Last news in Fakti

14 Юни, 2024 19:29 1 104 31

Кирил Добрев: Десницата определено печели изборите и е абсолютно нормално да се съберат и да направят правителство

  • избори-
  • правителство

Делян Пеевски не пропуска политически елемент и коментар по всяка една ситуация. А някои са в гората и са решили да не коментират, каза бившият депутат от БСП

Кирил Добрев: Десницата определено печели изборите и е абсолютно нормално да се съберат и да направят правителство - 1

„Имаме партия, която е спечелила изборите у нас, и то убедително – с 11%. Друг е въпросът за ниската избирателна активност, но ние трябва да свикваме“, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев в студиото на bTV..

Десницата определено печели изборите в България и смятам, че е абсолютно нормално да се съберат и да се направи правителство. Просто трябва да преглътнат егото си и да се съберат“, допълни той.

„Не виждам защо „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“ да не се включат. Те досега заявяваха, че няма да се включат в правителство със старите партии, нито че ще се включат в правителство с ГЕРБ и ДПС, но направиха и двете неща. Заявката им беше, че ще останат в опозиция и ще бъдат проевропейска, антикорупционна опозиция. Но ако правителството е проевропейско и вътре няма елементи на каквато и да било корупция, защо да не го подкрепят“, попита Кирил Добрев.

„Борисов направи силен ход с това, че няма да бъде премиер, с това, че отвори консултации, с това, че отвори вратата за кабинет, който да бъде по-скоро експертен и прагматичен“, посочи Кирил Добрев.

„ДПС показа този резултат, който е показвал винаги. ДПС показа, че е една изключително сериозна и стабилна партия. Партия, която разчита на своите структури и инвестира в младежките си структури в страната. Нормално е на избори да показва този резултат. Същият резултат при много по-ниска избирателна активност дава по-голям брой депутати“, заяви още той.

"Делян Пеевски не пропуска политически елемент и коментар по всяка една ситуация. А някои са в гората и са решили да не коментират", заяви Кирил Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    43 3 Отговор
    Ако не беше баща му да го оттърве, този дето го хванаха на границата със 100 000 марки, сега
    нямаше да дава акъл.

    Коментиран от #9, #28

  • 2 Без име

    40 3 Отговор
    К.Добрев е един нахален и безскрупулен наглец!!!

    Коментиран от #6

  • 3 ТаУмВзе

    16 6 Отговор
    И тоя има Бесни Халюцинации, че на територийката има Изборчета и Партийки! Квото врътне Галя от Посолството, тва ще Безчинстват, за да си Папкат Клекнали и тва си е. Друго няма, не е имало и няма да има. Приключили сме Вчера!
  • 4 Българин

    28 2 Отговор
    Само този пропаганден глашатай не беше коментирал изборите. Чакаме следващите петдесетима, които ще изкарат по медиите, за да възхваляват господарите си мутри до небесата, да казват като този, че ниската активност не е никакъв проблем, че хора като Бойко и Пеевски са превелики българи, че политиците винаги се ръководят само от интереса на народа, че не се кълнат непрекъснато лъжливо, че не са чуждоземни слуги, че са мъдри мъже и жени (както ги нарече Бойко вчера), че поведението им е прекрасно и изобщо, че са нещо като божества, които ще правят каквото си искат и ще живеят въпреки това във вечно и изключително щастие до двадесето коляно.
  • 5 6 ПРОЦЕНТА ГРАЖДАНИ

    26 2 Отговор
    С ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ
    ......
    КЮЧЕКЧИЙКАТА КИРО ДОБРЕВ НАМИГНА СЪБЛАЗНИТЕЛНО С ИЗКУСТВЕНИТЕ СИ МИГЛИ
    НА ПРАСЧО :))
  • 6 Българин

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Без име":

    Недей така. Ако направи изказване в интернет, сигурно ще има пет хиляди блюдолизци, които ще го отрупат с хвалебствия, благопожелания за любов, щастие, че заслужава да бъде винаги мъдър водач на народа, трябват ни хора като него и така нататък.
  • 7 Бащата на Киро е голяма работа

    1 16 Отговор
    През 1997 г. заедно с Първанов спряха комунягите да направят гражд. война.
  • 8 Мандаринката Боко

    15 2 Отговор
    Десницата е Дясна ръка Ляв джоб
  • 9 Илия

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Те марките не бяха ли 300 000 ?
  • 10 Мда

    20 3 Отговор
    Дзън! И няколко хилки паднаха в джобчето на Добрев за герб ПР.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 г-н

    16 1 Отговор
    Б ок лук киро заминавай при десните
  • 13 12340

    12 2 Отговор
    объркАл се е нещо!
    пропуснАл е да наплюе Нинова!
  • 14 Вие всичките сте за

    11 1 Отговор
    Вие всичките сте за ЗАТВОРА !
  • 15 ти ляв ли си

    10 2 Отговор
    бе милионерче ?
  • 16 Отвратен

    13 2 Отговор
    Казват, че на лицата ни са запечатани много неща! Прави са. Наглецът възхвалява господарите си, за да наливат още пари в сметката му. Как се ненаяде!
  • 17 Име

    9 2 Отговор
    Каква десница те гони, Киро? Лустрация!
  • 18 Учител

    7 5 Отговор
    Добрев! Защо няма обединена левица?
    Помагаш с лицемерие. Тройната коалиция съсипа образованието. Продължи злото на Вълчиел на Кобурга. И му продължихте мандата на тоя - делегирания бюджет.
    Съсипахте лявото, социалното и морала.
    Не се проявявайте повече Добрев, Корнелия и прочие псевдо леви! Срам и позор!
  • 19 Не е

    11 2 Отговор
    така. Хората на наемния труд са наясно с всички, че всички партийци сте печалбари. Безрайно алчни и корумпирани номенклатурчици са се загнездили във всички свери на управлението още от 1985г.
  • 20 Веселяка

    0 3 Отговор
    Аз искам пак избори и пак да гласувам само за майтапа 🤪 иначе ми е абсолютно все тая 😆 разбрахте ли, шматки 🤣

    Коментиран от #22

  • 21 Иван Грозни

    12 1 Отговор
    Ей такива като този убиха първия партизанин в България/ Иван Козарев вечна му памед/, а сеега плещяд глупости. Колко години бяха на суфрата на БСП и когато кака Курни им би шута се пребоядисаха. Измет долна. Тоя заплю баща си дето го направи нещо в живота.
  • 22 ЦИРКаджии

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Веселяка":

    И АЗ искам пак избори, НО да гледам пак ЦИРК и агония и още по ниска избирателна активност. НЕ ЖЕЛАЯ да гласувам, Купуването и продаването е ДАЛАВЕРА!
  • 23 Негласуващ

    4 2 Отговор
    На следващите избори може и той да последва примера на другарката Йончева
  • 24 Пипо

    1 2 Отговор
    Таке ще да е реши магесникът Ринсуинд, купуването и продаването на гласове е престъпление, но винаги трябва да има избран. Затова когато никой не иде да гласува ние произвеждаме изкуствено гласовете с МАГИЯ. Колкото повече гласове произведем толкова по голямa е субсидията на Невиждания Университет.
  • 25 ЦАЙ

    5 1 Отговор
    Този и нали беще в БСП за да ползва облагите, беше депутат, издигна се и натрупа много пари. Па само той ли е? Хиляди са такива като него и затова БСП отврати левият електорат от себе си. Изключиха го чак когато натрупа богатство и пари - след дъжд качулка.В близките 50 години БСП няма да може да се съвземе от подобни които ползваха връзките и за да богатеят.
  • 26 Добрин

    3 2 Отговор
    Сега не ви ли стана ясно защо Нинова отсвири този продажен индивид. Подлогата открито се слага на Бойко и Шиши и ни съветва да свикваме с ниската избирателна активност. Вината тук носят тези, които публикуват бръщолевенето на един аутсайдер.
  • 27 Край

    0 2 Отговор
    "ако правителството е проевропейско и вътре няма елементи на каквато и да било корупция, защо да не го подкрепят" Киро, Киро сега с вицове ли ще се агитираме.
  • 28 Не питайте Корнела

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Добре си играе ,,играта" с партията. Очаквам на следващите избори да занули БСП и тогава да се оттегли.
  • 29 А ТИ ЗАЩО БЕШЕ В ЛЯВА ПАРТИЯ

    1 0 Отговор
    ИДИ ПРИ ДЕСНИТЕ БЕ БОКЛУК , НАЛИ СИ КРАДЕЦ ?
  • 30 ВСИЧКИ ЛЕВИ В БСП СА ДЕСНИ КРАДЦИ

    3 0 Отговор
    НЯМА И ЕДИН ЛЯВ В НИКОЯ ПАРТИЯ ! БАЩА ТИ БЕШЕ ПИЯНИЦА И МОШЕННИК !
  • 31 ТОЯ ИЛИ Е ЛУД ИЛИ НИ МИСЛИ ЗА ЛУДИ !?

    2 0 Отговор
    Но ако правителството е проевропейско и вътре няма елементи на каквато и да било корупция, защо да не го подкрепят“, попита Кирил Добрев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове