Last news in Fakti

29 Април, 2024 20:42 3 002 32

Калоян Методиев: Какъв ден - ъндърграундът доминира новините в държавата

  • калоян методиев-
  • ъндърграунд

Цялата мутращина от 90-те години насам изплува от телевизора

Калоян Методиев: Какъв ден - ъндърграундът доминира новините в държавата - 1

Какъв ден - ъндърграундът доминира новините в държавата! Цялата мутращина от 90-те години насам изплува от телевизора.

Сутринта започна с Пашата, който всички отричат да са чували. На обяд се разбра, че съдебният брокер Нотариуса е бил информатор на МВР. Следобедът мина през ключовата посредническа роля на Трактора за съставяне на Сглобката. Вечерта завърши с лице, представящо се за политически коментатор, което е арестувано за контрабанда на българо-сръбската граница по време на Югоембаргото.

Това е кошмар претворен в дегенерирала обществена реалност.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужасно

    46 5 Отговор
    Контрабандистът е Кирил Добрев - убиецът на БСП.
  • 2 кое е изплувало бе ?

    48 3 Отговор
    сик и вис управляват 30 и незнам колко си години, бою и шиши, дпс и гроб

    Коментиран от #11

  • 3 така е

    19 26 Отговор
    Президента вдигна юмрук и изкара мутрите. Дано сега живеете по-добре.

    Коментиран от #30

  • 4 реру

    59 1 Отговор
    "Сутринта започна с Пашата, който всички отричат да са чували..."


    Някои има подобен навик... да забравят за някои познанства и т.н.

  • 5 Ъндърграундъ

    12 5 Отговор
    Бинденко зелютерориста чичо столти да върви на почифка у симитли
  • 6 Противяга е

    24 2 Отговор
    калоянчо, но това е първата истина която изрича!!
  • 7 Гого

    37 4 Отговор
    Беше въпрос на време Боко и Шиши след като бяха изпрани от шарлатаните, да си върнат властта,но не очаквах, че ще е толкова бързо
  • 8 Баба Пенъ

    31 0 Отговор
    Бойко тиквата е всеки ден по телевизора. Венци Стефанов чат пат в спортните новини. Пашата и Венци са предложили на Батето, кой да охранява бай Тошо. Така каза Батето.
  • 9 Тото

    24 7 Отговор
    Ако не си наясно читателю кой е милиардера Сорос и каква е мракобесната роля на фондацията му ”Отворено общество” в развитието от страните от Източна Европа и в частност България.Ние просто ще ти изложим няколко добре известни факта, свързани с дейността на тази престъпна организация в България и директната й връзка с партията на Бойко Борисов – ГЕРБ.А изводите си направи сам.

    Как Сорос създаде проекта Бойко Борисов,за да зароби окончателно България: Проектът “Бойко Борисов” е откровен заговор за извършване на безкръвен преврат срещу политическата схема в България.

    И ако Сорос прекроява картата на Европа то Борисов му помага !

    Коментиран от #26, #28

  • 10 Реал

    33 5 Отговор
    Това ни го докара наглата тиква. Радвай се народе. 90-те години се завръщат с пълна сила - мутри и терор. Това е.
  • 11 Баба Пенъ

    16 10 Отговор

    До коментар #2 от "кое е изплувало бе ?":

    Батето беше шеф на СИК. ВИС го създаде Илия Павлов, Васил и Георги бяха бушони

    Коментиран от #19

  • 12 Тото

    17 11 Отговор
    Джорд Сорос е създал ГЕРБ!
  • 13 Тото

    21 9 Отговор
    Свързващото звено между Борисов и института на Сорос ”Отворено общество” е бившата му приятелка Ц. Бориславова.
  • 14 Тотото

    17 7 Отговор
    Ето я връзката между Сорос и общността от личности,които навлизат в политиката на България,спуснати директно от Джордж Сорос,като министри в кабинета на ГЕРБ: През 2009г. най-безцеремонно са назначени за министри в ГЕРБ бивши програмни директори и вътрешни хора на ”Отворено общество”:
    Николай Младенов- министър на външните работи от ГЕРБ- Програмен директор на фондация ”Отворено общество – София(1996-1998) Томислав Дончев,министър за еврофондовете – От 2000-2004 е главен секретар на Клуб ”Отворено общество”- Габрово,Програмен директор на фондация ”Отворено общество”(2004-2007) Сергей Игнатов – министър на образованието, ректор на Соросовия Нов български университет.
  • 15 Емигрирал

    16 3 Отговор
    Алооо Офции,пиите си ракията пред хоремаците и не правете нищо...не ви остава много живот в мутренската държава.

    Коментиран от #21

  • 16 Тото

    15 8 Отговор
    Ще добавим, че медиите днес послушно работят за Бойко Борисов, а грандовете продължават да се раздават от „Америка за България“ както и финансирането им с Европейски проекти !
  • 17 Факт

    26 1 Отговор
    Още в първите години на новата държава Бай Ганьо застреля Алеко. Така е и до сега. Умните и честни хора не могат да виреят в общество на мутраци и бабаити. И още ще емигрират.

    Коментиран от #20

  • 18 Кики и Кокорчо

    13 2 Отговор
    да пишат телеграма на "Ханс Зайдел" или на Галя, да набие канчето на Тулупа хаха
  • 19 реру

    24 0 Отговор

    До коментар #11 от "Баба Пенъ":

    "Батето беше шеф на СИК..."


    Батето не е бил шеф или създател на СИК. На един по-късен етап прави бизнес с тях, а Баце по това време е момче за всичко в групировката...

    Създатели и шефове са братя Маринови /Малкия и Големия Маргин/ и Младен Михалев /Маджо/, а по-късно с разрастването шеф става и Румен Николов /Пашата/...
  • 20 ХАХАХА

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Стига с това ,че само в България има мутри и бабаити. Това ,че не пишат за такива извращения в "циливизования " свят не значи ,че там не е същото. Та нали от там са учиха и учат и мутри и политици. Я направи бърз анализ на всички по върховете в ЕСЕС, в ЕП и ще се убедиш ,че е същата гнилост.
  • 21 Ти нали си емигрирал ?

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Емигрирал":

    Какво си се загрижил за "офците" . Глей си там вискито и не се грижи за нас.
  • 22 Много сложно

    23 4 Отговор
    Елементарната истина е че мутрите сега са Бойко Борисов и Делян Пеевски и те ще искат, доброволно или не, да гласувате за тях и да ги признаете за свои лидери.
  • 23 Сулю

    9 10 Отговор
    Като се започне с това, че се извършват няколко престъпления за да се назначи един човек за министър. Като се продължи с това, че се обявява Конституцията за негодна в оправдание на извършените престъпления. Като се мине през това, че същия става и премиер... Какво ми бърборите за мутри? На какви се правите? Същите, че и по-лоши сте. Всички знаем: Крадецът вика "Дръжте крадеца!"
  • 24 бай село

    17 3 Отговор
    Абе тия от СИК И ВИС нали са все комунисти .А тия грнерали Гоцев, Кацамунски да не са били НАТОВСКИ генерали, нали са били всичките верни синове на БКП. Пашата Галеви, Илиеви,нали и те бяха верни синове на партията.Защо се отричате от тях.
  • 25 !!!?

    19 1 Отговор
    Зората на Мутращината !!!?

  • 26 Ти дето си наясно уж де

    9 11 Отговор

    До коментар #9 от "Тото":

    Сорос докара ПП и ДБ на власт, виж кой се ползва от парите на Отворено общество и Америка за България.Кака ти Цонка и дългоноско, Киро и всички около него са първи на грантовете😂А пък да не говорим за нещастната Европа, дето с тези либерали и толерантни към обратните, мигрантите и пр.си вкараха автогол! Европа все повече престава да е християнска, а се превръща на територия завзета без бой от исляма🤮
  • 27 Жалкото е

    9 1 Отговор
    Че хващат,уличават партия в купуване на гласове и няма ядове,даже политиците подигравателно под плакатите със техни снимки пишат купуването на гласове е престъпление
  • 28 Я по обобщено и наедро

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тото":

    Я напиши протоколи на ционските мъдреци
    и ги прочети да ти настръхне косата
    ама истински
  • 29 Това означава че

    2 1 Отговор
    Това означава че олитическия елит е Паднал по Ниско от Него!
  • 30 Глупости!

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "така е":

    Глупости! Президента не прави НИЩО!
  • 31 Боже

    3 0 Отговор
    каква тпа физиономия
  • 32 Таня

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­­о­­р­е­­­щ­и­ ­­м­­о­­­м­и­­­ч­е­т­­а­ ­в­­­и ­­о­ч­­­а­­­к­в­а­­­т 👉 ­𝗡­­­𝗨­­­𝟮­­𝟭­­.­­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове