1 Декември, 2023 09:33 1 638 66

Николай Денков: Трябва да се върнем обратно в правилната посока, иначе това правителство няма смисъл

  • правителство-
  • правилната посока

Не смятам, че трябва да отговарям на всички глупости, които се говорят в публичното пространство, каза премиерът по повод думите на Делян Пеевски към него

Николай Денков: Трябва да се върнем обратно в правилната посока, иначе това правителство няма смисъл - 1

Не смятам, че трябва да отговарям на всички глупости, които се говорят в публичното пространство. Така премиерът Николай Денков коментира критиките на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски към него от последните дни, съобщи Нова телевизия.

Според министър-председателя с избора на Момчил Мавров за подуправител на НЗОК са нарушени два принципа. „Първият - че не позволяваме да бъдат назначени на ключови места хора, които имат проблеми. Този човек има проблеми. Аз лично съм виждал сигнал от ДАНС към прокуратурата за това, че той е лобирал по начин, който изисква проверка от прокуратурата”, подчерта той.

По думите на Денков назначаването на Мавров на позиция, която е свързана с разпределянето на над 8 млрд. лв. годишно е проблем. „ГЕРБ и ДПС знаят това. Миналата седмица съм наредил до председателя на парламента Росен Желязков да бъде изпратен този доклад, за да бъдат информирани и да знаят за кого става дума”, каза още премиерът.

Министър-председателят поясни, че договорките с ГЕРБ винаги са били едни и същи – хората, които се назначават, да бъдат приемливи и за двете страни. „Но вчера абсолютно силово, със съдействието на „Възраждане”, ГЕРБ и ДПС избраха този човек. Защо е важно това – не само заради конкретните възможности за злоупотреби в НЗОК, които трябва да предотвратим, а и заради това, че беше демонстриран един начин за вземане на решения, който може да бъде изключително опасен, дори фатален за развитието на България, ако той бъде приложен при гласуването на Конституцията и избора на състав на Антикорупционната комисия и регулаторите”, е мнението му.

Денков обяви, че от две седмици от ГЕРБ бавели приемането на правилата за избор на състав на Антикорупционната комисия. „Или ГЕРБ ще се върне обратно по пътя, по който тръгнахме с подготовката на законите и изпълнението на управленската програма, или ние през последните две седмици сме се отклонили в грешна посока. Това е залогът”, коментира още премиерът.

„Вчера много ясно се видя, че има опасност да тръгнем в грешната посока. Разговаряхме с ръководителите на ПГ на ПП-ДБ, че ние трябва да се върнем обратно в правилната посока. Ако това не стане, това правителство няма смисъл”, категоричен е Денков.

По думите му единственият смисъл правителството да работи е, ако България се движи в правилната посока, особено сега, когато сме „на една ръка” разстояние от Шенген. „Какво означава да напълним Антикорупционната комисия с хора като този, когото гласувахме вчера. Това означава да превъртим играта отново и да се окаже, че хора със съмнителна репутация се опитват да управляват България – в това няма да участваме”, предупреди той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бездарие на фокус

    41 9 Отговор
    За плъховете правилната посока не е в правителство!

    Коментиран от #25

  • 2 Мъдрият

    43 8 Отговор
    България отдавна не се движи в правилната посока, и от това правителство няма никакъв смисъл!

    Така, че оставка веднага!
  • 3 нарисуван

    44 10 Отговор
    олигофрен.Ако всичките ни академици са такива балалйки не знам какво да мисля за безбройните ни професори и доценти.
  • 4 Не ви искаме

    36 10 Отговор
    Тоя, защо се прави на неразбрал, че болшинството от народа не го иска нито него, нито анти-българското му правителство. Да се маха от политическата сцена, която определено не е за него и да се връща от там откъдето се довлече. Никаква полза от него само вреди. Да вземе със себе си и онзи тагаринков и да се омитат.
  • 5 Дрът русофил

    17 26 Отговор
    България няма да тръгне в правилна посока докато има толкова много путинофили.

    Коментиран от #22

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Име

    13 5 Отговор
    ГЕРБ ги е яд, че - стана ясно, че нищо не са свършили - 12 години - гладко бягане, Президент, Премиер Народно събрание, комисии, е - резултатът е - последни в Европа, някакви градове имат - други изобщо нямат.

    Сега е борба да си върнат насила позициите, живи и здрави - за още 12 години. Не обичат конкуренция, не им е демократично, друго си е - каквото - такова.
  • 8 Жмръц

    21 5 Отговор
    Ха,че ти тичаш седнал бе и то в обратна посока!Върнахте България в изходна позиция.Има един път само за вас.Да ви пуснат да се порадвате на народната любов,без охрана.После да видите,свършили ли сте работа за 5 пари.
  • 9 правене купища злини

    21 8 Отговор
    Естествено трябва да смените спосоката. Да спрете правене купища злини на народа като:

    Въвеждане на еврото, отказване от на дерогацията (превилегиите), тровене на народа с украиски ГМО и радиоактивни храни, разрушаване на енергетиката със зелената сделка, разпродажба на земаята, подараяване на оръжие, пропагандиране на джендаризма, износа по номенклатура на третия свят, заеми за потребление - заплати и пенсии, липса на високите технологии, заплащане на старо оръжие и самолети, които няма да бъдат доставени. И тн. и тп.
    А сега 1 млн кокошки ще умрат от отривен украински фураж. 80% ,а сега и повeрче, от храните се доставят от съмнителни чужди източници
  • 10 шам фъстък

    15 6 Отговор
    Право си казал,от това кривителство няма смисъл. Айде,ходете си!
  • 11 Право на мнение!

    13 1 Отговор
    Правилната посока означава такива хора като Момчил Мавров със съмнителна репутация да не се назначават там където се разпределя финансовия ресурс на държавата ни, тъй като има опасност от отклоняване на средства, тъй като има доклад в секретното деловодство на ДАНС, който говори срещу този кандидат, че има съмнения за лобизъм за частни болници.
    Но Денков няма какво друго да очаква, тъй като управлява благодарение на двама души със съмнителна репутация Боко и Шиши, които се опитват да управляват България заедно с него.
  • 12 00001

    11 1 Отговор
    Каква посока сте поели, та да се върнете в Правилната. Искате да влезете в Шенген, ами направете анкете сред чужденците които влизат в България а и Българите как са посрещани и обслужвани от гранична полиция/паспорти и митничари,и вижте колко нелегални имигранти има.Как да влезете в Шенген като лицето на България, начина им на работа,физиономиите които правят, начина им на отношение към чужди туристи и българи не представя България в добра светлина. Как ще влезете в ЕВвро зоната като сами си създавате по голяма инфлация и дефицит отколкото се искат за влизане в зоната,е няма да влезете и си търсете още лъжи за вашите избиратели. Съдебна реформа не са прави само с набедена че не работи прокуратура. проблема е в съдиите и съдебната система 85% от проблема е в съдийте, а не в прокурорите.
  • 13 Оставка бе плъх

    13 5 Отговор
    ВЕДНАГА СЕ МАХАЙТЕ ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ
  • 14 Орел

    9 6 Отговор
    Която и посока да хванете, все в посолствоТо отивате.
  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 2 Отговор
    Дубрутру пруфесуре ❗
    Вече 34 години вървим НАГОРЕ,
    по стълбата която ни води НАДОЛЕ ❗❗❗❗
  • 16 00001

    10 11 Отговор
    Деян Пеевски може да е всякъкъв, но това което е казал е точно на място и много уместно, относно неспособнстите за управление на Денков.Няма за какво да се обижда фактите показват точно какво е направил Денков, резултата от управлението на Денков е -0
  • 17 Парадокс Бг

    9 5 Отговор
    Нормално е по-интелигентните хора като Денков да игнорират и да не отговарят на фалшивите арогантни нападки на хора със съмнителна репутация от тъмния Преход на страната ни и в списъка Магнитски, като Дебелян Магнитски! Загуба на ценно време и енергия е!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Възмутен

    9 1 Отговор
    Тона, което е казал Делян Пеевски е арогантно, грозно, обидно, цинично, без аргументи и показва нисщата му култура на поведение, имитира Борисов.
  • 20 00001

    4 0 Отговор
    След като в България ръководните и други ключови кадри се избират от политически партии и играчи, а не от специализирана система за наемане на такива кадри, то България никога няма да да е нормална страна. След като трябва да си партизанин за да те наемат на държавна работ с партийно назначение, а не си професионалист които е оцененен и тестван професионално и нает на държавна работа.
  • 21 Тетовае

    10 1 Отговор
    Момчил Мавров е човек на ГЕРБ! И те искат да бръкнат в кацата с мед, иначе защо да подкрепят това правителство?! Няма сглобки, няма партньори, има Вечни Интереси!!!!!!
  • 22 Не ви искаме

    15 8 Отговор

    До коментар #5 от "Дрът русофил":

    Какво общо има грешния път на България с "путинофилите"?

    1. "Путинофилите" ли ти затвориха 4-те работещи и здрави ядрени енерго блока на АЕЦ Козлодуй?
    2. Те ли ти унищожиха здравеопазването, образованието, земеделието ?
    3. Те ли избиха животните на хората с измислените птичи грип, чума по свинете, овцете и козите?
    4. Те ли правят всичко възможно да убият кравефермите на хората ?
    5. Те ли изкупуват млякото на 50 ст., а след това ти го продават по 2-3 лв. ?
    6. Те ли дават права и какви ли не помощи на малцинствата за сметка на обикновения българин ?
    7. Те ли съсипаха образованието на България ?
    8. Те ли се опитват да заменят термина турско робство с "присъствие" ?
    9. Те ли наложиха 30 години предавания по всички национални телевизии, с които да опростачат младото поколение и то да не може да разбере, какво и защо му се случва ?
    10.Те ли въведоха по националната телевизия новини на чужд за българите език ?
    11. Те ли пуснаха прословутия "Ковид" и после насилствено заставяха хората да се ваксинират с нещо, което не е ясно, какво е?
    12. Те ли изнасят извън България жизненоважни лекарства, от които се нуждаят много българи?

    Мога още въпроси да задам, но по важното е дали ти можеш сам да си отговориш ?

    Коментиран от #33, #35

  • 23 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    14 4 Отговор
    ЕДИНСТВЕННОТО ВЯРНО НЕЩО КОЕТО Е КАЗАЛ ДО СЕГА ЧЕ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА СМИСЪЛ
  • 24 нещо

    2 3 Отговор
    Се объркочи пак лалугера с посоките! Значи, Мавров, за който имало доклад от ДАНС за евентуален /недоказан/ лобизъм, изкривява "правилната" посока, която правителството му провежда, съвместно докзания Магнитски и човекът - сълза от Банкя. Смешник!
  • 25 Брей

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бездарие на фокус":

    Къде се намерихте толкова даровити путински тролове, всичките сте за награда букър.

    Коментиран от #27, #47

  • 26 Истината

    7 5 Отговор
    То и твоето съществуване на тази планета няма смисъл,защото ти си предан на сатанистките соросоидни отрепки.
    Някой явно ти е казал , че си" велик" и ти с малкото си изкривено усещане за реалност си го приел за истина.
    Лошото е ,че си про100 тъп и некадърен приличащ на плъх натрапник в българската политика.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Макс

    7 5 Отговор
    От всички коментари дотук , излиза че хората си искат корупционният модел на ГЕРБ . Когато големите крадът , малките са доволни, защото никой не обръща внимание на техните кражби . По този отвратителен начин забогатяха много паразити, източвайки бюджета, еврофондовете и джоба на българите . Денков е истински герой, който оцелява в бърлогата на корумпета. Подкрепа за Премиер Денков !

    Коментиран от #52, #55

  • 29 Опааа

    5 5 Отговор
    Няма смисъл и от твоето съществуване! Веднага Ники-парцала-мишката в Белене и минимум 10г.каторга!
  • 30 Амиии

    5 3 Отговор
    ... Закривай
  • 31 бай Иван

    8 2 Отговор
    "Николай Денков: Трябва да се върнем обратно в правилната посока, иначе това правителство няма смисъл"

    Че до сега в каква посока одехте бе де.. а Ваш. та макя де.би.ска?
  • 32 Поп

    7 2 Отговор
    Жалък мухльо

    Коментиран от #38

  • 33 А ти дали можеш да си отговориш?

    3 8 Отговор

    До коментар #22 от "Не ви искаме":

    Характерна черта ни е сбърканата логика!
    Добре е младите хора да знаят защо държавата ни е в това положение! През 1989 г. руснаците яко ни прецакаха като ни казаха за 24 часа: " Айде, чао, оправяйте се“! Поне да бяха измислили 5-10 годишен плавен преход !!! И трагедията започна! Цялата ни промишленост и селско стопанство работеше за тях и изведнъж се оказа в небрано лозе, защото пазарите изчезнаха изведнъж. Хиляди селски стопанства и заводи затвориха врати! Другото си го знаете! 3 милиона по малко българи, без война!

    Коментиран от #61

  • 34 Срам и позор!

    4 3 Отговор
    Срамно за България е такива хора със съмнителна репутация от тъмния Преход на страната ни и в списъка Магнитски да се опитват да управляват страната ни!
  • 35 Да ти отговоря

    3 8 Отговор

    До коментар #22 от "Не ви искаме":

    Това,че ти си зле не значи ,че страната е зле. Да има 2 млн бедни но има и 1 млн богати. Останалите са по средата. Вчера обявиха 300 000 или всеки 10ти сеносигурява над 3400…… вече пари има и дори майсторите си докарват 5000лв,тираджия под 3000 няма . Вече нямаш ли пари значи нищо ме става от теб. Може да си умен но не си оправен щом нямаш пари.Факт.

    Коментиран от #45, #58

  • 36 Оставка на гадовете в парламента

    10 1 Отговор
    Тия са се събрали там само да измислят схеми да крадът и обират народа. Народен съд трябва
  • 37 Денков, не разбрали, че Пеевски е

    8 2 Отговор
    Шефа, всеки ден да му докладваш какво работиш ти и Правителството!! Това е положението, Свинска Наглост!!
  • 38 Обидите са липса на аргументи!

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "Поп":

    Обидите са липса на аргументи, това са Клевети!
  • 39 Име

    4 3 Отговор
    Новото правителство говори за по-високи доходи - при ГЕРБ се говореше за тънка пица, докато се организираха поединично - накупиха си ЖСК и т.н, даже на дребно далавери. Най-лесно е да правиш икономии, това беше управлението на Бойко Борисов.

    Не може всички да са търговски професии - абе само като се види на какво състояние сме, какво се натиска пак едно тотално провалено и морално и всякакво управление.
  • 40 Мнение

    7 7 Отговор
    Денков е като бяла лястовица всред помията от гнусни алчни арогантни политици!

    Коментиран от #48

  • 41 За информация

    4 9 Отговор
    на копейкаджиите , конундетата , депесарчетата и герберчетата по умни хора не са управлявали България!

    Коментиран от #54

  • 42 Българин

    3 1 Отговор
    Един път и суриката да е прав- "това правителство няма никакъв смисъл" ако не трябваше да извади един от електромагнитски и да попречи,друг да влезне в него!
  • 43 зрител

    6 2 Отговор
    Дай боже тези говорещи неистини, антибългари и всичко друго лошо ДА СЕ МАХНАТ...ТОВА ЩЕ Е ИСТИНСКИ ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА....ОСТАВКА
  • 44 Точно така

    4 2 Отговор
    Дренчо изчезваш в правилната посока, а тя е арест, съд, присъда, затвор За цалото правителство!
    Ти, Тагарев, Гаргамел, славов- всички до един сте изтъргували България в полза на западни интереси и тези на САЩ, които безсрамно се намесват и диктуват вътрешната ни политика, а всички вие подскачате и правте кълбо напред, като пияни мечки!
  • 45 бай Иван

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "Да ти отговоря":

    Десет човека седят на една маса в заведение .Деветимата си поръчали леща яхния , а единият си поръчал 10 кебапчета . Средно всеки е ял леща и кепабче .Що ли деветимата са останали малко гладни.

    Кирил Домусчиев си купил Ферари , девет човека опели за по 1 500 лв. Средната цена на притежаваните автомобили от десетимата в България е над 100 000 лв. Какъв възход само а?
  • 46 закривай

    7 2 Отговор
    айде разтуряйте седенката - вредни сте!!
  • 47 Тролове има, към посолствоТО

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "Брей":

    Дръжте си наградите и си ги раздавайте в ЛГБТ обществото!
  • 48 но пък

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Мнение":

    е просто една кукла на конци, която не взима самостоятелни решение и няма....топки!!
  • 49 00001

    3 1 Отговор
    В България има 1258 законни милионера, средния доход на човек в България е около 900 лева

    Коментиран от #53

  • 50 бай Иван

    3 1 Отговор
    Денков изпратил писмо до Дядо Коледа / в ролята Шиши/ с една молба .Дядо Коледа да му донесе компас да хване белким с него вярната посока. За "коректорите" от Факти така по коректен ли е коментар №27 дето го махнахте.
  • 51 Гост

    3 1 Отговор
    На често започна да се споменава КРАЯ на правителството, дали това не е"НАЧАЛОТО НА КРАЯ"?
  • 52 българка

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Макс":

    Напълно сте прав, но това е пропаганда от хора, които имат полза да драскат глупости като преиначават нещата. Надявам се все пак да осъзнават, че пишат глупости, защото в противен случай имат сериозен проблем с умствения си капацитет и морал.
  • 53 Суха съчка

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "00001":

    Няма как да е законен милионер.
  • 54 Хи хи

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "За информация":

    Да ти имам информацията , от къде я черпиш ? По некомпетентно , арогантно , некадърно правителство не сме имали , че отгоре на всичко крадливо и не го крие .Имах някакви симпатии към Денков , но да св събереш с един лъжец / Про100 Киро по КС / и един мошеник / по факти от съдружника му / и да се кълнеш , че им вярваш , не го разбирам . Получил пари от оная американска фондация на Кирчо и се надява това да продължава и след политиката ,иначе нямам идея защо държи на тези мошеници . Може да има и нещо друго между тях с което да го държат , защо толкова им вярва ? Допускам и варианта , че е същият мошеник и лъжец като Кирчо и Кокорчо , знаем приказката за краставите магарета .
  • 55 Пепо

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Макс":

    По големи корумпета от Киртака и Кукуряка НЯМА ! Помните ли темата Гемкорп, а завода за електрички , за газта с 30 % отгоре дума няма да отварям .И ако не вярвате на мен , пуснете си записа на Руди Гела , там всичко е изяснено . Василев даже се изтъпанчи ,че стой зад думите си . Що за нахалство е това , но вие си ги подкрепяйте , а те ще си живеят по островите и ще ви се смеят .
  • 56 ахааа

    2 1 Отговор
    омитай се докато можете с тагерв, че няма да свършите никак добре
  • 57 Гост

    3 1 Отговор
    Подавай оставка не се прави на разсеян. Лалугер.
  • 58 Не ви искаме

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Да ти отговоря":

    Сега нека се уточним - не бих казал, че съм зле, но не съм и богаташ с "Ферари". А, че страната ни е зле е повече от очевидно. Нещо си пресолил манджата с този 1 млн богати - къде са те ? Както и с тези 2 милиона бедни. Останалите били по средата. Затова ли хората масово карат коли на по 20-тина години, защото "майсторите си докарват 5000 лв, а тираджиите 3000 лв.? От къде знаеш колко пари имам и дали нещо става от мен? Нима като човек живеещ в България нямам поглед над случващото се тук? Написал си толкова ... , а не си ми отговорил на въпросите, защо ли ? Неудобни ли са ?
  • 59 Тодоров

    3 1 Отговор
    Денков, още не е късно да подадеш оставка, за да излезеш от лай..та на ПП/ДБ. Уж си умен човек, пък ....... Тези двамата, Кирчо и Асенчо, са направо за прокурора. А за сингапурската афера на Асен Василев, както писаха за нея, така и изведнъж замлъкнаха медиите. Явно Посолството и него "изпра". Резултатът от "изпирането" на Борисов, Пеевски и Василев вече е ясен - орел, рак и щука, неКОАЛИЦИЯ и парламентарна сбирщина в Народното събрание.
  • 60 СИНОПТИК

    1 0 Отговор
    Добър ден, Маглата към обяд ще се изясни , парниковите газове от изгорелите Руски петролни продукти ще затопли Столицата, но времето ще се запази Хладно и студено в знак на Санкциите към Руснаците ...привечер от Север ще нахлуе студен фронт със лек вятър със скорост на падащ лист , в малките часове ще се образуват скрежни и леки сковани слани утре Сутринта ще видим от къде изгрява Слънцето , Правителството може би ще се управлява още 1 седмица но времето ще е наистина Тежко за народа
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Тая правилна посока

    3 1 Отговор
    Политиците я търсят много дълго. И непрекъснато ни убеждават че са я открили и карат влака правилно. Затова няколко пъти годишно ходим да гласуваме, та дано най сетне разберем коя е тая посока.
  • 63 Цар плъх безсмислен си

    2 2 Отговор
    Ники фашиста разкарай се
  • 64 Путин

    2 2 Отговор
    Тука гъмжи от платени с копейки дебилни тролове. Заслужавате си съдбата на дебилни маргинали. Никой нормален човек няма да ви обърне внимание.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мнение

    2 0 Отговор
    Денков е готов да разтури сглобката, ако Пеевски и Борисов продължават с изнудването и обидите към него!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове