Last news in Fakti

24 Март, 2024 11:52 2 482 60

Костадин Паскалев: Нинова да си признае зависимостта от хора като Пеевски

  • костадин паскалев-
  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • избори

"До края на годината ще има предсрочни парламентарни избори"

Костадин Паскалев: Нинова да си признае зависимостта от хора като Пеевски - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Корнелия Нинова да си признае зависимостта от хора като Делян Пеевски и да напусне ръководството на БСП.

За това призова в предаването "Неделя 150" на БНР лидерът на "Левицата" Костадин Паскалев, бивш член на БСП:

"Крайно време е Корнелия Нинова да си посипе главата с пепел, да признае зависимостта от хора като Делян Пеевски и други подобни и да напусне, все пак не дотам унизена, ръководството на БСП, като остави възможността млади хора от калибъра на Иван Таков да поемат ръководството на партията".

Той изказа мнение, че управлението на Нинова е вредно за БСП, а "стилът и методите са опасни за съществуването на самата партия":

"Непрекъснати изключвания на членове, мълчание по редица важни за хората въпроси, високомерно отношение към кметове и европейски депутати, избрани с листите на БСП, високомерно отношение и към другите леви партии. Това е поведение, което не може да гарантира успех, качествено различен от това, на какъвто сме свидетели през последните няколко години".

Трудно може да се постигне промяна на политиката на БСП от хора, които са в партията, смята Паскалев и коментира:

"Трябва да се обединят усилията на всички тези хора, които имат сходни разбирания за развитие на държавата, за развитие на обществото, на икономиката и селското стопанство и за поведението ни като страна от ЕС. Да се обединят, независимо дали под егидата на БСП, или извън нея. Ние доказахме, че с диалог може да се постига обединение. Това обединение трябва да даде и своя политически резултат. Ако той е налице, тогава БСП ще има своята алтернатива, ако Нинова продължи това управление, което води до непрекъснато ограничаване и свиване на БСП и като политическа партия, и като политическо присъствие в институциите на държавата".

Костадин Паскалев изказа очакване в следващите седмици да бъде изградено ляво политическо обединение, което да участва със свои кандидати на изборите за Европейски парламент.

Костадин Паскалев прогнозира преговарящите от ГЕРБ и ПП-ДБ "ще намерят т.нар. златно сечение за постигане на общите си политически цели, което в никакъв случай не ме кара да се чувствам оптимист":

"Ще запазят всичките си различия, ще запазят конфликтните си точки, но в крайна сметка ще се прегърнат в името на евроатлантическите ценности".

Според него само ДПС са готови за предсрочни избори сега, ПП-ДБ имат политически интерес изборите да са сега, защото доверието в тях спада, а ГЕРБ биха искали да отложат предсрочния парламентарен вот за след европейските избори, "когато ще могат да формират самостоятелно управление с ДПС".

По думите му най-вероятно до края на годината ще има предсрочни парламентарни избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    32 15 Отговор
    Я ги вижте ,предателите богаташи леваци ,Нинова е над нивото им ,не ги коментира , тези са поклонници на сглобката !!
  • 2 Биволицата е

    18 22 Отговор
    нагла и никога нищо няма да признае! Ще стои на хранилката до последно!
  • 3 плюс минус

    12 16 Отговор
    За БСП партийците Нинова е некадърна, защото успешно срина партията.
    За т.н. демократи, Нинова е супер талантлива, защото нареди БСП-то от 2-ро на 5-то място.

    Коментиран от #49

  • 4 Еми щом толкова време

    21 3 Отговор
    Я държахте, значи и вие не сте стока. Крайно време е да фалира тази партия, тъй като тя се модернизира и изпрати свои представители в другите партии. Няма вече кой да ви вярва. Окрадохте държавата, държахте завеса над мафията и обучихте политиците от другите партии как да мамят като вас. Много жалко, за свестните хора, които са ви поддържали, но те са бедни наивници.

    Коментиран от #24

  • 5 Отвратен

    31 3 Отговор
    Селският даскал, изживявал се като минисър в няколко правителства, днес е без облаги и привилегии. Сега е "бунтовник". Жалка работа.

    Коментиран от #14

  • 6 Мамул

    11 13 Отговор
    Курнелия е вълк в овча кожа, което е по отвратително от чист вълк. Така е израза, иначе са обикновени псета.
  • 7 Красимир Петров

    8 7 Отговор
    ЗАКРИВАЙ!
  • 8 Гражданин

    25 5 Отговор
    За всички непредубедени хора е ясно, че "бунтарите" загубиха привилегиите, които им носеха длъжности и доходи както на тях, така и на семействата им! Интересното е, че когато ръководството на БСП ги предлага на високи длъжности, то не е "диктаторско", когато не ги предложи, става "диктаторско". Време е да се зсрамят, защото поведението им отдавна отблъсна стотици честни социалисти и симпатизанти.

    Коментиран от #15

  • 9 Гаргата Ел

    27 2 Отговор
    То за това навремето Станишев нареди на Орешарски да предложи Пеевски за шеф на ДАНС.
  • 10 Наблюдтел

    19 2 Отговор
    Мотивацията не тези персони каква е? Все бивши величия, на които бяха отнете облагите. Тези хора отдавна показаха какво могат. КАКВО ПРАВИ ТАМ ГРИГОРОВА, нали не е член на БСП?
  • 11 Дъртия КОМУНИСТ

    14 2 Отговор
    к. паскалев и той се изходи! Само плямпалници и айдуци във всички прекръстени бкп. Вярно сме много прост народ щом и за тия гласуват.
  • 12 Тодоров

    19 3 Отговор
    Поведението им е отблъскващо и единственото, което постигат е да продължат да цепят БСП. Светът гори, България е обезглавена - без правителство, без патриарх, но с "бунтовници". Боже, пази България!
  • 13 Герен

    14 3 Отговор
    САМО ЧУЙТЕ СУТРИНТА КО КАЗА СТАНИШЕФ ЕДИН ОТ ТЕЗИ БУЗЛУДЖАНЦИ КОИТО ПОДЪРЖАТ ТУПИСА И ПРАВИТЕЛЕСТВО ТРЯБВА ДА ИМА КАЗА ТОЙ. И МОЖЕ БИ ЩЕ ОТЦЕПЯТ ДУПИТАТИ ОТ БСП ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЖИРАФИТО.

    Коментиран от #23

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Смешен си

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гражданин":

    "Честен комунист"???? И "симпатизанти"???
  • 16 Антонов

    18 4 Отговор
    Колкото и да не харесвам Нинова, сравнена ъс селския тарикат, с добревия,със станиШЕВ, тя е за предпочитане. Освен всичко дурго, избрана е с пряк вот от цялата партия. Тези като са недоволни да си излъчат председател и да се яви на избори. Но нямат сурат, защоот знаят колко % ще съберат.
  • 17 Град Симитли

    12 1 Отговор
    Крадеца вика "Дръжте крадеца!"
    Гнусно! е!

    Коментиран от #30

  • 18 Гарга Ел

    7 9 Отговор
    На местна почва кадрите на ГЕРБ и БСП са си другарчета и 15 години си делкаха еврофондове. Корнелия трябва да напусне БСП и Бойко да поеме партията майка. ГЕРБ и БСП трябва да подпишат Мумурандум и да се обединят в ГЕРБ-БСП

    Коментиран от #45

  • 19 Нинова не е

    10 6 Отговор
    Зависима от Пеевски! Те се допълват: и двата- следователи и май са работили заедно или по едно и също време, “Булгартабак” и разни безобразни!
  • 20 боко

    13 3 Отговор
    Пръскалев ти беше в правителството на Станишката дпс и ндсв дрът тарикат

    Коментиран от #28

  • 21 Пенсионер

    15 2 Отговор
    Каква пародия - бившият член на БСП Костадин Паскалев, хотелиерът Първанов и синчето на Янчо Таков - доказан контрабандист на кожуси от Турция плюс още 200 подобни личности искат оставката на Нинова?!!!!
  • 22 Влади

    9 5 Отговор
    Единственият, който няма зависимост от Пеевски, е Костадинов. Защото той е на подчинение към ГРУ, докато Пеевски служи в КГБ.
  • 23 Гаргата Ел

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Герен":

    Бойко навремето щеше да вкарва Станиша и Доган в затвора, заради престъпните заменки на земи с такива по черноморието Помниш ли. Доган още си живурка на Росенец, даже купи и ТЕЦ варна за без пари.

    Коментиран от #48

  • 24 Пешо

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Еми щом толкова време":

    Е, а кой я избра?Та тя дойде от СДС?Нито е била член при Вас,нито нищо.Кой я прие и защо?Как стават тези работи ,а?
  • 25 Комунизма - рай за търтейте и мързеливит

    10 4 Отговор
    Свършиха кинтите...
    Старите к....и се връщат в барака...
  • 26 Александър

    13 1 Отговор
    И защо да дава пример за зависимост от хора като Пеевски, като Георги Гергов и другите "другари", на които през годините подариха икономиката на България, е по-подходящ пример за зависимост...?
  • 27 АКУЛА

    8 1 Отговор
    M.A.N. - деветнадесет.четиристотин шестдесет и четири FLT( Варна Нула осем шестдесет и осем РВ): деветдесет и пет хиляди деветстотин осемдесет и пет лева и деветдесет и седем стотинки дължим данък върху превозното средство до двадесет и трета година? Неплатен!?! Неплатен от фирма "ИВ ТРАНС ООД"!?! И още ВАРНА тридесет и две нула нула( също M.A.N.!!!) Неплатен данък двеста двадесет и един лева иседемдесет и една стотинки? Къде е проkypвaтypaтa? Haдявам се на "НОВА" да провери... Надеждата умира последна! Адресът на фирмата е ФАЛШИВ!!!!!

    Коментиран от #29, #34

  • 28 Гаргата Ел

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "боко":

    И Бойко щеше да е там, но му избраха друга роля.
  • 29 АКУЛА

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "АКУЛА":

    Грешка, нне 98 а 25 хиляди данък, сори!
  • 30 Еййй,

    7 8 Отговор

    До коментар #17 от "Град Симитли":

    Най-после един КОМУНИСТ да признае, че комунягите сте крадливо племе...
  • 31 Какъв е

    7 4 Отговор
    Калибърът на Иван Таков?

    Коментиран от #44

  • 32 Социалист

    13 6 Отговор
    Бившият член на БСП Костадин Паскалев е господин НИКОЙ и социалистите нямат нужда от неговите съвети и лъжи.

    Коментиран от #43

  • 33 Костадин Напраскалев

    8 4 Отговор
    Признай си ма.... и ти ли гали Шиши по мазният тумбак... признай си...

    Коментиран от #35

  • 34 Социалист

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "АКУЛА":

    Ас шъ му платя данъците, но срищу къкфо, нека сам дъ риши!
  • 35 Първаноидов

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "Костадин Напраскалев":

    Просташката лексика издава просташки произход! Жалко за претенциите.

    Коментиран от #42

  • 36 Съселянин

    9 2 Отговор
    Този тарикат избива комплексите си на провинциалист със съвети, които никой не му е искал.
  • 37 Дернев

    4 2 Отговор
    Като гледам какво става, май и опозиция, и Нинова разиграват, през всичките тези години от избирането й, един театър, който да спечели време да поотрасне за лидер на партията. Поизчистиха я от евентуални претенденти. А с Паргов, който би бил много по-подходяш за тази позиция, му осигуриха и стартова площадка като реверанс към дядо и сие. Нищо ново от времето на БКП. И няма и да има.
  • 38 Ния

    1 4 Отговор
    Ха ха ха!. Много добре ще звучи ГЕРБ-СДС-БСП, до сега ГЕРБ имаха една брошка, сега щи му станат две.
  • 39 Е за резил станаха!

    9 3 Отговор
    Наглеците са обединени не от социалистическата идея на Благоев, а от омраза към Нинова, която ги лишава от възможността да продължават да цоцат от властта...Жалки, жалки са! Плъзнали като хлебарки в защита на боковия модел, гушнаха се с него и в София, и реват по медиите за обединение...едно кошле доказани с дела предатели на идея и народ!
  • 40 Зевзек

    7 1 Отговор
    Открий каква е разликата между двамата млади "успели" бизнесмени Делян Пеевски и Кирил Добрев?

    Хе, хе ... "Присмял се хърбел на щърбел"
  • 41 Експерт

    7 3 Отговор
    И "левите" привържениците и "левите" противниците на Нинова са червени комунистически боклуци.

    България има нужда от истинска социалистическа партия, нямаща нещо общо с комунистите и техните деца и внуци. Която да въведе необлагам минимум, 15%ДДС, 15% данък доход над необ.агаемия минимум и 35% данък доход за богаташите с месечнен доход над 10 000 лева.
  • 42 Някой

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Първаноидов":

    Просташката лексика издава просташки произход!

    За Делян Певски ли става въпрос?
  • 43 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "Социалист":

    Бившият 62 годишен член на БСП Костадин Паскалев му е време да помисли за пенсионирането си. Минало му е време да мисли за ново политическо начало. Няма ли млади смели хора в останките от БКП, които да изритат старите муцуни Първанов, и Нинова, и Паскалев ... завинаги от бг политическия живот.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГЕРБ=ДПС=БСП

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Гарга Ел":

    2/3 от гербаджиите са пребоясисани в "синьо" бивши "червени" бесепари или депесари. Особено ГЕРБ кметовете и "калинките".
    И Паскалев, и Нинова, и Първанов имат много бивши другари, сега господа отишли при Бойко. И Бойко е бивш "червен" другар, сега е "син" натовски господин.
  • 46 Не ве костя

    5 2 Отговор
    От Бойко е зависима баба корни.😅
  • 47 Някой

    4 2 Отговор
    Борбата е безмилостна и жестока, кой да бъде следващия единствен БСП евродепутат. Борбата е дали да продължи да е Сергей Станишев, или някой друг, хрантутник на Нинова като Свиленски.

    Очаквам на скорошните евроизбори БСП да класира само един евродепутат, може да са двама, ако чалга партията изпадне от класацията за европарламента.
  • 48 Герен

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гаргата Ел":

    Е ДА ДЕ ТЕ ЗАТОВА И СИ ГО ДУНДУРКАТ ТУПИТО. ТОЙ АКО Е НА ВЛАСТ ТЕ ЗАЕДНО СЪС ШИШКО ЩЕ ВЗЕМАТ И РОСЕНЕЦ И ЛУКОЙЛ.
  • 49 минус-плюс

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "плюс минус":

    Вие виждате ли ПОНЕ ЕДИН от тези тик-ве-ни-ци да бъде на ниво да замени Нинова???? Аз - не, макар НИКОГА да не съм гласувала за Нинова. Тук е станиШЕФ, който иска да бъде пак на позиция, защото може да му се изплъзне членство в ЕП. Той се кълнеше пред медиите, че НИКОГА няма да отиде там, но ОТИДЕ дълги години и както казваха редовите лесепари "се уреди". Точно станиШЕФ разнищи БСП по време на тройната коалиция и се измъкна като мокра връв. Помните ли какво му казваше боко - че е жената в семейство и грозно го правеше на маймуна ( БОКО ТОВА ГО МОЖЕ - за себе си не говори обаче). КОЙ ЩЕ ЗАМЕСТИ НИНОВА???? Изненадана съм от Паскалев, но отдавна се изненадвам от него. Кой - кори куфара ли? Р.Овч.? Смешно е толкова слаби политици, които един с друг не се траят, да са толкова срещу Нинова с НИКАКВО УБЕДИТЕЛНО предлоение.

    Коментиран от #51

  • 50 Смешен плач

    4 0 Отговор
    Кой вярва на тези които се правят на загрижени. Взеха си по малко от БСП и си направиха партийки а ни обясняват как в БСП останали малко хора и не могат да печелят избори. Тия се правят на елита на БСП ама никой не иска елит. Като избират нов председател той трябва да е от БСП, а не от тези които ни обясняват как било преди 10-20 години.
  • 51 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор

    До коментар #49 от "минус-плюс":

    Госпожа Импексова е незаменима! И съпругът и (Дългогодишен шеф на митници)...
  • 52 КИРО ЖЪРТЪ

    1 0 Отговор
    СТАРИТЕ. КОМУНИСТИ-БОЛШЕВИКИ И. ЧЕКИСТИ
    ЩЕ. ИЗЯДАТ. НИНОВА. С
    ПАРЦАЛИТЕ, АБЕ, ДРУГАРИ. НЕ
    САМО. ТЯ. Е. ЗАВИСИМА. ОТ
    ДОГАН-ПЕЕВСКИ, ВСИЧКИ. СТЕ. В. ТАЯ. КАЦА. С КОРУПЦИЯТА,
    БСП-БКП,ГЕРБ, ИТН-СВИРКАДЖИИТЕ,ДПС ВСИЧКИ. СТЕ
    ТОЛКОВА. УСМЪРДЯНИ, ЧЕ
    ДУМА. НЯМА.ВСИЧКИ. ЯДОХТЕ
    ПИХТЕ. И. ГРАБИХТЕ. НАРОДА
    В. ИМЕТО. НА. НАРОДА. И НАЙ
    ВЕЧЕ. В. ИМЕТО. НА. ПАРТИЯТА
    ДЪРЖАВА --БКП+ДС.ВСИЧКИ.
    СТЕ. ЗА. ЗАТВОР ЗА. 34 ГОДИШНИЯ ГРАБЕЖ.
  • 53 КИРО ЖЪРТЪ

    0 0 Отговор
    СТАРИТЕ. КОМУНИСТИ-БОЛШЕВИКИ И. ЧЕКИСТИ
    ЩЕ. ИЗЯДАТ. НИНОВА. С
    ПАРЦАЛИТЕ, АБЕ, ДРУГАРИ. НЕ
    САМО. ТЯ. Е. ЗАВИСИМА. ОТ
    ДОГАН-ПЕЕВСКИ, ВСИЧКИ. СТЕ. В. ТАЯ. КАЦА. С КОРУПЦИЯТА,
    БСП-БКП,ГЕРБ, ИТН-СВИРКАДЖИИТЕ,ДПС ВСИЧКИ. СТЕ
    ТОЛКОВА. УСМЪРДЯНИ, ЧЕ
    ДУМА. НЯМА.ВСИЧКИ. ЯДОХТЕ
    ПИХТЕ. И. ГРАБИХТЕ. НАРОДА
    В. ИМЕТО. НА. НАРОДА. И НАЙ
    ВЕЧЕ. В. ИМЕТО. НА. ПАРТИЯТА
    ДЪРЖАВА --БКП+ДС.ВСИЧКИ.
    СТЕ. ЗА. ЗАТВОР ЗА. 34 ГОДИШНИЯ ГРАБЕЖ.
  • 54 КИРО ЖЪРТЪ

    1 1 Отговор
    СТАРИТЕ. КОМУНИСТИ-БОЛШЕВИКИ И. ЧЕКИСТИ
    ЩЕ. ИЗЯДАТ. НИНОВА. С
    ПАРЦАЛИТЕ, АБЕ, ДРУГАРИ. НЕ
    САМО. ТЯ. Е. ЗАВИСИМА. ОТ
    ДОГАН-ПЕЕВСКИ, ВСИЧКИ. СТЕ. В. ТАЯ. КАЦА. С КОРУПЦИЯТА,
    БСП-БКП,ГЕРБ, ИТН-СВИРКАДЖИИТЕ,ДПС ВСИЧКИ. СТЕ
    ТОЛКОВА. УСМЪРДЯНИ, ЧЕ
    ДУМА. НЯМА.ВСИЧКИ. ЯДОХТЕ
    ПИХТЕ. И. ГРАБИХТЕ. НАРОДА
    В. ИМЕТО. НА. НАРОДА. И НАЙ
    ВЕЧЕ. В. ИМЕТО. НА. ПАРТИЯТА
    ДЪРЖАВА --БКП+ДС.ВСИЧКИ.
    СТЕ. ЗА. ЗАТВОР ЗА. 34 ГОДИШНИЯ ГРАБЕЖ.
  • 55 КИРО ЖЪРТЪ

    1 2 Отговор
    СТАРИТЕ. КОМУНИСТИ-БОЛШЕВИКИ И. ЧЕКИСТИ
    ЩЕ. ИЗЯДАТ. НИНОВА. С
    ПАРЦАЛИТЕ, АБЕ, ДРУГАРИ. НЕ
    САМО. ТЯ. Е. ЗАВИСИМА. ОТ
    ДОГАН-ПЕЕВСКИ, ВСИЧКИ. СТЕ. В. ТАЯ. КАЦА. С КОРУПЦИЯТА,
    БСП-БКП,ГЕРБ, ИТН-СВИРКАДЖИИТЕ,ДПС ВСИЧКИ. СТЕ
    ТОЛКОВА. УСМЪРДЯНИ, ЧЕ
    ДУМА. НЯМА.ВСИЧКИ. ЯДОХТЕ
    ПИХТЕ. И. ГРАБИХТЕ. НАРОДА
    В. ИМЕТО. НА. НАРОДА. И НАЙ
    ВЕЧЕ. В. ИМЕТО. НА. ПАРТИЯТА
    ДЪРЖАВА --БКП+ДС.ВСИЧКИ.
    СТЕ. ЗА. ЗАТВОР ЗА. 34 ГОДИШНИЯ ГРАБЕЖ.
  • 56 ПЕЕВСКИ И БОЙКО, ДРУГОТО Е 200 АТМОСФЕРИ

    2 1 Отговор
    БСП КЛОН НА ДПС? РИСТЬО ОТ ПП КРОТКО СЕДИ В СКУТА НА ПЕЕВСКИ ОТ ДПС? ЗНАЧИ ВСИЧКО Е ГЕРБ И ДПС? КВО ОСТАВА ТОГАВА - ИТН И ВЪЗРАЖДАНЕ - ТРИЙСЕТИНА ВЪЗДУХАРИ?
  • 57 Признанието е трудна работа!

    0 0 Отговор
    Признанието е трудна работа! Но очертаването на Оптималната политика не чак толкова! Защо искате трудното ? След като не можете да се справите с не чак толкова трудното!
  • 58 Що за сурат?

    8 1 Отговор
    Безочливо нахалство. Станишев и Маята предложиха Пеевски за шеф на ДАНС, Паскалев цялата бузлуджанска сюрия добре захлебваха при царот и ДПС. Що за гьонсурат е тоя?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове