Last news in Fakti

20 Април, 2024 20:16 3 265 74

Кирил Петков: Никога не съм взимал наркотици

 • кирил петков-
 • политика-
 • премиер-
 • правителство-
 • българия-
 • избори

Асен Василев не е откраднал и стотинка

В пространно интервю за предаването на Сашо Диков по "Евроком" бившият премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков разказа интересни случки от престоя си във властта и за начина, по който се управлява държавата, обобщи "Гласове".

От пиците с кристали до пуделите с пачки

Оказа се, че ядем пица с кристали. Оказа се, че крадем милиарди. Оказа се, че взимаме по 1 левче от всеки литър бензин...

Отричам на 100%, даже на 1000% - никога през живота си не съм взимал наркотици - нито като малък, нито като тийнейджър, нито като студент. За адреналин карам кайт, сноуборд, парапланер. Замислих се защо не кажат направо, че Киро взима наркотици? Защо трябва да кажат, че Кирил взема пица с кристали? Защото трябва да звучи популярно, за да стигне при максимално много хора. Ако кажеш просто с някакви кристали, не разбираш. Но ако кажеш пица с кристали, изведнъж хората си викат - ааа, пица, може би има саламче, кашкавалче и е поръсено с с кристали или друго. Понеже ние работихме от сутрин до вечер, ние живяхме в министерски съвет, целият екип - на пици. И са виждали как се вкарват вечер пици.

Аз съм за да се разследва абсолютно всеки. Ако има пачки - да се разследва. Обаче! Представи си - идваш при мен, аз съм главния прокурор и аз ти казвам - ако не си подпишеш оставката, ще те разследвам. Ти какъв си? Бог ли си да раздаваш правосъдие? Ами ако е престъпник? Пускаш ли го този престъпник да си ходи на свобода, защото си е дал оставката? Ами ако е невинен и го заплашваш? Това е големият проблем.

И в момента, в който той сподели, и започнаха пачки да изскачат отвсякъде. Имаш пудел с Живко Коцев, пудел с пачки, нямаш пачки с Живко Коцев, но имаш пудел ... И тук е хитрото подаване като с пицата - ако беше само пачки, нямаше да е интересно. Но ако кажеш пудел с пачки, изведнъж всички говорят за пудели. Всичко е много добре синхронизирано, защото работи 30 години. Ние влизаме в една система, която 30 години е градена да работи като машина, и те почват да ни бият шамари отляво и отдясно.

Корумпиран ли е Асен Василев

Аз за много малко хора си слагам главата в торбата, но гарантирам за Асен Василев. Като кауза. За академик Денков и още някои от най-близките си съратници. Мога да си заложа всичко, че една стотинка не са откраднали. Защото всеки един от нас преди да влезе в политиката си изкарваше парите през бизнеса.

Служби за сигурност или служби за компромати

В деня, в който ме избраха за премиер, слизам аз от трибуната на Народното събрание, идва шефът на НСО и ми казва: "Г-н Петков, честито, че станахте премиер. Това ви е охраната".

В тази охрана разбирам, че има 2 души, чиято главна задача е не да ме охраняват, а да ме следят. И едни приятели, на които имам доверие, ми подсказват, че те трябва да бъдат сменени. Аз отивам при шефа на НСО и питам може ли тези двамата да бъдат сменени с други. Той казва - не може. Как така не може? Ако до утре не бъдат сменени, ви искам оставката утре. И той казва - не може да ми вземете оставката. Това беше първият ми досег до т. нар. перманентна власт.

Оказва се, че така са структурирани всички служби в България - премиерът не може да ги сменя. Ето сега видяхме академик Денков поиска оставката на шефа на ДАНС, а той му каза: гледай си работата.

Така е структурирано, че много хора в тези служби са от 30 години. Така е направено законодателство в случая, с два подписа на президента и премиера, че никой индивидуално да не може да направи смяна. И още по-лошото е, че много от тези шефове на служби ги държат с прокуратурата и то по такъв начин, че те да не отговарят нито пред народа, нито пред премиера, нито пред народните представили. Това, което аз знам като информация, е, че има един шеф на служба от големите служби - ДАНС, ДАР, военно разузнаване, НСО, срещу когото има досъдебно производство и този човек не е свободен.

За Луканов, Чаушеску и недъзите на Конституцията

Питах един депутат от Великото народно събрание - вие, като писахте тая конституция, за която сега говорим като мантра, как точно я написахте, какви бяха мотивите? И той ми казва: "Г-н Луканов идваше при мене всеки ден. Единственият текст, който го интересуваше, беше прокуратурата да бъде изцяло независима от народната власт, от парламента, от демокрацията. По една много проста причина - те не знаеха дали при промяната, при тая вълна, която се вдига, случайно няма да свършат като румънския диктатор Чаушеску. И те искаха да си наредят в цялата прокуратура да бъдат агенти техни хора и да ги отделят от Народното събрание, така че независимо какви са изборните резултати, депутатите да не могат да контролират това нещо, те да не отидат в затвора, да не пострадат и едновременно с това - да използват прокуратурата като инструмент, за да репресират другите". Всъщност това, което имаме, е една система, която е заложена още преди 33 години по този начин с една цел - да запази съществуващата власт при едни хора, независимо от демократичния процес.

"Независим" коментатор срещу 20 000 лв. на месец

Сядам аз на бюрото като премиер и след месец идват едни хора. Пак няма да казвам имена, но всички българи ги знаят. Казват: "Добър ден. Ние сме независимите анализатори, независимите политолози. Ако имаме с вас договор за 20 000 лв. на месец, ние си се оправяме с телевизиите къде да се появяваме, къде не се появяваме, ние говорим точките, с които вие искате да излезете". Аз им викам: "Как така 20 000 лв. на месец? За какво?" "Ами да ви се чува думата, защото в противен случай какво се случва - вие казвате нещо, вашият опонент казва нещо, и ние, петима анализатора или 10 анализатора, повтаряме тезата на единия и вашата дума изчезва". И тогава нашите фенове казват: Кириле, не ти се чува думата, не излизаш, счупиха ви, къде ви е ПР компания...

Аз казах: "Вижте едно от моите дълбоки вярвания е, че трябва да имаме независими медии. Аз за политически анализатори не плащам". Това сигурно ми струва като политик 10% от рейтинга. Не съм платил на никой по никакъв начин да забаламосва хората с така наречените независими платени анализатори.

Те видяха, че не могат да ни купят. Опитаха се да ни сплашат. Не се плашим. И единственото, което остава, е да ни залеят с помия. От сутрин до вечер. По едно време получавахме по 300 статии на месец с една единствена идея да ни очернят и въпреки всичко ние не платихме на нито един анализатор, на нито една говореща глава, защото вярваме, че в дългосрочен план, ако си следваме принципите, хората ще виждат, че ние сме откровени.

Как се дават подкупи

Никой не е идвал при мене да ми дава директно пари.

Как работи другата част на тази перманентна власт? Много хора в тези инфраструктурни компании са на двойна заплата като шефове или мениджъри в строителната компания и в една от службите. И как работи завладяването? Ти си нов кмет примерно, защото хората са ти повярвали. Идва един такъв строител, за да се види с теб четири очи, и ти казва - знаеш, че има тука един булевард, дай да направим нещо, че да го спечеля. Ако кажеш в този момент добре, от там се оказва, че този човек е примерно и служител на ДАНС, и пише доклад, който отива в прокуратурата. Прокуратурата те вика и ти съобщава колко много си загазил. Много лошо, ама да не се притесняваш, грешки се случват. Оттук нататък ние ще работим по старому, споко. И хоп, точно в този момент с тази малка корупция ти си хванат. Затова ние в нашия отбор казваме на всички хора около нас, че не може да имаш малка тайна. Дали е малка тайна или е голяма тайна, тя е тайна. Имаш ли тайна, перманентната власт те хваща и ти спираш да си свободен.

По време на местните избори отивам да се срещна с един кмет. Изглеждаше независим кмет, който се справя добре с работата си. Казвам му: Ако искате, може да говорим заедно да се явим на тези избори, защото ние нямаме кандидат за вашето населено място. Човекът вика: Да, аз ви познавам, ще скоча. На следващия ден ми се обажда и пита можем ли да се видим. На него вече херпес му е излязъл. И вика: "Съжалявам. След нашата среща получих обаждане, на което не мога да откажа. Ще се явя като независим, подкрепен от ГЕРБ." И тогава в един дълъг разговор той ми обясни всъщност как работи тази ... между уж частни компании и служители на на тези служби.

За странните гласувания в парламента

Имаше едно гласуване за обществени поръчки за лекарства в частните болници - те да минават през същите процедури като държавните, което е най-нормалното, защото харчат публичен ресурс. Изведнъж "Възраждане" гласуват с нас и аз си викам: Какво се случи това? Не го очаквах. В този момент Десислава Атанасова поглежда към Костадин Костадинов и казва: "Какво направи?!". Той казва: "Обърках се. Прегласуване". Прегласуваха. И гласуваха с ГЕРБ.

Има много депутати, които, за съжаление, имат малки тайни и тази перманентна власт така успява да влезе и в парламента, и в министерски съвет и всъщност много малко хора са свободни да правят нещата.

Спасяването на редник Калин Стоянов

Какво знаехме за Калин Стоянов? Че е дошъл от морето, от Бургаския край. Че ГЕРБ са му помогнали в в кариерата дотук. Там, където аз се заблудих, беше, че по време на разследванията за магистралите, той имаше много положителна роля. Даже беше поел личер риск и едни прокурори бяха казали, че са усетили натиск от него, за да придвижат делото с чувалите. Тука беше хватката. Хем е техен /на ГЕРБ/, хем е рискувал и е играл срещу ГЕРБ за парите на магистралите. Обаждам се на г-н Рашков. Той вика: "Истината е, че той не става за министър. В смисъл, че не е в тоя калибър за министър, но нямам сведения за него, че корумпиран." И аз си мисля, ако е некорумпиран и не е купен, може би е достатъчно добър и се срещам с него. Срещахме се, говорихме. И той ми казва: "Ти си първият, който говори с мен". И аз викам: "А това е добра новина". Въпреки че е странно да получиш името реално от Борисов /в случая Мария Габриел, бел.ред/, а никой да не е говорил. Като каза добре, викам: "Ей, тоя проблем го прескочихме. Ще имаме едни независим на МВР - нито наш, нито техен."

Къде се учудих? Август месец, разпускат парламента, имаме месец на море, и изведнъж чувам, че 18 шефове на РДВР са сменени. Звъннах на акад. Денков и го питам знае ли за тези промени. Той казва не. Обикновено, когато сменим някои на ГЕРБ и ДПС, те звънят на аларма, ужас, защо сменяте хора, чистка, изчегъртване... А тук имаме 18 и никой не звъни. Нито ГЕРБ, нито Бойко, нито Пеевски. Никой не ми звъни 24 часа. 48 часа. Аз вече бях сигурен, щом Борисов и Пеевски не звънят, значи това те са го наредили. Няма друг начин тези хора да си мълчат. Отивам до София и го питам министъра как така реши да ги смени. А той ми вика - нали искате да съм независим министър, като независим министър аз ще си взимам решенията. И е прав. Бяха останали още няколко, трима, които не беше сменил и за които Бойко Рашков казва, че са честни. И съм сигурен, че са наши, а ти в момента ни предаде и останалите са на ГЕРБ. Той пита защо. Защото, викам, трябваше да ми спукат телефона от обаждания и Борисов, и Пеевски, ако беше сменил техни хора. И той стои и нищо не каза.

И вече като казах това, получих обаждане от Пеевски - леле, какво се случва? Изигра цирка, но в този момент знаех, че този човек ни предаде и че всъщност се е поддал на ГЕРБ и ДПС. Впоследствие видяхме какво се случи - имахме толкова невалидни бюлетини, толкова купен вот... Ние му поискахме оставката, те застанаха твърдо зад него... И накрая видяхме, че въпреки скандалите, въпреки че не е изгодно за тях политически, защото ГЕРБ може би имат около 100 като Калин и можеше да сложат някой друг, който никой не го знае и изпълнява същите поръчки, те го запазиха. Защото явно са поели ангажимент, който и те искат да си удържат към него, така че да работи.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

 • 1 Ай мля

  66 17 Отговор
  Кирил Остапович, дайте да не играем толкова грубо!
 • 2 Хохо Бохо

  101 17 Отговор
  Лесно е. Дай проба за тест. Ако ти стиска де. Ама се съмнявам

  Коментиран от #9, #19, #23

 • 3 Баце

  61 22 Отговор
  Лично аз съм склонен да му вярвам. Просто това си му е нивото дет се вика иначе думата имат психоаналитиците.

  Коментиран от #8

 • 4 Киро Острото

  77 17 Отговор
  Линда ми прави козунаци с кристали.
 • 5 Русофил

  24 94 Отговор
  Само така Кире. БГ е с вас!

  Коментиран от #31, #66

 • 6 Гост

  61 15 Отговор
  Ми що е такъв никав един като не взима?

  Коментиран от #15

 • 7 Сталин

  67 18 Отговор
  Правилно казва Киро Брейка,никога не е взимал наркотици,само пици с кристали
 • 8 Последния Софиянец

  18 36 Отговор

  До коментар #3 от "Баце":

  И аз не съм виждал Кирчо да взима наркотици.Просто е нервак
 • 9 Благороден елен

  57 15 Отговор

  До коментар #2 от "Хохо Бохо":

  Айде стига с тия тестове, че по парапетите знаеш ли кви неща стават?
 • 10 Нужно

  36 23 Отговор
  ли е да се обясняваш на примати , интриганти , безродници , нагли , мошеници , крадци и без грам съвест същества ? Те за лична изгода , на майка си лельо викат !
 • 11 Сталин

  68 15 Отговор
  Абе защо Киро винаги има вид като надишан с лепило

  Коментиран от #18, #36

 • 12 Българин

  79 20 Отговор
  Този човек е пълен лъжец. Същият като Асен Василев, Бойко Борисов, Делян Пеевски и останалите.
 • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 14 зрител

  49 15 Отговор
  напушен по рождение !
 • 15 Баце

  33 11 Отговор

  До коментар #6 от "Гост":

  Само Фройд, ама той не е между живите, но и д-р Гълъбова може да отговори, ама от амабасадата не разрешават, чат ли си сега?
 • 16 Един

  31 12 Отговор
  Виждал съм него и Кокорчо,посред нощ в Банкя.
 • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 18 Брендо

  18 10 Отговор

  До коментар #11 от "Сталин":

  Щото не е лепило..... и Зеления и той и я сам най добрия.
 • 19 Странно

  38 7 Отговор

  До коментар #2 от "Хохо Бохо":

  Не знам, как може да се държиш за несъществуващ парапет ако не си под въздействието на упойващи и психотропни вещества.
 • 20 Все ми е тая друсал ли е или не

  55 11 Отговор
  Характерно за Киро е, че лъже с готовност и на дребно.
 • 21 Иван Георгиев

  52 10 Отговор
  Кириле наркотиците едно на ръка, но вземи една матура по БЕЛ.
 • 22 Бгб

  42 11 Отговор
  Толкоз много приказки ПростоКиро не мой ги каза наведнъж.
 • 23 Само ДНК тест не!

  39 8 Отговор

  До коментар #2 от "Хохо Бохо":

  Че ще развалим едно семейство. То другото така и така си е развалено.
 • 24 под секрет !!!

  34 8 Отговор
  Лена е пратила двама трола да замазват положението.
 • 25 Пенчо

  40 6 Отговор
  Този бил учил в харвард как от бедна държава да направи богата! Защо не даде един пример от световната история без държвите колонизатори станали богати с грабежи и мародерство!? Поредният празнодумец!

  Коментиран от #70

 • 26 Никога, ама никога

  45 5 Отговор
  Никога, ама никога не е взимал наркотици. Вярвам му, не е взимал, давали са му.
 • 27 Честен съм като момина сълза!

  28 4 Отговор
  Вервайте ми?!
 • 28 най после

  9 8 Отговор
  дико.оф и евро.ком
  като в доброто старо време от 20 и 21 г
 • 29 Верно ли

  43 5 Отговор
  Този много трудно го понася слухът ми... Съсипаха Конституцията, сега искат да съсипят и службите! И кой ще туриш, бе, мало.мник? Някой ретард като теб? Тези повече до власт не бива да се докосват!
 • 30 Куче касичка

  45 6 Отговор
  "Никога не съм взимал наркотици"
  "Асен Василев не е откраднал и стотинка"
  Хахахахаха, как лъже алангро, хахаха! Бау, бау!
 • 31 ПП ей pa си

  22 6 Отговор

  До коментар #5 от "Русофил":

  Беги ве прайд! У гриндер ли си чатите с Кирето!
 • 32 Майора

  35 6 Отговор
  Кирчо стига се оправдава! Публична тайна са нещата около теб и твоите самищленици! Когато фактите говорят и Боговете мълчат но не и вие от партията на подмяната! Всичко това ви доведе от неистовата ви жажда за власт и пари и овладяване на службите! Това което сами си направихте никой друг не може да ви гонсправи! Провалихте се тотално мошеници и не се оправдавайте при защитниците на олигарсите Диков и Кулезич!
 • 33 анадънМуууу

  19 5 Отговор
  тия са го учили в харвард , как да направят в държавата хората по бедни !
 • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 35 Дедо

  21 4 Отговор
  Едно време политиците и министрите са обядвали и вечеряли в Ресторант Юнион Клуб, а сега ядат пици в министерството. Колко е паднало нивото на българскя политик.
 • 36 защото

  6 8 Отговор

  До коментар #11 от "Сталин":

  помириса гащите на женати
 • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 38 Тома

  21 7 Отговор
  Този иска да надмине тиквата по лъжи
 • 39 Тервел

  31 8 Отговор
  Това момче не може да се изказва, няма елементарни познания за държавата ни и историята ни, държи се неадекватно, обикаля по разни мезонети с чужди жени на колегите си, чупи маси, поръчва пици в министерски съвет, седи в гръцки таверни отново с жени на колегите си. Просто този е уникален.
 • 40 Абсурдистан

  23 5 Отговор
  Този пропаднал индивид ни го натресе президентското недоразумение. До къде ни докара? Харесва ли ви?
 • 41 Киро го хапе

  19 6 Отговор
  Коня
 • 42 Юзчето

  17 3 Отговор
  И аз не съм помирисвал ракия.
 • 43 Гедер

  16 6 Отговор
  Къде се покри оня пълничкия от тяхната партия Нестимирчо ? Май той е доставял кристалите на Кирчо и Ленка , с помощта на белгийските си фирми за наркотрафик.
 • 44 Да бе

  15 4 Отговор
  Що се обясняваш като ученичка тогава .Па и да взимаше все едно щеше да си кажеш,а?И онзи където не крадял ако крадеше щеше да ни кажеш ли?Вярно,че сме много зле ама вие се уляхте всички.ще дойде Видов ден да знаеш.Винаги идва и при вас ще дойде!!
 • 45 Благой от СОФстрой

  9 5 Отговор
  С наркотици или без тях про3така си остава такъв какъвто е във всяка една обществено социална и икономическа формация!
 • 46 дядо иван

  20 6 Отговор
  Баче Киро явно пак е смесил нурофена с колдрекс, и затова плямпа такива глупости.
 • 47 Механик

  20 4 Отговор
  За наркотици не те знам, ама я кажи сега за регистрцията в ГИНДЕР!
  Щото овчелгавото ГМО-насление на БГ вече е забравило за ОНЯ СЛУЧАЙ.
  Кажи си Кики! Не е срамно да си "гриндер"
 • 48 Ице

  4 26 Отговор
  Няма начин, трябва да се гласува за него. Иначе Боко и Шиши продължават кражбите, а и сега с тая Конституция яхат народа во веки веков.
 • 49 Да,.така е, а Лена

  25 4 Отговор
  е девствена!
 • 50 Име

  23 4 Отговор
  За пицата с кристали и парапета, ще сте благодарни на Пепи охранителчето! За терените за завода в Божурище вярно ли е? Иначе простотиите с Конституцията, газта и горивото на АЕЦ са си лично ваши!
 • 51 Звездата

  5 4 Отговор
  На село ми показаха карате, на Албена ми пуснаха Челентано бате. ..
 • 52 Дупничанин

  22 6 Отговор
  Е, яз па викам, че си зимал редовно. Не знам що на мене да не ми поверват, а па да верват на доказан лъжец кат тебе.
 • 53 НАБЛЮДАТЕЛ

  5 15 Отговор
  Възможно е и да е вярно. Ако беше наркоман никой от тези дето контролират бизнесите в държавата нямаше да му гласува доверие да им пази интересите. И още нещо - наркоманите са хрисими и тихи обикновенно, а този е нагъл и нахален
 • 54 Бегай!

  13 4 Отговор
  Кики Тъпото откак го довлече Радев живее в лъжи. Като се почне с гражданството му та до това как Никога нямал да се събере с Тиквата Свинчо!
 • 55 Доставчикът...

  13 3 Отговор
  ...на пица -> знам бе Кире, само пици на кристали!
 • 56 шааа

  20 4 Отговор
  Никога не съм взимал наркотици, дават ми ги.
  А той не е откраднал и стотинка, дават му я.
 • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 58 Нападжията

  17 3 Отговор
  Кокорчо е честен и е от 6-ти пол.
 • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 60 !!!?

  5 13 Отговор
  В парламита Копейките са тези които се държат като квартални наркомани..., а на другите викат "дръжте крадеца" !!!
 • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 62 бедния Кики

  11 5 Отговор
  Кирчо, кво стана бе брат? Батко ти Делян се оказа по-голям олигарх от Иво и ти спряха националния ефир... Поне малко себеуважение нямаш ли, че ходиш в Евроком за интервюта... жалка история
 • 63 Кака

  3 6 Отговор
  ГЕРБ е политическото лице на задкулисието. Това е положението.
 • 64 Женя

  9 3 Отговор
  " Никога...ти на мен вкарваш ли ми?" Киртака се оправдава като алкохолик, който твърди, че не пие и никога не е пил...
 • 65 123456

  8 3 Отговор
  Еваларка - повярваха ти , че нма да се гушкаш с Бобо и Шишо , а то как си се натроихте ... И сега викаш наркотици - не , никога .... Мдаааааа
 • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 67 Д-р Оф боли

  12 3 Отговор
  Поведението на този човек ако не е в резултат на кристали е поведение на човек, имащ нужда от специализираната помощ на нашата клиника.
 • 68 Стели

  5 2 Отговор
  Тоя просто Кирчо е луд за връзване!
 • 69 бай герги

  4 2 Отговор
  киртак само с поведението си показва че си наркоман
 • 70 Леля Гошо

  0 1 Отговор

  До коментар #25 от "Пенчо":

  Сингапур е такава държава, но Кики едва ли е чувал за нея
 • 71 Нещастна България

  1 1 Отговор
  Кои идиоти гласуваха за тоя за да стане премиер? Идете да се застреляте!
 • 72 Кирлив Киро

  1 1 Отговор
  Я лъжем най-харно, оти съм се надрусан!
 • 73 Баце

  0 1 Отговор
  Този е говори несвързано и неразбираемо като лойко.
 • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове