Last news in Fakti

29 Януари, 2024 09:32 2 848 19

Криминален психолог: Габриела и майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми

  • габриела-
  • съд-
  • убийство

Те смятат себе си за изключително важни и мислят, че може да им се размине, смята доц. Неделчо Стойчев

Криминален психолог: Габриела и майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми - 1

Убийството на Пейо Пеев е крайно жестоко и най-вероятно е свързано с патологична мотивация на извършителите. Това заяви в студиото на Нова телевизия криминалният психолог и бивш директор на Академията на МВР доц. Неделчо Стойчев. Според него е много вероятно Габриела и майка ѝ да прехвърлят вината за случилото се върху жертвата.

По отношение на това дали някой е помогнал на двете жени да извършат тежкото убийство, Стойчев заяви, че трябва да се провери как те са се прибрали от Витоша, след като са убили Пеев и са запалили автомобила му. „Мисля, че за самото убийство няма друг помагач”, каза Стойчев.

„Габриела и майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, тъй като смятат себе си за изключително важни и мислят, че може да им се размине”, заяви Стойчев.

По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    33 3 Отговор
    Адвокатите на защитата пледират, че двете се страхуват от куронавирос и затова са с маски.

    Коментиран от #17

  • 2 Ден

    51 0 Отговор
    даВАЙТЕ ИМ ДОЖИВОТНИ ВЕДНАГА !
  • 3 И да

    53 0 Отговор
    ги крият , и да не ги крият , на челото им пише "убийца" , а това е завинаги !
  • 4 военниъе и битовите

    23 0 Отговор
    конфликти са реални . Логиката е те ни нападнаха, ние ще мъстим . Кой ти гледа последствия . Николов с коктейли наркотици го погалиха с присъдата . Дипломатите едва ли ще получат тежки присъди . ще признаят и полежат половината и това е . Тук не е алабама .
  • 5 В Сливен

    37 0 Отговор
    колежките им бързо ще ги излекуват от нарцизъм !
  • 6 Доротея

    41 3 Отговор
    Защо така тези дни кампаниите за насилието над жени нещо са се изпокрили!? Защото действителността показва точно обратното - образовани и на дипломатически мисии елитни дами, усвоили най азиатските способи за утилизация на мъже при стажа си в Азия - убиват!!! Жестоко, компетентно, безсърдечно и безскрупулно! Никаква Конвенция! Реалността е ето тази - мъжът е жертвата!
  • 7 Жалко за човеците

    26 0 Отговор
    Това е резултатът от новата нормалност.
    И четиримата са аморални, с психични отклонения... жертви на болното време и разпадащото се общество.
    Всеки от тях ще получи наказанието си.
    Но кой ще накаже виновниците за хаоса?
  • 8 БеГемот

    21 2 Отговор
    Ала бала портокала...хората се готвят за живота след оправданието да не ги разпознават на мегдана...иначе тия са типични българки от прехода ...до това води еманципацията и феминизма...
  • 9 Мичето

    26 0 Отговор
    А кои са бащите и на двете.Починали ,разведени или са изкуствено осеменявани като кравите?Много интересно.Кои и къде са им бащите.
  • 10 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    18 0 Отговор
    МИ ЧИ ТО
    ВСИЧКИ КРИМКИ ГИ КРИЯТ...ЛИЦАТА...
    А във ФЕЙС БУКА ПЪЛНО С ТЯХНИ СЕЛФИ!!
  • 11 Не знам, ама

    28 1 Отговор
    много ме е страх на тия двете да не им се размине, у нас и това е възможно!
  • 12 Рашко

    24 2 Отговор
    И четиримата са психо.Бас държа ,че са на наркотици.Те,такива се намират.Тоя,катдидата за баща,нали го гледах на интервю?Ами не е в час.Другия,убития,и той.Те го тровят,дрогират,баща му го пази а е на 44години мъж.В 22часа шоколад пие-на улицата.Мъж по това време е на ракия и салата.Затова са психо.Била виден дипломат.Че ,кое и е видното?Учебници ри е написала-какво.На закрити врати е защото тя има компромати за личности от Външно.Кай знае с колко народ е спала и записвала.
  • 13 важно е че всички

    12 1 Отговор
    осъдиха извършителките . А техниката на убиване сега е по-ясна . сънната артерия ако се притисне за 2,5 секунди следва припадане . помним щангисти с гира на врата . тръшват се в несвяст и само амоняк може да ги събуди . Та приспала го е . извила му е врата като на пиле за трансфикция . И жертвата получава конвулсии . Като бореца и други . Подскача 5 митутки и си заминава от света ни . Съдът е трябвало да ги осъди за много неща преди това убийство . Не са знаели от прокуратурата . Не са . Изплуват много, много неприятни подробности от житието им .

    Коментиран от #15

  • 14 Гинка

    15 0 Отговор
    Първото което бие на очи,че са облечени с чисто нови якета,еднакви но различни по цвят.Това е знак,че някой дизайнер се грижи.Както и нови големи маски на лицата.
  • 15 Механик

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "важно е че всички":

    АСФИКЦИЯ, мой човек! АСФИКЦИЯ. За втори път ти го пиша.
  • 16 реално погледнато има

    2 0 Отговор
    подмяна в причината за смърта на умрелия . Наглите грабваха някой и не го намираха . Дипломатката го отвлича , заплашва, пребива и удушава . Силово и против волята на отачаяния търсещ помощ полуродител . Асфикция е като те натиснат от полицията . Като те хванат и изчекнат е ужасно изтезаващо умъртвяване с подпалване . Оставили са го на бездомните псета . Да го оглозгат и иззсерат .
  • 17 нищо ново

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Трол":

    току-шо излизам от болницата и там лекарите си носеха маски.по аерогарите,автогатите на централна,или западна европа е същото.тия двете каки били нарциси?може бе.кво чудно има.хора разни.
  • 18 Офффф

    0 0 Отговор
    Тоя второ интервю май му чета, големи глупости дрънка. Даже не е за коментар.
  • 19 Мммммм, дааааа

    0 0 Отговор
    Крайно време е да да се спре да се дава трибуна на този нерелеаризиран криминален психолог, обременен с очевиден нарцисизъм и изтъкан от множество комплекси! Горкият не може да се пребори с мисълта, че вече не е началник в МВР и от него не зависи нищо, и се е захванал да прави психологически портрети единствено по информация, придобита от средствата за масово осведомяване. Тези бълвочи са безпочвени и поради това - безмислени. Защо пропускате в представянето му, че освен в Академията на МВР е бил и началник на Института по психология на същото ведомство? Вероятно защото ще лъсне голата истина какъв некомпетентен психолог е ръководил Института, в който работят иначе много кадърни специалисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове