6 Февруари, 2024 08:52 3 521 31

Николай Стайков: Сигналите срещу Мартин Божанов - Нотариуса са от 20 години и никой не се задейства

  • николай стайков-
  • корупция-
  • българия-
  • мартин божанов - нотариуса-
  • мартин божанов-
  • нотариуса-
  • съд

Към определи институции и дела са работели не само съдии, но и бивши служители на ДАНС, адвокати и т.н.

Николай Стайков: Сигналите срещу Мартин Божанов - Нотариуса са от 20 години и никой не се задейства - 1
Снимка: Нова телевизия

Сигналите срещу Мартин Божанов - Нотариуса са от 20 години и никой не се задейства. Как да знаем, че разследването няма да стигне до някой магистрат с "клубна карта". Имахме главен прокурор, замесен в Осемте джуджета, но това не пречеше да е главен прокурор. Това заяви пред Нова ТВ Николай Стайков, разследващ журналист и съосновател на Антикорупционния фонд.

Вчера от МВР стана ясно, че ще се провери клуб на Нотариуса, който е бил посещаван само от определени лица (висши магистрати) с членски карти.

"Разговорът ни с Нотариус през 2021 г. започна с идването на Ивайла Бакалова, която разкри, че Веселин Денков е рекетиран", разкри Стайков.

Мартин Божанов е имал заведение до Специализираната прокуратура - никога не е функционирало като истинско заведение обаче. Името е било „SS club“. Там наистина се е влизало с "клубна карта" с чип. Жена му Габриела е била на бара, а клубът е бил активен от 2011 г.

Според журналиста е много важно внимателно да се прегледат телефоните на Нотариуса, тъй като там има снимки и доказателства за срещите му на високо ниво.

"Към определи институции и дела са работели не само съдии, но и бивши служители на ДАНС, адвокати и т.н. Много хора в системата знаят, но много хора искат да се забрави", завърши Николай Стайков от АКФ.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    48 2 Отговор
    Свинските черва са много уплашени , да не вземе някой да ги разплете.....
  • 2 Магистрат ка

    37 1 Отговор
    Бяхме заети с покупки на имоти
  • 3 ЦИТИРАМ

    35 0 Отговор
    Преди повече от година в къмпинга на Весела Лечева и мъжът, с когото живее на семейни начала Сотир Ушев, Порто Елеа, Халкидики, е имало празненство на рожден ден на адвокат Емил Милев, който има каравана там.Според запознати Милев е бил свръзка на Мартин Нотариуса.На празненството са присъствали Весела Лечева, Сотир Ушев, Георги Ушев бивш шеф на специализирания съд, адвокат Велимир Атанасов, бивш съдия в Спец. съда, Емил Желев, съдия в Спец. съда, Мартин Нотариуса и Радо Слънцето......сайта АФЕРА

    Коментиран от #9

  • 4 1302

    33 1 Отговор
    Няма кой да ни опази от пазителите.
  • 5 Механик

    34 0 Отговор
    Никой не се задейства, щото всички сте в калъпа. Кой получава пари и или някакви други облаги, кой пък е притиснат с компромати, ама всички сте в калъпа.
  • 6 ТаУмВзе

    30 1 Отговор
    Закриват се ОПГ ДАНС и другите шапкари щото се виде, че за нищо не стават освен на протести да бият народа по площадите.
  • 7 Аква

    16 6 Отговор
    ПЕЕВСКИ Е ПРАВ. КОРУПЦИЯТА И НАТИСКЪТ ВЪРХУ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНЯТ.
    ОТГОРЕ КУКЛА-ОТДОЛУ ДРИПЛА.
    МАЛКО ВМИРИСАНО, НО СЕ ЯДЕ.
    Хващаме руски шпиони - другите
    Ги оставяме да ни управляват.
  • 8 с всички сигнали е

    7 5 Отговор
    така . Божанов неправи изключение . подават се сигнали за щяло и нещяло . много и постоянно . не е имало от божанов палежи, убийства, подкупи, изнасилвания, а си е живял по христянски . плащал си е грешките . били са го на убиване . врял си е гагата между съдиите и задържаните . не е било подсъдно и не са го задържали . докато е разказвал пред следователите неговите версии и неговата информация не са го съдили . Какво ли е знаел . Клюки . новобогаташи . приятелски кръгове . отворил заведение . помагал им . Престъпник и спекулант надребно .
  • 9 Неврастеник

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЦИТИРАМ":

    Значи небе здравословно да си близък до другарката Лечева.
  • 10 Майора

    9 5 Отговор
    Многоми еинтересно откъде имате тези данни и лато ги имате , защо не сте реагирали !Публична тайна е че шефа ви ебил член на ДС , после се промении се финансира от Сорос! Сорос ли ще казва какво да се прави в страната както и другите НПО , финансирани от него!
  • 11 Оракула от Делфи

    22 1 Отговор
    До колкото познавам, "тази" Българска Прокуратура , от този телефон няма нищо да излезе,
    знаем, че всичкис се управляват от "едно единственно място" , и то повече от 25 години!
    Кокинов преди да го заличат, като кандидат за главен Прокурор ,каза че те си ги избират ,....
    а кой ,беше при Кокинов тогава ?
    ----------, "До-лапа"!
    Е, как да очакваме от Сарафов , да работи за уволнението си !
    Какво можем да искаме , по различно от бившите, като Цацаров,
    марионетките, поставени на върха на Пирамидата
    наречена" Прокуратура"!???
  • 12 Опааа

    15 1 Отговор
    Ман галът гние! Факт! А иначе БГ е кОчина!
  • 13 Снайпер

    11 1 Отговор
    Лечева ги отстрелва! Поддържа си формата!
  • 14 Цитат от форум

    15 0 Отговор
    Както написа един тук преди дни ...Най-накрая се е сдобил с имота, който заслужава - 2 м на 1 м!
  • 15 коиу5

    17 0 Отговор
    В Бг магистратите се занимават само с кокошкарство. Никой не закача такива като Нотариуса. Колко ли още има?!
  • 16 коиу5

    14 0 Отговор
    Кой ще се задейства, след като самите величия ползват услугите на Нотариуса? Кой депутат или магистрат ще признае, че се е уредил с имот с негова помощ, след като имотът е придобит незаконно?
  • 17 Е кой да се

    11 0 Отговор
    задейства, като всички, от които зависи задействането са му били клиенти я в далаверите, я в заведението с чиповете, я с обслужване в леглото. И някой мисли ли си, че някаква смешна комисия в НС ще свърши работата по изкарване на списъци с дамите и господата от ДАНС, ГДБОП, прокуратури, тн политици и подобна папл.. посещавали въпросният нотариус.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Питам

    15 1 Отговор
    КАК СТАНА ТАКА, ЧЕ И ДВЕТЕ ЖЕНИ - НА ПЕПИ $ И МАРТИ НОТАРИУС СА ВСЕ НА БАРА? ГОЛИ И НАХАЛНИ ВЪВ ФЕЛМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ?
  • 20 боко

    11 0 Отговор
    А имаше и Специализирани прокуратури и др.идиотии
  • 21 Умен по цялата глава

    8 0 Отговор
    Аксиома - " Където има Пари,има и Магистрати !!"
  • 22 тиквенсониада

    10 0 Отговор
    А дали бат Бойче и Делян Шишо не са подавали и те сигнали срещу Нотариуса ? И ако не са , ЗАЩО ? Не ги ли е изнудвал и тях ? Или....всъщност той май за тях е работил ! Нали ? Затово те и си мълчат !
  • 23 Зайо Байо

    7 0 Отговор
    Нека да дадат сега на Деса от Дулово да реши дали Нотариуса е действал.....КОНСТИТУЦИОННО ! Да видим как ще отсъди таз женица !

    Коментиран от #29

  • 24 Абракадабър

    4 0 Отговор
    А ще има ли и разшифроване на телефона и на Бойко ЧЕКМЕДЖЕТО с прякори Тиква , Мутра и Тулуп !? Какво ли ще изСкочи от него ? Номера на Мата Хари ? Снимка на мис Бикини , но без бикините ? Някое чекмедже , но изпразнено от съдържание ? Какво ли ?
  • 25 Пийпинг ТОМ

    9 0 Отговор
    Ето до това води кръстоската на БОЙКОВЩИНАТА с ПЕЕВЩИНАТА ! Хибрид , който символизира корупцията , рекета , лъжите , измамите , лицемерието , алчността , наглостта , простащината , дебелащината , нарцисизма !
  • 26 Ясна ралта

    4 1 Отговор
    Общо взето тоя е бил черноработника ,обединяващ гнусотиите на мутрите и сега на никой не му е оферта да излиза на яве какво е правил приживе и за кого. В името на какво и т.н.
  • 27 Осеменителя

    10 0 Отговор
    Надявам се вече мърш..извинете НАРОДА да започва да разбира от какви хора се управлява, какво се случва, какви сме ние, какви са те . . .сещате ли се вече ? Свобода ? Демокрация ? Лична собственост ? Неприкосновеност ? Лични данни (базата данни на НАП преди години беше качена в замундата) ??
  • 28 БГ заслужава заличаване от картата

    16 0 Отговор
    Най-смешното е ,че в коментарите тук има повече написана истина и изобщо информация, отколкото по Новините ( нова, бтв, всякакви новинарски сайтове, полицията, съда и прокуратурата ) ! И най-смешното е, че това са обществени тайни, известни на всички ! На всички !!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 заповед на Д.П.

    0 0 Отговор
    Групата на Киро и Ристьо (pieces of shit) по заповед на Шиши иска изпълняващият длъжността главен прокурор Б. Сарафов да бъде изслушан в Народното събрание.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове