18 Юли, 2024 18:14 6 237 84

Божидар Божанов: МВР не купи противопожарна техника, a луксозни коли

  • божидар божанов-
  • корупция-
  • пожари-
  • мвр-
  • правителзтво

Срещите бяха в много конструктивен тон, но, за съжаление, подкрепа не беше намерена

Божидар Божанов: МВР не купи противопожарна техника, a луксозни коли - 1
Снимка: бТВ

Това е поредният път, когато искаме оставката на Калин Стоянов. Когато хората най-много имат нужда от държавата, нея я няма. МВР не купи противопожарна техника, a луксозни коли.

Това каза в предаването "Лице влице" по БТВ зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Божидар Божанов по повод искането на на коалицията министърът на вътрешните работи Калин Стоянов да подаде оставка заради несправянето на правителството с овладяването на горските пожари.

Калин Стоянов е министър от достатъчно дълго време. Още преди шест месеца, по времето на кабинета "Денков", са осигурени 100 млн. лева по Оперативна програма "Околна среда" за закупуване на техника за справяне с пожарите. От МВР досега не са успели да придвижат съответните процедури за закупуването на техниката, а в същото време купиха луксозни автомобили, заяви Божанов. Става въпрос за липса на организация. Горят къщи, а държавата я няма. Това е само един от резултатите от липсата на реформи в МВР, добави той.

Важно е системите на държавата да бъдат в състояние, в което да могат да реагират адекватно при кризи, подчерта зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България".

Той коментира и неуспешния опит на коалицията да събере подкрепа за проектодекларацията с антикорупционните промени.

Във вчерашния ден проведохме работни срещи по проекта ни за декларация. След тези срещи заявленията на всички останали бяха, че не подкрепят този подход. Срещите бяха в много конструктивен тон, но, за съжаление, подкрепа не беше намерена. Нашият подход включваше поставянето на този закон преди сформирането на правителство. Смятаме, че тъй като сме в безпрецедентна политическа ситуация, няма как да подходим като в нормална ситуация. Ние сме тази ситуация, тъй като нито политическите партии имат доверие помежду си, нито гражданите имат доверие, че когато партиите се договорят за правителство, то ще е в интерес на гражданите. Това липса на доверие се дължи на факта, че институциите не работят в обществен интерес. Искаме реформиране на тези институциуи, защото те се ползват като бухалки, коментира Божидар Божанов.

Той отбеляза, че в "Продължаваме промяната - Демократична България" не е имало противоречия за предложението за антикопрупционните промени.

В отговор на въпрос Божанов поясни, че темата за третия мандат предстои да бъде обсъдена от ръководните органи на коалицията. Когато видим на кого президентът връчи мандата, ще се съберем, за да решим как да подходим, заяви зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Право на мнение!

    68 20 Отговор
    Правилна постъпка на ПП/ДБ! Нови избори докато електората осъзнае, че върховенството на закона е най-важния приоритет. Оттам идва и икономическото развитие и благополучие, сигурността и всичко останало.
  • 2 6нтщ5ж

    73 21 Отговор
    Важно беше бате ви Бойко да се вози с Модерен Джип из цяла България, а не да има защита за хората от народа!

    Коментиран от #12, #17, #24

  • 3 Мирослав

    79 34 Отговор
    България отдавна е пропаднала евроатлантическа кочина - без детски градини, без болници, без армия, без енергетика , без пожарна , без линейки, без хеликоптери, без авиация, но с безмозъчни евроатлантици начело на държавата, които се грижат повече за нацистите от Украйна отколкото за собственото си население!

    Коментиран от #14, #47

  • 4 Тъпчо

    74 5 Отговор
    Милорди за самолети и беемвета а пожарни и линейки ? Безхаберие.
  • 5 Абе

    61 25 Отговор
    Калчо,ами вие подарихте техника на Украйна,която по презумпция е в основата на борбата с пожарите!

    Коментиран от #68

  • 6 Форинър

    44 38 Отговор
    А, защо докато бяхте на власт само допреди няколко месеца, вие не купихте противопожарна техника? Демагог зализан.

    Коментиран от #21

  • 7 Дрън дрън та пляс

    65 11 Отговор
    Да ходат сега да гасат с беемветата, и главунчев да не се оправдава че рсботата му била само дс направи избори
  • 8 Айде пак демагогия

    27 37 Отговор
    Искахте парите от глобите по пътищата да отидат в КАТ - отидоха. Искахте катаджиите да имат коли, еквивалентни на тези на нарушителите - купиха си с парите от глобите. Сега защо не са отишли за хеликоптери? Това са други пари, които са доста повече. Защото хеликоптерът иска наземна поддръжка, иска екипаж, база. А всичкото това гълта пари всеки ден, а не еднократно като автомобила.

    И въобще сравняват круши с портокали.

    Коментиран от #16

  • 9 Маке

    55 13 Отговор
    Калин Стоянов е дворното куче на Бойко от Банкя. Лае по всички, които искат да надзърнат какво къта в двора господарят му. И Бойко си го пази.
  • 10 И този многознайко

    37 14 Отговор
    Аха,Божанов критикува пожарната,а не се замисля че тези пожари може да са умишлени с политически цели.Или му е известно!Няма как ден през ден да има пожари в гористи местности ,на стърнища в близост до населени места ,ако няма човешка намеса .И няма да са пиромани ,а саботьори да създават хаос.И миналия юли бяха високи температурите и никога досега не се е случвало такова бедствие ,а точно сега когато се въртеше мандата на промяната ,и разни други гротески партийни.Ако е за отвличане на вниманието от техните небивали,е крайно позорно!
  • 11 Софийски

    33 17 Отговор
    Как политиката влия върху живота буквално на хората. Сега е редно да бъде заведено наказателно производство и някои хора да си понесат отговорността. А вие продължавайте да гласувате за ОПГ герП, БКП израждане полковника и чалгаря. ПроЗ народ!!!

    Коментиран от #19

  • 12 НСО

    21 36 Отговор

    До коментар #2 от "6нтщ5ж":

    Джипът, с който Борисов обикаляше, беше 15 годишна Тойота Тундра.

    Коментиран от #23, #28, #36

  • 13 Артилерист

    27 25 Отговор
    Подмяната толкова се изложиха с действията и лъжите си във властта , че и добри предложения да направет не им вярвам...
  • 14 Този с липсите си ти

    19 22 Отговор

    До коментар #3 от "Мирослав":

    България в ЕС има най-много болнични легла на 100 000 жители. Енергетиката ни е повече от достатъчно. Другото не го разбираш, така че няма да го засягам.

    Коментиран от #18

  • 15 Вражалец

    29 5 Отговор
    Оставка на министъра със странния поглед!
  • 16 Оди легай бре!!

    33 6 Отговор

    До коментар #8 от "Айде пак демагогия":

    Гледай ако виждаш че на едно БМВ дадено на .рост милиционер поддръжката ще е повече от на хеликоптер. Поне и Шофйори да им бяха купили на старшинките. не..амотни.

    Коментиран от #59

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мирослав

    40 5 Отговор

    До коментар #14 от "Този с липсите си ти":

    И затова няма нито една детска болница и събираме капачки за линейки и кандидатстваме в детски градини като за университет по ядрена физика, а от най-голямата атомна централа в Европа в Козлодуй остана само един работещ блок, както и най-голямата водноелектрическа каскада Чаира вече е музей, да не изброявам повече, че ако почна да говоря за индустрия, земеделие, железници , инфраструктура, образование ще стане страшно.
  • 19 Аха,

    18 14 Отговор

    До коментар #11 от "Софийски":

    Вероятно съветваш да гласуваме за Кирчо и Кокорчи,щото викат че са " антикорупционисти".Най корумпираната младежка партия на средна възраст лъже като за последно.Заеми,заеми и никакви инвестиции,иначе приходите надути по време на инфлация,щото са "разбирачи"!
  • 20 Копейка

    12 6 Отговор
    Много си в грешка, Божанов. Ние луксозни коли нямаме. Но ще имаме. До три дня! Бесим сички врагове, пращаме другите у Белене и - по колите ви! И пей сърце! Ще експроприираме сичко наред и ще ядем, пием, харчим и ще си вилнеем на воля в Родината! Извън не, щото сме патриоти и сме с черни печати. Инак за кво сме в парламента? Друга файда няма..
  • 21 един

    26 7 Отговор

    До коментар #6 от "Форинър":

    И кой беше шеф на МВР тогава?Нали на същият му искаха оставката още при правителството на Денков,но Шиши и Боко скочиха в един глас и казаха не,иначе правителството падаше веднага,или ти тия подробности не те интересуват!
  • 22 Така са

    21 2 Отговор
    другарите от о време ! Пълна безотговорност , както и никакъв респект спрямо българските граждани , а и безхаберие спрямо България и щетите !
  • 23 Даниел

    26 4 Отговор

    До коментар #12 от "НСО":

    В голяма грешка си приятел,джипа с които обикаляше бате Бойко е Тойота секвоя флагмана на марката ,сиреч най-скъпия!!
  • 24 оня с коня

    5 25 Отговор

    До коментар #2 от "6нтщ5ж":

    Ма ЧАК СЕГА ли го разбра бе Аланколу - че важното е бат Бойко да се вози в Модерен Джип из цяла БГ...Ами нали БАШ ЗАТОВА гласувам за него- щото е Патрон?А щях ли да гласувам за някой "измислен " новопръкнал се политик дето се вози в "Дачия"?Ама при него нямало защита на Народа...На КОЙ народ бе - на ВАШИЯ Русофилския ли,дето го заливате с помия през 5 минути?Ма вий що още сте живи бе ей?!
  • 25 ежко

    18 2 Отговор
    Народ не се жали!Щом ви търпим -и "вас" и "тях", няма за какво да се оплакваме!Явно ножа не е стигнал до кокъла!
  • 26 Хайде сега

    23 8 Отговор
    Какво общо има министъра ,Асен не даваше пари за нищо,само дърпаше ,гл.секретар се занимаваше с контрабандисти и пачки,лайф и толкова.Рашков пусна мигрантите ,като прехвърли граничари на други места за да освободи терен.Сега мислят за хеликоптери ,що сега ,нали бяхте на власт ?Нашите пожарникари помагаха на Гърция всяко лято и това също,но там установиха че голяма част от пожарите са умишлено ,така че имам големи съмнения ,че и тук нищо не е случайно.По време на това безобразно НС,където всеки се прави на по,по най , си търсят мотив срещу други ,да отклонят от своята несъстоятелност.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 7 Отговор

    До коментар #12 от "НСО":

    Беше ЧИСТО НОВ , изпълнение за САЩ ❗ Закупен уж за чуждестранни ловци идващи на ловен туризъм- за отстрел на елитни животни❗
  • 29 Кано

    16 11 Отговор
    По мафиотска и копумпирана и навеждаща се към сащ страна няма.И ще ни вкарат в проблеми с Русия.ще базират ф16 в Бългапия.ще ни думне Русия и няма да и пука Много ще равът но няма значение.спи народе

    Коментиран от #38, #54

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 2 Отговор
    Да кажат дали фанаа поне един джигит на магистралата с новите бегачки❗ Иначе вече три пъти съм засичал две Баварки и едно ФауВе скрити под някое дърво и камерата заложена за нещастници зад огр.40 ❗
  • 32 7809753

    12 10 Отговор
    Не вярвам на Божанков ,защото използват кризите за пиар ,и никога една поръчка не става за месец ,два ,а близо година и повече.Държавата в момента реагира,но пожарите са всеки ден и това е много съмнително.И гърците имат хеликоптери ,но пак търсят помощ от други държави.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Госあ

    13 9 Отговор
    Кой ск@п@няк беше предложил да изпращаме вертолетите си Ми 24 на бандерите ? Освен БТРите си ? М ? И защо не се ремонтират тези вертолети ? Пише се вертолет, защото руски инженер ги проектира, като уточнение за козяците
  • 35 Анонимен

    20 7 Отговор
    Божанов,къде са стоте БТР-а?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хахаха хахаха

    19 14 Отговор
    Ревете ревете няма ги руснаците да пратят 10 самолета за гасене на горски пожари Киро и Тиквата се погрижиха!

    Коментиран от #62

  • 38 Е,моля

    13 14 Отговор

    До коментар #29 от "Кано":

    Защо да нямаме елементарно ново въоръжение за нашата армия ,не ти разбирам глупостите?Всички държави около нас се въоръжават ,всички са в НАТО и продължават да се въоръжават ,а ние да стоим със скръстени ръце ,щото самолетите били американски.Многоо тъпо.Виж Турция,Румъния ,Гърция,не са спрели,имат бази на НАТО,ти какво говориш ,да се оголим за кефа на свръх въоръжена държава която изобщо не разбира от братство или да я улесним.Само не внушавайте че путлеристите са миролюбци!
  • 39 Копейка

    7 15 Отговор
    Муцка е Божанов! Хубав е почти колкото Коцето, но на Цончо му диша праха. Убавци! Луксозни момченца с дашни за Путин ду.енца! Чуднички!

    Коментиран от #41

  • 40 Верно ли

    20 7 Отговор
    Абе този д@бил кво дръдне, бе? Чие беше предното правителство??? Чий министър беше Калин Стоянов? Кой го сложи на този пост? Кой взе БТРите от складовете на МВР? В СО чий е кмета, дето купи електрически БМВта? Ей м@рши неедни!

    Коментиран от #43, #57

  • 41 Само питам

    18 6 Отговор

    До коментар #39 от "Копейка":

    Чичо Сорос защо не прати самолети пожарни както пращаха преди руснаците?

    Коментиран от #45

  • 42 Васил

    15 3 Отговор
    Ама как така нашите дебели полицаи са свикнали само с BMW-та последен модел.
  • 43 Всъщност

    9 7 Отговор

    До коментар #40 от "Верно ли":

    Тези неща не ги решава министъра конкретно за БТР- те,а премиера ,в частност в този случай финансовия.Те бяха в складовете на Мин на отбраната.,не на МВР.Имаше обсъждане да останат за гранични войски след преустройство ,но накрая МС реши да ги предостави за отбрана на Украйна Дали изобщо са там ,не се знае

    Коментиран от #51

  • 44 кое е по-добре

    13 2 Отговор
    20 бегачки БМВ, няколко А8 и още толкова Q8 или 2 -3 пожарни коли? Всичкото милиционер се радва на лукса
  • 45 Поясни

    12 13 Отговор

    До коментар #41 от "Само питам":

    През кой век тук е имало пожари и руснаците са изпращали хеликоптери ,я светни аудиторията ?

    Коментиран от #48, #53

  • 46 Запознат

    20 1 Отговор
    Не купиха пожарни автомобили защото фирмите за прозвидство на пожарни не дава комисионна, а от БМВ дадоха добра комисионна на шефчетата в. МВР

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хахаха хахаха

    16 8 Отговор

    До коментар #45 от "Поясни":

    Кви хеликоптери бе руснаците пращаха самолети с по 20 тона вода всеки път!

    Коментиран от #52, #58

  • 49 Мдаа

    13 8 Отговор

    До коментар #46 от "Запознат":

    Точно в десятката, така е! Стоянов да си подава оставката! ПП отдавна му я искат и с право!
  • 50 Мухъл

    10 5 Отговор
    Твойто чадо ли стреля от сега по дете,къф ли ще стане като порасне????що прати на урките техника а марш бе
  • 51 Верно ли

    15 5 Отговор

    До коментар #43 от "Всъщност":

    И кой беше министъра "всъщност"! Нали беше плъха, дето с Тагаренко се счупиха да ходят в @крайната и да раздават де що е останало в Територията. А сега пепед@лчето Калин Съоянов му е виновен, дето те сами си го назначиха, ама в последствие разбраха, че у МВРто с приоритет са двете Шишита. А в същото време Терзийката купува електрически БМВта за СО!
  • 52 Я пак

    8 12 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха хахаха":

    Кога беше това с руските самолети ,през кой век ?И ако ,да , какво като са изпращали ,сега други ни помагат !

    Коментиран от #56, #64

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Да бе да!

    14 12 Отговор
    Руснаците тук са гасили пожари само в нечие въображение. За палене на такива - да. Например военните ни заводи.

    Коментиран от #61

  • 56 Верно ли

    10 5 Отговор

    До коментар #52 от "Я пак":

    Така ни помогнаха, че горят цели села!
  • 57 Е стига

    8 9 Отговор

    До коментар #40 от "Верно ли":

    Какво сте се хванали за старите БТР- 60 ,те първо не стават за гасене на пожари и второ не са боеспособни относно бронята при пряка атака.Руснаците имат нови модификации БТР- 80 и БТР- 90 и те не стават.Над 100 са отписани.Предимствата при нашите са за трудно достъпни места в мирно време ,но не и като военно снаряжение
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Беги търкаляй аспирин на околовръстното

    2 9 Отговор

    До коментар #16 от "Оди легай бре!!":

    БМВ се обслужва и ремонтира на 100 места в страната. Хеликоптери - на едно място. Схващаш ли разликите?
  • 60 1122

    9 3 Отговор
    Щом има заделени пари, а нищо не е направено, оставката е задължителна!
  • 61 Айде бе

    14 6 Отговор

    До коментар #55 от "Да бе да!":

    2007г.
    40-тонният руски самолет, който ще помага за потушаването на пожарите в Старозагорско, пристига с два екипа към 20 ч.

    Закъснението с един час се е наложило заради събирането на втория екип. Руските експерти са преценили, че може да се наложи да се гаси и през нощта.
    За да не се спира работата на самолета, е осигурен още един екип.

    Самолетът ще мине през Пловдив и ще пристигне директно в Стара Загора.

    Там машината веднага ще се включи в операции, съобщават от Министерството по бедствията и авариите, след като министър Емел Етем разговаря със заместник-министъра на руското Министерството на извънредните ситуации Руслан Цаликов.

    Толкоз по въпроса!

    Коментиран от #75

  • 62 необичайни горещини

    3 5 Отговор

    До коментар #37 от "Хахаха хахаха":

    Не се смей, има време и вие да подимите...
  • 63 ухбнг

    15 8 Отговор
    А вие б о к л у ц и т е от ПП и ДБ и ГЕРБ, подарихте 100 БТР-а на бандера фашистите в Украйна, едно от малкото дето имахме и можеха да се правят просеки. И парите пилеете и техниката дето имаме и нея прахосвате, а иначе заплатите и добавките си ги вземате редовно от данъците дори на тези дето им изгоряха къщите заради вас негодници. Само разпилявате и грабите българите. Слава Богу че има поне доброволци дето милеят за държавата.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 баба Фроса

    17 1 Отговор
    Кой ще се вози в тия БМВ та престъпници и слуги на мафията купете линейки и хликоптери за народа бе изедници! Дано господ ви накаже ако не накаже Вас децата ви мръсници! Като отидете в парламента и почвате да мислите за пари и празни чекове а не за народа!
  • 66 Много

    10 8 Отговор
    Нагъл ктетен ! Тези БМВ -та ги купиха ПП и ДБ !
  • 67 ПП-ДБ, ВИЕ СТЕ УЛАВИ

    10 7 Отговор
    Божидар Божанов: МВР не купи противопожарна техника, a луксозни коли ОБЩОИЗВЕСТНА ТАЙНА Е ЧЕ СТЕ ИНФАНТИЛИ, ДОА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО БОКЛУЦИ. НОСИТЕЪ ГЕНИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ. ПРАВЕНИ, НЕДОПРАВЕНИ НА СЕДМАТА РАКИЯ. ПИСНА НИ ОТ УЛАВИ КАТО ВАС.
  • 68 АУУУУУ

    8 8 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    С БРОНЕТРАНСПОРТЬОРИ........ ЩЕ СТРЕЛЯШ ПО ПОЖАРИТЕ ЛИ ?🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 69 Ний ша Ва упрайм

    6 7 Отговор
    Каракачанов: Има още хеликоптери, но стоят в хангарите заради евроатлантическа солидарност на академика-премиер
  • 70 Нервака

    8 3 Отговор
    Абе хора някой от вас гасил ли е пожар с БТР той изгаря като факла това е колесна техника с гуми пламват на 10 метър
  • 71 Нервака

    4 4 Отговор
    Ама вие май сте ТРОЛЧЕТА
  • 72 Майора

    12 4 Отговор
    Жалко Божанов , с когато министър не беше Стоянов , а други , защо не нсправиха , освен да се занимават с политическите си противници! А колкото до вас , вие имахте достатъчно време за предлаганите мерки , но ала бала с машините, пудела с пачките , кеша и други бяха по важни за вас! И за сведение сенатора от САЩ който ви говореше срещу корупция , е осъден нс 222 години затвор заради нея!
  • 73 до някои по долу

    5 9 Отговор
    Какво сте се хванали за колите на полицията?Трошки ли да карат,цял ден са по пътищата ,по които върлуват джигити като не видели с коли с много екстри ,ден през ден гонят коли с мигранти които като усетят полицаи удрят газ и не ги интересува скорост .Просто нямам думи ,каква дребнавост се изсипа.Полицаите да карат трошки ,а не помните колко загинаха при гонки с мигранти.В коя държава полицията не е оборудвана с модерна техника ? И накрая ,и колите и хеликоптерите са отделни поръчки независими една от друга.
  • 74 #идиоти вън

    6 4 Отговор
    Някой още да не е забелязал, че тия са си нагли мерзавци, а нещо да кажат за милионите долари за Украйна, които те гласуваха, не мълчат си. Роденият мерзавец си е цял живот нерзавец!
  • 75 е,то голямата работа

    8 7 Отговор

    До коментар #61 от "Айде бе":

    Били са поканени от Етем и така пристигнал един руски самолет на връщане от Гърция през 2007 г.И какво е потушил с два екипа,защото не е известно ..Каква копейска радост ,че преди 27 г. дошъл руски самальот !

    Коментиран от #77

  • 76 Гост

    12 1 Отговор
    Пожарни се купуват с пари. Всички пари от глоби отиват в държавата хазна, за да храним депутатите, Боко, шиши, доган, корнела и Боко харем.
  • 77 Факт

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "е,то голямата работа":

    Един руски самолет ама носи 40 т вода (нашия вертальот-1)Путин го изпрати с два екипажа да работи денонощно и изгаси пожарите пак в Старозагорско.Така,че -да голяма работа е!
  • 78 Сатана Z

    8 3 Отговор
    Божанков вместо да купи на сина си конструктор Lego му е подарил оръжието на мръсния Хари—Magnum Piton 357,с който да стреля по децата на негова възраст в Арбанаси.
  • 79 Теди

    7 2 Отговор
    Така е,когато личните интереси преобладават пред обществените.Най- голяма вина има вътр.мин.Калин Стоянов.Да не се оправдава с измислени извинения,а трябваше да създаде стройна организация,каквато липсваше.И имаше наглостта да каже,че няма чов.жертви.Оставаше и хора да изгорят.Мерзост и корумпираност,нехайство и глупави оправдания.А колко животни изгоряха, 35 къщи във Воден,6 вили в Харманли, и още и още къщи и вили на други места.Хората плачат,разтревожени,че държавата нехае.Това е супер безобразие, а за избори ги търсят и влачат като стадо, с подкупи,заплахи и т.н.Народът го имат за парцал,с извинение.Трагедията е огромна.

    Коментиран от #80

  • 80 Я стига

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "Теди":

    Всеки ден има пожари ма,овца!Каква стройна организация?Цялата полиция е на крак !.Като има пожари отиват,пазят ,обгазяват се,помагат на хората,армията се включи.Ти не виждаш ли ,че е саботаж с тези пожари.Как така всеки ден пламват гори от само себе си ,или стърнища до селище.Това е човешка намеса,да страдат хората заради най калпавото НС ,дето всеки се бие е гърдите ,че е велик и можещ,а то нищо подобно.Иначе по 10 бона им вървят.
  • 81 Стефан

    5 0 Отговор
    Когато не разбираш какво се случва в държавата, няма и нужда да коментираш
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ВСЕКИ ЕДИН ОТ "Пу Пу - Дай БЕ " -- Е ОТВРАТИТЕЛЕН ПО СВОЕМУ !!!!!!!!!!!!!!
  • 84 Накой

    1 0 Отговор
    Дали можеше от фонд пътна безопасност да се купи противопожарна техника?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове