Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 20:48 2 355 32

Протест пред МВР срещу насилието на полицаите - мутри

  • боец-
  • протест-
  • мвр-
  • полицейско насилие

Отново се връща страхът в душите на хората!

Протест пред МВР срещу насилието на полицаите - мутри - 1
Снимка: БГНЕС

Граждани се събраха на протест пред МВР, организиран от Гражданско сдружение БОЕЦ, с искане за оставката на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде БГНЕС.

Демонстрантите са категорични, че полицейското насилие трябва да спре, скандирайки "Оставка!".

"Мутри с униформи в системата на МВР!", "Отново се връща страхът в душите на хората!", "3 г. по-късно мафията се връща по-силна отпреди", заяви лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев пред присъстващите граждани.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    19 56 Отговор
    Жълтопаветната измет отново е извадена от канализацията да осмърди центъра на София с характерната Козяшка воня.
    Полицаите са изгърбили побеснелите лумпени—наркомани и трябва да бъдат наградени .Точка!

    Коментиран от #7, #12

  • 2 Комунист

    10 48 Отговор
    Това са мръсни седесари. Да излезе милицията и да ги нагньете в дупките, от които да изпълзяли. С палките да ги направи на раирани тигърчета - евроатлантици.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Съвет

    44 8 Отговор
    Българските полицаи трябва да ги пратят на обман на опит в Германия оли Франция! Българското МВР действа като при комунизма!

    Коментиран от #13, #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Навсякъде

    15 19 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    по света полицията е репресивен орган за защита на обществения ред. Да, има случаи на превишаване на правата на полицаите и за това се прави разследване. Но нека не забравяме, че полицаите работят под напрежение и стрес и от тях не може да се очаква изискано и галантно отношение, особено в случаите на проява на вандализъм. Разбира се, предишните правата си, следва да понесат отговорност за деянията си. И в САЩ е така...

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Да се чете

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Навсякъде":

    превишилите правата си
  • 10 Що не ходиш в САЩ , ти тогава.

    19 3 Отговор

    До коментар #7 от "Навсякъде":

    А седиш тука а. Там стрелят и от едната и от другата страна на барикадата.

    Коментиран от #29

  • 11 Има си хас

    17 13 Отговор
    да не е организиран протеста от жалките НПО-та на оная смет САЩ! Все пак трябва нашо МВР.

    Коментиран от #14

  • 12 Иво

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Прав си!
  • 13 замислен

    12 11 Отговор

    До коментар #4 от "Съвет":

    А бе и в Германия видяхме как вместо да ги поливат отгоре с водното оръдие директно струята беше по протестиращите, във Франция и там жълтите жилетки изядоха не малко бой и бяха съдени а водното оръдие директно си вземаше жертви. Тук какво очакваха? да започнат да хвърлят павета и да им се радват полицаите ли?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да, бе

    27 3 Отговор
    Не са мутри полицаите, а началниците им... От ония най-тъпите и интелектуално ограбени.
  • 16 Гост

    21 3 Отговор
    Мутрите са навсякъде по тия територии и подрастващите също искат да са мутри

    Коментиран от #30

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Е кой те спира

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "Изчезвай чалгар клет":

    Я виж как си лазиш на воля, продадена като мушмула за семки и бонбонки на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ! 😀
  • 19 Помак

    15 2 Отговор
    Мутрете - полицаи да си намерят друга държава..тея са по длни са и от ромите
  • 20 122

    7 10 Отговор
    Трябваше полицайте да остават лумпелите да залят центъра, да има сега за какво да реват протестиращите!!!
  • 21 ТаУмВзе

    10 4 Отговор
    Ушев нема ли да Трепа Протеста ПАК! Или нема Заповед са.
  • 22 РЕАЛИСТ

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Съвет":

    Абе, не знаех , че е имало комунизъм някъде. Я разкажи , как е, щото едно време , като учехме научен комунизъм е можех да си го представя .
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Софиянец

    4 8 Отговор
    Къв протест бе, мисирки! Имаше десетина несретници от Молец, а околните хора ги подминаваха и пресмиваха!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Стършели

    1 0 Отговор
    Мария, пак по Коваленковски нападаш полицията и май ще я нарачеш Путинова?
  • 28 Хахаха

    2 2 Отговор
    Българските полицаи действат като пенсионираните милиционери, а това голям процент са техните дечица полицаи. Кики, нищо не става с тия провинциалисти, те са хората на цветанов, цвета, борисов, богомил бонев, иван коларов, румен радев, иван мъстиката пияндето милиционера от селото, борбата е тукашните срещу отвън, те вече не са млади, с някои годинка от кики по млади И Асене, едва ли биха в тая кална полицейска на амет държава крадлива и набеждаваща хора биха се завърнали, никога, бих казал, като родител. Наблюдавам ги от близо от селата българите злобни и алчни, разбирам ги, искат да си изучат децата за лекари, журналисти, но бедни бре кики, и крадат те, децата им със служебните коли обикалят родителите си, носят, мъкнат кво им дойде в ръце. Ще се оправим, кога цъфнат налъмите ви на всички. Кики, прочетох за платената ви бивша пиарка платена от червеният иван коларов ченгето и реших да ви драсна. Много злоба има за младите напуснали преди 15 години България, минали през всичко, за да крадете и се образовате внуци или деца, но и на моята най голяма приятелка е лекар невролог, бяха заможни, но вече нямат, същото е и с бигатите юристи, имат кантора адвокатска, но в бедна бг пари не падат и милата ми приятелка вдовица е зле. Сложна е. Простите на бб оцелиха момента и от клошари станаха милионери, късмет е всичко. Кой успя успя, ромите следва да са в мвр, за да се разберат с Борисов
  • 29 Е що да ходя

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Що не ходиш в САЩ , ти тогава.":

    Само давам пример. Нали всички се прехласвате по американската мечта...
  • 30 А някога

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    момчетата мечтаеха да са космонавти като Гагарин, а момичетата да са като златнитр гимнастички на Нешка Робева
  • 31 112233

    0 2 Отговор
    За САЩ не са ми на 100 процента ясни нещата, но за Англия, Великобритания, което четем, не е вярно, но така ви изнася, де Бг за тия 33 г да бе малко взела от тях, близо сме до Ориента, Турция. Така ще върви, казват го 16,34,35 с номера коли чужди, но български граждани. Бъдете Здрави!
  • 32 Хихихи

    2 1 Отговор
    По улиците ми прави впечатление, се говори по градове на цигански. Дължи се на нещо, но кое е това нещо. По принцип си говореха на турски, а сега преминаха на цигански, другите на помашки, българите на селски по телефоните, дразнещо е, хора с претенции да ми говорят на диалект. Предпочитам да живея в град турски, не и в селски град от българи алчни злобни и не говорещи заидим за дойдим
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове