Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 10:49, обновена 14 Ноември, 2023 11:23 2 098 129

Николай Денков: Нищо няма значение, ако нямаме силна национална сигурност

  • николай денков-
  • сигурност-
  • отбрана

Всички осъзнаваме колко важно е това, което се случва през последните месеци, припомни премиерът

Николай Денков: Нищо няма значение, ако нямаме силна национална сигурност - 1
Снимка: БГНЕС

Ако няма стабилна държава и национална сигурност, нищо друго няма значение. Това заяви премиерът Николай Денков, който отправи приветствие към участниците в провеждащата се в София международна конференция на тема "Модернизация на отбраната", организирана от Центъра за развитие и политики.

Денков посочи, че страната ни е забавила редица проекти за модернизация на армията, но трябва да работи за тяхното успешно завършване, за да може да се интегрира пълноценно във въоръжените сили на НАТО.

Всички осъзнаваме колко важно е това, което се случва през последните месеци, посочи Денков. Според него държавите от Европа са живели дълго време с мисълта, че икономическото развитие ще опази мира, но сега тази илюзия е унищожена.

Той даде пример от историята, свързана с прочутия ренесансов художник и изобретател Леонардо да Винчи, в чиято биография присъстват редица изобретения на военни съоръжения, предназначени за отбраната на италианските градове-държави. „Въпросът кои са технологиите, които ние трябва да развиваме, няма очевиден отговор. Ясно е, че трябва да продължим по програмите, които са структуроопределящи. Това, че забавихме самолетите, забавихме патрулните кораби, бойните машини на пехотата, бреговата охрана – всичко това е ясно. Трябва да ги направим, без тях няма армия“, коментира министър-председателят.

На силата може да се отговори само със сила. Затова сме тук, за да видим каква може да бъде силата, за да сме сигурни, че никой няма да прекрачи границите на Европейския съюз и НАТО, каза Денков пред участниците на форума.

„Въпросът е какво да се направи? Като премиер слушам много внимателно всички гледни точки. Срещаме се с генералите редовно. Провеждаме и срещи с президента на тази тема. Отговорът за мен все още не е очевиден. Затова смятам, че тази конференция е изключително важна“, подчерта министър-председателят.

„В същото време стои въпросът за това какво още ни трябва. Видяхме, че дроновете, подводните дронове, хибридните атаки и кибератаките могат да бъдат не по-малко мощни, за да дадат предимство, когато става дума за очакващите ни опасности. Когато влезем в тази част от разговора, се оказва, че има най-различни мнения и отговорът не е очевиден. Поне за мен не е. Затова конференции като тази търсят отговор на тези въпрос“, допълни още Николай Денков. Към въпросите за технологичното развитие той прибави и изкуствения интелект, който продължава да се развива.

„Този, който намери верния отговор, ще получи предимството през следващите години да се чувства сигурен в тази среда, в която живеем днес“, смята премиерът. Денков подчерта, че освен инвестиции в техника, трябва да продължат инвестициите и в хора, които да работят с нея и „да я оживят“.

Николай Денков увери, че правителството ще продължи да полага усилия в тази посока.

На събитието присъстват посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук и посланикът на Израел Йоси Леви Сфари, заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов, председателят на Комисията по отбрана в парламента Тодор Гаджев, политици, военнослужещи и представители на отбранителната индустрия. Гост лектори на форума са членовете на Европейския парламент Петър Витанов, Илхан Кючюк, Ева Майдел, заместник-министърът на отбраната Станимир Георгиев, бившият началник на Военната академия генерал-майор (о.з.) доц. д-р инж. Груди Ангелов, директорът на Института по отбрана полк. доц. д.н. Борислав Генов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герасим

    75 12 Отговор
    Денков трябва да го пратят на фронта за малко да го направят истински мъж.
    После да го върнат и пак да го турнат най-отпреде на държавата.

    Коментиран от #25, #124

  • 2 ддддддд

    78 10 Отговор
    Много ви е силна националната сигурност - пробити сте от посолството.
    А шефа на ДАНС искате да го махнете, да не би случайно да ви запише как разпределяте корупционната баница в сглобката.
  • 3 Има значение

    63 10 Отговор
    за националната ни сигурност, че лъжци, крадци, мафия и национални предатели като вас ПП и ДБ, ГЕВРБ и ДПС, нямат място в парламент и министерски съвет! Мястото на такава смет е в затвор!
  • 4 Пълни глупости

    49 9 Отговор
    Николай Денков: Нищо няма значение, ако нямаме силна ДС ! Само да питам като тази в Живкова България или по силна а?

    Коментиран от #59

  • 5 ТаУмВзе

    57 6 Отговор
    Ква национална сигурност, когато Няма НАЦИЯ? Тва е просто територия, която краварите връткат със такива кукли като това. Са да питам. Кой ще е Жив, за да плаща тия Милиарди евро които Крадът? Съответно ще късат територия и тва е. Не че краварските бази вече не са Окупирана територия, но тва е друга тема. Па си гласувай, за да Гладувате в друг вид вид Мизерия и тва е.
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    36 5 Отговор
    Никой не е прекратил границите на ЕС и НАТО ❗
    Но пък ЕС и НАТО
    СА ПРЕКРАЧИЛИ ГРАНИЦИ НА ДОСТА ДЪРЖАВИ ❗
  • 7 Умирам от смях

    50 6 Отговор
    Ами ние нямаме. България е окупирана.
  • 8 Жа омра

    41 6 Отговор
    И като го гледам се сещам за манеж и тоя тича там с шарени дрехи и червен нос.

    Коментиран от #69

  • 9 Денк0фф

    46 5 Отговор
    За каква сигурност говориш,глу пак0000000???Кое ни дава тази сигурност?Армия ли имаме?Разузнаване ли имаме?Какво имаме?А да,даже и министри като хората нямаме.Особено ти,пр0 даж ник0.
  • 10 Баш Батка

    31 5 Отговор
    Много честа гледка е коли на НС 7-8 да отцепват казиното на витошка и да качват/возят ВИП-овете на контингента. Ай ся, за чий се дават пари за скъпи коли и охрана от данъкоплатеца? 3-коли и 10 човека макс за посрещане на вип гости. Нали си имаме армия и милиция???
  • 11 Жоро Бекъма

    31 6 Отговор
    Дератизация за плъхове!
  • 12 Просто трябва прокуратурата и съда

    31 5 Отговор
    Да си вършат работата и да спазват законите !!!!!..... Да почне най накрая да си вършат работата и да арестуват атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.....Глава четиринадесета "Престъпления против мира и човечествата" от Наказателния кодекс по чл. 407 - "Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години".....Когато видя
    Прокуратурата да арестувани атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.... Тогава ще повярвам че НЕ сме атлантическо нацистка диктатура а правова държава ! ...... Защо закона не се спазва ? А прокуратурата, а ДАНС ? Защо ?..... Денков също попада в тази хипотеза впрочем на 100%

    Коментиран от #40

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Небинарен евро-жидо-атлантик с аутизъм

    27 4 Отговор
    Смър-Ф за евро-атлантидите. Смър-Ф на америк-анския оку-патор.
  • 15 българин 777

    23 4 Отговор
    съсел сам ли го измисли или ти казаха това да кажеш
  • 16 Нацизъм им

    30 4 Отговор
    се приискало на тези недоразумения ...... Е няма как да се случи без съпротива плъхове !
  • 17 Слави

    29 4 Отговор
    Всички коментари са единодушни...каквото и да се напише ще е малко!
  • 18 Пенчо

    28 6 Отговор
    Този човек няма никаква представа какво включва категорията “национална сигурност”. Само я ползва като понятие.
  • 19 Тихият преврат на Радев

    4 35 Отговор
    Всички ръководни длъжности в сектор сигурност са еднолични назначения на Радев и очевадно осигуряват чадър на хибридната война, която русия води срещу Родината ни.
    Над 7000 души от държавната администрация и изпълнителната власт са били сменени от Румен Радев. Всички се пазят от уволнение от радев и борисов.
    Родоотстъпника радев продължава да изпълнява плана на посоль да потопи България в московското блато. Не се посвени да ни продаде на Турция, само и само да преминава газът на московските фашисти към Европа
    Нямали сме толкова продажен и нагъл пРезидент до сега, толкова явно да работи за вражеска нам държава.

    Коментиран от #122

  • 20 Ъхъъъъъъ мозък

    20 4 Отговор
    Безусловна подкрепа даваме за всички нацистки и расистки режими по света и сега и за силна ДС почнахме да мечтаем ..
  • 21 Да се маха този

    15 4 Отговор
    Денкоооf денкоf ние армия нямаме той за национална сигурност бълнува. Този дали е хващал автомат в живота си, може ли да го разглоби и сглоби или само ще гледа ей така академично ?
  • 22 Не на Атлантическата Нацистка

    18 5 Отговор
    Окупация и Диктатура в България ! НЕ ! Не и на репресията на ДС ! След 34 години няма пак някой мушмул да допуснем с ДС да ни плаши.
  • 23 Шайка

    18 4 Отговор
    Алооо от беден и гладен народ остаряващ каква сигурност богатите плащат малко бедните повече...и няма светлина в тунела..за нас...
  • 24 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор
    При това с ОРЪЖИЕ и против волята на законната власт ‼️
  • 25 Виж го

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "Герасим":

    На снимката, мушмурокът, как марширува - готов е!
  • 26 Йовано

    16 5 Отговор
    Забавянето е по вина на ББ.Даде предимство на магистралите които се вижда колко са качествени,а и повечето бяха започнати при Станишев.Всяка година крадяха по 2 милиарда .Два пъти подава оставка без нужда и ни забави поне с 1година.Намаляха доходите Хората намразиха държавата заради глупавите политики и ръчното управление от него в нарушение на закона. Изобщо настъпахме мотиката и продължаваме
  • 27 Шайка

    15 4 Отговор
    Алооо от беден и гладен народ остаряващ каква сигурност богатите плащат малко бедните повече...и няма светлина в тунела..за нас...Рентиерите плащат малко Василеееев богаташите не ги пипаш....
  • 28 титулован глупак

    17 4 Отговор
    е този псевдо академик.КБаш като този толкова трагичен досега не сме имали
  • 29 Санчес

    4 23 Отговор
    г-н Денков е най-успешния премиер след г-н Костов в ерата след падането на социалистическия режим и режима на другаря Живков.

    Коментиран от #35

  • 30 Е браво бе Денков,

    12 6 Отговор
    и ти започна вече с комунистически лозунги, как се създава здрава и силна държава със стабилна национална сигурност като в НС има антибългарски шайки в лицето на ДПС и Възраждане и депутати за които има издадени заповеди за влизане в чужди държави за корупция, с такива ли "законодатели" ще градиш силна национална сигурност, или с ДС наследници по кметски кресла ? Нещо много комунистическо започва да намирисва в тази овча кошара ?
  • 31 Цар плъх или просто Ники фашиста с нова

    16 4 Отговор
    Порция тъпи, жалки, смешни и долни краварски сказки! Ненормалнико вие сте една евтина краварска слуга!
  • 32 Име

    11 4 Отговор
    Каква логика - да се въоръжаваме, вместо да имаме пари за икономика.

    Въобще не разбраха реакцията на Русия - над 30 години седяха мирно, защо когато бяха СССР не нападнаха. Нападат само когато вече няма накъде - искат да я задушат.

    Объркана работа.
  • 33 да бе, да

    12 5 Отговор
    Пуснали сме вълка в кошарата и чакаме да ни пази стадото. Цели четири обора с вълци, надянали овчи кожи, сме направили, ама за сигурност говорим. Няма и не може да има национална сигурност докато чужди войски са завзели територията ти и активно работят по въпроса да ни създадат врагове, каквито без тях ние нямаме. Жалък мъпет, жалък и много вреден.
  • 34 Това което се случи

    11 4 Отговор
    Със маскираните репресивни служби в ромските квартали преди изборите сега искат в цяла България да приложат и диктатура да наложат хора ! Събудете се ей ! Атлантическият нацизъм настъпва !
  • 35 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 5 Отговор

    До коментар #29 от "Санчес":

    " г-н Денков е най-СМешния премиер... ‼️
    Тъжно е , но изглежда като плъх и се държи като плъх ‼️
    Роско беше клоун ‼️
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Както винаги

    6 5 Отговор
    Бойко и ДПС работят за това България да е разграден двор и дефакто помагат на Радев.
  • 38 Сглобката

    2 3 Отговор
    Ние сме най бедната корумпирана и задлъжняла ЧАЛГАРСКА МУТРЕНСКА НОМЕНКЛАТУРИЯ.. бъдещето на децата ни е емиграция към ЕС И САЩ ....
  • 39 ОСМАНАГИЧ 🇹🇷

    3 1 Отговор
    🥸Струва ми се че снимката е от посещението на Николай Денков на цигански катун. 🥵🤠🥳🤩
  • 40 Абсолютна истина+++++

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Просто трябва прокуратурата и съда":

    =====Просто трябва прокуратурата и съда
    да си вършат работата и да спазват законите !!!!!..... Да почнат най накрая да арестуват атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.....Глава четиринадесета "Престъпления против мира и човечествата" от Наказателния кодекс по чл. 407 - "Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години"..... Брутално се нарушава и конституция и закони а прокуратурата и съда бездействат....
  • 41 Чекмедже бабаит

    4 1 Отговор
    нали за това сме във нато да ни гарантират националната сигурност... докато сме послушни и изгодни
  • 42 И какво точно ще прави

    3 3 Отговор
    Тази силна нацистко атлантическа ДС ? А?
  • 43 9689

    3 2 Отговор
    А това е Кольо-сапуна........
  • 44 НАЧО Е ПРЕМИЕР !

    4 0 Отговор
    Публична тайна е, че кланът Манджите в Лясковец, чиято издънка е Начо, се занимава с джебчийство.

    Жените им “работят” из Европа, основно в Англия, за да могат мъжете да задоволяват страстите си към скъпите, мощни коли и високите скорости.

    Бащата на Начо - Върбан, е станал жертва на тази страст. През 2005 г. загинал в катастрофа на планинския път край Арбанаси. През 2014 г. крадци се опитаха да проникнат в бетонните гробни камери на ромския клан в лясковските гробища. За тях се знае, че по традициите на ромския клан оставят телевизори, джиесеми, марков алкохол, златни накити и дори мебели.
  • 45 Атлантическите нацисти

    8 2 Отговор
    Вече са не само вредни, но и опасни за българите и България. С всеки ден и час вредата от тях става все по голяма ! Разумните хора го виждат и осъзнават. За това и силна ДС им се приискало на евронацистите. Репресии и терор.
  • 46 и начовци

    2 0 Отговор
    и начовци
  • 47 Повтарям го хора, Замислете се !

    4 4 Отговор
    Събудете се ! Това което се случи
    със маскираните репресивни служби в ромските квартали преди изборите сега искат в цяла България да приложат и диктатура да наложат хора ! Събудете се ей ! Атлантическият нацизъм настъпва !
  • 48 Ба ли го

    4 1 Отговор
    ... тоа да не е от милиционерската школа ???
  • 49 Плъха Денков разтега ЛОКУМИ!

    5 1 Отговор
    Лектор Илхан Кючук?? ? Забравяш че има и 80%беден народ в Тази Държава! "Национална Сигурност??? Да подаряваме нашето оръжие на Украйна, и да предплащаме прескъпо такова от ВПК на САЩ??? Марионтка! За какво водиш тея двете с теб??? Украинката е Експерт по други Техники!! На граничния пункт Черновци е помнят!
  • 50 Емо

    1 0 Отговор
    С такива стари ... кадри, национална сигурност не се прави. Бойните машини няма да ти помогнат в хибридните операции. Генералите и номенклатурата нищо ново не могат да измислят, ако допуснем, че могат да мислят, Гледат само да изкрънкат някоя пара и да я усвоят. Като си по-слаб, измисляш асиметрични тактики, които се осъществяват и с много по-малко пари. И ако имаме само силна национална сигурност, но нямаме нищо друго, ставаме като Северна Корея.
  • 51 Ъхъъъъъъ мозък

    8 2 Отговор
    Като сте почнали, Обявете и българските профсъюзи като врагове на ПП-ДБ-Герб и врагове на Държавна сигурност и да се приключва. Да се върнем със скок в най тъмните времена на социализма. 1948-1956..... Или може и за десет години и партиите да забраните както беше 1935-1944 ..... Пу да ви и нацистите , пу да ви и атлантическите фашисти.....пу да ви и ДС-то нацистко.....
  • 52 Вместо нацизма на Украйна и Израел

    4 3 Отговор
    да заклеймим, ние вървим по техният път. Гнус !
  • 53 бягай бе

    3 2 Отговор
    усхуркана какавида клатена....
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Гост

    2 3 Отговор
    Със слуги и продажници, тая територия е фрашкана, за каква национална сигурност говориш госин академик

    Коментиран от #60

  • 57 НЯМА да се учудя ако ни вкара във ВОЙНА

    4 6 Отговор
    Срещу РУСИЯ !
    Този ХИЛАРИО се напъва срещу РУСИЯ като ГЛИСТ на БУЦА , по волята на Запада !
    Лошото е че той толкоз се напиня , че ако му кажат да пръ/не , той от пренатяжка към старшия се НА СИ РА !
  • 58 Мерзо

    1 4 Отговор
    НИЕ ВОЙСКА НЯМАМЕ,А МОЛЕЦА ДЕНКОВ ГОВОРИ ЗА...НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! МИШОК!
  • 59 555555

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пълни глупости":

    Тук се говори за Държавна сигурност а не за неразградимите служби за партийна сигурност на БКП.
  • 60 555555

    6 2 Отговор

    До коментар #56 от "Гост":

    Със слуги и продажници-Руски.

    Коментиран от #61, #63

  • 61 Не бихте ПРОПУСНАЛ

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "555555":

    Ш А Р А Н - кълвеш дори и на суха фашкия !
  • 62 Нашето недоразумение плъх Денко

    4 3 Отговор
    и Фенко, и Кретинел безусловно подкрепиха Нацизма, Расизма и Геноцида на Израел ! На крака отидоха като кашони с товарен украински военен самолет и в международна контрабанда даже участваха ! Прокуратурата обаче още не се е самосезирала въпреки неоспоримите доказателства за престъпления и нарушения !......
  • 63 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "555555":

    Всякакви, въобще не ги деля
  • 64 Мехурчестият

    2 2 Отговор
    все повече заприличва на чорапа. И от двамата само щампи и безсмислици. Силна национална сигурност, а.

    Коментиран от #71

  • 65 НЕ Е СТРАШНО за нашия политик

    2 1 Отговор
    До къде се простира НАСИРАНЕТО му !

    А е важно КОЛКО ДЪЛГО ще се простира НАСИРАНЕТО му !

    А това го определяме НИЕ - дето като невменяеми ГЛАСУВАМЕ все от техния СОЙ !

    А НАРОДНАТА ВЛАСТ по-зле ли е , щом народа решава КОЙ ДА МУ ГО ВДЯВА ? Какво му пречи на народа и да не ХВАНЕ КОРМИЛОТО на своята СЪДБА ? А ?
  • 66 Когато

    2 0 Отговор
    маскираните репресивни служби от новото ДС... (както в ромските квартали преди изборите),... по цяла България приложат и наложат атлантическо - нацистка диктатура и след като ви разбият вратата и ви попитат : "Вие защо не сте атлантически Нацист? " Тогава ли ще се събудите бре хора ? Няма ли да е късно обаче тогава ? А?.....
  • 67 една дума за този на снимката

    5 4 Отговор
    КАРИКАТУРА!!
  • 68 Хаха

    3 3 Отговор
    Боклук искам да те видя с каска и шинел.
    За си заработиш боба за който се продаваш.
    Сапуна не е политика и отбрана.
  • 69 аз пък се сещам

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Жа омра":

    за плъх, самоназначил се за академик, който е видимо сламен човек, но се напъва да управлява държава. Толкова изкуствено и неубедително звучи. Не че след него пеликанът ще бъде по-успешна.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 аз пък мисля,

    2 3 Отговор

    До коментар #64 от "Мехурчестият":

    че плъхчето имитира тлъстия тулуп от зайчарника. Страшно смешен е онзи мутрофон, но нямаме време да се занимаваме с него, а той е зает за де покрие от правосъдието.
  • 72 Клети неграмотни копейки

    4 7 Отговор
    Копейките като видят човек с IQ по голямо от сбора на всички в сектата около Простя сКопейкин и изпадат в дива ярост . :)))

    Коментиран от #74, #75

  • 73 Денко, Фенко, Кретинел !

    5 4 Отговор
    Оставка недоразумения,... и да ви няма !
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Така е момеее

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "Клети неграмотни копейки":

    За вас джендърите всички който нямат вашето мнение са неграмотни и копейки .а ти грамотния на две магарета сеното не можеш да разделиш
  • 76 !!!?

    5 2 Отговор
    С генерал-Резидент в Президентството България напълно се демиритаризира и денацифицира !!!?

    Коментиран от #77

  • 77 Много ли

    1 5 Отговор

    До коментар #76 от "!!!?":

    пречи на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ да продадат България?

    Коментиран от #78

  • 78 !!!?

    5 2 Отговор

    До коментар #77 от "Много ли":

    Няма как ПП, ДБ и ГЕРБ да продадат България...Митрофанова държи Ключа и Крепостният акт !!!?

    Коментиран от #79, #80, #81, #84, #87, #88, #89

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 От ла/но БОНБОН

    2 3 Отговор

    До коментар #78 от "!!!?":

    Не се прави ! И от теб СЛАДОСТ няма да се получи !
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 !!!?

    3 2 Отговор

    До коментар #79 от "Е как да няма как":

    Посолството само отива при Радев !!!?

    Коментиран от #83

  • 83 Ами както казах

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "!!!?":

    мафията Пп, ДБ и ГЕРБ си служи с лъжи и внушения! Жалко занимание, но явно има такива да се харизват като зарзават на мафията! Какво трябваше да ни внушиш с тези снимки? Че на мен веднага ми светна лампичкката, че президента пречи на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ да продават България!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ние с теб

    2 0 Отговор
    глупако продажен, мотдавна не сме играли! Я серга да потриеш малко като си пак прост!
  • 91 денков

    0 0 Отговор
    денков лбж релбртел блткт блкт етбл кебл ел блк еб лктетб лктерл брт лкбл рткб лктрбл кртл кб трлкб лртбл ктрб
  • 92 Импийчмънт

    1 1 Отговор
    Този руски послушник е опасен за България Да му се иска оставката веднага
  • 93 денков

    0 0 Отговор
    денков ержрте трле жбтр лкбж лктрб лктрк блтрл кбк трлб лктрб лкртл бтр лкбк трлб лктртб лктр блтрл кбт рбл тркб
  • 94 денков

    0 0 Отговор
    денков д дф г лгф лг фб лкгфб клгф бфг кгф кгф кгф бк гб клгф блкгф бфг клгф клгф лкгф бк лгфб клгфбк лгфбгф
  • 95 денков

    0 0 Отговор
    денков дж дф жлдфл жфдл ждфл жб гфбл кгб лкгк лбл гкбкл грб лкгрк лбрг лкбк лгрбк лгкл бгл крб лкгрбл кгр блгр
  • 96 денков

    0 0 Отговор
    денков дфф жфлкже клжб лкбжл кр блкрк лб лркгбк лгрб лкргк лбрк глбл кргбк лгрбк лргк лб гркб клргбк лргк брг лкбк грлб лгркб
  • 97 денков

    0 0 Отговор
    денков фф лбг.,б гб грб л;ргл ;бл ;грбл ;грб лглбг л;б лг;бл ;гб лгл ;бл г;б л;гбл ;гл бг л;бнл ;тхн л;тхн лтхл н;тхл нтгн
  • 98 денков

    0 0 Отговор
    денков б ргб;р; брт л;б л;трб л;тр блрл ;гбл ;ргб л;трбл ;трл бтр лбл; трбл ;тргб лрл гтбл тр;бл ;трб л;тр лбтрл ;б трл;б
  • 99 денков

    0 0 Отговор
    денков блртб трлб лктрбк лрбк лрк лбт рлкбк трлб ктрбк трбк лтрк лбтр клбт рлкб ктрлб лктрб ктрк блтрк лбт рлкб лкрб
  • 100 денков

    0 0 Отговор
    денков ржер йеррегкргнрг ргр рлтбжл трбл рб лргбл р лбт рлкб ктрлб лрб лтрб лктрк лк трлб ктлрбк лтрб лтр кбкт лрбк трлбк лтрб
  • 101 денков

    0 0 Отговор
    денков дбг блртб лтрб л;рттблт р;бл ;тргбл ;тр л;бтр л;бл тртбл трл ;бтл р;гб лгбл ;трбл ;трл б;тл р;бл ;тргб лргл нл ;тргн
  • 102 денков

    0 0 Отговор
    денков бтрб трб; трбл ;трбл трл ;б лтр;б л;трбл тр бтр л;б лтр;б л;трбл ;трл ;бтр л;л ;трбл ;тр л;бтл р;б л;трбл ;трл ;бтр
  • 103 денков

    0 0 Отговор
    денков рг4г4г4тлкнг4к4тгт тл бт лбтк лбк лтрб клтрб тр глкб ктлрбнк лтъ лкът нътк лътк лк тъл клтън клтън лктъ ътн
  • 104 денков

    0 0 Отговор
    денков бтрбр тбтр,б трб трб л;трл бтл рб лтр;б л;трбл трл ;бт рл;бл ;трбл ;трбл ;трб лтрл ;бтрл ;бл тр;бл ;трбл ;трл ;тр
  • 105 денков

    0 0 Отговор
    денков гг г г ,нгтнб гт тг ;тр л;л тгрблгтрнл бтънът лн л;тн л;тхнл ;тх л;нъ тл;нл ;тхн л;хл нхл ;нл х; л;хт нл;тхл ;нл тх;н
  • 106 денков

    0 0 Отговор
    денков бртл б ртб тр рт б; тр трн л;т рл;н л;трнбл ;трн л;тр л;нтрл ;нл ;трнл ;ртн л;трн лтрл ;нтр л;н лргн л;нл ;ън
  • 107 денков

    0 0 Отговор
    денков рттблрб ктрк бтр лбтрбл;трбл;рт бтр ;бт л;лт рнл ;тр л;бн л;тгнб н кк нб гкбнк ктгнк лтъ нлътк лнк лътн лкнъ
  • 108 денков

    0 0 Отговор
    денков т бтр лт рн ктъ нктъ кнътк нк тън лктн лкт кнк тън клтъ клтъ нът кн ктънк лтън клтъ нклътк нът к лгк лътк лън
  • 109 денков

    0 0 Отговор
    денков ержеррр бтр мбт рб лртб рт бтр лкб ктрлбк лтрбк лтрк лбтр лкб лктрбк лтрб лктр клтр кл клтрб лктб лктр лкбр
  • 110 денков

    0 0 Отговор
    денков ртбрб тр бтр ртгб крг кр гткб кргк лрн лкр клр лктн лктгрн клтън ктг нктг кнлт кглн лктн клтгнк лтн к гтнктк глнлк тг
  • 111 денков

    0 0 Отговор
    денков еб ртбл ртбк трбк тр кбтркб клтр блтрг кб клргбл кгр бклтрг клбтр клб клргбк лргк лртг ктр лгкб кргл клтргб кр
  • 112 денков

    0 0 Отговор
    денков ерб ртбл тр бтр гб ргб;лрг лртгл ;бр глб лрг блтрл ;бтрл ;б л;трб л;трб лтр л;б тл;рб лт;рб л;трб л;трбг л;бтр
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 денков

    0 0 Отговор
    денков рб ртбтр бт рб ;трб л;гтр л;бр тгл ртл тр; л;тр лтрл ;нт рлн л;рг л;трн лтр л;тр л;нт рл;н л;трнл ;нт л;нтънъ
  • 115 денков

    0 0 Отговор
    денков т брт лтрл б ктрктък лтъ л тълкк лтън ът лклътл ътк нт лкът лкънк нк лтъ клът клн ктък ът лкът нътък лтн
  • 116 кална вена

    1 0 Отговор
    МЕНКОВ копай една дупка и сам скачай вътре...., продажна мишошка
  • 117 денков

    0 0 Отговор
    денков ртбтъътнт ъ,н тн тън ът н т ътн тъ нл;ът нът л;л тъ;нл ;ътнл ;тъ нл;ътл н;т нък н клтънк лтхнк тх н лктхнтл хн
  • 118 денков

    0 0 Отговор
    денков бл трб ктркбтк к търъ нктн ктъл кънк тлн лктъ нкът нът лкнк лтъън клтъ нлктлънът лкнк лтънк лтъ нлктхл нк
  • 119 денков

    0 0 Отговор
    денков ргб ртб ртклб трлкбк трбк лтрг кбтр клб лтркб ктрк бк рлк лтрбнк лтрн кртк лн лтркнб ктрнк лтрлкн лкрк лрн
  • 120 денков

    0 0 Отговор
    денков рб трбн тън к;тънът л;нлт ъ;нл ;тнл ;тхл ;нтл х;нл тънл тънл т нтъ кнъ тклк лтн ктк нлък нък тл кнт клътн
  • 121 АРЕС

    2 0 Отговор
    Внимание плъх,а няма канализация,откъде изпълзя гризача се пита в задачата ?
  • 122 Бай Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Тихият преврат на Радев":

    Това сам ли го измисли? Ако си го измислил сам- нямаш връзка с реалността. Ако ли не значи са ти го дали от посолството за побликуване.
  • 123 ха ха

    1 0 Отговор
    лицемерно копеЛе е тоя , сигурност за държавата от чужда армия и агентите на посолството , верно вие имате договор с тея да ви пазят от населението което ограбвате за да им плащате , в следващия живот ще го преродя в торен червей ,така поне ще има някаква полза от него
  • 124 глупости

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Герасим":

    Тоя пее...рас никога не може да стане истински мъж.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 С ПРЕДАТЕЛИ И КРАДАЧИКАТО ДЕНКОВ И КИРО

    0 0 Отговор
    ОТКЪДЕ ДА ДОЙДЕ ТАЯ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове