Last news in Fakti

18 Декември, 2023 11:52 2 249 99

Нинова: Да влизаме вътре, да се бием, да теглим микрофони. Това е пълзящ фашизъм и ние не можем да участваме

  • корнелия нинова-
  • бой-
  • микрофони-
  • пълзящ фашизъм

Погледнете назад в годините и ще видите, че ДПС и националистите с такава имитация на сблъсъци винаги се помпат едни други и се вдигат едни други. Така вдигаха Волен Сидеров и имитираха противопоставяне, така правят и днес, каза още лидерът на левицата

Нинова: Да влизаме вътре, да се бием, да теглим микрофони. Това е пълзящ фашизъм и ние не можем да участваме - 1
Снимка: БГНЕС

"Обръщаме се към Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов, това ли ви е евроатлантическият живот в България? Това ли е европейски парламент? Това са основните виновници да се случи това, което видяхте днес. За нас това е налагане на диктатура на мнозинството, пълзящ фашизъм. Ние не можем да участваме в това. Да влизаме вътре, да се бием като хулигани, да теглим микрофони. Българската социалистическа партия е сериозна партия и не участва в такива неща. Погледнете назад в годините и ще видите, че ДПС и националистите с такава имитация на сблъсъци винаги се помпат едни други и се вдигат едни други. Така вдигаха Волен Сидеров и имитираха противопоставяне, така правят и днес.
Това, което прави "Възраждане", е имитация. Защото те, ако искаха наистина да се прекрати заседанието или да вземат участие в дебата, можеха да се изкажат. Какво правят вътре?". Този коментар направи лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод боя в парламента между депутати от "Възраждане" и ДПС, цитирана от Dariknews.bg.

Изобщо не става въпрос за опозиционна дейност. За нас големият въпрос е диктатурата, която налага мнозинството и пълзящия фашизъм. Като почнем от паметника и свършим до това, което днес се случва. За пет минути, без изказване, за пореден път предадоха българския национален интерес със законопроектите, които гласуваха в областта на енергетиката. За пет минути показаха своята несъстоятелност, некомпетентност и продажба на българския национален интерес, като сами се отрекоха от таксата, която въведоха, защото нито могат да съберат тези пари от руския газ. И сами сега си правят поправка на поправката, защото блокираха България по пътя към Шенген с глупавите си и предателски решения спрямо българския национален интерес. Единственият изход от това, което се случва тук, е оставка на това мнозинство, което налага диктатура, налага фашизоидни методи на работа. Оставка на това мнозинство, за да се успокои държавата и да тръгне напред по друг начин", посочи още лидерът на БСП.
Това, което се видя днес, е най-унизителното състояние на българския парламент, откакто той съществува, допълни Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    46 7 Отговор
    Тая дума фашизъм почнахте да я ползвате за щяло и нещяло

    Коментиран от #15, #22

  • 2 А ми поне от кумова срама

    33 2 Отговор
    Влезте де. Какво ще кажат избирателите? Или кака нещо пак под масата.

    Коментиран от #35

  • 3 Супер

    39 4 Отговор
    Никога повече не влизайте !
  • 4 Роки

    31 16 Отговор
    Нашите евроатлантици са такива малоумни некадърници, че предизвикват абсолютно противоположен ефект.
  • 5 Флекса

    22 12 Отговор
    Нинова вместо да даваш интервюта трябва да си 24/7 на тотема за молитви моча и да го браниш с кравта си така ще докажеш че си съвецки витяз-патриот
  • 6 Мъдрият

    29 17 Отговор
    Не како Корни! И да не влезете в парламента не е решение, защото сглобката плюс ДПС имат над 160 депутата, имат и кворум, и могат да си разиграват коня както искат!

    Единственото решение вече е започването на тотални национални протести срещу сглобката и ДПС!

    Коментиран от #26

  • 7 Кой първи официализира Пеевски?

    26 4 Отговор
    От вашите "мирни" и "цивилизовани" действия, България от лява, социалистическа страна, стана бананова диктатура с фашистко управление. Меките китки и меките гани няма да го свалят.
  • 8 В.В.П.

    21 10 Отговор
    Дпс е турска партия с турци и помаци албанци Чафути,в редиците си ..Това НЕе бг партия ..Тия винаги ще работят ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ..

    Коментиран от #21

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 НАБЛЮДАТЕЛ

    18 9 Отговор
    Две съветски мекерета се бият за коматчето от батюшката. Е война е и няма за всички. Поняли?
  • 11 Корни

    1 1 Отговор
    Липсва ми УЮТ у НС
  • 12 12345

    17 9 Отговор
    България на българите. Да се въведе изискване - всички, които искат да станат министри или депутати, да са работили предз последните десет години в България и да са заплащали данъци, пенсионни осигуровки и здравни осигуравки. Омръзна ми от чужди некадърни недоучили парашутисти - пример - КирЕ и Кокор
  • 13 Румен Американеца

    8 2 Отговор
    Всички които не сте ми симпатични сте фашисти.
  • 14 Госпожо Нинова,..

    10 4 Отговор
    ..колониите вече не са в Африка,
    там природните ресурси вероятно са се изчерпали,
    Източна Европа е новата колония,
    не могат да ни разделят,
    вижте какво става на изток/североизток и вятъра духа насам.
    БСП и те имат вина за това
  • 15 ТТТ

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    С четири думи Крадеца вика дръжте крадеца. Да четат Желю Желев и неговата книга фашизма. Комунистите ще познаят себе си. То затова и книгата беше забранена при съциализЪма.
  • 16 българка

    10 4 Отговор
    Как така другарката Нинова се отказа от партньорите си в "опозицията"? Това което те правят не знам дали е фашизъм или по-скоро е театър в угода на някой извън парламента. Просто трябва на няколко стъпки да се озаптят, като първо се игнорират и ако не престанат с глупостите, да се поиска сваляне на имунитета им и предаване на прокуратурата за антидържавна дейност в угода на друга държава. Сигурно има и друго решение, питайте другарката Киселова.
  • 17 Гранта ви говори

    14 5 Отговор
    Сега разбирате ли защо Възраждане не подкрепиха скритият соро-соид-Григорова

    Коментиран от #28

  • 18 Оги

    11 7 Отговор
    Корнелия,аз съм член на БСП ,но не приемам твойта философия , на тези нагли типове от посолството трябва бой ,нима не разбра ,че сглобката са малоумни и се подиграват с теб и хилядите социалисти !! Застанете като един цялата опозиция, в противен случай губите привърженици !!

    Коментиран от #90

  • 19 Помияри

    14 4 Отговор
    Е това се казва ВИСША ДЕМАГОГИЯ И НАГЛОСТ те от няколко дни поддържат това което хората на копейката и Чалгаря правят Даже в преди няколко дни бяха с тях отпред и блокираха И сега пак ги поддържат...Едно говорят друго вършат!!Страшна напаст е това бсп Голяма грешка че не беше забранена
  • 20 Абсурдистан

    6 0 Отговор
    Крадеца вика"дръжте крадеца".
  • 21 Ризата

    12 9 Отговор

    До коментар #8 от "В.В.П.":

    Възраждане са азиатска партия там са се събрали хора с дагестанско ингушко бурятско тувийско татарско самосъзнание мразещи България и обичашти азиатските степни племена
  • 22 да абсолютно

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    явно всеки, който не е путинист вече е фашист
  • 23 Навалний

    10 0 Отговор
    Тази нормална ли е?
  • 24 УРА,,УРА

    9 4 Отговор
    На чалгарите и копейките ще им се изправят табаните от инат! Ама НС работи с подвижен микрофон! Хахахаха! Утре пак да си повисят прави,за да видим докъде ще го докарат. Митрофанова много яко им е набила канчетата. Хахахаха!
  • 25 Аз де аз

    8 2 Отговор
    Какво общо има ниската култура с фашизъм? Тази дама е прекалила с метиловия алкохол.
  • 26 Само казвам

    7 10 Отговор

    До коментар #6 от "Мъдрият":

    И кой ще излезе на тези национални протести ??? Троловете на копейкин и червените бабички сте жалко малцинство Десет пъти пробва русороба костя не събира и 100 човека Само левскарската агитка сама ще ва смачка Края на руското влияние дойде Окончателно!! Няма връщане назад!!
  • 27 Ивелин Михайлов

    5 3 Отговор
    Според най-големия Исторически парк в света до Варна трябва да се налее бензин и парламентът да бъде изгорен до основи 😏
  • 28 Антирус

    9 8 Отговор

    До коментар #17 от "Гранта ви говори":

    На кой му пука какво подкрепят или не подкрепят някакви руски шпиони от руска партия ,?

    Коментиран от #29

  • 29 Програмист

    4 10 Отговор

    До коментар #28 от "Антирус":

    На кой му пука какво подкрепят или не подкрепят някакви американски шпиони от американска партия ,?

    Коментиран от #30, #32

  • 30 Анти

    10 6 Отговор

    До коментар #29 от "Програмист":

    Бориславе,като копира мнението си помисли, че си направил нещо умно ли ? На българския народ му пука,защото първите две партии които управляват България са ГЕРБ и ПП.така,че тяхното мнение е тежкото.Възраждане е руска партия която на всичките си излизания ВЕЕ само и ЕДИНСТВЕНО руски знамена.Това са руски шпиони и национални предатели.Я ми кажи за коя американска партия говлриш ти и къде видя да се вее американско знаме ? Само ти ли не си разбрал,че вие сте единствените продажници в тая държава ? Цяло чудо е ,че Израждане още не е под разследване за шпионство
  • 31 Как

    9 7 Отговор
    Абе защо всички руски партии в България са циркаджии? Волен правеше същите циркове, разкулачва клекшопове търси терористи в натфиз!

    Коментиран от #37

  • 32 Хахахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Програмист":

    Оу оу оу настръхнах
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гост

    8 7 Отговор
    Опитът за демонтажа на парламентарната демокрация е пълзящ фашизъм и той се упражнява от Възраждане, БСП итн. Костадинов копира Хитлер и национал-социалистите от 30-те год. на миналия век. А нещастните опити на Нинова да се дистанцира от Възраждане, повтаряйки едновременно с това оснвните им пропагандни тези са просто смешни. За ИТН какво да кажем - видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Забележка:

    9 9 Отговор
    Това НЕ е пълзящ фашизъм.... Това е атлантическо нацистка парламентарна диктатура с подкрепа едва от 14% от българите

    Коментиран от #42, #59

  • 37 666

    6 7 Отговор

    До коментар #31 от "Как":

    Те не са циркаджии. Те са пародия на руски патриоти които за пари ще продадат и майка си. Тяхното място е в затвора и оттам в Сибир.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Българин

    6 6 Отговор
    Пълзящи фашизъм идва единствено от пълзящите през Русия партии.
  • 40 123

    4 3 Отговор
    По- добре да се бият в парламента.
    Защото другия вариант е народа да се избие по- между си, както нсме разделени. И тогава подозорим че евроатлантическа и синя Сф, ще изяде червената хурка на провинцията.
  • 41 Да кажем твърдо НЕ на

    6 3 Отговор
    атлантическо нацистка парламентарна диктатура в България приятели. Стига сме търпяли тези атлантически вредни кретени

    Коментиран от #50

  • 42 Иво

    5 6 Отговор

    До коментар #36 от "Забележка:":

    Нещо си се объркал с процентите. Българите не искат руснаци и руско влияние. Това се вижда на изборите. Никой не гласува за червено кафявата чума БКП иZраждане и ИТН. Това са истинските нацисти и неофашисти управлявани от руското посолство.
  • 43 Да де

    2 4 Отговор
    Каква сериозна партия може да е бсп.Ако бяхте сериозна щяхте да имате най много депутати.След като нямате кротувате
  • 44 Механик

    3 2 Отговор
    Опорните точки за "евроатлантическите фашизъм и варващината" бяха спуснати от Маша Захарова и петата колона веднага ги включи в речника си.
  • 45 🇧🇬🇪🇺💯

    2 2 Отговор
    В България, Демокрация никога
    не е имало.

    На тази “патица” някой да обясни че те БКП - ДС - БСП - ДС са в основата на Пълзящият Фашизъм в България.

    В Българският Парламент 1913 г. до днешна дата 2023 18ти Декември, всичко е Ф А Ш И З Ъ М с главни букви (Германски, Италиански или Руско - Съветски - Червено Кафяв фашизъм).
  • 46 Госあ

    4 1 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място.

    Коментиран от #57

  • 47 Само 1932-1943

    3 1 Отговор
    На ул Солунска са убити 9 депутати, на бул. Ботев 7...... За информация на младите неграмотни атлантически предатели в парламента го споменавам . Само за информация разбира се.

    Коментиран от #56, #60, #62

  • 48 Равносметката

    0 0 Отговор
    След сблъсъка петима без пари в джобовете.Мъка......
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Значи

    4 2 Отговор

    До коментар #41 от "Да кажем твърдо НЕ на":

    Уж 80% българите бяха русофили а 100 човека бранихте мочата с кравта си как ще изметете нацистити от България със 100 човека

    Коментиран от #53

  • 51 Перо

    3 0 Отговор
    По-демократично за Нинова е да си стои в къщи на канапето с кафенце и нещата ще се оправят в парламента в “полза” на БСП!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Абе младеж

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Значи":

    Ти какво си мислиш ? Че за всяка кретения ако хората излизаха на протест, те не трябва по домовете си да се прибират. Децата и бащите си да не виждат.... Всеки ден поне по 3 повода има....

    Коментиран от #58

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Може би

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Само 1932-1943":

    Пак трябва да се повтори. И една поправка ....на бул. Ботев не са 7 а 11
  • 57 🇧🇬🇪🇺💯

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Госあ":

    За БКП - ДС - БСП - ДС.

    Ами, точно, кражба на селско стопански земи и собственост, власт и терор, форсирана индустриализация от която след 10 Ноември 1989 г. всичко се изпарява
    “яко дим” остават само дебелите портфейли на ДС агенти и служители, “приватизирани предприятия и заводи” нарязани за скрап и разпродадени за 5 цента на долар, щеше да е смешно ако не беше истина и е трагикомичната истина как българите са лъгани от една шепа интернационални български “андрешковци”
  • 58 Значи

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Абе младеж":

    Чичо щом всеки ден има повод и искате да бутате нацистити всеки ден ще сте в атака срещу нацистити всички други приказки са оправдания да не ставате от кушетките
  • 59 Сега е

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Забележка:":

    "атлантическо нацистка парламентарна диктатура" а през 1939 е било само "нацистка парламентарна диктатура" пак така едни кретени са викали ХАЙЛ в парламента и стенограми има.... И всички знаем какво се случи после.
  • 60 Повече са

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Само 1932-1943":

    Но както и да е....
  • 61 Азззззззз

    1 1 Отговор
    Корнелия, когато всички са ти криви, трябва да погледнеш в огледалото и да видиш, че май кривата си ти.
  • 62 Да ама тогава

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "Само 1932-1943":

    НСО е нямало

    Коментиран от #65

  • 63 Азззззззз

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Иво":

    Значи Холандия и Австрия са проруски, така ли?!? Мноого тъпаци има на тоя свят...
  • 64 Стоянв

    0 2 Отговор
    Копейкин, колко приличаш на кафявите фашисти в Италия и Германия безчинствали преди втората световна! Времената са други. Справедливо ще те одрусат!
  • 65 Ох майкоооо

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Да ама тогава":

    Чакай ти НСО да те опази когато стадо подивели глигани тръгне
  • 66 Време е !

    3 1 Отговор
    Да кажем твърдо НЕ на атлантическо нацистка парламентарна диктатура в България приятели. Стига сме търпяли тези атлантически вредни кретени
  • 67 Админ

    5 0 Отговор
    Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия. За съжаление неофашизъм в Европа, сега неофашизъм се налага в България. Такова чудо не е било дори при социализма, там в онова време се постройха три Българии, за да имат сега тези какво да Предават и крадат. Демокрация няма никъде по света, няма и в България, това е просто фашизъм. Факт неоспорим.
  • 68 Не се излагайте бе

    1 1 Отговор
    Направо гранати като в Украинският Парламент ......++++
  • 69 Хахаха

    1 0 Отговор
    КАК ДА СЕ БОРИШ ЗАКОННО КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ ЗА ВЛАСТИМАЩИТЕ ?????????????? Нинова и БСП се залепват за сглобката
  • 70 !!!?

    9 2 Отговор
    Фашизмът свастиките си мени, но нрава не !!!?

  • 71 Не се излагайте бе

    2 2 Отговор
    Украинската "демокрация" е най хубавата демокрация нали ?
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Гост

    2 0 Отговор
    Нинова,забравяш патакламата през 97ма, твоята партия я предизвика тогава. Малко не им достигна на протестиращите тогава да влязат вътре и да стане мазало..Н.Добрев подаде оставка на правителството и И Костов веднага скочи да управлява.Ако протестиращите бяха влезли и да сурвакат по тиквите тогавашните депутати,днес нямаше да е така в парламента.И не само днес.
  • 74 Чичак

    1 1 Отговор
    Абе тези млади кретенчета в парламента бащи нямат ли че да ги нашамарят ?
  • 75 Чичак

    4 0 Отговор
    Не се излагайте бе.....Направо гранати като в Украинският Парламент ......++++......Украинската "демокрация" е най хубавата демокрация нали ? Нали така казаха партньорите а? Или както урките закриха 8 партии ? Нали това подкрепяме уж или аз съм в грешка ?
  • 76 Васил

    4 1 Отговор
    Алооооооооо Нинова излиза че един скапан паметник е по важен от народа???

    Коментиран от #80, #82

  • 77 Така е ! Време е

    1 6 Отговор
    Да кажем твърдо НЕ на атлантическо нацистка парламентарна диктатура в България и всенародно съпротивително движение да се създаде. Време е приятели ! Време е ......
  • 78 Копейката и

    3 2 Отговор
    Чалгаря трябва да бъдат съдени защото насаждат омраза в обществото.
  • 79 Мишки Болшевишки

    3 1 Отговор
    Смучете си близалката друзя

    Коментиран от #84, #87

  • 80 Младеж...., не е важен паметника бе !!!

    3 1 Отговор

    До коментар #76 от "Васил":

    Важното за атлантическите кретени е да се заличи паметта и историята. Да се заличи "Епопеята на Драва" и паметта на хилядите българи загинали в състава на Съветската армия и загинали в борбата срещу хитлеро фашизма. Моят дядо е загинал в Унгария а баща ми е дарил януари 1953 г 243 лв за този паметник, брат му също ..... 3/4 месечна заплата е било но от сърце са я я дари.....пазя квитанциите от януари 1953 г..... Пазя и ордена и трите медала

    Коментиран от #83, #86, #89

  • 81 Боби

    3 0 Отговор
    Вярно ли е, че синът на Корнелия е напуснал Ню Йорк и вече живее в Москва???
  • 82 Младеж питам те сериозно

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Васил":

    Ти 3/4 месечна заплата би ли дарил въобще за някаква кауза ? Надали нали ...... Вече няма такива българи за жалост
  • 83 Боби

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Младеж...., не е важен паметника бе !!!":

    Отивай в Донбас да воюваш за руский мир, кво чакаш?

    Коментиран от #91

  • 84 Умен интелигентен и красив атлантик си

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Мишки Болшевишки":

    Личи си говедо, по изказа .....Браво.....
  • 85 Майора

    1 1 Отговор
    Корнелке , та вие за какво сте избрани , да правите циркове ли? Та вие какво искахте да направите с областната администрация , та не защитавате ли с другите от опозицията един паметник на тоталитаризма, уеековечавсщ съветската власт? Стига популизъм , като не работите , не получавайте и пари , нали уж сте елита на нацията!
  • 86 Няма смисъл

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Младеж...., не е важен паметника бе !!!":

    да им обясняваш човек. Тези млади атлантически кретени имат пастет в главите. Излишно е.
  • 87 Кретен ,ти си еманация на Атлантизма бе

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "Мишки Болшевишки":

    =====Мишки Болшевишки...Смучете си близалката друзя=====ти направо си еманация на еманацията на кретенията бре... и живо доказателство що е атлантик в България. Браво пич....
  • 88 Имам сабя на стената от роднина

    3 2 Отговор
    Опълченец на Шипка, имам и Ордени на роднини загинали в състава на руската армия на Драва в борбата с хитлеро фашизма и се гордея с предците си .......Атлантиците обаче с какво се гордеят да питам ?

    Коментиран от #92

  • 89 Евала

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "Младеж...., не е важен паметника бе !!!":

    Поклон
  • 90 истина ти казвам

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Оги":

    Дай си патерицата на Нин ова да ги бие! МУХЪЛ!
  • 91 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "Боби":

    То и за украинския чакат такива като теб,ама не отивате. Смели сте само на приказки Във фейсбук много лаете,ама от анонимни профили с котенца,цветенца ,пейзажи и пр.
  • 92 Атлантиците обаче с какво се гордеят

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "Имам сабя на стената от роднина":

    С прайдерите и прайдовете, слугинажа и предателството . С какво друго може ?
  • 93 Шибайййте се атлантически кретени

    2 0 Отговор
    Времето ви идва. от 14% ще ви занулим
  • 94 Да си кажем истината

    1 1 Отговор
    Основните виновници да се случи това, което видяхте днес сте вие от БСП,че пристанахте на копейката от квартал Максуда и групата на Тошко Африкански!
    Слаба опозиция,ниска култура,глупаво държание!
  • 95 емилиян

    2 2 Отговор
    Както в Европа последните години така и в България една малка част лицемерни предатели на Националните интереси започнаха да си налагат своето мнение. Подкрепени от Задокеанският си господар тези предатели заради личните си интереси са готови на всичко не cамо Родината си но и майка си ще предложат на господаря си.Ако някой защити Националните интереси осoбено сега веднага го обявяват ,че подържа Путин или Русия . Да защитаваш Националните интерес на Българският народ излиза ,че не трябва така го иска Задокеанският господар и вече цари Либерaлниjт фашизъм не само при нас въобще в Европа след което ще дойде голямата война както далечната в 1939 година когато на власт бjха Мусолини, Франко, Хитлер ние сме в момента тях години..
  • 96 .....

    3 0 Отговор
    Накрая народа ще влезе със сопите тогава вие ще видите всички продажни политици кон бон яде ли
  • 97 Двойни стандарти

    1 0 Отговор
    Синковеца Фашист ли е ма Импексова като си го пратила да живее учи и работи в Америка
  • 98 ДА ТАКЕ Е

    1 0 Отговор
    ПРАВИ СТЕ, ВИЕ НАИСТИНА ЗАЩИТАВАТЕ НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ. ПРАВИ СТЕ , ЗА РАЗРУШИТЕЛИТЕ НА ПАМЕТНИКА САМИ ДА ГО РЕМОНТИРАТ ОТ ДЖОБА СИ . НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ДОСТАТЪЧНО ГИ ХРАНИХМЕ ЗА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС .ТРЯБВА ДА ОБЯВИТЕ БАНКОВА СМЕТКА С ЦЕЛ РЕМОНТИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПАМЕТНИЦИ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.
  • 99 Росен

    1 0 Отговор
    Христо Иванов е бита карта, няма нужда да му се обръща толкова внимание
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол