Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 09:46 3 644 33

Тошко Йорданов: Нещо става в ДПС

  • тошко йорданов-
  • дпс-
  • оставка-
  • карадайъ

"Колкото по-бързо си замине това правителство, толкова по-добре. Да не говорим, че те нямат и моралното право да управляват, с резултатите, които постигнаха на местните избори, говоря за ПП-ДБ"

Тошко Йорданов: Нещо става в ДПС - 1
Снимка: bTV

Нещо става в ДПС, но това си е тяхна работа. Така председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов коментира оставката на Мустафа Карадайъ.

Йорданов заяви, че правителството е "ужасно вредно за цялата страна"

"Колкото по-бързо си замине това правителство, толкова по-добре. Да не говорим, че те нямат и моралното право да управляват, с резултатите, които постигнаха на местните избори, говоря за ПП-ДБ".

По думите му сглобката рано или късно ще се разпадне, а ГЕРБ щели да "изхвърлят като парцал" ПП-ДБ в момента, в който не им трябват, пише БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    23 22 Отговор
    Тоя не ме "кефи", но в случая е прав!
  • 2 един

    37 38 Отговор
    До тебе още не е достигнало това което става в ДПС,ти си последната дупка на кавала!

    Коментиран от #19

  • 3 ЧАЛГАР когато

    40 43 Отговор
    заговори за МОРАЛ, означава само едно - ЦИНИЗЪМ !
  • 4 Тошко

    37 40 Отговор
    се интересува, тъй като нали те са проект на ДъПъСъ. А самият африкански е толкова вреден заедно с онзи плешивия, че не се трае. Изкуствено ги вкараха в парламента. А за изборите, при първия тур се видя масовият саботаж от ЦИК и ДАНС и многобройните невалидни бюлетини.
  • 5 Мустафъ паша

    14 0 Отговор
    Отече.
  • 6 Демократ

    33 42 Отговор
    Много обидно е за България този прост шут изобщо да е в политиката и още по-гадно е,че той е глашатай на най- важните събития в държавата. Парламентът не работи не можеше да работи 2 години, поради ежедневните скандали,предизвикани от него и измислената с тази цел партия ИТН, знакът за свалянето на правителството на К.Петков преди 2 години беше даден от него и това продължава досега, което доказва,че задкулисието управлява България. Затова сме на дъното.
  • 7 Тоше

    26 39 Отговор
    Освен лъжец Тошето се оказа и подлец
  • 8 Тттт

    12 2 Отговор
    Амет 1989, когато бяха се събрали пред сградата на цк на бкп, сега се помещава хасан Али Ерол, да бяха се сбили турци със сини знамена и отдругата страна българите, а дойде Дс Доганя и нищо не стана, който остане жив да живее, а не да се мъчат, го казваха старите хора покойници. Голямо разграбване бе от хората на Дс, тия от балкана селата са като телета, нищо не знаят кво беше с тия паспорти, в студ и жега. Цял роман може да се напише за това преживяване. Ще се оправи, но не сега, а след 10,15,20 години. Слезлите през 1956 от Смолянските села са мъртви, но се научиха на много неща в града, вренето лети не чака, а бъкгарите и тук там с някое турче пушат и споделят мъката си взаимно, без деца, без семейства, кой му дреме за народа, никой.
  • 9 среднощен

    38 11 Отговор
    "...По думите му сглобката рано или късно ще се разпадне, а ГЕРБ щели да "изхвърлят като парцал" ПП-ДБ в момента, в който не им трябват, пише БНТ...";

    Прав е на 100%...
  • 10 Боби

    23 39 Отговор
    Тошко, ти ли не знаеш кво става в ДПС, катп си получаваш инструкциите оттам, и с техни гласове влязохте в парламента. Ти ли?!
  • 11 Хихихи

    12 1 Отговор
    Карадайъ не го мислете, неговият етнос е най добре материално. Те са единни. Нямат си държава, но както казваха на българите, бог да я прости, ти като си българин, българка, какво е направила БГ за теб. От тях имаше, сегашните млади не ги зная, но много умни бяха. Живи и здрави, а чорбаджиите се молят да няма война, а чергарите, кво като има
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Естествено че става

    14 37 Отговор
    Москва каза Денги нет. Вчера Путин изпратил прощално писмо и на Възраждане. А Копейкин даже се похвалил с него във Фейсбук.
  • 14 Абсолютно вярно Тоше

    41 17 Отговор
    Не само са вредни за България, а са и тотална смет! Аз такава смет като ПП и ДБ, не бях виждал!
  • 15 БайБоцимир

    18 36 Отговор
    Е ти не знаеш ли какво става, Тоше? Че вие сте от едно котило. Добре се знае за многобройните ви срещи, още преди появата ви на политическата сцена.
  • 16 АБВ

    15 33 Отговор
    Ха ха маймуната нещо не е в час
  • 17 Красимир Петров

    34 13 Отговор
    Прав е Тошко
  • 18 Дедо

    11 25 Отговор
    Тошко надушва ,че нещо става в стаята на ДПС . Души и слухти около вратата им в Народното събрание. А то се оказа ,че Пеевски просто се е иzп@рдял мощно и му е олекнало.
  • 19 инфо

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "един":

    Явно си осведомен...и какво толкова става в ДПС?

    Коментиран от #22

  • 20 браво бе

    16 18 Отговор
    може да ги спрягате итн за чалгари , да проявиха огромна слабост когато спечелиха от политическа неопитност но свалиха киро и кокорчо дето са много убави ура! ура!ура и пак ше ги завалят!

    Коментиран от #21

  • 21 Няма слабост

    23 4 Отговор

    До коментар #20 от "браво бе":

    Това са неумностите на тролераята на мафията зад кирчо,кокорчо, баце и мравояда! Да не искаш да правиш коалиция с мафията, им прави само чест! Да не иска мафията да подкрепи правителство, не е слабост на ИТН!
  • 22 един

    6 21 Отговор

    До коментар #19 от "инфо":

    Никъде не съм писал,че знам какво става в ДПС,разликата е,че Тошко минава за техен човек за разлика от мен!

    Коментиран от #23

  • 23 Аха

    18 4 Отговор

    До коментар #22 от "един":

    Според лъжите на мафията кирчо, кокорчо и баце, може и за марсианец да мине! Я ги питтай да полазиш малко и на марсианец!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Реалист

    6 16 Отговор
    Ямболски килеш;)
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Абе гнYsляв лицемер,

    6 17 Отговор
    какво става в тази антибългарска крадлива шайка ти знаеш много добре, нали имаш фирма с ортак депутат от ДПС, айде стига се правил на ощипана мома ? Непоносими чалга копеLDаци ! Как е възможно българи да гласуват за тези проповядващи ислямска дрънканица ?
  • 28 Дедо Коу

    7 15 Отговор
    Притеснено е човечето. ТОку виж им резнали кинтите и преливането на гласове....
  • 29 Ха ха ха

    3 15 Отговор
    Тошко Африкански във всяка манджа мерудия
  • 30 Най-срамното

    4 14 Отговор
    нещо е православен българин да се увлича по кючеци и гьобеци, имаме прекрасна народна музика, а "неандерталците" наши се увличат по босфорска ? На коя държава от ЕС народът пренебрегва собственият си фолклор за сметка на ислямския ? Този палячо на снимката знаете ли, че е лицемер ? Знаете ли че е ортак с депесар ? Спомняте ли си как тези чалга-дървари трябваше да изчагъртат Тиквата, а ви измамиха позорно и вместо да удържат на думата си която ви дадоха и ги избрахте точно заради това изчагъртване, те се отказаха от самостоятелно управление и ви оставиха на бунището на беднотията от където УЖ щяха да ви вадят и всяка вече точно този маймун ИЗЧАГЪРТВАШЕ по 7/8 ГЕРБ ? Спомняте ли си бе "балъци", този "хаджия" от Божи гроб как ви мамеше,защото много добре знаеше, че сте "леки" в главите ?

    Коментиран от #31

  • 31 Колкото сме

    11 1 Отговор

    До коментар #30 от "Най-срамното":

    отвратени от мафията ПП и ДБ, опростачените деца от тях, още повече ни отвращават!
  • 32 Резил Тошков

    1 5 Отговор
    Прав си, нещо става и ти първи ще седнеш на него
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове