Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 19:22 1 432 51

Хекимян: Ще работя за това поне 2% от данъците на софиянци да се връщат в общината и да се реинвестират в града

  • антон хекимян-
  • данъци-
  • столичани-
  • връщане-
  • инвестиция

Г-н Терзиев не трябва да става кмет, защото е издигнат от партии, които в последните години само обещават и не изпълняват, коментира кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС

Хекимян: Ще работя за това поне 2% от данъците на софиянци да се връщат в общината и да се реинвестират в града - 1
Снимка: Нова телевизия

Нося гербът на София на ревера си, защото в него са вплетени всички цели и задачи, които сме си поставили да изпълним в следващите 4 години. София е прекрасен град и ние трябва да продължим да развиваме това, което е направено до момента. Аз и моят екип искаме да направим Витоша по-достъпна и да отворим минералните бани на столицата, но най-важното е да бъдем обединени. Трябва да стана кмет, за да завършим започнатите линии на метрото, за да направим нови линии на метрото, за да направим нови 100 км тротоари годишно, за да направим 100 нови паркинга, за да продължим да обновяваме градския транспорт, за да имаме 140 дка нови паркове и да направим София по-сигурен град. Г-н Терзиев не трябва да става кмет, защото е издигнат от партии, които в последните години само обещават и не изпълняват. Идеите на г-н Терзиев и г-н Бонев са нереализируеми. Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ - СДС Антон Хекимян, който участва в предизборен дебат по NOVA с кандидата на ПП-ДБ Васил Терзиев, цитиран от novini.bg.

"Данъците на софиянци не трябва да бъдат вдигани. Аз ще работя за това поне 2% от данъците на софиянци да се връщат в общината и да се реинвестират в града. Ако г-н Терзиев събира несъбираемите данъци на софиянци, както г-н Асен Василев ги събира на национално ниво, тежко ни и горко. Искам да кажа на софиянци да събират разделно боклука си, защото така няма да плащат такса смет. а ще плащат само такса за боклука, който са изхвърлили. Нашата цел е да обединим софиянци, че боклукът се преработва разделно", обяви той.

"В София има синя и зелена зона. Нашата работа е да изграждаме нови паркинги и да заличаваме калните точки. В София има 1 млн. автомобила. Ние трябва да убедим софиянци да не се качват на автомобилите си, за да стигнат до центъра. Това ще стане с подобряване и осъвременяване на градския транспорт, както и със строеж на нови метро линии. Ще работим и за персонални паркинги", разкри Хекимян. "Със сигурност има проблем с обществените проблеми, който трябва да бъде решен. Трябва да се инвестира в изграждането на обществени тоалетни", заяви кандидатът за кмет от ГЕРБ - СДС.

"Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за следващите 4 години. И ще го постигнем. Планираме 7 нови парка. Започваме с тези 17 декара до църквата „Рождество Христово“ в „Младост“ 3. Другите, които следват са: парк „Мокренски проход“ в „Красно село“, както и в район „Студентски“, „Витоша ВЕЦ Симеоново“, „Манастирски ливади“, които определено имат нужда от нови зелени пространства. Един от проектите е обновяването на парк „Славия”, където се намираме и още 8 от любимите паркове в София, сред които са парк „Заимов“, „Овча купел“, „Св. Никола“ и „Хиподрума“, категоричен бе Антон Хекимян.

"Казах го много пъти, че пътната безопасност и нула жертви на пътя е мой приоритет. Цената е човешкия живот. Трябва около училищата и детските градини пешеходните пътеки да бъдат повдигнати. Така със сигурност ще се намали скоростта на шофьорите. Не може всички пешеходни пътеки да са повдигнати, защото има стандарти. Всеки един проблем трябва да се разглежда индивидуално и да се решава. След като се направи анализ, където е възможно трябва да се направят повдигнати пешеходни пътеки. Разчитаме на депутатите да приемат промените в закона на второ четене, за да се премине към усъвършенстване на камерите за видеонаблюдение на пътя. Това ще отнеме около шест месеца. Камерите са закупени, за да се следи трафика. Те не са купени, за да се следи скоростта", разкри той.

"Относно ремонтите в София ще въведем стандарти, с които ще се гарантира качеството на ремонтите. Искам да кажа, че отговорност за ремонтите и тротоарите носят и районните кметове. В момента половината районни кметове в София са от партиите, които са издигнали г-н Терзиев", заяви Хекимян. "Трябва да има контрол над тротинетките. Хората с тротинетки трябва да са наясно, че не могат да се движат в парковете с каквато си искат скорост. И в момента се дават средства за велоалеи. Нашата цел е да подобрим тяхната свързаност. И на новия бул. "Филип Кутев" има велоалея", обяви кандидатът на ГЕРБ - СДС.

"Искам да чуя мнението на столични по много теми. Бих инициирал допитвания по много теми. Например по темата за новите зелени площи - искат ли ги хората или не ги искат. Хората трябва да се питат за всичко. Гражданите и техния глас трябва да бъдат чути" категоричен бе Антон Хекимян.

"Мен много ме дразнят фойерверките по никое време в различните квартали. Тук Столичният инспекторат трябва да има повече правомощия и даже нощни смени, за да налага контрол. Полицията също трябва да се включи. Мога да дам пример с шумните заведения - РЗИ няма нощни смени и полицията трябва да се включи. Относно гонките, кметът трябва да работи с КАТ и тези безобразия да не се допускат. Първата работа, която ще свършва след подписването на клетвения лист за кмет на София, ще е този за смяната на 10 000 печки на твърдо гориво с електроуреди", разкри Антон Хекимян.

"Категорично съм против всякакви сглобки в Общинския съвет. Аз ще настоявам всеки общински съветник да си носи отговорността. Ние ще работим за победа и мнозинство в Общинския съвет", завърши Антон Хекимян.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айре

    43 1 Отговор
    Марш оттука бе пе@ал

    Коментиран от #9

  • 2 Кажи

    30 1 Отговор
    го на мама , само тя ще ти повярва !
  • 3 ха ха

    29 4 Отговор
    софия скубе цяла българия с данъци и пак са им малко
  • 4 Хаха

    25 2 Отговор
    Що сега къде отиват нали с държавна пара от данъците на цяла държава брантутим шопи.
  • 5 не позна

    24 2 Отговор
    продължаваш да работиш за шиши дугануф и чекмеджанъ
  • 6 Софиянци

    23 1 Отговор
    да ви имам кандидата за кмет,то не че и нашия е стока!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Синя София

    9 10 Отговор
    си иска Кекимяу !
  • 8 Смех

    28 1 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянци":

    Това не е кандидат, това е кукла на конци.

    Коментиран от #17

  • 9 софиянец

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "Айре":

    Искам кмет, роден в София, а не довлякъл се от провинцията !
  • 10 Хаха

    26 2 Отговор
    Тоя се мисли за велик, а е никой и ще последва Сецка Сачева.
  • 11 ИЗБИРАТЕЛ

    15 1 Отговор
    Трябват ни по-малко DRUG KUINS и повече Чък Норис.

    Коментиран от #34

  • 12 Гост

    21 1 Отговор
    Ти ще работиш за борисоф и пеефски. За мене едва ли ще работиш, хикимяу
  • 13 Жоро

    20 1 Отговор
    Напротив. Ще потъват някъде из герберски фирми
  • 14 Хари

    19 1 Отговор
    Вместо да намалиш 2 процента данък за софиянци ти ще ги събираш - ей Хекимяне - Хекимяне, ако ти спечелиш ще е ясно че всичко е нагласено. Яко плащат за реклама само при теб, дори в нета на игрите и между тях само твои клипчета. НГВС си иначе - или казано накратко - НЕГОДЕН ЗА ВОЕННА СЛУЖБА ! Дано не те изберат теб !!!

    Коментиран от #29

  • 15 Шиши

    8 7 Отговор
    Гласувам за Кекимяу !
  • 16 бай Кольо

    15 1 Отговор
    Шоплята ,ако си изберат пендела кикимян за кмет съвсем ще ми паднат в очите!
  • 17 любопитен

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Смех":

    Този не е ли от другия бряг ?
  • 18 Нещо за

    18 1 Отговор
    Незаконната Сградна Инсталация, и индивидуален отказ от нея при нулево потребление. Нещо за безплатни до 3 кубика вода, без да се плащат допълнителни 50% загуби. Нещо за намаляване цена ток, зимата? Или това са "свещени крави" и не се пипат. Нещо за спекулативни цени със 70% надценки, храни, намалени грамажи от дезодоранти до тоалетни хартии. За чеп зеле не ставате. Изборите са предрешени, кодове, етнически вот, мъртви души, корпоративен вот, кодове, чувалчета бюлетини, Констинбродгейт. Вас не ви ли е срам всичките да участвате в тази Фалшификация? Какви хора сте? Нямате ли грам достойнство? И въпреки всичко ще гласувам, за да ви затрудня и изпразните партийните си каси, да плащате на ромските гласове по 200 лв на глас.
  • 19 Не си българин, за София си

    10 1 Отговор
    Ще работиш всички данъци на българия да се изразходват за София от твоята партия.
  • 20 бай Даньо

    8 1 Отговор
    НЕ ТРОПАЙТЕ тука небивалици, ами когато сте на крачка преди да изберете бюлетината тогава да сте ербап
  • 21 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    Хекимян е Бита Карта Ваня Григорова щее Големия Победител
  • 22 Факт

    22 4 Отговор
    Арменеца не е работил нищо през жалкия си живот.Освен да лиже дирници.Човек без семейство не ми го хвали !
  • 23 Тодор

    19 3 Отговор
    За нищо няма да работиш, некадърник такъв.
  • 24 молба

    20 2 Отговор
    Хора, запомнете само едно - никога, ама наистина никога не се доверявайте на гей. Няма по-долни същества от гейовете - грешки на природата. От тях не можете да очкавате нищо добро, само злини от тези долни, хлъзгави създания. Не правете тази грешка, без значение червен, син или бембен ще изберете, не гласувайте за гей, моля Ви!!!

    Коментиран от #28

  • 25 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    16 1 Отговор
    Тоя Кекавмян е най-голямото недоразумение на Тиквата от Банкя, който го покани да му стане опитно изборно магаре. Даже и да не стане кмет - което е сигурно, ще заседне в столичния общински съвет и ще започне да се нагушва като някоя патка с пари и имоти. Гарантирано от ГЕРБ-ИПОН!
  • 26 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор
    Както но всички избори ще спечелят дебелите пачки. Скоро ще разберем кой е най-имотния.
  • 27 морски

    12 3 Отговор
    Хекимян не забравяй че трябва да се пълни и касичката на герб че идват избори!!!!!!!!!!
  • 28 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "молба":

    Прав Сте Точно и е Факт
  • 29 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хари":

    Нито Терзиев, нито Кекимян! Те са двете страни на една и съща монета, наречена СГЛОБКА и НЕКОАЛИЦИЯ. Гласуваш за кандидата на ПП и ДБ, получаваш ГЕРБ-ИПОН. Гласуваш за кандидата на ГЕРБ-ИПОН - получаваш ПП и ДБ!

    Коментиран от #37

  • 30 така така

    10 2 Отговор
    ГЕРБ работи само за собствените си джобове!
  • 31 Град Симитли

    3 1 Отговор
    Антъни Доктороу е мискинин, ама се таа
  • 32 Марцена

    6 1 Отговор
    Кикимората е мики- маус палячо....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 цъклю

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "ИЗБИРАТЕЛ":

    Това нарочно ли е написано сгрешено drug? Или е drug-and-drag?
  • 35 Край

    3 1 Отговор
    А да може - Спецов може да разреши. Ако ме разбираш правилно ...
  • 36 ...

    5 1 Отговор
    арменски палячо/амбреаж
  • 37 непросветен

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    Ако не искам мутри и силови групировки да владеят софия за кой треба да гласуваме ?
  • 38 Бгг

    9 1 Отговор
    София има огромен бюджет, ама и много се краде. Освен това изграждането на метрото се извършва с пари от държавния бюджет. Освен това държавата плаща и за топлофикация София.
    Цялата страна работи за София и на нея парите пак не и стигат.
  • 39 Кандидат кмета

    5 1 Отговор
    одобрява отнемането на достъпа до софийския минерален извор от по-бедните граждани на страната с коли Първа Еко категория. Те могат пешком само да пият колкото побира стомахът им, но не и техните членове на семействата им. Затова подкрепям отхвърлящите това дискриминационно решение.
  • 40 Бах

    6 0 Отговор
    А как ще съвместява гейската си същност със кметските обязаности. Този свят се е побъркал . Навремето такива ги пребивахме с малчъливото удобрение на власта
  • 41 Не го понасям

    7 1 Отговор
    И този си е повярвал. След изборите ще е като препи..но мушкато, употребен и изоставен. Хората обаче няма да забравят към кого се е причислил и кариерата му ще е на квартален продавач в някое забутано магазинче в Люлин.
  • 42 Гръч

    5 1 Отговор
    Къде виждате шопи в София?Шопите са в Елин Пелин а София се напълнила с миекащи самодиви от родните места на кърджалииската ПП и Цетка,Деса...изобщо от цялото герб само тъмнокожия е учил в София ама с побутване от партията е завършил без да изгасил един пожар та макар и в печката
  • 43 Не ми мяза на кмет този

    9 0 Отговор
    Като го видя, и си го представям на прайда с прашки да танцува на камиона. Не мога да го възприема като кмет.
  • 44 Гръч

    9 0 Отговор
    А тоя на снимката не заслужава коментарите дори не е българин
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мамул

    7 0 Отговор
    Докарай и арменския поп да има на кой дасе оплакват хората
  • 47 Потресен

    9 0 Отговор
    Много е страшно когато някой не си знае мястото и иска да се надскочи. Още по-страшно е ако някой му се доверява. Наслушали сме се на приказки и легенди в зетството, сега се търси реалист, не комунист и не продажен журналист.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Костя

    9 1 Отговор
    Хекимян е пародия на Дъртанян от едноименния руски филм
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Влагата

    4 0 Отговор
    Кикимяне така "повярвах" на Фандъчето когато ми вдигна данъка на двуместният лекотоварен автомобил от 30лв. на 260лв. Щели сме да дишаме кристален въздух в София. Да де ама ни излъга парите открадна и пихме по една студена вода. Сега искате да правите и забрана за влизане в центъра с определени категории автомобили. Мерси но НЕ ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове