Last news in Fakti

9 Март, 2024 21:19 1 143 17

Ивайло Вълчев: Не искат избори, води се безпринципна търговия

  • ивайло вълчев-
  • итн-
  • депутат-
  • правителство

Преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са с предизвестен край, смята заместник-председателят на групата на "Има такъв народ"

Ивайло Вълчев: Не искат избори, води се безпринципна търговия - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са с предизвестен край, това е театър.

Това заяви пред БНТ заместник-председателят на групата на "Има такъв народ" Ивайло Вълчев.

"Следим без никакво вълнение преговорите, защото впечатлението, че става дума за това да намериш приемлив начин да се съгласиш с все по-лошите условия, които ти се поставят, това се търси в момента. Как да се съгласим, така че да изглеждаме ние победители. Това е поредният опит очите на обществото да бъдат съсредоточени някъде, на място, където няма проблем, за да не гледа някъде другаде. Тези преговори за мен са с предизвестен край, защото най-малкото едната половина от преговарящите няма никакъв интерес да отиде на избори. Половината ПП-ДБ осъзнава, че след това управление, не биха могли да се поздравят със същия резултат при евентуални следващи избори. Това е един театър", заяви Ивайло Вълчев.

"Пред очите на обществото се води една безпринципна търговия, по-скоро от страна на ПП-ДБ. Първите , които споменаха цифри и проценти бяха ПП-ДБ. Аз разбирам с ГЕРБ-СДС да се разбират за формулата на властта - те са първите две партии, влезли са в някаква ротация, но това пред цялото общество да си говориш за регулатори, които би трябвало да се решат в НС, тук въпросът е за това кои сте вие и за какви се смятате. Това създава усещането, че някой в следващите 5-6-7 години се опитва да си осигури комфорта, че онова, което прави, няма да бъде разследвано, разглеждано, проверено и т.н.", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    18 2 Отговор
    Утре в 18 30 ч пред Вътрешно министерство протест,,Вън мигрантите от България,,

    Коментиран от #11

  • 2 Вьзмутен

    13 4 Отговор
    Естественно , че е театър те са се разбрали за кой колко процента от приходите на бьлгария
  • 3 Чалгаря

    10 11 Отговор
    Разбра че той и Тошко носят негативи на партията защото са прости затова вече ще показва Вълчев.
  • 4 Сексуален Козирог

    8 10 Отговор
    Има такъв народ са като лелки пред блока,ръсят сентенции без практическа полза...
  • 5 Напълно вярно Иво

    14 2 Отговор
    Толкова е жалко, да гледаш как едни лъжци и крадци се пазарят като на бит пазар и разиграват циркове! Но след като има народ, който е съгласен да е в ролята на овца, няма причина да се сърди, че такива хора, без принципи и морал, без да се крият, го лъжат и крадат!
  • 6 Артилерист

    13 3 Отговор
    Прав е Вълчев. Сглобката няма да се разглоби, защото на избори Подмяната се отича, а шайката силно се стеснява. След избори сега американците ще трябва пак да се главоболят с протести и бунтове на сглобкаджийте, за да си връщат властта в колонията отново...

    Коментиран от #9

  • 7 Просто бизнес

    3 10 Отговор
    Вярно, по-добре да има избори, че валката да се отърве от НС и да ходи да пише чалга. Поне в това са е доказал!
  • 8 Момчил

    3 9 Отговор
    Никакви избори докато не изтече мандата на руския агент Радев.

    Коментиран от #12

  • 9 Момчил

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "Артилерист":

    След избори нищо не се променя. Проблемът е, че междувременно ще ни управлява руския агент Радев и не се знае колко воденични камъка ще ни тури на шията като този с Боташ.

    Коментиран от #14, #17

  • 10 Хохо Секса

    4 2 Отговор
    Тия от ИТН са много забавни...
  • 11 Хохо Бохо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти Йоло Денев ли си?
    Той ходи на всички протести, които има в София.
    Протести на червени, зелени, бембени...
    Впрочем, ти от София ли си?

    Коментиран от #13

  • 12 Без една лъжа

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Момчил":

    в някой форум, как ще покажеш, че си опростачено дете от жалките лъжци и крадци в България Пп, ДБ и ГЕРБ? Ще пораснеш и ще ревеш като саранска мечака, бедна и обрана!
  • 13 Я го знам !

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хохо Бохо":

    Тоя е на две туби с бензин от София 😂
  • 14 Кое е руското

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Момчил":

    ако изключим ниско интелигентните лъжи на ПП, ДБ и ГЕРБ?
  • 15 Стани да седнафф

    0 2 Отговор
    За какво са ти избори ве мушморок Да харчим милиони за кефа на благодетелите ти от руското сополство или на други проруски партийки като вашата

    Коментиран от #16

  • 16 Избори ли

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Стани да седнафф":

    Избори се правят, примерно за да изхвърлиш лъжци и крадци като ПП, ДБ и ГЕРБ! И колкото и да струват изборите, несъпоставимо е с това което тия ще откраднат! :))
  • 17 Артилерист

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Момчил":

    Съжалявам, колега, но следваш линията на американската и западняшката пропаганда. За нея винаги трябва да има обект за агресивната им политика и действия, за да се плаши прекариата. Разбирам, че Радев трябва да е обект на атаки от крадливата гербаджийска шайка, лъжливата Подмяна и нагаждачите от жълтопаветния умнокрасивитет от ДъиБъ, защото той остана единствения действащ политик, който им сочи безобразията, но на него да се преписва, че е руски агент и всички неблагополучия в държавата идват от него е глупаво. А що се отнася до това,
    че всичко руско е лошо, а американското е цвете, сега контрастно и очевадно се вижда от състоянието на Европа. Да не банализирам със случващото се в България и най-вече опростачването, което е повсеместно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове