Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 05:21 1 303 29

Каракачанов: България се управлява от безгръбначни същества

  • красимир каракачанов-
  • политика

За тях потупването по рамото от Брюксел или от някое друго посолство е по-важно, отколкото интереса на страната

Каракачанов: България се управлява от безгръбначни същества - 1
Снимка: БГНЕС

"Не получаваме никакъв Шенген, защото транспортните ни фирми продължават да носят загуби. Сухопътният Шенген е затворен за България. За сметка на това ние поемаме ангажимент да връщаме обратно в България всички онези нелегални мигранти, които са преминали и са се регистрирали у нас като нелегални мигранти, и впоследствие са избягали за някоя държава в Западна Европа. И Денков, и Габриел се опитаха да мажат и да лъжат. България се управлява от безгръбначни същества, за които потупването по рамото от Брюксел или от някое друго посолство е по-важно, отколкото интереса на България".

Това коментира бившият министър на отбраната Красимир Каракачанов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му България се задължава в рамките на 24 часа да приема мигранти, след като бъде поискано от някоя държава да ги върне обратно у нас. Той посочи и че сме длъжни да издадем виза и на придружителите им.

На въпрос ще се стигне ли до ротация, Каракачанов отговори положително. Според него сглобката е настанена по външнополитически интереси.

"Във всички тези спорове на министри не виждам нещо принципно. Борба за власт е, не е за принципи, нито за национални интереси", заяви Каракачанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че светът става все по несигурен - заплахите се увеличават, а ние нямаме военен резерв.

"Ако стане нещо и се наложи да мобилизираме хора, те нямат военна подготовка. Наборната казарма беше отменена 2008 г. Трябва да подготвим населението за защита на страната. Когато си папагал и изпълняваш чужди поръчки, ти не четеш българската история и не се учиш от нея, а историята показва, че който не храни своята армия, храни чужда армия. За 100 млн. лв. може да възстановим сградния фонд. Ако искаш да имаш държава, трябва да я пазиш", подчерта бившият министър на отбраната.

По думите му органът на Министерството на отбраната се е превърнал в пропагандна трибуна, която говори само за война.

"Не може армията да бъде изтривалка само когато имаш нужда от нея. На хората не им липсва патриотизъм и желание да защитават страната си. Не е виновна путинската пропаганда. Хибридната война е част от войната. Крайно време е да спрем да си играем със службите за сигурност и с армията за пропагандни цели. Службите ни са пробити от собствените ни политици, които искат службите да бъдат техен политически инструмент, който да преследва политическите им противници или да обслужва интересите на приятелски фирми. Много от служителите напускат, а други са демотивирани", коментира Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОВА Е

    18 12 Отговор
    Абсолютно вярно !
  • 2 Много точен

    35 4 Отговор
    Анализ на Красимир Каракачанов, но да не забравяме, че и ти беше в коалиция с крадците на милиарди от гепи борисофф.
  • 3 по безгръбначно

    20 13 Отговор
    от тебе няма!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ханку брат

    29 2 Отговор
    Ако ти беше в управлението въобще нямаше да говориш така, а щеше да се лигавиш по студията и да обясняваш, че всичко е наред.
  • 8 Българин

    18 9 Отговор
    Този доносник на ДС докато беше министър на отбраната наля половин милиард на Русия да ремонт на самолети а се го има наглостта да призовава за укрепване на отбраната

    Коментиран от #19

  • 9 Ганьо

    13 2 Отговор
    Ами събирай доброволци за армията и ще видиш колко патриоти ще излязат...
  • 10 начо

    21 1 Отговор
    Аве толуп кой продаваше бг паспорти на албански мафиоти
  • 11 Гръбначен

    21 0 Отговор
    агент Иван ! Носи торба БИЛЛА в Щатите , купува самолети на хартия за милиарди , за услуги при далаверите Боко се съгласява на пореден резил за България в Брюксел и прави братовчеда му , рекламиращ матраци и въргаляш се по тях в телевизията , евродепутат ! И този евродепутат и него хвърля на джоба на данъкоплатците с му от над четвърт милион евро годишна заплата и екстри !
  • 12 торбичка

    12 0 Отговор
    билла
  • 13 Без

    14 3 Отговор
    "ако" и " обаче" , този червен мошеник, предател и ДС агент , отдавна трябваше да е в затвора , докато е жив !
  • 14 Българин

    12 5 Отговор
    Руските наколенки като този, на когото руснаците плащаха за да изострят отношенията с РСМ, и който плащаше стотици милиони на същите руснаци, само за да получим откази и некачествени ремонти на военната ни техника се е "загрижил" за армията ни?

    Пак този продаваше български паспорти на всякакви и има КЛЮЧОВА РОЛЯ в тоза да ни нямат никакво доверие останалите европейски държави.

    Та ТОЗИ говори за безгръбначност и липса на желание на защита на националния интерес?

    Коментиран от #16

  • 15 Пха ха ха ха

    7 0 Отговор
    Кой го казва шкембе войвода а ти като беше на власт Какво правеше
  • 16 Българин

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Този беше мекере на Бойко не на Русия пак глупости пишеш кой купи чертежите на самолетите

    Коментиран от #17

  • 17 Бъгарин

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Бойко винаги е бил мекере на Русия. И вече посочих какво е правил Билата, и я ясно чии интереси обслужва това.

    Коментиран от #23

  • 18 Шкембе воевода

    8 1 Отговор
    Да не се е изпразнила торбичката на Билла вече, че сега и скъл почна да дава, милия нефеляк. 😂
  • 19 жжжжжж

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    като са произведени там как иначе? спестил си останалите опорки.

    Коментиран от #21

  • 20 Мафия ни управлява

    5 0 Отговор
    Прав е,но и той е от тях !!!!
  • 21 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "жжжжжж":

    Това,че са "произведени там" не означава, че трябва да ремонтираме където и както ни кажат руснаците,а. той точно това направи. Резултата е, че ремонтите не бяха извършени (нарочно), и боеспособността на ВВС още страда от тези "решения". И точно тоя обяснява какъв бил националния интерес, който активно помогна да сме в това положение.

    Вече съм споменал и за другите му зулуми.

    Коментиран от #24

  • 22 Мале

    3 0 Отговор
    Кой го казва?Видяхме ви колко гръбнак имахте със Симеонов Да се потресеш корумпирани да коментират.Кажи директно ,че Борисов и Шиши са безгръбначни,ама не ти стиска.Показва се само защото ламтят за евродепутати.Този път от ВМРО- нула евродепутати Смешници и тоя почетен раздавач на паспорти.
  • 23 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бъгарин":

    Русия ни е освободила от турско робство, а сащ ни ползват за добор. Сега Бойко като е слуга на сащ щастлив ли си
  • 24 жжжжжж

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    ти ако имаш опел в сервиз на рено ли ходиш? а може би в гаража?
  • 25 Кажи

    1 0 Отговор
    .колко захлеби от едни гемии,дето стават за скраб?А от продажбата на имоти на армията?Срам и позор си некадърника?А комисионите за самолети,ремонти.Ако те разследват за вредите на държавата трябва да не излезеш от затвора.Ама какво ти дреме нали жена ти е прокурор .
  • 26 Ха-ха-ха

    0 0 Отговор
    На комунист вяра да нямаш. ДС агента мисли, че народа е забравил кой продаваше Български паспорти или кой е купил хартиени изтребители с теглен на 3 милиарда заем. Сигурно му липсва потупвания по рамото
  • 27 СЛОНА

    1 0 Отговор
    ИСКАШ ДА КАЖЕШ ОТ УДИКЪЛВАЧА,ГАРГАМЕЛ ,КИРТАКА И МОМАТА ,ИШКЕМБЕДЖИЙ!!!
    БЪЛГАРИЯ НЕ Е ШКЕМБЕДЖИЙНИЦА В ГОЛЯМОТО МЕЖДУЧАСИЕ!!!
  • 28 забравил е

    0 0 Отговор
    Ако намеква за безгръбначни калинки, те бяха техни коалиционни партньори.
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Участието на Каракачанов в док. филм "БРАТОЗАМЕЩЕНИЕ" му срина имиджа в България. Този руски, 20 минутен пасквил за България е "ШЕДЬОВЪР" направен по всичките правила на пропагандата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове