Last news in Fakti

13 Април, 2024 10:30 1 689 43

Стоян Михалев: ГЕРБ и ДПС през марионетката си Главчев, инсталираха за главен секретар на МВР човек с тежки зависимости

  • мвр-
  • служебно правителство

Българската правоохранителна система не може да работи за една тясна група хора, която е завладяла всичко и е управлявала 15 години, добави депутатът

Стоян Михалев: ГЕРБ и ДПС през марионетката си Главчев, инсталираха за главен секретар на МВР човек с тежки зависимости - 1

Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев извади доста интересни разкрития за МВР и около тази афера. И той каза, че сегашният вр. и. д. главен секретар на МВР Димитър Кангалджиев и за него той е имал информация като служебен вътрешен министър и то от депутати от ГЕРБ, че е отговарял за каналите за трафик на мигранти. Това коментира в студиото на БНТ депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев.

"В този служебен кабинет, ГЕРБ и ДПС през марионетката си Главчев, са инсталирали този главен секретар, който има тежки зависимости. Ето така се правят избори в България. Затова ние реагирахме, защото Живко Коцев стана жертва на една компроматна война, чиято цел не беше той. Целта беше да бъде премахната всякаква възможност за мониторинг за това как се правят избори и как се купуват гласове", поясни той.

По думите му, цялата тази схема, която владеят ГЕРБ и ДПС изкусно, беше главната цел. Борисов седи зад тази акция и той просто си призна пред медиите, кой е организирал това мероприятие.

"Ние отдавна твърдим, че всички служби трябва да бъдат реформирани, за да не се използват за политически бухалки. Българската правоохранителна система не може да работи за една тясна група хора, която е завладяла всичко и е управлявала 15 години", добави Стоян Михалев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    36 5 Отговор
    Тоз пък и той защо не си гледа музиката? Като беше млад записа няколко хубави песни, сега се набута в политиката и стана много важен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Червената шапчица

    34 3 Отговор
    Този пак е ял гъби халюцки.
  • 4 Българка

    17 19 Отговор
    ОПГ ГЕРБ-ДПС изпързаляха ПП-ДБ като осакатиха техните конституционни предложения. В резултат сега имаме правителство на ГЕРБ, зад което наднича корпулентната мутра Пеевски. Калин Стоянов е замесен в случая Нотариуса. Със сигурност еопъвал чадър и над предполагаемиата контрабанда ,организирана 20 години от Паскал. Няма ка той , ГЕРБ и ДПС да не са знаели, но няма заловена такава контрабанда и няма конкретни доказателства за съществуването й. Да напомня за мистериозната смърт на тогавашния шеф на митниците Ваньо Танов. И то след упражнен натиск за чадъросване над контрабанда лично от Борисов. Да си припомним заметения скандал "Ало Ваньо". И към това добавям пеевския човек Каналджиев за секретар в МВР. Получава се гнусно, стопроцентово овладяване на МВР, ширеща се конрабанда на стоки, мигранти и ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОГРОМ НАД ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС

    Коментиран от #9

  • 5 Име

    15 1 Отговор
    Защо не си изработят вътрешен кодекс на честта как да откриват и наказват служители, които са се издигнали или забогатели незаслужено и престъпно. Без значение от служебното положение. Там всички знаят всичко за всеки! Трябва им само да въведат кодекс.

    Коментиран от #11, #31

  • 6 Никой

    26 5 Отговор
    Миалчо,Костадинов ти го каза.Като искаш да ядеш мед с мечката,накрая ще те изяде барабар с меда . За едно минаване с 200, да си чувал? Сега ви минаха с 400.
  • 7 Ъъъъъ ..... !

    4 1 Отговор
    Ъъъъъ ..... ! Искаме си Феодализма!
  • 8 Българин

    14 8 Отговор
    Съвсем нормално е ДПС да назначават само абсолютно лоялни служители, които безкомпромисно да изпълняват поставените им задача. В това се крие успеха на ДПС и стабилноста на държавата!

    Коментиран от #39

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Министерството

    8 4 Отговор
    След демокрацията, като цяло изпадна в тежки зависимости!
    Бивш следовател от ГСУ, зам. директор на НСлС и зам министър на МВР , странно се самоуби и много бързо го погребаха. Случаят приключи без коментари! А приближени на Р. Андреев коментираха, че живял в охолство. Министър беше Румен Петков!
  • 11 Гарван Гарвану око не вади!

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Име":

    Гарван Гарвану око не вади!
  • 12 Фен

    24 5 Отговор
    Бе вие от ПП толкова дълбоко закопахте летвата, че вече и магаре да назначат, по добре ще се справи от вашата шайка.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 няма да стане

    21 3 Отговор
    Както обикновено и типично по български ,ПП/ДБ търсят кой друг /само - не - те/ им е виновен за абсолютният крах , който ги помете и изличи като политически субект. Вместо да се сепнат и да се огледат в себе си ,те се разтичаха да търсят Теории на конспирацията. Все едно ,няма снимков ,СРС и /най вече/ надлежно документиран /и съвършенно законно снет/ писмен доказателствен материал /т.е. - самопризнанията на Коцев/ . Сега се пробват да ни убедят ,да не вярваме на очите си ,а да вярваме на лъжите им. Няма да стане.
  • 15 Реалност

    7 20 Отговор
    Имаме вече кабинет на коалицията "Турски поток" - Радев, Борисов и Пеевски, всички което осигуриха политически проекта и продълженията му. Триото тогава си свърши работата да махнат от власт в условията на избори на хора, които могат да им попречат, като запазят тези, които са им нужни. Имат си министър на МВР - който е гаранция, че ще се купуват и манипулират избори, безнаказано. И ще пазят тайните им.
    Имат и служби, които ще правят рейдове, прокуратура, която ще обвинява за ОПГ, главен прокурор, който вече отстрани чрез заплахи главния секретар. Ще имат министър на отбраната, който да купува оръжия от САЩ за милиарди, за да купи индулгенции, и най-важното ще си имат и министър на енергетика - архитект и главно действащо лице в най-големите корупционни схеми - Турски поток, Булгаргаз-Боташ, разширението на Чирен, блокирането на Вертикалния Газов коридор.
    Малинов е централната фигура в управлението и реализацията на газовите интереси на Русия, не случайно дойде след преждевременна смърт на предишния шеф на БТГ, който не беше особено сговорчив с Газпром.
    След като не успя да изпере имиджа си - Пеевски и Борисов ще Орбанизират България - и неговия модел на проруски корупционен евроатлантизъм. Всичко заради личните интереси на двама души - Борисов и Пеевски, които не виждат своята лична сигурност и запазване на натрупаното благоденствие извън властта.
  • 16 развеселен

    20 4 Отговор
    Охх , още от сутринта се започва със страдания , сълзи и с@п@ли в защита на Живко Коцев ?! Тези (ПП/ДБ) не могат ли да разберат , че колкото повече защитават (ама -самоотвержено - като Матросовци) Коцев и Банкова , толкова повече "лъсват" , като корумпета , ОПГ-та и ментарджии ?! Ама то , от г@йки с обр@тн@ резб@ , редовни консуматори на "едни" стимуланти , перманентни лъжци и схемаджии , какво (ли) друго можем да очакваме ?
  • 17 Перо

    20 4 Отговор
    Какви зависимости говори джендърията, когато Главчев не е назначил този Гл. секретар, а го е повишил от заместник за и.д.! Важното е да се плюва, макар и срещу вятъра за да се оправдае загубата на изборите и да се прикрие некадърността и престъпността на ПП/ДБ!
  • 18 Възхитен

    18 4 Отговор
    След Киро, този май е най-големия смешник от ПП !!!
  • 19 12340

    14 2 Отговор
    виЪ от.,, ппдб,, щото сте много убави!?

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ИГРАТА СВЪРШИ !

    14 4 Отговор
    Тия не рабраха ли,че за тях играта свърши???!!! Който и както да се тръшка по корем и да демагогства и лъготи по де-що има телевизия,смисъл няма. Просто,за шарлатанчетата,играта свърши. Сега ще им се наложи да платят сметката.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 няма как

    14 1 Отговор
    Ндаа , сега се започва епистоларна полемика от типа " Кой ми ... в гащите ?" от страна на ПП и тумбата медийни лакеи около тях ! Толкова много им се иска да ни убедят , че черното е снежно бяло , че няма на къде ! Обаче , вече няма как .
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 очевидни неща

    13 0 Отговор

    До коментар #23 от "РуZко българска мафия":

    А ти ОЧЕВИДНО си или Ленчето Бориславова - параПеткова или нежният Найо Тицин .
  • 27 Гони Михаля,

    12 0 Отговор
    Михалев, мама ти е казвала да не си играеш с лоши другарчета. А вие така страстно се прегърнахте с ГЕРБ и ДПС, такава любов беше; Ромео и Жулиета да ви завидят... Не е етично да говориш лошо за старата си любов. Тя ръжда не хваща и след изборите пак ще се съберете.
  • 28 Хи хи

    15 0 Отговор
    Този що лъжи изговори , не е истина ! Ако беше вързан към полиграф, последният щеше да гръмне .
  • 29 Иво

    15 2 Отговор
    Горкия Михалев. Колкото и да се пъне да говори глупости с ППДБетата е свършено. Хората видяха кои са исгинските престъпници и негодници. Почти цялата шайка на простия Киро отива в затвора.
  • 30 Превенция

    10 1 Отговор
    " ..защото Живко Коцев стана жертва на една компроматна война," :))))

    Такааа... Излиза, че скъпарският часовник на нежната Живко-Коцева китка е компромат?
    Ама пък на жертвата й е кеф да слушка тиктакането му - катарзис за чувствителната му душа
  • 31 Превенция

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Име":

    Омертата е също кодекс на честта.
    Мълчанието е въпрос на оцеляване в/извън системата. За по-законно и респектиращо се нарича конфиденциалност.
  • 32 Майорс

    7 2 Отговор
    Абе Михалев по голяма зависимост от това ваш депутат и бивш министър да е свързан с кпнтрабандисти баща и син , главен секретар , началник “Митници” има ли? А какво да говорим за Нистимир , държащ касата на ПП не по моят информация? И като добавим искането ви за овладяване на службите и цялата власт в страната , тегленето нс огромни заеми и прочие , няма смисъл да говорим повече променкаджии!
  • 33 Българин

    4 1 Отговор
    Поредната несретна мижитурка от ДБ,повтаряща опорките на сектата.
  • 34 Проверката е наложителна

    8 1 Отговор
    Не е лошо да проверим какви са зависимостите и на тоя Михалев.
  • 35 ха ха

    1 2 Отговор
    пак ли ще ни пеят , как трябва да избираме по малкото зло ? , в държавата бандит всеки гласувал за политик всъщност върши престъпление срещу всички българи
  • 36 Хайде сега

    3 0 Отговор
    Демерджиев на кого беше подчинен ,на " белия " ли?Кой отпуши каналите с мигранти от раз не беше ли беловласия многоимотен бивш министър със скълапените постановки за пред обществото.А Михалев е едно задръстено нищо на Атанасов.
  • 37 Този пък

    2 1 Отговор
    Ами вие ли ще реформират е службите бе,за да вървят далаверите ?Я стига !Каква е вашата "реформа" ,да изнудвате и заплашвате ако не изпълнят поръчките?
  • 38 Ех, стоянее

    2 1 Отговор
    не си дрънкаш на китарата,а се завираш при бившите доносници на ДС и комсомолски секретари ...
  • 39 Абе,

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Българино от Анадола,как с 300 хиляди избиратели, депесето все са гаранти на всички далавери ?!
  • 40 дядото

    2 0 Отговор
    проблема на държавата е,че мафията за последните 15-20 години подготви и непрекъснато инсталира в институциите кадри с тежки зависимости и лесно управляеми,които използват на парче.да,народа трябва да се вземе в ръце и да преоснове държавата или ...... вкупом да мигрира.тогава мафията ще започне бързо да се самоизяжда
  • 41 Горски

    3 1 Отговор
    МВР-то така е изтърбушено и корумпирано, че ще е истинско чудо отнякъде да се намерят читави кадри. този изпълняващ длъжността главен секретар е назначен от Димитър Главчев, пионката на Шиши и Бандит Методиев Борисов. Толкова честен и порядъчен е Живко Коцев, а е жертва на компромат - така мислят и нашите водачи Ристьо, ген Танас и "академика".
  • 42 дом

    1 0 Отговор
    Само там да беше... Обаче вие какви тежки неможачи сте, направо нямам думи. Провалихте протеста. Предадохте го и го продадохте. Трагици.

    Спешно ни трябват нови лидери.
  • 43 фбр

    0 0 Отговор
    А ти десебарски умнико си с тежки ментални увреждания , както всички скапани жългопаветници !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове