грешка - 1
Снимка: bTV

"Във встъпителната си реч в началото на мандата си аз обещах на българските граждани, че ще бъда централен нападател по стратегическите приоритети на държавата. Вижте колко ни липсва сега това. И ако аз бях централен нападател на държавата сега, щях да кажа: Напред! Напред към еврозоната, към Шенген, към една нова фаза на интеграция на България в Европа, обединена и демократична. Няма нищо по-важно от това, особено в момент на тежа геополитическа битка, която решава съдбата на децата на Българя. Виждаме кой накъде бута държавата и кои политици на кои интереси служат."

Така коментира пред bTV продължаващото напрежение по оста президент-правителство държавният глава в периода 2012-2017 година Росен Плевнелиев, цитиран от novini.bg.

„Радев задълба в дълбок популизъм. Скандалите са плод на това“. Така Росен Плевнелиев оцени годините, в които Румен Радев е държавен глава и управляваха няколко назначени от него служебни правителства.

„Държавата е дълбоко разделена, политически противопоставена в братоубийствени битки, скандали един след друг. Губим перспективата и посоката. Имаме едни президент, който постоянно обяснява по най-дълбоко популисткия и недържавнически начин как ще спасява българската държавност, а може би трябва ние да я спасяваме от него“, коментира още Плевнелиев.

На въпроса какво би посъветвал депутатите, ако днес беше президент, той отговори: Щях да кажа: „напред към еврозоната, напред към Шенген, напред към една нова фаза на интеграция на България в Европа“.
По думите му правителството има задачи от историческа важност и ако не ги свърши, може да пропуснем шанса си за влизане в еврозоната.

Президентът подчерта, че 24 май е истинският български празник, а не трети март на който сме получили нещо, което по-скоро е нещо пропагандно. Той посочи, че Санстефанския договор не е договор, а предварителен договор, която Русия впоследствие нарушава.

„Тъжно е, че в България по-скоро един човек с прякор „Трактора“ има шанс да посредничи при създаването на правителство, отколкото един бивш президент с доказана репутация и ценности“, заяви Плевнелиев.

Той подчерта, че страната ни плаща тежка цена и агентите от „Държавна сигурност“ са навсякъде.

„Вина имат Иван Костов, както и Кирил Петков. Бойко Борисов също, защото позволи на Радев да стане президент с кандидатурата на Цецка Цачева.

Ако бяха поели подадената от нас ръка, всички реформи щяха да бъдат извършени от тази коалиция. Плащаме тежка цена, че агентите от ДС са навсякъде. Че имат план за отклоняването ни от европейското развитие. Добро, лошо това правителство трябва да ни вкара в еврозоната. Друг шанс няма да има. Звънях на Петков и Борисов, за да се случи, това което се случи. Това правителство се случи в НС пред очите на хората с ясни приоритети, програма и подкрепа. Не го бутайте, докато не влезем в еврозоната. Това ще бъде сериозна грешка“, заяви Плевнелиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    191 26 Отговор
    Надявам се това да е последното американско правителство в България.
    Докато дебелите американци на запад ядат бургери на нас ни бутат пушки за война в ръцете

    Коментиран от #53

  • 2 така е

    37 141 Отговор
    Радев каза "Мутри вън! Да си върнем държавата.".... и върна държавата на мутрите. Върнаха се и показните убийства от деветдесетте. И над 50% от новините в България са за поредните мутри. И разбира се, пак Борисов е виновен!

    Дано сега живеете добре, защото скоро промяна няма да има.
  • 3 Последния Софиянец

    29 175 Отговор
    Далу Възраждане и Радев

    Коментиран от #73

  • 4 Жони

    167 19 Отговор
    Ква еврозона бедни и последни безправни я се гръмни бе утио
  • 5 Последния Софиянец

    116 10 Отговор
    Бойко в затвора

    Коментиран от #128

  • 6 Сталин

    187 15 Отговор
    Абе хайванин,това правителство не е на България, това правителство е на посолството ,тази държава не е на българите,тази държава е на посолството,българина няма държава
  • 7 Чехльо

    87 6 Отговор
    Машала
  • 8 проба. проба!

    8 80 Отговор
    Копейкин е номер 1...

    Коментиран от #129

  • 9 Гост

    165 12 Отговор
    Защо един плу Джек да има право на мнение, а народът на България да няма?
  • 10 да де

    145 10 Отговор
    Боковото магаре в действие.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 вижда се

    154 9 Отговор
    Това е най-простият човек в световната политическа история до сега!!
  • 13 Ххх

    123 10 Отговор
    Чехльо тебе те видяхме вече,скривай се
  • 14 Ти трябва

    110 9 Отговор
    да влезеш в затвора , другарю , за милиардни далавери и кражби на евросредства от ЕС за Българиия и гражданите ѝ барабар с ортака ти Мутрю , който за благодарност те направи президент ! Какъв Шенген и доверие към държавата заради такива като вас ? Позор !
  • 15 Мутата

    115 13 Отговор
    Щом тоя олигофрени го казва, това означава веднага това правителство да се разкарайте.
  • 16 Ееееех Чехлю

    94 11 Отговор
    Това от посолствоТо ли ти го написаха!!!
  • 17 Аххх

    85 9 Отговор
    Бегай да миеш прозорците и да переш
  • 18 Неразбрал

    85 11 Отговор
    Каква еврозона, бе ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 така е

    9 67 Отговор
    Радев каза "Мутри вън! Да си върнем държавата.".... и върна държавата на мутрите. Върнаха се и показните разстрели от мутренските години. Над 50% от новините в България са за поредните мутри. И разбира се, пак Борисов е виновен!

    Дано сега живеете добре, защото скоро промяна няма да има.
  • 21 ХАХАХА

    73 10 Отговор
    Изока се и наш десин роско! Много е "компетентен " този срам за институцията ,която представляваше. Цруските телевизии умрат да дават глас на мекерета!
  • 22 Сталин

    56 11 Отговор
    На последната среща на Г20 Клаус Шваб каза ,вече не е нужно да се ходи на избори,изкуствения интелект ще решава коя партия ще спечели изборите,та това означава че България е вече напред в бъдещето,защото машините за гласуване решават кой да управлява в България където контрола на софтуера е в посолството.Само че има малка грешка в софтуера на изкуствения интелект в графата където се посочва партиите в интерес на кого работят , вместо в интерес на България е посочено в интерес на посолството и изкуствения интелект ни избра Тулупа и Киртака да управляват колонията.Ама вие не се притеснявайте пийте си спокойно ракията и вече не е нужно да вдигате задните части да ходите да гласувате ,изкуствения интелект ще направи България велика.

    Коментиран от #58

  • 23 И рече бай0ня

    92 8 Отговор
    И магapе да сложа и магapе ще изберат за преЦедент... и го избраха ЧEXЛЮ!!!
  • 24 Изпитвам огромно

    97 7 Отговор
    отвращение от този индивид.
    Моля да ми припомните как го нарече тиквата..... Вързано магаре или нещо подобно.
    Представите ли си кой се опитва да ни манипулира..... Вързано магаре.
  • 25 така е

    16 43 Отговор
    В деня в който България обяви официално, че влиза в чакалнята за Еврозоната, същия следобед президента отвори прозореца и вдигна юмруче да гони мутрите. Гледам, изгонил ги е.
  • 26 Българка

    62 6 Отговор
    Ако Борисов, Пеевски и КО не бъдат арестувани, обвинени, съдени и осъдени, ако не върнат грабитерлите чрез конфискации ограбеното, то никога няма да има справедливост и напредък в България. И е хубаво ПП-ДБ да си спомнят защо бяха подкрепени- борбата с корупцията и реформи

    Коментиран от #98

  • 27 Дедо ви...

    49 8 Отговор
    На кого си му притрябвал ти акъл да даваш, правителството и шенген. Българина най много обича да дава това което няма!!!
  • 28 Азззззззз

    58 9 Отговор
    Чехльо каквото каже, точно обратното е правилно.
  • 29 Стига бе

    42 8 Отговор
    Ми ако не искаме да влизаме в еврогейската зона, трябва ли да го бутаме ??
  • 30 Деса Банова

    57 7 Отговор
    Не говори за неща които не разбираш а марш да измиеш чиниите!И изхвърли боклука!
  • 31 Този ако е рекъл това

    47 6 Отговор
    това означава, че трябва да се направи срутването - задължително и веднага! После този и цялата им компанийка да ги натоварим на най-пробитото корито и пуснем по живо по здраво към господарите им отвъд океана през океана, без вода и без храна, както действат българите над 30 години на геноцид, беднотия и умъртвия.
  • 32 Не го харесвах

    11 59 Отговор
    но днес казва истината. Напълно съм съгласна с него. Пълен мандат и постепенно изтласкване на хитреците като Борисов и компания от властта, както и разследване за корупцията. Път на младите генерации, пълно изповядване на евроатлантическите ценности, и осъждане на руските нацисти в Хага!!!

    Коментиран от #63, #66, #83

  • 33 Леля Гошо

    38 7 Отговор
    Всичко това което ще се напише за този човечец ще е вярно
  • 34 Град Симитли

    37 7 Отговор
    Тъжното е, че не те думнаха барабар с Трактора!
  • 35 Все тая

    40 6 Отговор
    Калин Банов…. Съединителя
    И магаре да бях вързал - щяха да го изберат… каза навремето вожда. Назначени калинки да не се правят на политици😉
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Това нищожество...

    35 6 Отговор
    ...да се скрие обратно в устата от която е изплюто...
  • 39 Президент Чехлю

    43 10 Отговор
    Допълвам. Освен в еврозоната, това правителство ще ни вкара във войната и Истанбулската конвенция и, между другото, ще доубие държавата
  • 40 на него

    16 4 Отговор
    без бахур хайванина....
  • 41 Жададык

    19 4 Отговор
    Доказани репутация и ценности? Ъ-ъ-ъ....за кого това?
  • 42 Морския

    38 6 Отговор
    Хахаха все Президента Радев му е крив на тоя "екс-президентчо"
  • 43 АзСъм

    34 5 Отговор
    Тоз голям тиквеник!
  • 44 Каквото иска този екземпляр,

    35 6 Отговор
    винаги трябва да се прави обратното!
  • 45 Д Банова

    36 7 Отговор
    Росенце, къде изчезна - детето трябва да смениш, да сготвиш и изчистиш , хайде, че имам индивидуален урок по йога с треньора ми.
  • 46 комунистче

    33 5 Отговор
    бедни, гладни и безпътни, но в Еврозоната, поредната, а може би и последната, мега далавера, на измисления и подредения от наглите и безродни служби, псевдоелит на държавата, дето уж осъществяваше някакъв преход, направиха го така, че от целия преход, да спечелят само те, тонове банани се изядоха, а за народа останаха само корите от тези банани
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 байгън

    28 6 Отговор
    А бе и-банов олигофрен тъп не се появявай бок---
  • 49 Банов

    33 6 Отговор
    Комсомолската пастирка няма спирка!
  • 50 Божкееее, . . . наш Чехлю!

    28 6 Отговор
    Па се изсули от Деса и търти да се разлайваш по студията. Ма беж обратно в къщи, че ако оная те набара ще има с парцала от тоалетната, цапване през муцуната. Айде гъч, айванчето.
  • 51 Лудия

    22 8 Отговор
    Росен като е давал това интервю е бил друсан на щайга. Така е, наркотиците не прощават, било то и на екс резидент. Кофтито е че, вече започва да му личи.
  • 52 Курд Околянов

    22 5 Отговор
    "защото позволи на Радев да стане президент с кандидатурата на Цецка Цачева."
    А как позволи за втория мандат на Радев?
  • 53 да бутат

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    каквото си искат, от нас зависи дали ще ги приемем.
  • 54 Бах

    20 8 Отговор
    Ще ви се еврозона . Да , ама не. Като думнат още някоя знакова фигура и приключвате с Шенген , еврозона и т .н.
  • 55 Курд Околянов

    23 7 Отговор
    За Шенген няма да стане, но за Еврозоната ще стане, щото им трябват свежарки за покриване бъдещото сриване на еврото, а то е неизбежно, защото икономиките на ЕС тръгват надолу.

    Коментиран от #133, #136

  • 56 отец Матей

    19 4 Отговор
    СРАААМ !!!
  • 57 Русенец

    27 5 Отговор
    Генко Гинкин - известен е с това, че е мъж на жена си. У дома си няма мнение, та пред хората ли?
  • 58 само

    7 5 Отговор

    До коментар #22 от "Сталин":

    дето машината отпечатва хартийка и виждаш за кого си гласувал.

    Коментиран от #68, #79

  • 59 Спиди

    21 7 Отговор
    Лично за мен ,мнението на Росен Банев, Сулейман Паси и Елена Кремтодорова,от огромно значение,лъха от ерудиция и гениалността.
  • 60 Додо

    20 6 Отговор
    И ако аз бях централен нападател на държавата сега, щях да кажа: Напред!
    ----------
    Защо не се кандидатира,бе,Централни нападателю?
    Защо се гугушиш,ами не си купиш пушка и не отиваш на фронта,барабар с Тагарчето?Там викай:,,напред" на воля.
    Щял да извика,,Напред!" .Кой ще тръгне след теб?
    Ти Пита ли жена си дали можеш да кажеш,,Напред"?
  • 61 Име

    18 5 Отговор
    То е по-интересно на живо да го гледаш, особено ако го имитират от "Шоуто на Слави". Едно е да си мислиш, че си супер, друго е в реалността.

    Защо не се кандидатира за втория си мандат, беше фарс, както и да е. Беше си добре - като министър, там или да си се занимава с бизнеса. Не може да се изтъпани като лидер на нацията, не сме това българите - поне не е това примерът.

    Веднага напада 3-ти март, сега пък разбрахме - че всъщност цялата война с Турция - била предварителна, наужким един вид.
  • 62 проба проба

    7 13 Отговор
    Копейкин е номер 1!
  • 63 Русенец

    15 5 Отговор

    До коментар #32 от "Не го харесвах":

    "пълно изповядване на евроатлантическите ценности" -------- Духа ли вятър отляво?
  • 64 Ком

    25 8 Отговор
    Български политически елит :
    Росен Плевналиев.
    Данаил Кирилов.
    Николай Денков.
    Асен Василев.
    Атанас Атанасов.
    Христо Иванов......
    Срам!

    Коментиран от #80

  • 65 Евро зона?

    18 6 Отговор
    34 години Каруцата пред Коня!!!
  • 66 милиционер

    13 6 Отговор

    До коментар #32 от "Не го харесвах":

    Я, препасвай и ти престилката !
  • 67 Истината:

    25 7 Отговор
    И това Недоразумение плувньо ни е бил президент!
    Боже Пази България!
  • 68 Русенец

    6 4 Отговор

    До коментар #58 от "само":

    Виждаш какво ти отпечатва но, за кого е отчела вътре не се знае.
  • 69 дедо

    14 7 Отговор
    Този имал "доказана репутация и ценности". Е какви ценности ,след като се разведе на стари години и остави жена си и децата си ,за да се ожени за млада синоптичка ?
  • 70 Бай Радой

    8 15 Отговор
    Трябват ни американски бази на територията и всичко ще бъде наред за 1000г. напред.В еврозоната и Шенген ще влезем колкото и да реват копейките.
  • 71 защо

    16 3 Отговор
    Колко мъка има на тоя свят боже
  • 72 Бай Иван

    13 5 Отговор
    Боже, статия с глупости на един завършен и.дио.т.
  • 73 пешо

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    последния селянин
  • 74 ХЪм

    17 4 Отговор
    Тези хора ще декламират Еврозона и Шенген до край, дори когато обяват официално че такива неща няма вече, тези няма да се спрат. Целия свят ще влезе в Брикс до няколко години.
  • 75 фаши$$$тка напа$$$т

    19 4 Отговор
    Този $$$опол, изкомандван от го$$$подарите си, и той изпълзя да бръщолеви глупости
    и да защитава правител$$$твото, назначено от ФАЩ...
  • 76 9689

    15 3 Отговор
    Мижитурка дава акъл........
  • 77 оня с коня

    5 20 Отговор
    Радев все по силно започва да вика "Огън служба няма",така че стягайте се да посрещате Нов Президент със същите Убеждения като Плевнелиев,но в доста по-твърд вариант.А Вие Русофилски Кърлежи ще бъдете задължени да ходите с Пришита на дрехите Жълта Петолъчка,така както Евреите бяха длъжни през ВСВ да ходят със Жълта Звезда!

    Коментиран от #81

  • 78 анче престанете да ни показвате

    13 4 Отговор
    тези нежелани непопулярни физономии на разни предишни тарикати,
    а дайте гласност за $чекмеджетата$ и свързаната мизерия и здравеопазване с най голям брой измиращи хора.
    Факта че няма един положителен коментар за тях е явна причина да ни ги изтипосвате
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Пропуснати са:

    18 5 Отговор

    До коментар #64 от "Ком":

    боко борисоФ,
    кирчо петкоФ
    дилян пеевски
    амед доган
    иван костоФ
    и още много незнайни герои...

    Коментиран от #88

  • 81 Иван

    3 10 Отговор

    До коментар #77 от "оня с коня":

    Чул те господ!
  • 82 Моряка

    22 3 Отговор
    Десито пак изтърва това Недоразуминие.Докога?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 комунистче

    4 4 Отговор
    американските бази са лукс, има ги в Япония, Германия, и Южна Корея, които могат да си плащат за тях, така че, бай Радой ще има да си чака американските бази, в коя латино кочина има американски бази, с хиляди войници, няма такава, ето в Никарагуа минаха на едноличен режим, и никой не ги закача, бай Радойчо, при американците всичко е сметка, а тук при нас, сметката им не излиза, не се надявай повече на техни бази, губиш си времето и нервите
  • 85 Фончо

    19 2 Отговор
    Дева Поетеса е по по мъж от теб!
  • 86 така е

    2 15 Отговор
    В деня в който България обяви официално, че влиза в чакалнята за Еврозоната, същия следобед президента отвори прозореца и вдигна юмруче да гони мутрите. Гледам, изгонил ги е.

    Коментиран от #89, #94

  • 87 Буци зайчарника

    19 4 Отговор
    Има ли държава в света,държава членка на ЕС,където председател на управляваща партия е обвинен за 67 милиона взети корупционни пари?
  • 88 Моряка

    14 1 Отговор

    До коментар #80 от "Пропуснати са:":

    Не трябваше ли дебелия Ал да оглави класацията?Какво е без него българския елит?Посочете ми друг шопар,който да плюска вече 33 години и отгоре на това да грухти все недоволен(гладен).
  • 89 Нали така?

    4 3 Отговор

    До коментар #86 от "така е":

    И какво рече пъпката?Рече:"Ние Мутрите сме отвън.
  • 90 Плювката дава акъл

    17 4 Отговор
    По-елемнтарна амеба от тоя няма . Плювню чехълчов плювнята. Излиза и дава акъл а комплкеса над околовръстния път на София се разширява . От къде пари и власт за осъществяване на такъв поект бе корумпяга ? Не само че не трябва да се появяваш но и ти и тия като тебе трябва да сте в затвора със смъртни присъди за държавна измяна и конфискация на имуществото на рода до 9-то коляно . Китай има много добра практика за такива като теб . Нареждат ги на площада и пред целия свят им пръсват тиквите за назидание да не посмеят други повече дори да си помислят да правят нещо подобно . На всичко отгоре патрона го плаща родата на корумпирания и стои и гледа там на живо .

    Коментиран от #132

  • 91 ТозиГнусар

    16 4 Отговор
    Плевнята какво ни го навирате? Да си слага въжето и да ходи при детето му.
  • 92 Тъмен субект

    16 5 Отговор
    Иска са каже, че 10 години ще държим това правителство, пожеже тогава може би ще влезем в еврозоната? Освен това българският народ пожела РЕФЕРЕНДУМ за еврото, за който същото това правителство се направи на утепано. А ние ще го държим! И за какво ни е? Такива измекяри и пре датели досега не е имало! Изтрябвали са ни!
  • 93 така е

    2 11 Отговор
    На 9.07.2020 се случват две паметни неща

    1. Сутринта на 9.07.2020 правителството обяви, че България официално влиза в чакалнята на Еврозоната

    2. След обяд на 9.07.2020 президента излезе пред президентството и обяви
    "„Не на страха! Ще си върнем България! Мутри, вън!“ – с тези думи държавния глава Румен Радев приключи под бурни аплодисменти словото си пред събралите се в подкрепа на президентската институция демонстранти на „Дондуков“ 2."


    Дано сега като излязоха мутрите да живеете по-добре, понеже скоро няма да има промяна.
  • 94 Калоян от Народен Гняв

    13 3 Отговор

    До коментар #86 от "така е":

    Е,как да ги изгони,като клечат по три пъти в седмицата в правилното посолство?
    Тия задокеански бази с ,,български флаг" за какво мислиш ги има.
    Знаеш мравките как си пазят и обгрижват листните въш...Защо?защото ги ,,доят" и имат полза от тях.
  • 95 Централен нападател?

    18 6 Отговор
    Абе, не можаха ли да те центроват рано рано, сега да не си сред живите, ПлевняЖалка?!
  • 96 Данъчен

    18 3 Отговор
    А някой знае ли тоя мишок колко пари има и от какво са ? Официално какво е обявил и как ги е изкарал ?
  • 97 Въпрос

    20 5 Отговор
    Този соросоиден poserko докога ще ни го пробутвате като някакъв "експерт"?
  • 98 Баш софиянец

    11 2 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Кой точно да ги осъди? Те са свински черва.
  • 99 акъл

    20 3 Отговор
    от най слабия президент аз не искам.
  • 100 мъХ

    17 3 Отговор
    По сериозна грешка от Ревналиев едва ли има
  • 101 Справка

    7 2 Отговор
    Сирене 1,250 - 7,80 евро
    Кашкавал 1,500 - 8.00 евро
    Това в Лидъл германия

    Коментиран от #110

  • 102 Превзета Държава

    6 1 Отговор
    На вниманието на контакт ора от контактната група , в задкулисно управляваната ни държава , тарторите на организираните престъпни групи се ползват с по-голям авторитет дори от демократично избраният /бивш Президент/ и в резултат може би вършат и по-добра работа?
  • 103 Опа

    12 4 Отговор
    Стига с тия лъжи и дъвки. Еврозоната не ни свети защото нито се спазват законите в България, нито нещо се променя. Нищо не зависи от това прсвителство. Това е правителство на интересите и корупцията и обслужва ГЕРБ.
  • 104 Гост

    14 2 Отговор
    Махаи се. Никой не ще ни да те слуша ни да те вижда. Срам ме е, че съм българин заради този.
  • 105 Буквоядец

    14 3 Отговор
    Този бивш член на БКП от Гоце Делчев,явно не знае какво е скромност.Спорно е за репутацията,а за другото е недоказано.
  • 106 мучо

    14 3 Отговор
    чехльо, а ти бързо се набутай под полата на синоптичката....на топло....
  • 107 Фори

    8 3 Отговор
    ТРАЙ И СЛУШАЙ БАБО ЗА ХУБОСТ В ШЕНГЕН!ТОЗИ Е ЖИВ И ЖАЛЪК ОЛИГОООО!
  • 108 Фидел

    12 2 Отговор
    Цялото в затвора, там му е мястото Пухльо
  • 109 Шаран БГ

    7 3 Отговор
    Някои български граждани вече сънуват, че са в Шенген. За държавата и нейните чиновници може да е за добро.
    Юначното българче ще "увяхне" финансово като припикано мушкато !! За "лошия мат,рял" строил социализма / колкото е останал , естествено/ и 300 евро месечно му са много персонално като подаяние от НОИ !! И от това българските политици не се срамуват - представетее си !?
    Искат Шенген, бълнуват го – ама Шенген като че ли НЕ НИ ИСКА. И ако НЕ НИ ИСКА още 5-6 години например,
    все това Правителство ще ли ни " оправя според мъдрият политик и експрезидент г-н Плевнелиев !?
    И мен бати Бойко , ако ме бе направил президентин и аз от всичко щях да отбирам. Ама на, - тоа не ме познава дори .......мъчно ми е........
  • 110 Така ли?

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "Справка":

    Да не са с бонус мухите и скакалците на Плевнята?
  • 111 Ляля

    13 4 Отговор
    Десито пак го изтърва тоя. Ми заключвай го ма. Хаха

    Коментиран от #112, #122

  • 112 Бай Марко

    4 2 Отговор

    До коментар #111 от "Ляля":

    В неделя и аз пускам моето магаре в ,,селска отпуска" да си почине,мята къчове и покаже магариите на селската поляна....
  • 113 Гост

    6 3 Отговор
    Тъжно ли ти е, президенте?!! Сега ли разбираш, че статута на мутрите в тая пропаднала държава е различен от твоя?!!!!!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Българин

    6 11 Отговор
    Чудя се колко гнусна русофилска измет ще изпука от злоба и бяс след като влезем еврозоната?
  • 117 КОГАТО

    13 4 Отговор
    Видят зор ГЕРБ активират п€далите скоро чакайте Паси
  • 118 Пешо

    9 3 Отговор
    Банев Банев,ти не си мъж
  • 119 ха ха

    9 4 Отговор
    щом крадльовците искат в евро зоната ,значи не трябва да стъпваме там докато не влязат в затвора
  • 120 Васко делчев

    9 4 Отговор
    Тоя палячо откъде го изровихте!!!! Подобни мертеци са срам за българската нация... А ни беше и президент. Господи опази..
  • 121 реалист

    9 4 Отговор
    Не искаме сега еврозоната, не искаме дигиталните пари- СиБиДиСи и тотален контрол мерси.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Моряка

    9 3 Отговор
    Лельо,този пл.......з.....дий и да го заключиш,ще мине я през ключалката,я през мръсния канал.Свикнал е.
  • 124 Мемфис

    3 5 Отговор
    Aбсолютно прав е! Бойко е мафиот, но по- добро правителство в момента е НЕВЪЗМОЖНО!
  • 125 Мемфис

    2 10 Отговор
    Жалко, ако руските свиини се толерират от самият сайт! Прогресивните хира са отвратени от помията, която се излива след почти всяка статия!
  • 126 Коментар

    5 3 Отговор
    Едно време му викахме Плювко.Много му отива.
    Не ви искаме еврозоната и да плащаме чужди дългове!
  • 127 доктор ОХ боли

    3 2 Отговор
    От коя дупка изпълзя това мекотело Плевньо ?
  • 128 дебеЛ Лебед

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ама доживот , нали ? Че иначе няма смисъл !
  • 129 Джуркан Вирус

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "проба. проба!":

    Ако Копейката е номер 1 , то Бойко Тиквата е номер 0 !
  • 130 позеленял

    3 2 Отговор
    и тоя не иска в евро зоната но е подготвил 3 фирми за ;свободния пазар; на електроенергия за битови абонати
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 БгТопИдиот🇧🇬

    2 1 Отговор
    Плювкю требе да се сблъска с правосъдната система с обвинения "Престъпленият срещу държавата"!

    Коментиран от #140

  • 136 И аз да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Курд Околянов":

    И баш ние- най- бедните 6 500 000 от 350 милиона европейци- ще им покрием дефицитите? Ще си бъдете все последни, като ви е толкова умът!
  • 137 питанка

    4 0 Отговор
    Защо бе Ефремова, даваш трибуна на този бивш прецедент?! Срамно е! И гнусно!
  • 138 ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЕДНО С ПЛЕВЕЛА

    2 0 Отговор
    ВЕДНАГА В ЗАТВОРА И В СИБИР !
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Мишо бирата

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    С него, с Тиквата, с ПростоКиро, Кокорчо, и реливотоПаси е време да се занимаятЧерните ангели
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол