Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 11:49 2 820 134

Мирослав Севлиевски: Ваня Григорова няма никакъв шанс. Тя иска съветска власт, но софиянци не искат това

  • балотаж-
  • кметски избори

За мен новината от вчера е опитът на Борисов да убеждава своите избиратели да подкрепят крайно ляв, путинистки, неокомунистически кандидат в София, допълва Светослав Малинов

Мирослав Севлиевски: Ваня Григорова няма никакъв шанс. Тя иска съветска власт, но софиянци не искат това - 1

Задаващият се балотаж и какви изненади можем да очакваме на него продължава да се коментира в общественото пространство. Въпреки проблемите с машините за гласуване, невалидните бюлетини и нарушенията на Изборния кодекс, очакванията сега са за оспорвани битки и невинаги лесно предсказуем край.

Какво ще стане на балотажите, кой от кого ще получи подкрепа, как ще се преливат гласовете и каква България ще имаме след тези избори. Темата коментираха журналистът Ружа Райчева, политолозите Цветанка Андреева и Светослав Малинов, както и бившият енергиен министър Мирослав Севлиевски пред Нова телевизия.

Според Ружа Райчева местната власт е далеч от геополитическите решения. „Тук има битка за бъдещето на сглобката. За първи път има сериозен сблъсък синьо-ляво”, каза Ружа Райчева.

Според Мирослав Севлиевски Ваня Григорова няма никакъв шанс. „Тя иска съветска власт. Софиянци не искат това, което иска групата на Ваня Григорова – да излезем от НАТО и от ЕС”, каза Севлиевски.

Според Райчева обаче има „спящ вот за Ваня Григорова”.

Светослав Малинов смята за дълбоко погрешна тезата, че Васил Терзиев е достигнал своя таван.

„Аз виждам нови сили, които отиват към левите. Това е доста неочаквано, предвид какво досега се трупаше при тях. Те имат сериозен успех и даже имам чувството, че вървим към битка за нов лидер на лявото”, коментира Ружа Райчева. Тя допуска и изненада на балотажа и вторите да станат първи. „Единият кандидат има откъде да взима, другият вече е взел каквото има да взима”, каза Райчева.

„За мен новината от вчера е опитът на Борисов да убеждава своите избиратели да подкрепят крайно ляв, путинистки, неокомунистически кандидат в София. И второто събитие от вчера е потресаващата цифра на недействителните бюлетини”, заяви Светослав Малинов. „За мен голямата драма е на десния човек, който специално на балотажа София не привижда себе си. Ще имаме един нетипичен балотаж между две по-скоро леви кандидатури”, смята Цветанка Андреева.

„Как да изберат? Дали протестно да гласуват срещу влизането на Ваня Григорова в общината, или пък да накажат Васил Терзиев за опита му да бъде представен като дясна кандидатура? Мисля, че и двамата кандидати усещат, че ако ядосат десните хора, могат да получат по-скоро остра реакция на негативен вот, отколкото подкрепа”, е мнението на Андреева. „Софиянци ще гласуват срещу издигналите Ваня Григорова за кмет. Софиянци са онези хора, които първи носиха плаката „Искаме в НАТО и Европейски съюз”, каза Мирослав Севлиевски.

„София е политическата лаборатория на България. В София не просто се експериментира, тук се тестват наистина идеи и идеологии. В този смисъл, наистина, имаме и чисто геополитическа ориентация. Да не забравяме, че левия кандидат е прекалено хард. Ваня Григорова е човек, който е по-скоро на страната на Русия, отколкото на Украйна”, коментира Андреева. „Да се твърди, че десните хора нямат представител на балотажа – не е вярно. Наистина „Синя София” остана назад, но това не са единствените действия. И София е мястото, където демократите, проевропейските настроени избиратели, евроатлантическите, винаги побеждават”, каза Малинов.

„Вторият тур не е продължение на първия, а са нови избори”, смята Малинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марко

    130 12 Отговор
    Потвърждавам, софиянци не искат съветска власт, искат власт на ДС, която въобще не е съветска!

    Коментиран от #43, #49

  • 2 Последния Софиянец

    105 13 Отговор
    Ваня Григорова е като Сара Конър срещу машините на ДС Скайнет

    Коментиран от #19

  • 3 Делю Хайдутин

    125 11 Отговор
    София не иска Съветската власт на ДС Терзиев.
  • 4 Глас за Григорова

    111 12 Отговор
    в неделя. Софиянци не искаме фашизъм в нашия град. Не искаме и фашизирани провинциалисти да се разпореждат с града ни.
  • 5 да де

    85 6 Отговор
    Хаха тоя е луд ДС какви са бе сме.ник?
  • 6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    105 18 Отговор
    Мирослав Севлиевски Вие Не Сте Ваня Григорова
    СССР Отдавна Няма
    Пабеда За
    Ваня Григорова

    Коментиран от #16, #28, #52, #57

  • 7 Севлиевски

    115 4 Отговор
    Който игра карти с извествн бандит на една яхта и стана министър за 1 ден за да прокара корупционни сделки да си затваря устата
  • 8 123

    99 11 Отговор
    Ванюша е единственият правилен избор, за софиянци. Другото е Содом и Гомор.
  • 9 Кондуктора 👮

    63 10 Отговор
    Ваня Григорова е преродения Ленин и Маркс в женска кожа. Треперете неолиберали тя идва!

    Коментиран от #15

  • 10 Бонев

    96 8 Отговор
    Случайно гледах този нещастник. Или беше дрогиран или просто такова му е душевното състояние по принцип.
  • 11 Да малинов

    62 14 Отговор
    Да малинов народа иска комунизъм и Съ юз с Русия

    Коментиран от #34

  • 12 хе хе

    12 50 Отговор
    Спящ вот? Няма такъв, тя мобибизира максимума. Преливането няма да се случи както го очаквате.
  • 13 Ха ха ха

    75 7 Отговор
    Събрала придворната "телевизия" жълтави пушмороци и те си мислят че ни обработват ментално. И царският крадец още от студентската скамейка, злобничкият Севлиевски и той там. Е, за кого ще гласуваме, а? Как мислите мушмороци? Хахахахахах!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 с чувство за хумор

    8 19 Отговор

    До коментар #9 от "Кондуктора 👮":

    Ленин и Маркс са отдавна в ада, а от там никого не пускат.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 🇧🇬🇪🇺💯

    51 6 Отговор
    Са, аз нема да гласувам нито за Ваня Николова нито другият Терзиев но две думи за Миро Севлиевски, помня го на времето развеждаше ена афганска хрътка и си мислеше че е некой, аре у лево ве ЦК Пумияр, същата консервена кутия се която некой си подритваше надолу по пътя.
  • 18 морски

    73 9 Отговор
    Спомни си добре как лъжехте децата да гласуват за вас, Григорова никога не е говорила за руски модел това са ваши лъжи!!!!!!!!
  • 19 Виж ти...

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А кой е Терминаторът тогава? Станишев?

    Коментиран от #32

  • 20 Мимикрирал

    42 7 Отговор
    Комунизъм стои зад терзиев-бойкикев внук-иванов, шеф убо-прокопиев, живков следовател-атанасов, председател бкп добрич-мирчев, жуналисти дс, издигат племенник на петър младенов с цяла фамилия ДС, абе севлиевски и ти си с ляв уклон, Ваня срещу неокомунистите това е избора. София иска ли да бъде неочервена либерастия?
  • 21 От факти.бг

    35 12 Отговор
    Вотът от ромските секции в София показва, че хората гласували там са предпочели най-много кандидата на БСП/Левицата Ваня Григорова, следвана от кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян. 
    Вотът в "Орландовци" и "Филиповци" бе 89 процента за Григорова в останалите секции в ромските квартали на София около 80 процента! Очаква се в неделя да бъде по висока и отново да подкрепят кандидата на БСП и представител на техния етнос!

    Коментиран от #25, #71

  • 22 Цитат

    46 5 Отговор
    Връзката между Баце и „жълтото юпи” Мирослав Севлиевски, който с група царисти се отцепи от НДСВ, за да създаде партия „Новото време”, е скрепена още покрай идването на „новия месия” Симеон II, който щеше да „оправи” България за 700 дни, а в крайна сметка оправи само имотите си.

    Защо ли Тоя ЦЪРВУЛ подкрепя ДС избранника Терзиев???? Прочетете за Севлиевски и ще разберете!
  • 23 🇧🇬🇪🇺💯

    10 3 Отговор
    Не Николова а Григорова не й знам даже името.
  • 24 Макс

    13 54 Отговор
    Ванчето няма никаква идея за образование, чистота , инфраструктура, привличане на инвестции и за каквото друго се сетите. Ваня разчита на опорки, спуснати от там откъдето финансират кампанията . Ако /не дай си Боже / Ваня стане кмет на столицата, то това би бил пълен позор и провал за демократична София.Борисов да си помисли добре , кого ще подкрепи партията му . Ако гласуват за Ваня, гербаджиите злепоставят Фандъкова , която все пак беше едно много по-високо ниво от ромската принцеса ванечка .

    Коментиран от #59, #104

  • 25 Така е

    19 9 Отговор

    До коментар #21 от "От факти.бг":

    "Григорова успява да събере над 90 процента повече гласове и да "оглави" класацията на ромския вот с гласовете от квартал "Христо Ботев", където тя е родена и израстнала. "

    Кварталът, в който музиката движи живота, където попфолк легендата Сашо Роман "побеля и остарява"
  • 26 Аржентинец

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "Мишел":

    Леле,колко тъжнжа емигрантска съдба! Боже какъв н е щ а с т н и к!!!
  • 27 Иван Грозни

    46 3 Отговор
    Днес Нова ТВ изби рибата. Как можаха да съберат всички до един да плюят, плюят, че как самите те се оливат в лигите си. Особено най-активния.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Хасковски каунь

    36 6 Отговор
    Усещате ли как ПП ДБ изтича у канала. Ако Ваня спечели ДЕНКОВ няма морал да управлява и фърля пешкира

    Коментиран от #58

  • 30 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    39 9 Отговор
    Честита победа отсега на Ваня Григорова! Борисов лично я подкрепи в интервю пред Соня Колтуклиева с думите - "В неделя аз лично ще гласувам за Григорова и призовавам всички симпатизанти на ГЕРБ които също излязат да гласуват за нея която е по добрия кандидат"👍🤘 Всички нейни съплеменници от кварталите Христо Ботев откъдето е Ваня, Орландовци ,Красна Поляна ,Факултета и Казичене откъдето бе убитото преди месец от полицай 18 годишно ромче също декларираха подкрепа за тяхната съплеменничка! 90 хиляди роми ще излязат от тези квартали масово за Ваня и избирателната активност при тях ще е 90 процента! Ваня обеща веднага като встъпи да премахне Украинските знамена от общината и всички учреждения и да запази МОЧА. ПОБЕДА

    Коментиран от #84

  • 31 Име

    21 4 Отговор
    Задължително трябва да ни осведомят - кой е съветска власт, кой е правилният.

    То има значение как живеем, а не - кой-какъв е.

    Не виждам един неуверен, доста неопитен, лишен от чар човек да стане добър кмет. Стига ни и Фандъкова, която беше кукла на конци за прикрити сделки, а сега и Васил Терзиев.
  • 32 Последния Софиянец

    25 4 Отговор

    До коментар #19 от "Виж ти...":

    Терминатора е министърът от ПП с големите уши дето настройва машините срещу хората.

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Иво

    7 7 Отговор

    До коментар #11 от "Да малинов":

    Това народа със сигурност не го иска! И кой по-точно синти, че да говориш от негово име. Брой си копейките и си мисли, че живееш.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 зачуден

    34 6 Отговор
    Аха-аха ! Григорова нямала "никакъв шанс" ?! Ми ,ако тя няма ,кой ?! Софянци да си изберат истинският радел за съветска власт - три поколения партизани ,ДС генерали и полковници и членове на ЦК на БКП назначчено за мулти-милионер отроче ли ???!!! Слабо вероятно ,много слабо вероятно .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Нее

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    Сара Конър имаше помощник. Кой стои зад вашата Сара?

    Коментиран от #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Галя от EmbassyTO

    26 2 Отговор
    Тук на козяк най - добре знаем. Няма смисъл да гласувате. Вече е гласувано- правилно за васи. Ако е умен няма да излиза на дебати с Ваня и няма да му проличи колко не става. Свикнал е да получава каквото си иска. А и платил вече.
  • 43 Макс

    6 20 Отговор

    До коментар #1 от "Марко":

    Добре, де , какво означава ДС ? Не е ли държавна сигурност , каквато има във всяка една държава ? Да, тогава беше съветски образец тоталитаризъм , но такива служби има и ще има винаги .Трябва ли децата на работелите в тях да бъдат порицавани и отричани ?Ако след 30 години системата се промени , децата на днешните служби какви ще бъдат ? Пак ли предатели , отречени и отритнати от обществото ?

    Коментиран от #51, #98, #112

  • 44 Последния Софиянец

    19 6 Отговор

    До коментар #39 от "Нее":

    Аз съм с нея.Където сме ние от площада там е победата.

    Коментиран от #81

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 към Мирослав Севлиевски

    16 1 Отговор
    ЩЕ ВИДИМ !!!
  • 48 Абориген

    12 3 Отговор
    Тоя или е много тъп, или добре платен манипулатор.

    Коментиран от #75

  • 49 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Марко":

    NE ISKAT ДЕСЕН ПЕРАЧ НА ПАРИТЕ НА ДС ЧЛЕН НА БКП .ТО СОФИЯНЦИ ВИНАГИ ИСКАТ ДЕСЕН КОМУНИСТ ЧЛЕН НА БКП КАТО ДРУГАРЯ ЧЛЕН НА БКП МУТРОКОМУНИСТА БОРИСОВ ИЗБИРАН 28 ГОДИНИ ДА КРАДЕ СОФИЯНЦИ И ПРАВИ ПАЧКИ ...
  • 50 Ком

    17 2 Отговор
    Архивите на ДС са на път да доведат поредното недоразумение на власт. Огромен брой "сини" софиянци преминаха на другия бряг. Софийска трагедия.

    Коментиран от #103

  • 51 Кажи го на

    14 3 Отговор

    До коментар #43 от "Макс":

    Изгнилите в Белене и затворите политически затворници
    ДС осигураваше страха от комунизмът и е аналога на СС На Хитлер ей това е ДС

    Коментиран от #73

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Батко

    25 4 Отговор
    Другиялайнояд Денков пак говори от наше име! Във видеосреща Денков пред Зеленски: България категорично продължава подкрепата за Украйна!

    Няма ли да се спре тоя миризливбобър?

    Коментиран от #118, #119

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Боримечков

    18 5 Отговор
    Честит празничен ден на народните будители! Нека пожелаем успех на будителя Ваня Григорова !

    Коментиран от #69, #70, #77

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ХА ХА

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хасковски каунь":

    Ех, комунистически блянове и накрая пак с пръст ....., излъгани.
  • 59 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Макс":

    АЛОО Б00КЛУК А ПЕРАЧИТЕ НА ДС ИМАТ САМО ВИЖДАНЕ КАК ДА КРАДАТ ..СПРАВКА ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ЧЛЕНА НА БКП ДРУГАРЯ БОРИСОВ
  • 60 Гертруд

    12 2 Отговор
    Пшляк умрял си ти! Съветска власт и в Русия вече няма!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 геноцид

    12 4 Отговор
    "Софиянци са онези хора, които първи носиха плаката „Искаме в НАТО и Европейски съюз”, каза Мирослав Севлиевски." Платените клакьори на Шорош , не са софиянци !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Мнение

    15 3 Отговор

    До коментар #56 от "Боримечков":

    И аз пожелавам успех на Ваня Григорова и съм убеден, че ще го има!
  • 70 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор

    До коментар #56 от "Боримечков":

    Честит Празник
    Българи
  • 71 Ти да видиш

    13 3 Отговор

    До коментар #21 от "От факти.бг":

    Нищо подобно, в статията на факти дословно пише , цитирам : ...."Бившият шеф на новините на Би Ти Ви получава повече гласове от кандидата на БСП в кварталите "Факултета" и "Филиповци", където традиционно ГЕРБ досега на парламентарни избори са предпочитаната политическа сила."....стига сте манипулирали по заръка на посолството!
  • 72 Айде не лъжи

    8 3 Отговор
    иска повече спраяедливост и просперитет за всички ни
  • 73 Казвам ти го

    13 6 Отговор

    До коментар #51 от "Кажи го на":

    Кога комунистите са плащали отрязани глави по 50000 лв като фашагите преди 9.9.44 г.?
    Кога са ги бучили на колове и разнасяли за назидание като преди 9.9.44 г.?
    Кога са разстрелвали 12 г.деца като дядото на бидона Ал.Йорданов
    Кога са горили хора в газови камери като фашистите?
    Кога са арестували и пращали евреи в камери като 13000 евреи които фашистката монархия изпрати в Треблинка.
    Българските евреи са спасени от патриарх Стефан, но от вагоните в концлагерите.Ако Червената армия не бе влязла щяха да ги изгорят.
    Всички концлагери да построени от Борис Трети начело с Белене
    Никакъв народ съд не е бил нужен а ликвидация на място както те убиваха преди 1944.
  • 74 Иво

    6 2 Отговор
    От къде ги намират тия?
  • 75 бай Най

    18 1 Отговор

    До коментар #48 от "Абориген":

    Този индивид,още не е обяснил какво правеше на яхтата в Монако.От време на време ни го пускат като днес,да ръси простотии.Отвратителен субект.
  • 76 Ква съветска власт сте бе

    18 3 Отговор
    Толкова жалки хорица, откъде ви намери оная смет САЩ, да си продавате страната и да се влачите в лъжи и манипулации за някой грант на НПО-тата?
  • 77 ХА ХА

    5 15 Отговор

    До коментар #56 от "Боримечков":

    Народа изтреще, щом Ванчето стана будител. Цял живот на държавна хранилка и защитаваща задкулисни интереси на мафията. Колко по-низко може да падне комуниста-русофил?
    Срам за хилядите народни будители, голяма част от които дали живота си за България, да бъдат сравнявани с тая!
  • 78 Айде без лъжи

    8 1 Отговор
    иска повече спраяедливост и просперитет за всички ни

    Коментиран от #86

  • 79 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    Копейки Чао Чао
  • 80 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    Честит Празник
    Българи
  • 81 интересно

    9 0 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    Кой площад? През 2020 г. площадът протестираше срещу онзи, който щял да ви дава подкрепа.😎
  • 82 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    5 2 Отговор
    МОЖЕ ДА ЗАГУБИ САМО С АЛАБА
  • 83 Мнение

    10 4 Отговор
    Трият ми кометара, защото заставам на страната на Валя Георгиева! Каква съветка власт го гони този продажник!

    Коментиран от #95

  • 84 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Приятел Приятен Ден

    Коментиран от #87

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 между другото

    4 7 Отговор

    До коментар #78 от "Айде без лъжи":

    Нинова го каза добре вчера - не може да се бориш срещу модела ГЕРБ и да приемеш помощ от ГЕРБ.

    Коментиран от #91

  • 87 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 1 Отговор

    До коментар #84 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Приятен ден и ЧАО ЧАО на разбитите Копейки

    Коментиран от #96

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Тъмен субект

    9 4 Отговор
    Това, което софиянци искат и целят, не го предлага никой от кандидатите. Освен това г-н Свиленски явно нещо не знае, че това са избори за КМЕТ. На кмета не му е работата да се занимава с путин и евроатлантически бла-бла. Той се грижи за битовизмите на града и неговите жители. Нещо имаме зададени опорки... Впрочем какво работи Свиленски?
  • 90 Социолог

    9 0 Отговор
    ФакултетО, Филиповци и кв. Христо Ботев дали ще са достатъчни, за да обърне резултата? Родата е единна!

    Коментиран от #97

  • 91 Е да ходи

    7 1 Отговор

    До коментар #86 от "между другото":

    пред секциите и да бие през пръстите гласувалите за ГЕРБ, дето искат да я подкрепят! :))
  • 92 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Бaй Kyрти 48 г.Ергeн- 24 г.Вaш Лидeр":

    Всичко се Връща
    запомни го
    Мартине подиграваш се с болестите на Хората завлече много Хора с пари
    Бог
    ижда
  • 93 Този

    7 3 Отговор
    нафталин от къде се появи
  • 94 виктория

    7 3 Отговор
    изкуфеняко севлиевски,каква съветска власт сънуваш все още!!! 21 век сме!!!!
  • 95 Пурко

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "Мнение":

    Ти си само мозък! Тая се казва ВаНя, а не ВаЛя а фамилията и е Григорова, а не Георгиева! За 200 лева ще гласуваш и за Юмжагийн Цеденбал,макар да не знаеш кой е!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 скоро,скоро!!!

    5 1 Отговор

    До коментар #90 от "Социолог":

    ше го духа социолога!!!!
  • 98 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "Макс":

    АЛОО СЪРВУЛ СМ0ТАН 38 ГОДИНИ ТЕ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ДС А СЕГА ИСКАШ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ ...Е НЯМА ПО ПР0СТ НАРОД ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ .
  • 99 мммм

    9 1 Отговор
    Ваня Григорова, само ако каже веднъж по телевизията, че е ромка от кв. Христо Ботев смятай всички роми в София за кой ще гласуват! Фикултето, Филиповци, Христо Ботев и другите циг. махали Григорова ще задмине с 200 ония Терзиев поставения от американското посолство !
  • 100 Мнение

    9 5 Отговор
    Убеден съм че само продажници като то този,искат НАТО, защото са на хранилка от НАТО! НАТО е агресивно блок и трябва веднага да отиде на бунището на историята при неговия събрат варшавския договор!
  • 101 Пешко

    8 2 Отговор
    Царският крадец отсъди. Все едни и същи стари муцуни.
  • 102 Тодор

    8 2 Отговор
    А ти откъде знаеш, Миро?Ваня ли ти каза лично?
    Тапир такъв...
  • 103 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Ком":

    АЛОО СОФИЯНЦИ ВИНАГИ СА БИЛИ СИНИ КОМУНИСТИ ..СПРАВКА ИЗБИРАНЕТО НА ЧЛЕНА НА БКП ДРУГАРЯ БОРИСОВ С ЧЛЕНСКА КАРТА НА БКП 28 ГОДИНИ ..ТАКА ЧЕ ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ ИМА СИНИ СОФИЯНЦИ ..ТЕ СА СИНИ КОМУНИСТИ
  • 104 оня

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Макс":

    "Ванчето няма никаква идея за образование, чистота , инфраструктура" Ти не се кахъри:)) Има си съветници за тази работа. А даскалката толкова много разбира, че видяхме схемите за пълнене на герберастката каса:))
  • 105 Веселин

    7 8 Отговор
    Ако София избере Ваня Григорова , увеличава се вероятността чрез Президента Радев , Възраждане , Левицата , БСП и ИТН с тържеството на путинофилите около Григорова и Радев , при служебно правителство на Радев - България да стане Беларус на балканите .
    Да не го допускаме .

    Коментиран от #111, #113

  • 106 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    7 3 Отговор
    Все ги копаете такива артефакти и атлантици като Мирослав Севлиевски. Ваня Григорова искала "съветска власт". По-тъпа опорка не можа ли да измислиш? Явно много треперите да не загубите балотажа на 5-ти ноември в София! Даже и вашият кандидат на ПП-ДБ да е бивш затворник, той пак ще бъде "син" и "десен". Това е обида на гражданите, че те не могат да направят мажоритарния си избор не за маша, каквато е Васил Терзиев, а за достойна и компетентна личност като Ваня Григорова!
  • 107 Като не искахте Боко

    1 2 Отговор
    Яжте сега ната.
  • 108 Злост

    10 2 Отговор
    На този, Сорос му наднича даже и през ушите. Гледам го по сутрешните блокове как надвиква останалите и не млъква. Налага грубо мнението си, като човек изключително задължен на някого да налага тези. С наближаването на балотажа, жълтите стават все по-груби. Сега противник им е Григорова и бълват змии по неин адрес. Е, как да гласуваш власт на такива. ПП-ДБ, сиреч Продължаваме Падението започват да отвращават. Толкова зли хора няма в другите партии. Григорова не е моят избор, но е моят допустим компромис. Другото е крах за България.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор

    До коментар #96 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Видях приятел че те обижда страшно ,жестоко и безмилостно тук пред всички форумци. Съвсем е полудял

    Коментиран от #115

  • 111 Ква полза

    7 3 Отговор

    До коментар #105 от "Веселин":

    от подобни неумности с детски интелект, спонсорирани от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ? Утре нали ще пораснеш и ще ревеш, че си най бедна в Европа, обрана и излъгана?
  • 112 Марко

    7 2 Отговор

    До коментар #43 от "Макс":

    ДС, във формат "Маслото" означава първо Кимкооп, където, чик-чирик, пропява врабчето Телерик. После едно куфарче с нещо в него. После едни 6-7 западни фирми с неясни собственици, които само за няколко месеца чудодейно се продават на чикчирикащия Телерик и пак месеци по-късно се продават на появил се инвеститор за 250 млн $. Ражда се поредната група млади български милионери. Чудодейно свързани с ДС.
    Ето, това е конкретният наратив за ДС.
    Твоят позитивен разказ за ДС откъде извира? От ЦК на БКП или Народната милиция?
  • 113 Абе на колко години си?

    4 2 Отговор

    До коментар #105 от "Веселин":

    Говориш като свръхамбициозен комсомолец от 80-те години. Такива след това станаха тъмносини. Хехе.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #110 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Еми Злобата разболява а и Мартин е завлякъл много Хора
    а и никой не знае как ще стигне крие се в Джеронимото във Вт до КметсвоВт
    а и никой не е Застрахован от
    инсу
    инсулт
    не го Пожелавам на Никойеулт
  • 116 ....

    3 1 Отговор
    Точно вие от герб да ми говорите за демокрация, това не ви се отдава. В ЕС не ви гледат цвета на кожата, а кой, кой е И в Великобритание, е, и какво като е Индиец, същото е в САЩ. Писна ми от комунисти от герб крадци на едро да карат скъпи коли. Не подценявайте Ваня. И дори и Тя и Радев, да са, ама не са, а като си бай ганю в ЕС, защо Герб заплатите са около 700 лева, при живков бяха 100 лева. Разлика лично аз не виждам, та Ваня не ви е виновна, че герб бедняците с цървулите крадохте до ненасита, и Сергей Станишев е прав, нищо, че съм антикомунист с лице покойник Белене, НО.. И бойко е стар пенсионер и продължете вие милионерите и милиардерите, крадохте до ненасита. Малко се кротнете и пуснете за Вашата Ваня, Герб, именно заради вас България, днес е това, което пропуснахте да сторите за измъчения обедбял изчезващ народ, социалната политика. На запад си мислят за техните хора, а вие за вашият джоб, мили бедни хора, добре, че под наем си бяхте взели дрешки при завършване, не Ваня ви е виновна, мили обирджии и ало измамници на герб
  • 117 Неук

    5 2 Отговор
    Светльо-мандаринката съвсем е изгубил разсъдък - говори това, което му се иска, ама едно е да искаш, друго - да казваш истината. Ще видим!
    А Миро-сливата, кога изкочи от "окопа" и запона да прави "коментари"? Много е "вехт" за новите повеи в столицата.
  • 118 Празко

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "Батко":

    Явно миризливият бобър ще остане там, за да ви къса нервите. При това знаете защо! :)))
  • 119 морско свинче

    3 7 Отговор

    До коментар #54 от "Батко":

    Григорова е поредната скрита лимонка на "доброжелателите", заради които България продължава да опустява.
  • 120 массско миризливков

    2 3 Отговор
    Не е ли интересно, че любителите на СССР са най-големите любители и на западните скъпи стоки :) , и на хубавия уреден живот.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Българин

    9 1 Отговор
    А да видим какво ще стане.Терзиев няма никакъв шанс,защото е издигнат от ПП-ДБ.
  • 124 пенко

    1 2 Отговор
    ... НА ДУ ПЛЯ ЦИ И НА Г ЪЗ НЯ ЦИ --- Г Ъ ЗО ЛИЗ ЦИ ХРАБРИ !?!?!?!?!?!?
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 аааааа

    9 2 Отговор
    Севлиевски от Севлиево няма право да казва какво искат СИФИЯНЦИ и въобще той е никой за да казва каквото и да е! Откъде ги събирате тия човешки отпадъци, бе Фатки!!!
  • 127 НАП

    8 1 Отговор
    Жълтопаветно-козяшкия вой започва сега, но това няма да им помогне. Бойко се каза тежката дума. Честито на Ваня!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 АРЕС

    3 2 Отговор
    Миро ку...... Миро .....во хахахахаа.
  • 130 Българин

    4 1 Отговор
    Севлиевски е лай.но
  • 131 Какво общо има Севлиевски

    4 1 Отговор
    със софиянци, че да говори от тяхно име. То и името му провинциално. Да си върви в родния Троян и да не се намесва там където не му е работа.
  • 132 шефа

    3 1 Отговор
    Този корумпиран селяндур си отваря плювални... защото не е в затвора където отдавна трябваше да е.
  • 133 Остап Бендер

    0 1 Отговор
    И Иро и Малинов са стари хитреци и сами не си вървят на изречените думи Просто много са помолени така да говорят.Тази жена е истински ляв кандидат и живее като такъв човек с убеждения.Но тя не е популист а човек който знае.Васил е неубедителен и участва за да краде повече чрез поръчките.
  • 134 Райчева

    1 0 Отговор
    спящ ти е мозъкът. Ти си ИТН членка, и следваш указанията на сатаната .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове