20 Юли, 2024 19:35 1 392 29

Румен Гечев: Правителство няма, закони ще правят

  • румен гечев-
  • правителство

"Българските закони са добри, но не се изпълняват”, каза той

Румен Гечев: Правителство няма, закони ще правят - 1

„Не може да се състави правителство, но ще се съберат хора, за да правят закони. Българските закони са добри, но не се изпълняват”. Така проф. Румен Гечев от БСП коментира ситуацията с предложената декларация от ПП-ДБ в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

По думите му при това трагично състояние на българската правораздавателна система и всички държавни институции, каквито и нови закони да се приемат, те няма да доведат до резултати. „Партията на промяната прави пиар акция”, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майора

    15 11 Отговор
    Каква промяна искате Гечев , та нали те са ваши наследници и прилагат същите прийоми като вас!

    Коментиран от #23

  • 2 помним

    19 12 Отговор
    А ти направи от 3 лв. долара на 3000 хил. !!!

    Коментиран от #25

  • 3 Конспиратор

    7 1 Отговор
    Неглижират разликата между законодателната и изпълнителната функция.
  • 4 Трагедията се състои в

    14 3 Отговор
    това, че българите не само не желаят вече и да чуят какво говорят политиците, но и политиците повтарят едно и също и не знаят какво по вече да лъжат. Така и този олигарх открил сега , че законите тук не се изпълняват .
  • 5 Отец Дионисий

    10 11 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    9 5 Отговор
    Рублотор❗❗
  • 7 Ицо

    18 3 Отговор
    Нагли Сорос храненици !! Вече 35 години кражби и все е останало нещо от 45 годишното изграждане на държавата !! Нямаше бездомни, нямаше гладни ,имаше безплатно лечение и образование!! Престанете да промивате мозъците на младите хора с миналото ,жалко че нищо добро не очаква бъдещото поколение,е мутрите и крадците са осигурили и правнуците си ,но всички сме гости на тази земя!!

    Коментиран от #13

  • 8 cтрелок

    11 3 Отговор
    само живот в килия, чупене на камъни, бой, глоби, глад, полицейски час и насилствено изземване собствеността и изкараното от ганчуфците за издръжка на украинците ! бг матрял требе се смени, щото не гласува за феодалите инсталирани от ФАЩ и го мързи да бачка за стотинки във фабриките им !
  • 9 ТаУмВзе

    10 6 Отговор
    Сервилна рублоиzмет.
  • 10 Хахаха

    15 4 Отговор
    Господин Хиперинфлация п-добре да мълчи в ъгъла и са не плямпа ….
  • 11 Ицо

    7 6 Отговор
    Но най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 12 Иго

    11 4 Отговор
    На "помниш " нищо ново поредна лъжа ,долара скочи за един ден с външната намеса на американските приятели и десните продажниците !!

    Коментиран от #15

  • 13 като в северна корея

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Ицо":

    Някога нямаше гладни, бедни и бездомни и престъпници само в новините, а статиите на журналистите бяха контролирани от едно партийни БКП редактори.
  • 14 Тоа не требе ли

    7 3 Отговор
    Да е у кауша.....
  • 15 Ами къде бяха ДРУГАРИТЕ УПРАВНИЦИ

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Иго":

    Да спрат скока на долара...или някой си Сорос постави БСП управляващите на колене....
  • 16 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    9 4 Отговор
    Ходи при ексшефа си Жан да ръсиш простотии , това го можете определено.
  • 17 Нали сте опозиция Гечев питай ГЕРБ с пар

    14 2 Отговор
    пари от дрога ли се финансират? Защо се крие, че сина на Ирена Димова е дилър на наркотици, който е пазен от ГЕРБ и МВР, дрогата на ГЕРБ ли е и парите от нея в касите на ГЕРБ ли постъпват?
  • 18 КОЙ СЪСИПА БАНКА

    8 1 Отговор
    КТБ- ГЕЧЕВ

    Коментиран от #22

  • 19 Оня с коня

    8 1 Отговор
    45 ГД Комунизъм ни смазаха АГЕНТИ ЧЕНГЕТА ТОПАЧИ ДОНОСНИЦИ СЪСИПАНИ ХИЛЯДИ СЪДБИ И до ден днешен ни управляват същите ....
  • 20 мира

    5 2 Отговор
    На оня с коня, ще му припомня когато имаше ДС имаше и държава!! Дойде ЦРУ , заедно с военните бази американски, посолството, грабеж на всичко дето са построили дедите и бащите ни! Сега имаме ЦРУ, милиардри милионери, бездомни , работещи бедни на олигарси , и прости безумни мутри и продажни десни бесни!!!
  • 21 Този

    5 1 Отговор
    бивш човек / според Б. Рашков фалира България през 1996 г.
    Но вече има две поколения които не знаят това.
    И не ги интересува
    Ние изнесохме прехода с ниските заплати
    за да има сега
    действаща програма

    ДЮНЕР ЗА ВСЕКИ
  • 22 ЗЛЕ СИ БАКО

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "КОЙ СЪСИПА БАНКА":

    Той и съпартийците му съсипаха
    Първа частна банка
    и цялата банкова система в края на миналото хилядолетие
  • 23 Ти си

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майора":

    За да има някаква истинска промяна трябва кръв да се лее - нещо за което не си се борил и не си пролял кръв за него неможеш да го оцениш !
    Подарена свобода и демокрация нито е свобода нито е демокрация ....
  • 24 Алооо

    2 2 Отговор
    Българските закони са ОСТАРЕЛИ за днешното време!!!
    Българските закони трябва да ся синхронизират с Европейските!!!!
  • 25 Адолф

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "помним":

    Прав си, но така половин българия станаха милионери.Тъй че и тоя е дал нещо на страната дет се вика.Е, имаше малко глад и мизерия ама нали бяхме милионери.
  • 26 За фалит Банки, Тодор Вълчев

    2 0 Отговор
    Е виновен Тодор Вълчев, специализирал в Берлин, шеф на БНБ от 1991 до 1996, кандидатурата му е подкрепена от СДС и БСП. агент Сотир 2-ро ДС. Той отваря безконтролно банки в България. Скандалите между него и Виденов са чести, точно по отношение на безконтролно създаване на банки. Не се обсъжда, че Вълчев е масон, малко преди фалитът на банките бяга в Швейцария, при дъщеря си. По едно време Желев отказва да го приеме. Идеята ня Римски клуб е Глобално правителство и Нов Световен Ред, както и граници на растежа, съчетана с окултни практики. Член на Римски клуб е Горбачов, предизвикал разпад на Източен блок. Вероятно Вълчев влиза в полезрението на глобалистите още при специализацията си в Берлин, преди основаване на РКлуб, След успешната мисия на Вълчев да унищожи банковата система на България и премахне Виденов, участва в българската група по Национална стратегия „Ран-Ът“.
  • 27 След Фалит

    2 1 Отговор
    банки при Вълчев 1996-7. Нещо подобно се случва отново в България, чрез опити за премахване на национални валути, унищожаване на Валутен Борд. Свеждането на БНБ до обикновен изпълнител, на по-късен етап, БНБ и др. ЦБанки ще бъдат премахнати., няма да има нужда от тях. Тотален контрол чрез ЕЦБ в Европа, подчинена на глобалистите. Инфлация във всички държави в еврозона, огромна задлъжнялост съотношение дълг БВП, унищожава на силни икономики, пример Германия и др. Което ще предизвика срив на световно ниво във финансовите системи, дали тригерът ще е изкуствена продоволствена, здравна, финансова, военна, енергийна кризи или всички заедно, няма значение. Затова усилено подкотвят въвеждат цифрово евро и CBDC, дигитализация. В същността си, това е световен финансов преврат. Следва нулирането. Вероятно много по-късно ще разберем имената на българските предатели като Тодор Вълчев и банковата криза 1997, действащи срещу България в момента, лобиращи в полза на ЕЦБ и еврото, премахване кеш и т.н.
  • 28 Въпросът е

    0 0 Отговор
    къде са сега Господата да спрат инфлацията, която частично е подкрепяна на местно ниво. По отношение на: "Българските закони трябва да се синхронизират с Европейските!", категорично не споделям тезата. Премахването на редица закони, цели обслужване на глобален капитал и е в минус за обикновените хора, малък и среден бизнес. Кой има интерес от "синхронизиране" със законодателство ЕС, ЕЦБ. Големи индустриални асоциации и бизнеси, работещи внос износ ще имат минимални печалби от превалутиране, те и сега имат редица отстъпки. Но банките винаги компенсират загубите, чрез налагане на нови такси. Или загубата от "превалутиране" ще се пренесе върху всички българи, чрез всякакви нови такси. Погледнете движението на печалбите на банките през годините, и ще видите, че няма никакво значение, че таксите за преводи се уеднаквиха за целия ЕС, за сметка на това въведоха нови такси.
  • 29 Истината

    1 1 Отговор
    Твоята партия БСП премахна прогресивния данък и вкарахте плоския данък!
    Така вие с високите доходи ощетявате държавната хазна!
    Върнете прогресивният данък!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове