Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 16:36 3 690 27

Нинова за скандала между Кирил Петков и МВР- министъра: Утре може да се сложи край на тази мъка с вота на недоверие

  • корнелия нинова-
  • калин стоянов-
  • кирил петков-
  • скандал-
  • мъка-
  • край

Това е дъното в политиката и е още едно доказателство, че тези хора са се събрали за разпределяне на порции власт и пари, коментира лидерът на левицата

Нинова за скандала между Кирил Петков и МВР- министъра: Утре може да се сложи край на тази мъка с вота на недоверие - 1
Снимка: БГНЕС

Това, което стана днес между Кирил Петков и вътрешния министър е нечувано и невиждано в новата ни история. Партията, която държи мандата на правителството, иска оставката на свой министър, но той не я дава, защото друга част от сглобката стои зад него. Това е дъното в политиката и е още едно доказателство, че тези хора са се събрали за разпределяне на порции власт и пари. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг на БСП, предаде репортер на Novini.bg.

Според нея властта е вредна и опасна за държавата.

Утре има прекрасна възможност да се сложи край на тази мъка с вота на недоверие. Осъждаме всички вандалски действия и нападения над полицаи. Всички хора, които направиха това, трябва да понесат наказателна отговорност, обяви тя.
"Осъждаме унищожаването на общинска собственост и нападението на полицаи. Тези хора, които нанесоха щети, трябва да понесат наказателна отговорност. Осъждаме и действията на полицията, с които биха мирни граждани. Това категорично трябва да има последствия. Министърът на вътрешните работи трябва да си подаде оставката. Той трябва да носи морална отговорност. Ще подкрепим създаването на анкетна комисия за установяване на фактите около протеста", заяви Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Утре

    11 5 Отговор
    може министъра да не министър !
  • 3 ццц

    19 12 Отговор
    Санким вие, комунистите не биехте невинни хора, импексова!
  • 4 пешо сумиста

    20 12 Отговор
    Айде и Ококорения в сливенския Киро простото и цялата сглобка в централния и всичко е точно

    Коментиран от #15

  • 5 честен ционист

    10 7 Отговор
    Кака Корни ще спаси Шайката и ПП с тоя вот през задаващата се тъмна, студена и гладна зима.
  • 6 крушовишки биволар

    15 10 Отговор
    Измуча крушовишката биволица и се обади на сина си да стои в щатите щот тук амтасиабало.
  • 7 УРА,,УРА

    16 12 Отговор
    Когато се иска оставка на някой министър от мандатоносителя той трябва да си я подаде на момента. Тук всичко се изкривява от намесата на мутрата и Шиши. Как стана така, че държавата се върти от намагнитени хора и всички си мълчат. Да се разваля всичко, нови избори и като спечели мутрата да си управлява и да тежи на съвеста на избирателите си.
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 9 Отговор
    Точна е госпожа Нинова
  • 9 Цуца

    12 7 Отговор
    Корнелия, знаеш ли приказката за жабата и гьола?!
  • 10 Цуца

    7 7 Отговор
    Корнелия, знаеш ли приказката за жабата и гьола?!
  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 8 Отговор
    ОСТАВКА НА
    СГЛОБКАТА
  • 12 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    14 5 Отговор
    Цар Тиквоций от Банкя ще държи това правителство на власт, защото в противен случай американските му господари ще го предадат набързо на бай Ставри!

    Коментиран от #21

  • 13 провинционалист

    12 1 Отговор
    тези полицаи не са от времето на настоящето правителство , открай време бият този , който не трябва и прикриват виновниците : в случая кой предиизвика тези протести ???? кой и какъв е той че не може да бъде свален от този пост ??? , защо справедливостта се потъпква ???? докога ще се делят на кой от коя партия е..... всичко трябва да се спре , а не кой министър е виновен сега и кой ще е в бъдеще , справедливостта и истината само те ще променят нещата .
  • 14 Оставка и в панделата

    2 3 Отговор
    Кой каквото заслужава !!!

    Ваксини ли ? Протести ли ?
  • 15 бай Ставри

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "пешо сумиста":

    Ооо ! ДА !!!
  • 16 Никой

    6 4 Отговор
    29 септември 2016 год. вестник " Московский монитор " публикува статия озаглавена " 50 милиона долара за българския премиер ".Новината е цитирана от десетки руски медии. Накратко в нея се обяснява , че Бойко Борисов е получил тези пари от руската бавка ВТБ за да не се намесва правителството в разправиите за собсвеността върху БТК - Виваком. Така един от акционерите придобива чрез мюрето Спас Русив цялата компания за 330 млн. евро,като реалната цена е около 900 млн. евро. Интересното е ,че нито една българска телевизионна медия или радио ,от големите вестници не отразява скандала. Само второразредни правителствени сайтчета съощават ,че е започнала компроматна война срещу премиера. Българските медии се ослушват и не само . Опозицията в лицето на проруските партии и най вече БСП в България направо си гълтат езика ,ни вопъл ни стон. И вместо да разклатят - съборат правителството на Борисов ,те мълчат като партизанин на разпит заради тяхното " посолство " руското.

    Коментиран от #24

  • 17 Радио Ереван

    10 9 Отговор
    От ПосолствоТО са стигнали до извода, че е било по-добре да ни назначат магаре и магарица в колониалната администрация вместо Киро и Лена. Частично са си поправили грешката, като са назначили Тагарев.

    Коментиран от #20

  • 18 ЕКСПЕРТ

    7 3 Отговор
    ШУШАНА ОТ КОГА Е ГСПОЖА КОПЕТЕНЦИЯ ?

    Коментиран от #27

  • 19 Иван

    9 5 Отговор
    Нечувано е че след толкова години комунистите имат още право да дават глас тази партия трябва да се забрани с закон
  • 20 Тагарев - Президент

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Радио Ереван":

    Тагарев - Президент !
  • 21 БСП в Бунището

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    на Историята вече е в Агония...Поредица изборни шутове на Народа я запокитиха между политическите трупове на Комунисти,Идеологически огризки и Популистки обещания за Светло Бъдеще от комунистически Капиталисти,Приватизатори и Олигарси...Миризмата не е приятна на Бунището на Историята,обаче ще се наложи да свиквате....Колелото на Историята се завъртя в правилната посока за България,другарки и дрОгари...
  • 22 Последния Софиянец

    4 1 Отговор
    Нинова та го буфа
  • 23 Бамбука

    6 1 Отговор
    Файтония лидер пак нещо изкряка.
  • 24 мунчо

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Никой":

    Всичко, което си написал е вярно с изключнение на оценката на БТК. През периода 1994-1995 години холанската фирма "Непостел" направи независима оценка на БТК, която Беше над 3 милиарда долара. През 1996 г." Дойче телеком" все още държавна даде оферта 1,1 милиарда долара представляваща 49% от стойноста. Жан Виденов се оплаши и отказа офертата. След това при Иван Костов постъпи оферта за 600 милиона евро, която също беше отказана.
  • 25 Червена Кукумявка!

    6 4 Отговор
    По -добре сложи край на мъките на ретроградната ти комунистическа партия, филиал на КПСС
  • 26 ууу3

    6 3 Отговор
    КОРНИ , ВЛАШКА ЦИГАНКО , ТИ СИ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ БОКЛУК !!!
  • 27 пфф

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "ЕКСПЕРТ":

    Коя е Шушана, бе, шушляк?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол