Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 22:49 42 012 57

Стилиян Петров: Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов са най-големите виновници

  • български футбол-
  • бфс-
  • оставка

Целият свят разбра какво представлява българският футбол. Може би през тези години ние не сме били достатъчно смели, каза бившият национал

Стилиян Петров: Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов са най-големите виновници - 1

"Защо хора, поставили своите лични интереси, изправиха българските фенове един срещу друг? Сигурен съм, че сред част от полицията, която охраняваше тези "отличници" също има фенове. Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов са най-големите виновници", каза Стилиян Петров пред "Панорама" по БНТ.

"Аз съм бил свидетел на много такива събития. Но това, което видях вчера - биеха хора на земята, това не е България. Много мои приятели останаха отвън да се борят за правата си. Новият треньор и момчетата бяха лишени от фенове, а тази игра е за фенове", допълни той.

"Те са там да работят за доброто на българския спорт. Най-доброто е да си подадат оставката. Страх ги е, че когато не могат да контролират процесите, да контролират конгресите си, както е било винаги, със заплахите към клубовете, това е истинската промяна. Хората, клубовете трябва да имат свободно мислене. Това е за тяхното развитие. Когато има силни кандидати, хора с идеи и традиции, се работи по-лесно. Клубовете трябва да имат свобода на развитие", счита Стенли.

"След като в Румъния смениха ръководството на федерацията, там постигнаха страхотно развитие в детско-юношеския спорт. Сега, в момента целият свят разбра какво представлява българският футбол. Може би през тези години ние не сме били достатъчно смели. А сега българските фенове застанаха единни срещу сегашното ръководство на футбола", продължи Петров.

"На феновете им бяха отнети гласът и правото да изкажат емоционалната си подкрепа и емоционалното си мнение за всичко, случващо се в българския футбол. За това какво мислят за управлението на БФС", подчерта някогашният капитан на Астън Вила и България.

Той коментира и средния пръст, който Емил Костадинов размаха снощи.

"Един културен човек, който носи отговорност, няма да показва среден пръст на български журналисти и фенове. Това е простащина, но не съм изненадан от действията им. Те го правят от много години".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 189 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    118 4 Отговор
    "...биеха хора на земята, това не е България." Като гледам протестите в последно време май точно това е България..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да бе

    80 19 Отговор
    Не са виновници, според герб, дпс, пп/дб - управляваща клика. Затова удариха протестиращите срещу БФС с водни оръдия. А пък Терзиев - новият кмет също се включи е защита на БФС и шефа му. МВР шефът отиде на "кино". Боби или някой от "героите" от 1994 г. ще са вечни в управлението на БФС и в поколенията си, Емо Костадинов показа среден пръст на журналята, има го на снимка. Над нещата са...
  • 4 Бедстващи

    63 10 Отговор
    И тримата заедно са по-бедни от мене...кмета на Карлово.....Каба.крадев.
  • 5 Пешо

    24 62 Отговор
    Стани да седна.

    Коментиран от #10, #14

  • 6 Жоро

    29 140 Отговор
    Стенли, и ти ли бре момче имаш мерака да оправяш българският футбол? Гледай си здравето и спокойствието .

    Коментиран от #11, #23

  • 7 Стига лъжи!

    22 152 Отговор
    Костадинов не показа никакъв среден пръст.Беше или цигара,или нещо друго.И ти добре го знаеш.

    Коментиран от #9, #13

  • 8 Беги,па и ти бе!

    22 65 Отговор
    Обекновени подстрекатели.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кокалът е

    52 7 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Тлъст.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Поли Пантев

    26 28 Отговор
    С колко се изръсихте за снощи?
  • 13 Мда

    45 9 Отговор

    До коментар #7 от "Стига лъжи!":

    Както кажеш. Вервай на Борисов, Боби, и на Гепев. Малко сбърках, Гешев. sry
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Смех бате

    22 66 Отговор
    Още един мераклия за кокала.
  • 16 Станчев

    33 105 Отговор
    Крайно време е подстрекателите Боко Тиквата, както и Бербатов, Стилиян и Мартин да понесат своята отговорност за това което се случи снощи. Именно те подстрекаваха лум пе ните да трошат и палят, надявайки се да седнат на трона на Перуката. Защото одъртяха, а освен да гонят топката друго не умеят в живота. А са свикнали на висок стандарт.

    Коментиран от #19

  • 17 мачкайте

    16 24 Отговор
    следващият Лео меси ще е от България като дойдете и ще станем световни с 12 дузпи
  • 18 Точен

    38 92 Отговор
    Дано Бербатов да му се върне 10 пъти злото, което стори на българския футбол.
  • 19 Цялата общественост знае

    55 15 Отговор

    До коментар #16 от "Станчев":

    Че са тия тримата.
  • 20 Мунчо юмручето

    24 52 Отговор
    Искат да седнат там и веднага ще ни оправят футбола или 20 години ще се извиняват със перуката ама заплатка ще си взимате да ви е по спокойно

    Коментиран от #40

  • 21 Артилерист

    83 13 Отговор
    Много жалко е, че футболната общественост не се обедини и не подкрепи Бербатов и двамата Петрови още при първата им изявена готовност да поемат БФС. Те бяха отлични футболисти, играха в класни английски отбори-страната с най-силното клубно първенство. Независимо за кой отбор са играли в България, те ТРЯБВАШЕ да получат шанс само и защото този състав на БФС очевидно вече не се справяше и футболът ни беше в критичен упадък. Много треньори се смениха, но вероятно организацията беше сбъркана. Кликата около Михайлов манипулираше безцеремонно клубове, делегати, избори и си се преизбраше. Имаше гласове, че това е мошеничество, но организираната клика ги изкарваше обидени, злобни, недоволни от изборните резултати...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ЧОВЕКА ПОДЧЕРТАВА ЧЕ

    48 7 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    ХОРА ПАДНАЛИ НА ЗЕМЯТА СЕ ДО УБИВАТ С ПАЛКИ И ШУТОВЕ..... ТО АЛИ АДЖА КЪТ АТАКУВА ПАПАТА НЕ СА ГО БИЛИ ТЪЙ.... ЗАТИСНАХА ГО НА ЗЕМЯТА И ТОЛКОЗ....
  • 24 Иван

    19 71 Отговор
    Стилянчо да си живее живота, ама да не се бърка там дето не разбира !
  • 25 Иван

    36 10 Отговор

    До коментар #22 от "Маринов":

    Манталитетът на спецслужбите и МВР е същият като преди 1989 г. - затова и резултатът е такъв. Научени са на терор и насилие. Демокрацията не успя да се справи с този проблем

    Коментиран от #38

  • 26 Болярче

    27 64 Отговор
    Бербатов и Стилян нищо не постигнаха с националния.Стилян каза че няма да играе докато Стоичков е треньор.Искат да омаловажат най-паметния мач на България на Парк дьо Пренс и гола на Емо Костадинов.Мързеливци лакоми за власт и пари.
  • 27 Какво идва от долу

    19 27 Отговор
    По всичко личи . Новите бушончета на системата , които ще пазят гърба на политиците , и службите. Стани да седна . Никой не казва, от къде ще дойдат новите деца и юноши възпитани в къртовски труд , дисциплина, спортен аскетизъм . В големият град отваря врати нов нощен клуб , в провинцията се закриват 50 малки населени места. А тези които искат да седнат в креслата са полу-продукт на точно тази система . За това отнасяха 6-тици в Чехия , и след Балъков не знаеха какво да правят на терена , не могат да вържат два паса . Разбирам да дойде някой от калибъра на Никодимов , Пенев , дори Херо , които са създавали качествен футболен продукт , но от нахални средняци с високо самочувствие ???
  • 28 Некой си

    69 5 Отговор
    От пияници и наркомани толкоз.За 20 г.не можаха да класират националния отбор нито на европейско,нито на световно първенство.Само чалга и жулене на уиски.С купени дипломи директори го играят😂 Костадинов го бяха сложили за треньор на младежите в ЦСКА и идваше в 14.00 пиян за тренировка 😀😊😁 Сливенския наркоман от цигански произход се изгаври с химна на България за което прокуратурата трябва да се самосезира,ама живеем в кочина и всеки си прави каквото иска.
  • 29 Тиквун

    41 6 Отговор
    Мафията дпс стои зад Перуката.
  • 30 Тиквун

    31 7 Отговор
    През 2020 г. Боко и Шиши наредиха на Мето от вис 2 да пребива невинни хора зад колоните.
    Сега виждаме същата жестокост от страна на милиционерите с палки

    Коментиран от #36, #37

  • 31 Тиквун

    51 5 Отговор
    Отдавна се знае, че Перуката е заклет алкохолик.
    Въпросът е защо от УЕФА и ФИФА толкова години го търпяха.
    Има един клип, на който се вижда как пияният диктатор не може да стои прав, пидпирайки се на Красен Кралев, докато Боко бърбори нещо на официално мероприятие пред знамената на много държави.
  • 32 Приятел

    35 6 Отговор
    Тия тримата глупаци от добро не разбират , тях трябва да бият
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Габи

    8 44 Отговор
    Много грозно поведение на Стилиян Петров. След всичко преживяно и уважение от всички българи този човек показва само злоба, алчност за власт, брутална омраза и нечовешка завист.
  • 36 До Тинквун

    15 5 Отговор

    До коментар #30 от "Тиквун":

    Нормалните и невинни хора не бяха при колоните, на орлов мост и не палеха и чухеха всичко по пътя си. На тези места и сегашните вандалски сборища бяха наркомани, алкохолици и платени лентяи. Само в България зависимите медии и политици интриганти защитават хулиганите и погромаджиите.
  • 37 До Тинквун

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "Тиквун":

    Нормалните и невинни хора не бяха при колоните, на орлов мост и не палеха и чухеха всичко по пътя си. На тези места и сегашните вандалски сборища бяха наркомани, алкохолици и платени лентяи. Само в България зависимите медии и политици интриганти защитават хулиганите и погромаджиите.
  • 38 много се бъркаш

    12 6 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    не знам колко си годишен от 1972 съм на армията бил съм 18 годишен ,преди 1989 обществото ни беше с по добро домашно възпитание ,нямаше надрусани вандали които отиват по стадионите да си избият комплексите и да направят погром след това по улиците на софия тогава на мачовете с левски имаше по 10-15 полицай просто си дежуряха .говориш за манталитет на службите че бил като преди 1989 година,не сега манталитета на полицаите но не на всички е същият като на тия дето правят золуми и те си избиват комплекси и някои от тях и по тази причина стават полицай това е плода на неразбраната демокрация превръща се в анархия..на всякъде полицията действа така дори и по агресивно в канада стрелят с гумени коршуми....иначе ще стане пълна анархия полицаите в сучая бяха умишлено предизвиквани гледах клипове с реплики свали каската и ела да чи строшим тъпата кратуна агресията поражда само агресия .та ако се бяха държали мило и само като наблюдатели не знам какво щяха да направят тия платени ултраси ,които в случая бяха използвани?
  • 39 браво бе

    8 10 Отговор
    петров, момчето от кутловица е много объркан в желанието му да замени ръководството в БФС надхвърля всякави негови управленски и административн възможности и опит или номера стани да седнем те са забравили че са били само редови футболисти с бербо но в по известни клубове това не им дава никакви предимство ако са се надградили и са видели нещо повече в чужбина да го приложи в монтана а не да извиват ръцете на злати живков за пари /той по става за шеф на на БФС/ ЗНАЕ И ДА ИЗКАРВА ЗНАЕ И ДА ДАВА и има управленски и административени качества опит придобити с дълги години практика! а бербо да по практикув в пирин като иска да бъде шев и меценат първо ...
  • 40 мутрата-тулуп

    10 8 Отговор

    До коментар #20 от "Мунчо юмручето":

    от зайчарника в Банкя. Мразя те. ЗАЩО не ме споменаваш? Аз съм Бистришки тигър, НАЙ-велик в българския футбол. Ама-ха!
    Това, което правиш, опитваш се да ехидничиш просташки към Президента, както казах АЗ единствено свестната ни институция, е безсилно и безсмислено. Той няма отношение към футбола, а в политиката е доста успешен.
  • 41 КОСТОВ

    11 1 Отговор
    проблема е комплексен да тримата са виновни че допуснаха в клубовете да си правят каквото искат а те нищо не правят в последните години какъв футбол като в тия клубове няма детско -юношески копуват се ниско качествени състезатели от чъжбина на кило и каква мотивация ще има в децата да играят??? интереса е само черното тото и алъш вериша това никога няма да свърши всички известни футболисти се занимават само среклама на игри и за какво да говорим на децата ???
  • 42 Бебо

    11 17 Отговор
    Стилияне,ти си хубав човек,но много те моля-недей да заприличваш на Бербатов!Ако,не дай Боже,вземете БФС,без грам административен опит,какви ще ги дъвчите?Или ще чакате някой да ви учи?Тази лъжица не е за всяка уста,а с Бербатов начело-Боже опази!
  • 43 Бебо

    5 15 Отговор
    Стилияне,ти си хубав човек,но много те моля-недей да заприличваш на Бербатов!Ако,не дай Боже,вземете БФС,без грам административен опит,какви ще ги дъвчите?Или ще чакате някой да ви учи?Тази лъжица не е за всяка уста,а с Бербатов начело-Боже опази!
  • 44 българин 777

    10 2 Отговор
    не ви ли дойде на акъла че да са там толкова години кихат яко от краденото познайте на кого
  • 45 Иванов

    13 2 Отговор
    Стенли не са само те има и други в БФС които трябва да изхвърчат от там като Гонзо и оня от ПФЛ Саръиванов мисля беше дето за кратко време се угои като свиня майка
  • 46 Иванов

    14 0 Отговор
    Атанас Караиванов вън от бфс,вън всички абсолютно всички до чистачката и градинаря
  • 47 Анонимен

    8 1 Отговор
    Трябваше боклуците от БФС да излязат да говорят с протестиращите да осетят любовта на феновете
  • 48 един

    3 7 Отговор
    и вие двамата сте същите стани да седнем но разбунихте тълпата добре че имаше полиция ако бяха запалили твоята кола кво правим и защо не го сторихте тоя протес пред централата си ами в центъра на софия ти и бербо ли ще платите сега щетите и леченито на пребитите? до там ли се докарахте за едни постове забравихте с каква ,,любов играехте за нац отбор смешно е млади пенсионери футболисти милионери си търсят работа явно лапаницата в тоЗИ БФС е голяма и отделно черното тото хапка е много сериозна.....
  • 49 Веско

    2 4 Отговор
    Виновниците ,за тези погроми ли? Търсете ги в организаторите на протеста,един от тях бивш футболист.

    Зевс
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Трифон

    5 0 Отговор
    В затвора БФС!
  • 52 Ох на дядо

    7 1 Отговор
    Ще ми каже ли някой дали УЕФА е разпоредил да се играе на празен стадион и ако не е защо мълчи.В цивилизования свят след тези събития цялото семейство на БФС трябваше да си подаде оставката но уви цивилизацията я няма,а има само злоба и завист.Полицаите бяха жертвеното агне на протеста,но има видов ден и с времето всеки ще си получи заслуженото.
  • 53 Против Еврото и Полицията

    6 1 Отговор
    Полицаите са Лоши хора и са Против Народа
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Марио Панайотов

    3 0 Отговор
    На хората в България им писна от всички лъжи и цялата мафия,писна им от живота който предлага Родината ни България!!Писна им от всички схеми на всякаде,КАДЕТО И ДА ПИПНЕШ Е СХЕМИ ИЛИ ЛЪЖИ!!!ВЗЕХА ИМ ХЛЯБА,СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ВЗЕМАТ ЗРЕЛИЩЕТО!!!КАКВО МУ ОСТАВА НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ОСВЕН ДА ПРОТЕСТИРА С КРАЙНОСТИ???НЯМАМЕ ЦЪРКВА КАТО ХОРАТА,ОБРАЗОВАНИЕТО Е ПЪЛНА ДУПКА,ЦЕНОСТИ ТАЗИ ДУМА ПРОСТО ХВАНА ПАУЖИНА НЯКАДЕ ПО ТАВАНИ,МАЗЕТА В МИНАЛОТО!!!!НАРОДЕ ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ КЪЩАТА НИ МИЛАТА НИ РОДИНА И ДА ПОЧНЕМ ОТ НАЧАЛО!!!ФУТБОЛА Е ЕДВА ЕДНА ОТ МНОГОТО НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА ПОПРАВИМ!!!
  • 57 Лудия макс

    5 0 Отговор
    Хората взимат минимална заплата а борислав михайлов 100 бона.тоз трябва да го линчуват
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове