Last news in Fakti

15 Декември, 2023 18:33 1 910 26

Весела Лечева: Пълен театър е желанието на Нинова за обединение на всички леви сили в страната

  • весела лечева-
  • театър-
  • корнелия нинова-
  • обединение-
  • леви сили

„Отказвам да приема факта, че БСП стана второстепенна по сила и влияние политическа партия, а ръководството на партията не осъзнава това обстоятелство", обясни Лечева защо напусна столетницата

Весела Лечева: Пълен театър е желанието на Нинова за обединение на всички леви сили в страната - 1
Снимка: bTV

„Отказвам да приема факта, че БСП стана второстепенна по сила и влияние политическа партия, а ръководството на партията не осъзнава това обстоятелство. Отказвам да приема и че ръководството започна една братоубийствена война срещу президента Румен Радев, който бе избран с гласовете на всички леви хора в страната. Като личност той нито в един момент не предаде избирателите на БСП и левите хора в България. Пет пъти бе даван мандата на БСП, и то когато Нинова водеше лична война с него – това е само пример на политическа последователност.“ Това каза в ефира на bTV Весела Лечева, бивш спортен министър и вече бивш член на БСП.

„Тежко ми беше, но не искам да участвам в това предателство“, допълни тя, цитирана от novini.bg

Лечева обясни, че няма да излезе от политиката, но не пожела да каже към коя формация ще се присъедини.

Като „пълен театър“ тя определи желанието на Корнелия Нинова за обединение на всички леви сили в страната. „Ако имахме желание 2021 г. да спечелим изборите като единствена алтернатива на ГЕРБ към онзи момент, най-лесното решение бе да издигнем и да подкрепим за втори мандат президента Радев, който нито веднъж досега не изневери на нашата посока за България.", допълни Лечева.

Много неприятен факт, предвид че винаги казваме, че парите в спорта са малко. Неприятен факт е за администрация, която трябва да бъде пример как се управляват пари. Това каза Лечева за задържания за подкуп висш служител на Министерството на младежта и спорта.

„Ясно трябва да се разпише механизъм за парите за федерациите и да се следи. Всеки лев е ценен, знам колко спортни клубове страдат за финансови средства, в какви тежки условия тренират деца“, коментира тя.
По повод „Арена Бургас“, тя подчерта: „Сагата е много дълга, защото проектирането още от началото е заложено грешно, после идват големите желания и амбиции. Когато почнеш да проектираш, но още в началото нямаш визия и стратегия, няма как да не влезеш в една такава сага. Едно такова съоръжение може да приютява музикални, културни и друг вид събития, и трябва да разполага с най-добрата техника.“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мда

    32 27 Отговор
    Курнела е алчна измамница.
  • 2 БСП за България срещу кРадев.

    21 22 Отговор
    Обединение на лявото срещу фашиста кРадев! Така е правилно.
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 8 Отговор
    госпожа В л Не Вие ли Срам
  • 4 гост

    22 23 Отговор
    Нинова като един мощен стар парен локомотив фучи, пищи, изпуска пара и води БСП умерено кам бездната на небитието ! Уви, една от трагедиите на България е, че няма истинска лява партия на хората на наемния труд!
  • 5 Ветеринарен психолог

    24 21 Отговор
    БСП упорито върви по стъпките на НДСВ и НФСБ...След 5 години просто няма да ги има. Няма да има червени бабички за да гласуват.

    Коментиран от #24

  • 6 Българин

    19 4 Отговор
    Той народа отдавна го е казал-ние сме със вас, които сте на власт!

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    26 19 Отговор
    Откак нин0ва е в партията, рейтнгът и електоратът им се срина. Да беше работник, досега сто пъти да са я изгонили. Явно има гръб.

    Коментиран от #10

  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Не Народа а Група НЛО
  • 9 Народен глас

    15 19 Отговор
    Левите трябва да се обединят. Нинова да си ходи, само пречи. Опозицията трябва да единна ако иска да свали това престъпно управление.
  • 10 гост

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Гърбът е Галя Димитрова Събева от................. ТО
  • 11 БСП..

    14 9 Отговор
    Не е станала второстепенна сила,а сигурно е последна сила вече.
  • 12 Лечева

    29 5 Отговор
    Нямам скруполи ще полегна на радеФ
  • 13 Пенсионер

    33 2 Отговор
    Лечева в момента е партийно сираче. Как ще живее , не знам. Гарантирано ще отиде в партията на Радев , ако направи такава. Не е зле Радев да се откаже след мандата си от политиката и да си гледа луксозния живот.Никой не знае колко и кога.
  • 14 Потресаващо!

    39 3 Отговор
    А тая милионерка и дъртофелница Лечева е много подла. Цял живот е сукала от социалистическата партия.
  • 15 Бай СТАВРИ

    36 1 Отговор
    Другарко Лечева къде беше скрита..Броеше колко пари са останали от съпруга ти..И те от гърба на народа..БОГ ЗАБАВЯ но не Забравя..Когато харчи пари от БСП беше добре.Хранилката свърши и взехме да лаете.Това е БГ истината.
    .
  • 16 РЕАЛИСТ

    30 2 Отговор
    Лечева приватизира хотел Плиска в София. Тя си е БСП милионерка. БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО.
  • 17 Само казвам

    18 7 Отговор
    Кви леви ма другарко?? Всички в този спектър са русофили . Итн копейкин бсп леви ген янев и резидента Няма нищо ляво в тях Единственото което ги свързва и може да ги обедени е РУСОФИЛИЯТА и защитата на руските интереси. А иначе са капиталисти до един . Обичат Западна Европа не стъпват в русия Обичат евро и долари не са виждали рубли. По големите тарикати от тях с къщи във виена брюксел само в Западна посока .Плюят Америка и посолството а децата на повечето там се подвизават . Иначе има общо около 1 милион българи ахмаци които са омотали в примката си И чрез тях лапат държавна пара като ЛЕВИ ПАТРИОТИ ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ И ТН.. Да живеят всички бесепета и разклоненията им от тук до края на света!!
  • 18 АГАТа Кристи

    20 1 Отговор
    И да го отказваш, "факта" е ФАКТ, госпожа/другарко Манол Велева. А сега каква ти е фамилията, която придоби докато мъж ти беше в кома - ти и новият ти си знаете !
  • 19 Голяма шпакла удари госпожата

    8 5 Отговор
    Голяма шпакла удари госпожата на другаря Радев. Посоката е ясна. Сценарият и той е ясен. Нинова не сдава партията. Партията си тръгва от Нинова. Ама те бабичките си измират по природни причини.
  • 20 плъховете напускат потъващия кораб

    17 1 Отговор
    Свърши далаверата с червените! Ново време - нови господари!
    Все същите слуги!
  • 21 ЕДГАР КЕЙСИ

    14 1 Отговор
    В. ЛEЧEBA (BECEЛATA BДОВИЦА) Е ........... КАТО "ЧАЛГAPA" ......... ПОДВOДНИЦА НА ........... ZEЛЕНИЯ ЧОРАП ......... ФАКТ !
  • 22 До Лечева

    9 2 Отговор
    Стига сте драскали! Ако млъкнете, ще бъде по-добре. Лечева, ти каза каквото искаше. Стига толкова!
  • 23 1122

    3 1 Отговор
    Е, "Левицата" може да остане извън обединението.
  • 24 не се знае

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ветеринарен психолог":

    Затова трябва да се цели в по-младите с леви нагласи, но те пък не знаят коя е Лечева.😄
  • 25 Багера

    1 4 Отговор
    Цяла Европа знае и се вслушва в Сергей Станишев!Той ще върне БСП на народа като защитник на трудовите хора и трябва да бъде лидер на БСП !
  • 26 Иво

    2 0 Отговор
    Отказваш се защото си от богатите запечелил съпругата ти във мутренските времена и всички милионери взехте да хулите обикновените и бедни социалисти ! Гушнете се с тези от сглобката ,пример Станислав -кмет в Перник, гушна го Боко купи го за 35 милиона лева за водоснабдяване , перничани пият отвратителна вода ,но този громи БСП ,такива сте продажни ,изменници !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол