Last news in Fakti

26 Март, 2024 08:37 884 28

Иван Таков: Спасението на България минава през спасението на БСП

  • иван таков-
  • бсп-
  • бузлуджа-
  • движение

Не сме канили хора от ГЕРБ на срещата на "Бузлуджанци", посочи лидерът на столичните социалисти

Иван Таков: Спасението на България минава през спасението на БСП - 1
Снимка: БНТ

Движение "Бузлуджанци" обединява съмишленици и социалисти от БСП, които изпитват сериозна тревога за състоянието на партията. Това заяви в "Денят започва" председателят на БСП-София Иван Таков.

Движението няма лидер, а Таков е бил един от организаторите на срещата. В отговор на вчерашното участие на Георги Свиленски в "Денят започва", че на срещата е присъствал човек от ГЕРБ, Иван Таков коментира:

"Нито сме канили хора от ГЕРБ и няма как да каним. Предполагам, че е имало агенти и от ПП, и от ДБ, всички искат да се докоснат до това нещо, защото голяма част от хората, които присъстваха там, бяха в основата на успеха на кампанията за местните избори миналата година. Ние извадихме ГЕРБ от надпреварата за София".

Разходите за срещата са поделени между социалистите, присъствали на срещата, а официално са поети от в-к "Земя". Разходите възлизат на около 4000 лв., посочи Таков.

"Срещата беше за бъдещето на БСП и лявото. Останалите присъстващи бяха нашите коалиционни партньори от местната коалиция "БСП за България" - общо 26 партии".

Спасението на България минава през спасението на БСП, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 5 Отговор
    БСП и България се споминаха 96-та год.
  • 2 Агнето

    10 4 Отговор
    Таков иска да такова Нинова...
  • 3 Ха ха ха

    14 8 Отговор
    На никой не му е нужна БСП
  • 4 ТаУмВзе

    6 3 Отговор
    Кфа България го гони съществото по телевистан, че не ми е Явно нещУ. Приключили сме Вчера и тва е.
  • 5 💠🔆♻️

    2 1 Отговор
    През моето мъртво тяло.
  • 6 Софийски

    11 7 Отговор
    Нов девети септември ли да очакваме, след поредната спасение - асвабаждение българи няма да останат, само въшливи руски пАдлоги.
  • 7 Гост

    4 7 Отговор
    Да живеят всички БСПта по земните кълбета!
  • 8 БСП за България и Радев

    6 15 Отговор
    Другарката Нинова е болна и чакалите като тоя залитания, само чакат да прилапат партията. Дано генерал Румен Радев се осъзнае и оглави БСП

    Коментиран от #25

  • 9 Анджо

    10 5 Отговор
    От това зло накрая трябва да се отървем и техните производни. Младите вече да мислят и да не допускат този мракобесен режим да се връщ, прочетете малко история и вижте за какво става дума. Много разлика няма от бкп и бсп , или казано от трън НА глог , че е по висок.
    МИСЛЕТЕ.
  • 10 Гост

    11 4 Отговор
    БСП е наследник и продължител на комунистическата идеология, налагана у нас повече от век от БКП. Да припомним делата им:
    - най-големият атентат в Европа в църквата Св. Неделя;
    - установяване на диктатурата на пролетариата;
    - национализация на имотите на хората;
    - избити около 20 хил. души, защото са били интелектуалци, инакомислещи или работодатели.
    - насилствено вписване на хората в Пиринския край като македонци;
    - над 200 лагера за изтезания и убиване на противниците им.
    - нулиран през 1989 г. пенсионен фонд;
    - режим на ток, вода, и купонна система за основни хранителни продукти;
    - фалит на държавата и неспособност дори да си плаща лихвите по кредитите, завоалирано наричано от Луканов "мораториум по плащанията";
    - фалит на 16 банки и никаква защита на спестяванията от правителството на Виденов;
    - хипер инфлация със заплати от 3 долара и пенсия 2$;
    - привилегии за техни хора, недосегаемост от закона за висша номенклатура;
    - пълно подчинение към Русия...

    Кое от това да се "спасява"?
  • 11 Нямате шанс

    7 3 Отговор
    Вие от БСП с тия червени разделителни линии нямате шанс и отивате към дъното на пропастта!
  • 12 Комунист антибългарин

    8 4 Отговор
    Спасението на България минава през закриването на БСП. От самото си създаване комунистите работят против българския национален интерес. От Димитър Благоев, които твърди че не е българин. През атентата в св. Неделя, избиването на българската интелигенция след 44та, създаването на македонската нация, фалирането на България 2 пъти, инфлацията през 96та, саботирането на целия демократичен процес в България след 89та.
  • 13 нннн

    9 2 Отговор
    Първо престанахте да сте социалисти. После от партия се превърнахте в сбор от движения...
  • 14 Българин

    7 4 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място. Така, че колкото по-бързо тази партия престане да е политически фактор, толкова по-добре за България!
  • 15 Само питам

    7 2 Отговор
    Значи според унуката на Пеко Таков ако БСП изчезне изчезва и България, така ли?
  • 16 инж. Ганчо Илков

    6 4 Отговор
    И Таков демонстрира Манталитета си създаден от Времето на БКП. 26 "Партии" ще спасяват БСП. Коя е БСП?. Корнелия от псевдо Дисидент, внедрена от ДС в СДС, а в последствие на основата на Дейноста си като Агент оглави Проекта на Лилов - БСП, говори за "Партия" Столетница. Нарича се Социалист, създаден от Болшевизираната БКП. За каква Лява Партия приказва, като желае да създаде нов Политически Проект. Ще се отрече ли от Тоталитарния Режим наречен Диктатура на Пролетариата. Диктатура, която унищожи Българската Предприемчивост и Интелигенция? Диктатура, която оправдаваше Геноцида който провеждаше с "Борба за Светлото Комунистическо Бъдеще". Привилегиите които БКП предоставяше на "Верните" си съиденици произведе Лица жадни за Власт и Пари. Създаде "Калинки" напъхали се в Институциите и Съдебната Система. Лица като Бойко Борисов, Костадинов, Президента Радев, Каракачанов, Шоумена, Асен Василев, "Волгин" и много други. За Оздравяване не може да става и Дума. Иска се Коалиционна Култура, Политическа Функционална Грамотност. Нов Морал с Нови Хора възприели Духовно Демократичните Принципи.

    Коментиран от #22

  • 17 Наблюдател

    5 3 Отговор
    Навремето един кандидат за президент от БСП се беше изцепил, че "Любовта към България минавала през любовта към Русия". Сега това червено създание вдига мизата като свързва съдбата на БСП със съдбата на България!!!
  • 18 Бай Ламби

    4 4 Отговор
    Ванчооооо....начи няма спасение за България нашто момче щом то зависело от спасението на БКП/Бсп/.
  • 19 Само питам

    5 4 Отговор
    И от какво и от кого трябва да се спасява България според този национален предател? От членството на България в ЕС и НАТО ли? Не вярвам да има предвид от агресивните руски мераци и хибридната война на Русия срещу България.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пенсионер

    4 1 Отговор
    Синчето на контрабандиста на кожуси Янчо Таков/ на турската граница/ и контрабандиста на трансферна валута Кирил Добрев /на сръбската граница/ щели да спасяват БСП!!! Има ли наивници /освен кариеристите/ в тази партия, които да им вярват?
  • 22 Само

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "инж. Ганчо Илков":

    Съществителните започват с главна буква. Mindestens.
  • 23 Демократ

    2 3 Отговор
    България няма как да бъде спасена от потомците на рушителите й. Пеко Таков беше един от тях, неук,неграмотен съратник на диктатора Живков, активист в елиминирането на истинските българи родолюбци. Внукът Иван Таков е научен да счита истинския българския народ като враг на народа, защото не е като тях,които се считат за богоизбрани. Тази кохорта необразовани комунисти управляват България вече 80 години и я доведоха до под дъното, защото те водят война срещу образованите българи истински родолюбци, които обявиха за врагове на народа. Истинските врагове на България и българския народ са тези партийни и ДС номенклатурчици, които не знаят, че Кремъл е в Москва, а не в София. Простакът Борисов от тяхното потекло вече 23 години задушава България. Той си го казва най-безсрамно- аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме. Освен това преди 15 години каза,че ще управлява повече от Живков, значи каза какъв е сценария на ДС-КГБ мафията. Живков управлява 35 години,през които 2 пъти предлага България на Кремъл и я доведе до 3 финансови катастрофи, до почти военен режим без ток,без вода,без храна. Значи има още 12 години управление на Борисов официално заявено. Досега е разрушил правосъдието, държавността, свободата на словото, няма разделение на властите,той е всичко и той решава съдбата на уж " демократична България". Румъния е пример как може да се оправи деспотична държава- изхвърля се целия политически боклук,отговорен за трагедията й и се почва на чисто.
  • 24 Тц. Нйе!

    4 1 Отговор
    Аман от вашата БКП опг! Скоро няма ли пак да се прекръстите? Ама всички не на парче?
  • 25 А дано му турят

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "БСП за България и Радев":

    оглавника на шията най накрая на националния предател, редник Решетникофф.
  • 26 Хе хе хе

    1 0 Отговор
    Другари моля ви не така кака Курни се поболя от вас не може вече да спи врътка се на сън.
  • 27 АГАТа Кристи

    4 1 Отговор
    "Другарят" плагиатства за "спасението" на България от къде минавало...
    Навренето агента от ДС - Ахмет Доган на един митинг се изцепи с приказката, че пътят на България към Европа минавал през Дарданелите....
    Колкото минахме през Дарданелите, толкова и сега комунистите ще ни "спасят"!
    Те хубаво, ама много хубаво на спасиха през 1996 година. Сигурно пак така ще ни спасяват с Жан Виденов и Румен Гечев.
    БЕЗОЧИЕТО им е съизмеримо само с прюс безкрайност...
  • 28 сбогом

    1 0 Отговор
    Няма спасение за БСП. Днес се отказахте да управлявате и това беше краят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове