Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 12:28 1 330 16

Борислав Сарафов изпрати делото за смъртта на Ферарио Спасов в Окръжна прокуратура - Ловеч

  • ферарио спасов-
  • дело-
  • прокуратура

Прокурор Йордан Кожухаров отрече твърдения в медиите, че книжката на Пантелеев не била отнета, както и че не му е била наложена забрана да напуска страната

Борислав Сарафов изпрати делото за смъртта на Ферарио Спасов в Окръжна прокуратура - Ловеч - 1

По разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов делото за смъртта на футболния треньор Ферарио Спасов ще бъде иззето от Окръжната прокуратура във Велико Търново и ще бъде изпратено на Ловешката, съобщи БНР.

Прокурорът Йордан Кожухаров, който пусна срещу "подписка" шофьора, причинил катастрофата, бе извикан днес при Сарафов.

Йордан Кожухаров беше извикан при Сарафов още вчера, малко след като стана ясно, че на причинилия катастрофата Начо Пантелеев е повдигнато обвинение, но не е задържан, въпреки твърденията на очевидци, че при хлъзгав път е ударил колата на футболния треньор с много висока скорост.

Преди да влезе при Сарафов Кожухаров обясни лаконично защо е решил да пусне Пантелеев срещу подписка

"Делото няма експертиза и скоростта не може да бъде определена на този етап от разследването. Преди да излезе експертиза не можем да обвържем това нарушение със скоростта, с която се е движела колата. Даже не можем да кажем каква е била тя. Основното нарушение, за което сме повдигнали, е загубата на контрол – поради мокрия път и едната гума най-вероятно е забуксувала, а колата се е отклонила при изпреварване вдясно и се е реализирало ПТП-то".

Кожухаров отрече твърдения в медиите, че книжката на Пантелеев не била отнета, както и че не му е била наложена забрана да напуска страната.

Адвокатът на обвиняемия за катастрофата Начо Панталеев от Лясковец заяви междувременно, че клиентът му не се укрива и ще съдейства на разследващите. Вчера следобед Панталеев беше пуснат от ареста с най-леката мярка "подписка", без да му бъде отнета шофьорската книжка и без да получи забрана да напуска страната.

Почти денонощие след постановяването на тази мярка той е призован да предадем книжката, обяви адвокат Венцислав Фоти и допълни, че все още няма насрочена дата обвиняемият да даде показания за катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 4 Отговор
    Конкретно тези нови модели нямат ли памет тип "черна кутия" ❓
    Защото знам марки които въвеждат такава ❗
  • 2 Омертата

    12 1 Отговор
    Иначе за сгафилия търновски процурор - нищо, ще му каже да пипа в торбата с жълтиците по скрито
  • 3 а ето така се влияе на

    1 4 Отговор
    изхода на делото . по добре . да го мести . Не трябва да пишат за спасов вече нищо . народа ще се смахне . умрел , ами какво да направим .

    Коментиран от #6

  • 4 Парадокс

    22 0 Отговор
    А помните ли как роми убиха на място шофьорът който премаза внезапно изкочило ромче пред камиона? А сега ром убива човек се оправдава.

    Коментиран от #8

  • 5 БеГе КРИВОсъдие

    18 1 Отговор
    Разбира се, гумата е забуксувала и тя е виновна!!! Момчето няма никаква вина, дори не може и да се каже и че се е движил бързо, просто е летял бавно!!! А за жертвата, има ли доказателства, че действително г-н Ферарио е бил в колата, а не се е разхождал в нарушение по платното ?
  • 6 Отговор

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "а ето така се влияе на":

    Това е разсъждение за оправдаване на убиеца. Как да не се пише за Ферарио Спасов? Та той е БЪЛГАРИН, дал много на обществото. Убит от един рецидивист на високи скорости безотговорен ром.
  • 7 жалко е

    11 0 Отговор
    Поне по 5 бонки взема магистрата от ангала месечно ,а деветото джудже ще го омилостиви ,защото ще му плати. Та това е Темида в територията !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ангел

    11 1 Отговор
    Аз се питам, кога успя да си плати, че при умишлено убийство на пътя, прокурора да говори такива глупости пред цял свят.

    Коментиран от #12

  • 10 хмм

    16 1 Отговор
    А разследването дали ще обхване приходите на самозабравилата се ромска фамилия джебчии, които тормозят всички около себе си и демонстрират безнаказаност и охолство без никакви легални приходи? Как нито НАП, нито полиция, нито прокуратура, не се размърдаха да проверят откъде са приходите на ромските фамилии в страната, които демонстрират разкош, а нямат и един работен ден, нито легален бизнес? Кой поставя чадър над главите на тези криминални елементи. Погледнете им видеата в интернет, те се наричат принцове и принцеси, къщите им са с размерите на гимназии, а автопарковете им са на няколко десетки декара. Как става тази работа, че не се сещам?

    Коментиран от #13

  • 11 дом

    3 1 Отговор
    Сарафов, който по телевизора се закле, че не иска да става главен прокурор, нито има намерение да изпълнява длъжността, но сега е точно такъв под натиск от мафията зад него, се мъчи да свърши нещо, макар и кокошкарско, защото всички важни за държавата дела не мърдат, или намират начин да ги приключат в полза на мафиотите.

    Същият като Каскетски.
  • 12 Да,да

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ангел":

    Плаща се авансово, за всеки случай. Ето, случи се и схемата работи!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 в бг , а и в ЕС

    0 0 Отговор
    който види маце и дрифти , показва умения , не е скопен . пенсионерското каране с много газ на 2 не го знае никой . Пътя е за газ . полицаи, нсо , линейки , пожарни , винаги карат бързо . На играта е : МАРИО ГААЗЗЗЗ ...
  • 15 Механик

    4 1 Отговор
    Сега, аз тоя юнак не го знам чии син е, ама Ферарио хич не е случаен човек. Това там с футболното трениране е само фасадата. Зад Ферарио стоят неговите съученици и най-безобидния от тях е Гриша Ганчев. Останалите от неговия клас са в "оня бизнес", за който не е прието да се говори. При това те са в тия групировки още от 90-те години. Може да се каже, че са водачите .
    Казано по-достъпно, това татино синченце, не го чака нищо, нищо хубаво.
    Моят съвет е си влезе в затвора като пич. Може ОНИЯ да сметнат това за достатъчно и да не му търсят по-кофти отговорност.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове