7 Юли, 2024 16:39 4 981 128

Пеевски: Тема има и конфликт има. И темата е Пеевски-дерибеите. Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган

  • делян пеевски-
  • ахмед доган-
  • тема-
  • конфликт-
  • дерибеи

Доган е лидерът, до когото неизменно съм бил в най-трудните моменти, независимо от всичко! Когато са го предавали, когато е било трудно, когато всички са се изпокривали, аз пак съм бил до него. И другото - той винаги е бил до мен, дори когато е било много, много трудно. Винаги сме били заедно, се казва още в писмото на Пеевски

Пеевски: Тема има и конфликт има. И темата е Пеевски-дерибеите. Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган - 1
Снимка: БГНЕС

"Няма тема Доган-Пеевски, има тема Пеевски и дерибеите", това написа председателят на ДПС Делян Пеевски в официално съобщение.
"Всеки, преживял дълго време в политическия живот знае, че твърде често и лесно могат да се пресичат граници. И това винаги се е смятало за част от неписаните правила на играта. Но, дори и в тази игра има граници, които не се преминават. Никога и по никакъв повод", пише още в текста, цитиран от Нова телевизия.

"Като политик аз мога да приема много неща и съм доказал, че мога да ги преодолея и въпреки казаните тежки думи и противопоставяния, съм съумявал да намеря диалога и балансите. Едно нещо няма да приема, няма да допусна и няма да подмина - никой, независимо от мотив, мерак, личен или групов егоизъм, няма право да ме противопостави с почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Да съм ясен - противопоставяне Доган-Пеевски няма и не може да има! Конфликт Доган-Пеевски няма и не може да има! Тема Доган-Пеевски няма и не може да има! Доган е лидерът, до когото неизменно съм бил в най-трудните моменти, независимо от всичко! Когато са го предавали, когато е било трудно, когато всички са се изпокривали, аз пак съм бил до него. И другото - той винаги е бил до мен, дори когато е било много, много трудно. Винаги сме били заедно. Той много добре знае това. И всеки от тези, които говорят днес, също знаят това. И няма да приема да си приписват ролята на говорители, медиатори или не знам какви си измислени фактори", пише още в официалната позиция на Пеевски.
"А тъй като тези дни се нагледахме и наслушахме на интриги, внушения, подмяна и манипулации, ще се обърна с цялото си уважение към г-н Доган, за да кажа само едно “винаги съм бил до теб , винаги си можел да разчиташ на мен и това не се е променило”. Защото Доган е основателят и почетен председател на Движението за права и свободи и това никой, нито за миг не е оспорил в партията и не бих допуснал да бъде оспорено от никого", допълва още политикът.

"Това е смисълът на трите букви ДПС - да защитава, да променя живота на нашите хора, а сега задачата ни е и да изкупим грешки, които сме направили през годините. Никой не може да отрече направеното от мен за ДПС и нашите хора от една година, насам, след дългия застой. Ако някой го отрича - нека дойде да спорим. И ако моята вина е, че извадих ДПС от изолация и дадох надежда на нашите хора, тази вина съм готов да я нося", посочва Пеевски.
"Ще бъде ли по-силно ДПС, ако Доган и Пеевски не са заедно!? Слава Богу този въпрос изобщо не е на дневен ред. Но трябва да сме честни с хората и да признаем - тема има и конфликт има. И темата е Пеевски-дерибеите. Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган. Които тормозеха хората с “това за нагоре, това за мен, мене ме праща” и т.н. И хората ни и самите дерибеи много добре знаят за какво говоря! Дерибеите, които сега бъркат в душите на хората. И защо? От страх? От мерак? От алчност? Те нямат аргумент за нещо, сторено от мен, срещу ДПС и хората на ДПС. Но правя и ще направя всичко, за да приключа темата с тях и да престанат да тормозят нашите хора. И напомням, че по места няма нито един изключен, освен тези, за които са настоявали нашите хора", се казва още в съобщението.
"Винаги, независимо от това, какво се случва ще бъда с тези хора, заради които поех тежестта на отговорността да бъда председател на партията. За всички останали теми, винаги, когато е трябвало съм разговарял с абсолютно всички. Никой не е разговарял с колегите повече от мен.
За заседанията и двамата председатели въпрос е липсата на инициатива, но това не може да бъде застрашаващ целостта на партията проблем. Истинската тема, обаче, е Новото начало. Това изплаши дерибеите. Това, което в момента те правят се случва с натиск, с мачкане на хора, което повече няма да бъде допускано. Аз няма да изоставя принципите на Новото начало! Ще дам шанс на младите хора и обновлението, защото ние доказахме, че можем да сме силни. Искам младите да виждат, че има смисъл да подкрепят ДПС. Защото хората видяха и повярваха какво можем", посочва още политикът.

"ДПС стана втора политическа сила с 47 депутата, със своите активни кметове и силна местна власт и не трябва да позволяваме нищо да ни спре по този път! Трябва да бъдем обединени, да сме заедно", завършва официалното съобщение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ю ка ка

    149 8 Отговор
    Късно е да се извиняваш 🐷

    Коментиран от #89

  • 2 Последния Софиянец

    186 5 Отговор
    Олеле!Най големият дерибей се изказа неподготвен!

    Коментиран от #94

  • 3 България

    105 5 Отговор
    “Знаете ли, че ако поставите 100 черни мравки и 100 червени мравки в буркан, нищо няма да се случи?
    Но ако разклатите силно буркана, мравките започват да се избиват взаимно. Червените мравки смятат черните мравки за свои врагове, а черните мравки смятат червените мравки за свои врагове. Истинският враг е този, който тръска буркана.
    Същото се случва и в човешкото общество. Така че, преди да се нападаме един друг, трябва да се замислим кой клати буркана!”
    Кърт Вонегът

    Коментиран от #45, #63

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 да де

    130 2 Отговор
    Квичене пред Доганя ли чувам?
  • 6 Данко Харсъзина

    132 2 Отговор
    Забелязахте ли, че всички се надпреварват да ближат някои части на Доган?
  • 7 12340

    93 2 Отговор
    Такъв сосен м@н@т и мадам В. не може да извърти! :))
  • 8 сара

    95 2 Отговор
    Ще повърна...

    Коментиран от #18, #41

  • 9 заедност

    114 3 Отговор
    И в списъка Магнитски ли пак ще сте заедно ? Би трябвало да сте заедно. Нали така казва Доган: "заедност".
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българка

    128 3 Отговор
    От изявлението на изпечения крадец и рекетьор разбирам, че само той и единствено той има право да граби, другите не! А освен това има наглостта и да заплашва!
    ПЕЕВСКИ Е РЕДНО ДА БЪДЕ ВЪДВОРЕН В ЗАТВОР ЗА РАГРАБВАНЕТО НА БУЛГАРТАБАК, МЕДИИТЕ, КТБ ....Има 300 страници в документите на САЩ с престъпленията му. Темида била сляпа....Определено е така. Но прокуратурата ни е и сляпа, и глуха икорумпирана

    Коментиран от #110

  • 12 ТаУмВзе

    49 3 Отговор
    Назначена Кукла от Доган, срещу Доган ли! Явно сте си така де.ХАХАХАХХА
  • 13 Точен

    92 2 Отговор
    Пеевски клекна на Доган. Срам. Дръндарецът купуваше българи, Пеевски не го осъзна. На никого не трябва да е жал за еничарина.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вашето мнение

    66 8 Отговор
    Шиши, държи мисира в този сайт на къса каишка, внимавайте как го коментирате защото ще бъдете блокирани.

    Коментиран от #22, #121

  • 16 Ъхъъъъъъ мозък

    75 2 Отговор
    Пеевски бореца срещу дерибеите..... Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган....... А една вувузела що не вземеш да извъртиш борецо честен и достоен а ?

    Коментиран от #19

  • 17 Град Козлодуй

    5 40 Отговор
    Само те могат да състави правителство ида ни управят

    Коментиран от #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Данко Харсъзина

    71 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    От два дни всички правят яки вувузели на Доган. На ред е Данчо Ментата.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Разбирай

    55 3 Отговор
    Старите са вече много охранени и им стига толкова крадене!
    Време е да вкараме млади,бедни и гладни в политиката за да ги охраним и тях,а и да не бие на очи!
  • 22 Българка.

    57 1 Отговор

    До коментар #15 от "Вашето мнение":

    Нямаш си представа колко мисира държи шиши, цяла птицеферма като започнеш от т.нар. национални телевизии.
  • 23 Опитваш ама не успяваш

    20 2 Отговор

    До коментар #17 от "Град Козлодуй":

    Глухия да го копираш. Той е неповторим.
  • 24 Браво

    15 47 Отговор
    Браво Пеевски режи до кокъл. Никога не съм си представял, че някой българин ще избави населението от дерибийите в регионите на ДПС. От много години съм опозиционно настроен към Дпс, причините Пеевски ги е изброил.

    Коментиран от #79

  • 25 Вярно е

    56 1 Отговор
    ДПС стана втора политическа сила с 47 депутата, със своите мурафети и тънки сметки ама това повече няма как да се случи.
  • 26 Име

    28 1 Отговор
    Страхотен е - но защо сме все на последно място в Европа. Иначе - няма лошо - никой не пречи на никой. Има някакво като глупост - ние сме на последно място в Европа и - изведнъж - требва - е нали ти дето ни докара тука.

    Не може без да седне в ресторанта, обикновените труженици си гледаме децата и си седим у дома.

    Няма ли един евтин ресторант - да задоволи амбициите на този мъж.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Град Козлодуй

    2 40 Отговор
    СамоДПС

    Коментиран от #44, #77

  • 29 ДОЙДЕ РЕД НА

    41 2 Отговор
    КЪРВАВОТО ПИСМО
  • 30 Данко Харсъзина

    57 3 Отговор
    Вижте колите, имотите на депесарите и сараите на Доган и всичко ще ви стане ясно.
  • 31 Пипи

    39 0 Отговор
    Абе нещо почнахме да връщам задни части? Почнахме да се оправдаваме!
  • 32 Дика

    56 0 Отговор
    Пеевски намеква, че има и може да има само двама дерибеи - той и Доган. И няма ли го Пеевски, няма и Доган. Внимавайте в картинката.

    Коментиран от #127

  • 33 Значи

    56 1 Отговор
    Дельо Магнитски,на наАкан ми звучи!
  • 34 От Варна

    54 1 Отговор
    Брех!!!! Блазе им на етническите турци в България и извън нея! Имат си най-върл благодетел, направо “Апостол”! Братя българи, що ли това борбено момче ни пренебрегва и не ни смята за “негови хора”? Може ли такъв пристрастен човек да е гарант за равновесие и етнически мир в държавата ни ?

    Коментиран от #109

  • 35 Град Козлодуй

    29 1 Отговор
    Олигархия мафия Държава

    Коментиран от #54

  • 36 Боже

    66 1 Отговор
    Всички го познаваме това почтено момче,което е загрижено за хората.То не бе КТБ,не бе Лафка,не бе Булгартабак.Остави хората отглеждащи тютюн без прехрана и пръсна по-младите по света.Опустоши цели населени места .То не бе контрабанда на цигари и други вещества.И всичко това с любезното съдействие на Доган и ДПС.И сега принципен.Горките хора потърпевши в зависимите от тях райони.Горките ние.

    Коментиран от #56

  • 37 е то бива, бива, но чак толкова...

    49 3 Отговор
    "...тема има и конфликт има. И темата е Пеевски-дерибеите. Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган. Които тормозеха хората с “това за нагоре, това за мен, мене ме праща” и т.н. "
    И това доживяхме! Пеевски защитник на бедните и ограбените?!?
    „Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!“
  • 38 Е хааа

    56 1 Отговор
    Най-големият дерибей бори дерибеите. Ехааа. Машалла.
  • 39 Хххххххх

    52 1 Отговор
    Всички забогатяха на гърба на българския народ, като част от този народ са и обикновените турци. А най много забогатя мамин Делянчо, не без помощта на Доган разбира се. Хора както българи така и турци събудете се ГЕРБ-ДПС ви ограбват вас и вашите деца, без вас те няма да са е НС и България ще може да си поеме въздух, ако гласуваме за хора които мислят поне малко за държавата и хората, не е лесно знам.
  • 40 Оооо, ясно

    46 2 Отговор
    Когато някой е многословен, когато започне публично подробно да се обяснява, всичко е ясно. Сгазил е лука здраво и търси начини да замаже положението. Защо му трябва на Пеевски в случая такова публично изясняване на ситуацията? Защо му е нужно да се обръща към Доган чрез писма и чрез социални мрежи, когато може лично или по телефона да разговаря ??? Има отговор и той е един. Който разбрал - разбрал.
  • 41 Град Козлодуй

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "сара":

    Сара Тука има Менте Град Козлодуй ментето Ве Обижда

    Коментиран от #48

  • 42 Колко мило, колко сладко, просълзих се

    36 1 Отговор
    Пеевски бореца срещу дерибеите..... Дерибеите, които били забогатяли на гърба на Доган... А ферим ...
  • 43 Щоли

    25 3 Отговор
    Си мисля, че яко са го уплашили от рашия, даже текста му пратили. Край ли вече на сагата? Май ще е и края на депесе
  • 44 Град Козлодуй

    8 1 Отговор

    До коментар #28 от "Град Козлодуй":

    Моля Вие Сте Ментето

    Коментиран от #53, #60

  • 45 От Варна

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "България":

    Конфуций, перефразирано: “ Ако нещо не върви, виж внимателно каква е причината. И я посочи!”

    Коментиран от #71

  • 46 Унбитх

    36 0 Отговор
    А Доган няма ли да се засрами, че лансира хора като Делянчо и на тези години, не му ли стигат кражбите,кадруването в съдебната система, няма ли да помисли вече за държавата,ако не помага поне да спре да пречи.
  • 47 Дерибеите, които били забогатяли на

    50 2 Отговор
    гърба на Доган...... А Пеевски на чий гръб забогатя ? Нещо в живота си изградил ли е този индивид, къщичка за птички дали е направил даже или като термит от където мина и трева там не расте ?
  • 48 Мъдев

    2 6 Отговор

    До коментар #41 от "Град Козлодуй":

    Гледай да не обиди тебе в шоколадови път
  • 49 Ряпата

    13 10 Отговор
    Олигарсите победиха и този път.Няма промяна,всичко си остава както си е.Това което се случи бе само сън.А Баце знаеше целия сценарий.Но кой му го поднесе да го прочете?Избора на попа?Затвърдяване позициите на Доган?Това означава поглед към Москва и победа на др.Радеф.Учете руски,ще ви е от полза.
  • 50 Ами да

    5 0 Отговор
    Ще видим!
  • 51 😅😂😆.....

    33 0 Отговор
    Скоро така не бях се смял🤣🤣🤣, Шиши е неотразим🤣, моралният стожер на ДПС.... И най отгоре бог Доган и неговият пророк Делян🤣🤣🤣👍. Давай Шиши... с 200🤣.
  • 52 Артилерист

    31 3 Отговор
    Пеевски сбърка много с опита да разцепи турската група в българския парламент в интерес на мутренската гербаджийска шайка и сега жалко и безсрамно се мазни...
  • 53 Шано

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "Град Козлодуй":

    Пий хапчетата и легай
  • 54 Мъдев

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "Град Козлодуй":

    Преметай шнуро и на крушата да спреш мъката

    Коментиран от #95

  • 55 Биби Кинг

    10 1 Отговор
    ,Доло рацете од Дебелян пемберуци! Бай Амет е най големио булгарофил а Дебелян мо се пророк преставя тадява! Внетен ли сме?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 кмета на врани кон

    27 2 Отговор
    Търговище делибея ХАМДИ 35 години всички сме зависими от него АКО НЕСИ СЪС НЕГО използва ДАНАЧНИ хеи ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ и си унущожен

    Коментиран от #101

  • 58 БрЯх!

    30 0 Отговор
    Чак да настръхне човек от такава пламенна реч...😂🤣😃!
  • 59 Ей сега му повярвах на дебелия

    28 0 Отговор
    (Винаги сме били заедно. Той много добре знае това. И всеки от тези, които говорят днес, също знаят това.) .....и кога е било това "Винаги" като ти се излюпи едва по времето на Сакскобурготски бре ? Че дори Илията те наричаше "недорасляк", "пале" и "ликвидаторчето" ......
  • 60 Санитаро

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "Град Козлодуй":

    И тука ли ака бе
  • 61 Хаха

    21 0 Отговор
    На тоя сФинчУ професията му е такава - дерибей!
  • 62 Че прасето

    23 1 Отговор
    случайно да не обедня на гърба на Доган.Дръпна с една диета и гледай го днес , на мамут прилича.
  • 63 Гаглей

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "България":

    Това важи ли за Русия и Украина

    Коментиран от #66, #73

  • 64 Хахо

    30 0 Отговор
    Ясно. Шиши и Доган не си говорят, а си общуват с писма... Смешно. Ще видим кой ще надделее. "Накрая ще остане само един", както се казваше във филма.

    Коментиран от #88

  • 65 Данко Харсъзина

    28 0 Отговор
    Щом Шиши дава заден а другите еничари и Тиквата никакви ги няма нещата за тях не отиват на добре.

    Коментиран от #114

  • 66 България

    12 0 Отговор

    До коментар #63 от "Гаглей":

    Просто прочети внимателно текста.
    Там всичко е написано.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Град Козлодуй

    18 0 Отговор
    Мафия Олигархия ОПГ престъпници мутри са на Власт вече 34 Години
  • 69 Винаги сме били заедно. Той много добре

    31 0 Отговор
    знае това. ------ Въйййй, и в контрабандата с цигари ли бяхте заедно? И в Лафка ли бре? И в Техномаркет ли ? И Булгартабак ли ? И в Дубай ли?.... га те спукаха от бой руснаците ........или като ошушка КТБ , или като ББР източи ? Ама верно ли винаги сте били заедно с Доган ? Хмммм......

    Коментиран от #75

  • 70 Наглия

    18 0 Отговор
    Дано отече! А най добре и двамата измамници!
  • 71 Кой разбрал, разбрал...

    12 0 Отговор

    До коментар #45 от "От Варна":

    Само с посочване не става градски, трябва и да се осъзнае от тези, на които е посочено. За това обаче трябва мисъл, а това не е присъщо на голяма част от нас. Те единствено се интересуват някой да раздава от общото на тях, но да не взима за себе си и вместо да подбират подходящи личности са готови да поставят всеки шмекер или сладкодумец да разпределя общото, което няма как да стане. Затова и няма кандидатури на съвестни личности, защото не разчитат на купени гласове, а други не ходят да гласуват. За да се появят читави политици първо трябва да се появят читави избиратели..
  • 72 Големите

    20 0 Отговор
    дерибей ще борят местните дерибей. Доказват си кой е по по-най дерибей. Ще има политически трупове.

    Коментиран от #122

  • 73 Град Козлодуй

    7 0 Отговор

    До коментар #63 от "Гаглей":

    а и Вие се присмивате над инвалидните Хора
  • 74 УдоМача

    23 0 Отговор
    Тоя гуцко точно надуши трюфела и Доган го изплющя през зурлата.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Швейцареца

    27 1 Отговор
    Доган се подигра с българските мюсюлмани, слагайки им за водач забранен за консумация от Корана бозайник... Е няма как да няма проблеми ...
  • 77 Град Козлодуй

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Град Козлодуй":

    Мечтайте Си
  • 78 отговор

    16 0 Отговор
    Пеевски или Доган?
    Нито единия нито другият!
    От другаде се дърпат конците.
    Средно интелигентен човек да е човек ще се сети кой е кукловода.
    Махаме на ДПС...п..то и ето отговора.
  • 79 СЗО

    17 0 Отговор

    До коментар #24 от "Браво":

    Точно пеефски ли? Дето е в списъка Магнитски....
  • 80 Младият дебел Дерибей

    22 0 Отговор
    Решил да чисти старите Дерибеи, но в бързината забравил да пита Шефа на Дерибеите може ли ! Яко ОПГ нали пичове ? Беше един дето разпределяше порциите на Дерибеите а сега били станали двама, ако не броим и Бойчо Дерибея естествено

    Коментиран от #98

  • 81 Търновец

    16 3 Отговор
    И Шишо и Доган поради своето минало и действия са зависими от Кремъл и Руските олигарси - примерно къде са милиардите на фалиралата КТБ? Това което Шишо не иска да разбере е че други люде гледат на ДПС не толкова заради бизнес и обръч от фирми а защото ДПС работи за Турцизацията и Ислямизацията на ЕС и бизнес скандали пречат.
  • 82 От всичко стана ясно единствено че

    19 1 Отговор
    ДПС е ОПГ, Бандата на Дерибеите !

    Коментиран от #124

  • 83 Абе Пеевски

    23 1 Отговор
    Фурми скоро ще внасяш ли пак с правителственият самолет , че от червеният кръст казаха че били свършили
  • 84 Готвач

    14 0 Отговор
    Безсмислено е Пеевски да обяснява, че младите л... са по- вкусни от старите.
  • 85 Шумен

    19 0 Отговор
    Този наглец ще се изкара борец за народни правдини. За едно е прав - че в ДПС има дерибеи - най големият е той, самият Доган дори не може да го конкурира. Дерибеи има и в другите партии - особено като са на власт. Но и без да са на власт, не остават на сухо - я уреждане на поръчка, я ходатайство, я лобистка промяна в закона, я среща и въздействие на наши хора в регулаторите, съда и прокуратурата.
    Голямата част затова влизат в политиката. Даже и някой честен случайно да влезе, бързо се ориентира.
    Пеевски не е глупав - всичко това го знае и го използва. Благодарение на натрупаното богатство е и безскрупулен и брутален. Неслучайно рядко се намира някой, който да му каже истината в очите.
  • 86 Принципно да ви кажа пичове че

    25 1 Отговор
    Прасето трюфел като надуши и мозъка му спира да работи, че и очи затваря даже докато рови. Най подходящият момент е това за отстрел. Ловците прекрасно го знаят
  • 87 На мен ми прилича

    12 2 Отговор
    на припомняне за неплатени дългове. И лека заплаха, че може да бъдат изискани преди крайния срок. Но, може и нещо да не съм разбрал.
  • 88 Като всеки филм

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Хахо":

    с щастлив край.
  • 89 Неподписан

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "ю ка ка":

    Не се извинява.Не го познаваш.Като много други и Делян стана Пеевски благодарение на службите, благодарение на връзки.
  • 90 Фактор

    13 1 Отговор
    За даде сближат с ППДБ, трябва да предадат Пеевски!
  • 91 Мюмюн Гьозпатлан....

    16 0 Отговор
    😢😢, разплаках се еййй😭, разчувсвах се и това е, тоя ага арен чиляк шъ излезе, не е шашкънин както го наричат.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Прасито като го чета

    16 0 Отговор
    Доган даже взе симпатичен да ми става. Пълен абсурд, ходих да се напръскам със студена вода
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Град Козлодуй

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "Мъдев":

    Вие си го Направете на Вас Си
  • 96 Лелееееее

    17 1 Отговор
    (Аз няма да изоставя принципите на Новото начало! Ще дам шанс на младите хора и обновлението, защото ние доказахме, че можем да сме силни.) ........ Новото начало! Тоя верно е решил че може да пенсионира за винаги и да приключи Доган.

    Коментиран от #100

  • 97 Както е тръгнало утре може да каже

    19 0 Отговор
    Че и Дерибеите в ГЕРБ ще разчисти. Съвсем си повярва тоя че е някакъв фактор
  • 98 Бойчо Дерибея

    14 0 Отговор

    До коментар #80 от "Младият дебел Дерибей":

    Сега ще се обиди защото не е споменат като Дерибей
  • 99 България

    18 0 Отговор
    има голям проблем с теб измамник долен.
    Ти си най лошото нещо което се случвало на България.
  • 100 Пази боже точно подобен индивид

    13 0 Отговор

    До коментар #96 от "Лелееееее":

    шанс на младите хора за обновление да дава .........
  • 101 Дявола

    6 0 Отговор

    До коментар #57 от "кмета на врани кон":

    И сега с кого е кмета?
  • 102 ДеПеСарско библиотекарската мафия

    15 0 Отговор
    Дпс няма място в управлението на страната
  • 103 И на края ще го отнесе

    19 0 Отговор
    Йордан Цонев защото май точно той е в основата на тази драма !!!!
  • 104 Хотел Берлин

    16 0 Отговор
    пак затвор ще стане ми се струва ....
  • 105 дядото

    21 0 Отговор
    а ти можеш ли да обясниш на народа как натрупа богатството и за сметка на кого та чак магнитски те прихвана.нагли безсрамници и имате очи да говорите.
  • 106 Огън

    7 8 Отговор
    Уважаеми господине Пеевски, дерзайте срещу дерибеите. И не само в ДПС, а и в геп и бкп. Много забогатяха някои.
  • 107 АЙДЕ ГЪЧ

    13 0 Отговор
    ПРАС ЕТО УСЕТИ НОЖО И ВЗЕ ДА СКИМТИ.............
  • 108 М3 голд

    12 0 Отговор
    Това, което Пеевски е написал, няма нищо общо с истината от последните седмици. Абсолютен демагог. Говорейки за дерибеите, себе си къде слага? Той е на върха им. И непрекъснато повтаряното реплика "евроатлантически ценности, път, насоки" показва колко го е страх от Козяк. Кой го прати в КТБ да тегли невъзвръщаеми кредити и спомогна за псевдофалита й. Интересно е и това: кой натисна Доган да го направи председател на ДПС? И след последните събития ще го държи ли?
  • 109 ДПС е била партия на всички етноси

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "От Варна":

    В ДПС има както от турския етнос, така и от българския и циганския етнос и т.н. Къде видя разделение от българите? Къде видя в името Движение за права и свободи да има нещо, което разделя нацията. Вие сте които разделяте народа като искате само етнически българи да има в политиката. Къде е демокрацията
  • 110 Никой не си съди децата..

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    ..дано си ме разбрала..
  • 111 Коментар 20 защо го изтрихте

    9 0 Отговор
    Цензурата и манипулация са водещи тук
  • 112 КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

    10 0 Отговор
    ОТ ТЕБЕ НЯМА ПО ГОЛЯМ ДЕРИБЕЙ ТИ НА КОЙ ГРЪБ ЗАБОГАТЯ
    НА СТАНКО ТОДОРВ И НА ПЕНЧО КОБАДИНСКИ ЛИИ??
  • 113 Алибегов

    10 0 Отговор
    Свинското ще се сервира студено в сараите.
  • 114 Данкоооо

    4 0 Отговор

    До коментар #65 от "Данко Харсъзина":

    Какво е това харсъзина???
  • 115 Чичо

    10 0 Отговор
    Дебелия обърна палачинката !
  • 116 Шиши

    11 0 Отговор
    Аз обрах КТБ, но в мойта държава никой друг няма право да краде, защото който краде, краде от мойто.
  • 117 Слави

    4 4 Отговор
    Доган е пъник
  • 118 БеГемот

    8 0 Отговор
    Милият борец с дерибеите....живи да ни оплачеш щом тоя дерибей ще ни избавя от дерибеите
  • 119 Стефан Стоянов

    7 0 Отговор
    Дерибей номер едно Дилян Пеевски, другите срещу него да бягат пак не могат да го стигнат. А при Пеевски ако имаше държава, всичко е толкова лесно за доказване от стария Опел до днес.
  • 120 ВЪХ, МАРИ МАЙКООО!

    9 0 Отговор
    ДЕРИБЕЯ... ОХРАНЕНАТА СФИНЯ ПЕЕФСКИ! ПЪЛНА ТОРБА С Л@ЙНА! КЪФ СИ БЕ ГРАБИТЕЛ НА БЪГАРИЯ?! ЕДИНСТВЕНОТО ВЪЗМОЖНО МЯСТО ЗА ТЕБ Е - ЗАТВОРА! ЧЕСТИТА. КОЛЕДА СФИНЬО!!!
  • 121 ОФФФ...

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Вашето мнение":

    БОЛИ МЕ. Г@ЗО! ДАЛ ПЕЕФСКИ ШЪ МА БЛОКИРА... ТОРБАТА ОЪЛНА С Л@ЙНА...
  • 122 ...ИНТЕРЕСНО...

    7 0 Отговор

    До коментар #72 от "Големите":

    ЩО ЛИ БОКО ТЪПАКА ОТ БАНКЯ НИКЪВ ГО НЯМА... СНИШАВА СЕ! ЧАКА БУРЯТА ДА ОТМИНЕ.... АЙДЕЕ И ТРИМАТА В ЗАТВОРА!!!
  • 123 граф Монте Кристо

    7 0 Отговор
    А за какво му е на пеевски да нарита аяните и да им обере имането,за да назначи на тяхно място своите?Добре че доган го спря в последния момент,защото българските партии не само че са разпилени,но и недалновидни.За българите не може да има предпочитание към дпс-пеевси и да е бяло,а дпс-доган да е черно,дпс си остава антибългарска организация и трябва да бъде закрита немедлено,а всичките и активисти--в затвора.А тук ни разиграват сценка с доброто и лошото ченге.
  • 124 КАКТО И

    7 1 Отговор

    До коментар #82 от "От всичко стана ясно единствено че":

    ГРОБ Е ОПГ! ВСИЧКИ ОТ ВЪРХУШКАТА НА ДВЕТЕ. ОПГ-ТА. В ЗАТВОРА! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЖИВЕЕ!!!
  • 125 Дупничанин

    4 0 Отговор
    Наглата 🐷 даже най-безсрамно си казва, че работи за "нашите хора". Требва много скоро да има чупене. С каиш.
  • 126 Да припомня

    2 0 Отговор
    И пак ще разчитаме на Русия - тоя нали го биха руснаци в Кувейт! Ние седиме и чакаме, ама и ние не знаем какво
  • 127 Диамантената ръка

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Дика":

    Не го намеква даже, направо го казва.
  • 128 Пошлото

    0 0 Отговор
    На чий гръб ти забогатя?И на какъв се правиш?Ти си дерибей на дерибеите заедно с БАНКЯТА.Отивайте в Дубай да си харчите парите.Хората,хората,хората Шиши нямат никаква нужда от вас.Вашите хора са богатите олигарси,дето чакат държавната софра.А другите за вас са невидими и да само бройки за изборите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол