Last news in Fakti

3 Юли, 2024 19:08 5 706 30

Орхан Исмаилов: Защо Доган постави Пеевски, не мога да си го обясня-"Булгартабак", КТБ, "Лафка"?!

  • орхан исмаилов-
  • ахмед доган-
  • делян пеевски-
  • булгартабак-
  • ктб-
  • лафка

"Пеевски е комбинатор, феномен, явление в българската политика. Когато стана лидер на ДПС, тогава казах за този човек, че е възходът и краят на ДПС", каза още председателят на партията "Свобода и достойнство"

Орхан Исмаилов: Защо Доган постави Пеевски, не мога да си го обясня-"Булгартабак", КТБ, "Лафка"?! - 1
Снимка: ФАКТИ

В тази криза Делян Пеевски трябва да се освободи и аз съм готов да му помогна, заяви Орхан Исмаилов, бивш зам.-министър на отбраната и председател на партията "Свобода и достойнство", в интервю пред БНР.

В предаването "12+3" той коментира процесите в ДПС и 14-те депутати, които гласуваха против кабинет на ГЕРБ-СДС.

"Това, което наблюдаваме, за мен не е изненада. Тази политическа турбуленция е от най-големите до момента. Този път г-н Пеевски показа стила си на работа – с ботуша влезе в ДПС и го превзе".
"Пеевски е комбинатор, феномен, явление в българската политика. Когато стана лидер на ДПС, тогава казах за този човек, че е възходът и краят на ДПС. Защото, ако забелязвате, до каквото се е докоснал Пеевски, всичко е ликвидирал. Но тук ще му е трудно, защото ДПС е организирано по друг начин и този път на Пеевски му дойде краят. И ще бъде запомнен с това, че е проклятието на ДПС", прогнозира Орхан Исмаилов.

Според него той е "човек с болни амбиции" и го е доказал.

"А защо го постави Доган, не мога да си го обясня? При условие че се е доказал – "Булгартабак", КТБ, "Лафка" и е в списъка "Магнитски". Как ще поставиш такъв човек на такава позиция? И днес видяхме, че Пеевски държи лостове, инструменти, страха. Видяхме тези аги като овчи кожи", коментира Исмаилов.
Според него няма да има правителство и с третия мандат, но ако има, ще е с "уговорки, но ще е някаква конюнктура със задкулисни цели и става въпрос за власт и пари".

"99% според мен няма да се появи кабинет. Дори и да се появи, ще падне много бързо", убеден е председателят на партия "Свобода и достойнство".

И прогнозира, че ако се появи нова политическа сила, формация, личности, които да поведат народа, тази криза ще бъде пометена.

"Ако наблюдаваме, всяка криза дава възможности, така че има възможност. Въпросът е кой ще поеме тази отговорност, защото политиката е отговорност", казва Орхан Исмаилов.

И е категоричен, че обикновените хора, избирателите на ДПС, са трудолюбиви, но "те цял живот бяха подвеждани от хора, които ги използваха".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    23 3 Отговор
    Доган УПОТРЕБЯВА И ИСКА ДА СИ има пионки послушни
  • 2 Мдааа

    19 1 Отговор
    "Игра на миндери"!
    Да видим, кой на кого, ще удари коляно!
  • 3 Васил

    26 3 Отговор
    Много просто Орхане Доган ви е изтъргувал за жълти стотинки за да сте натискачи на копчета по банките.
  • 4 Българи от две вери обединете се

    44 1 Отговор
    Дай боже и нашите приятели в мюсюлманско вероизповедание да проверят, че светът се върти и са докарани до робство от собствените си олигарси за тяхна изгода...

    Коментиран от #7

  • 5 И трите ,

    13 0 Отговор
    дядо попе !
  • 6 БЕШЕ КО БЕШЕЕ

    39 2 Отговор
    ДОГАН ПОСТАВИ ПЕЕВСКИ
    ЗА ДА МОЖЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕГОО
    ЗАВИНАГИ,,,,,ЗАВИНАГИ. ЗАВИНАГИИ,,,

    Коментиран от #24

  • 7 Отдавна

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българи от две вери обединете се":

    го знаят ! Сред тях има и лежали в затвора с ДС агента !
  • 8 Гербер

    19 5 Отговор
    Ние кога колеги, не виждате ли, че бойко ни дърпа назад. Никой не иска с нас заради него. Аз сега как да обясня на избирателите си, че трябва да карат на една чиновническа, милиционерска или военна заплата. Всичко това е с ограничен умствен капацитет и не вижда съществуването си без корупция. Как да обясня, на тези бизнесмени, дето ни копуват ромеи, че няма да има държавни поръчки? Как да обесня на жина ми, че ще кара на една дипутатска заплата. Колеги, да последваме примера на дпс и да изритаме борисов. По тоззи начин, останалите може и да ни приемат и да ни дадът парче от баницата.
  • 9 Тома

    32 0 Отговор
    А кой ти каза че сава е решил да сложи мамута начело на дпс а не ченгетата които го държат на къса каишка.Той просто е едно поставено лице
  • 10 граф Монте Кристо

    30 1 Отговор
    Защото е голям хищник,действа с размах,плячкоса КТБ с боко,а това са милиарди.Сигурно доган се е надявал че във всеки моомент може да го озапти,а ето че аха-аха и да загуби контрол.И все пак провали правиелството--пеевски,след което пооследния и станал неуправляем и самовластен деребей.А той се движи и по антируската линия,което доган не и допуснал и изобщо държи неутрална позиция.
  • 11 Друго мнение

    39 1 Отговор
    Напротив, Пеевски не е феномен в политиката! Той е феномен в това, че е недосегаем! Ако имаше държава нямаше как да се допусне такъв човек да управлява задкулисно служби, съдебна власт, а сега и държавната администрация! За него има матеряли не в България, а да бъде съден от международни съдилища. Това го допуснахме ние, като държава.
  • 12 Един закон за всички

    23 0 Отговор
    Скоро ще излезе и защо Пеевски държи в зависимост г-н Борисов. Все пак това с парите, кюлчетата и имотите на Борисов има и друг прочит, но при прилагане на закона, както за всеки един от нас, и това се знае! Защото няма как да стане изпиране срещу явни факти. И винаги има възможност заедно с перачите да отговаря пред закона. Въпрос на време е
  • 13 Делянчо е

    13 0 Отговор
    Убиец с главно У. С каквото и да се захване го прецаква... Те нали затова го биха преди време...

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кукъ

    6 0 Отговор
    Този какво работи? Някой знае ли?
  • 16 Помак

    6 0 Отговор
    Прсето е неуко жвтно...скоро ште го ..лят
  • 17 Фк68тф

    13 0 Отговор
    Къф "феномен" бре е този с вид на "дебииил"?!!! На мен ми прилича повече на психопат, отколкото на феномен!
  • 18 Жалка история!

    17 1 Отговор
    Шиши и Боко са за затвора, но притежават прокуратурата и съда и няма кой да ги осъди.

    Коментиран от #23

  • 19 Анонимен

    5 3 Отговор
    Хората си обичат Господин Доган. Браво на Орханчо, че покрай доган, подкрепя отрудените честни турци, изстрадали много от тях.
  • 20 Бай араб

    2 1 Отговор
    Орхан ти още жив ли ли си ..........................още ли ?
  • 21 Бай араб

    3 0 Отговор
    Кьор Орхан не видя Корнелия Нинова,Кьор Орхан е от съюза на глухите
  • 22 Ухаа

    3 0 Отговор
    Тоя от къде го изкопахте бре, да си стои в хотела и да не ръси глупости, а и да не забравя че всичко което е отк….л е благодарение на дпс
  • 23 Бай араб

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Жалка история!":

    ти прокурор ли си ?
  • 24 Не пишете като не познавате ДОГАН

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "БЕШЕ КО БЕШЕЕ":

    Ще има избори Сега ДПС ще бъде трета партия и няма да получи мандат за правителсьво и ще мобилизират хората си при Малка избирательна активност може да станат първиТова е целта
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бай араб

    1 1 Отговор
    Орхан Исма ведднага да ме потърсиш,ше ти обясня хубаво на теб на момента,знаеш как да ме намерииш,точно на теб най - обстойно ще обясня,нали ходи на курсове в Турция,сега ела при мен
  • 27 Бай араб

    0 0 Отговор
    Орхан ,гледал ли си ,,Викингите ,,
  • 28 Бай араб

    1 0 Отговор
    Орхан веднага при мен или аз идвам при теб
  • 29 Бай араб

    0 0 Отговор
    Орхан
  • 30 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ОРХУН -АКО БЕШЕ НЕДОСТАТЪЧНО ТЪП --И ТЕБ ДС МОЖЕШЕ ДА ТЕ ВКЛЮЧИ --НО ТИ СИ СЪВСЕМ !?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол