14 Август, 2024 17:37 2 863 36

Калин Стоянов не е получил покана за следващия служебен кабинет

  • калин стоянов-
  • министър-
  • служебен кабинет

По-рано днес номинираната за премиер Горица Грънчарова-Кожарева бе на среща в Министерството на вътрешните работи, където бе посрещната от министър Калин Стоянов

Калин Стоянов не е получил покана за следващия служебен кабинет - 1

Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов не е получил покана да бъде министър в следващия служебен кабинет. Това каза той пред журналисти в Копривщица.

Стоянов е в града, за да открие възстановения Участък „Полиция“, предава БТА.

По-рано днес номинираната за премиер Горица Грънчарова-Кожарева бе на среща в Министерството на вътрешните работи, където бе посрещната от министър Калин Стоянов.

Около обяд по нейна инициатива беше проведена среща с професионалното ръководство на министерството, уточни Калин Стоянов и добави, че на тази среща той и останалите членове на политическия кабинет не са присъствали. Доколкото разбрах, Кожарева е заслушала абсолютно всеки областен директор поотделно относно това какво е постигнато, какви са резултатите, какви са проблемите и евентуално начините за тяхното решение, каза той.

Непосредствено след срещата с професионалното ръководство, бъдещият служебен министър-председател поиска среща и с политическото ръководство, там бях аз и тримата заместник-министри, посочи още Калин Стоянов. По думите му срещата е била професионална. Изискаха се някои допълнителни анализи и справки, които ще бъдат предоставени в следващите дни, поясни министърът.

Не съм получил покана, водени са разговори предимно с професионалното ръководство, каза той в отговор на въпрос дали е получил покана да участва и в следващия служебен кабинет.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    42 11 Отговор
    Да обяви стачка и да не пази политиците.Останалото оставете на нас.

    Коментиран от #20

  • 2 Айдеее

    86 9 Отговор
    Калин беемвето на боклука 🖕
  • 3 Конспиратор

    14 44 Отговор
    Сега го пускат в летен отпуск. Ще поканят Калин в редовния кабинет.
  • 4 Хасковски каунь

    78 7 Отговор
    Да кажем дружно ЧАО на депесарската измет
  • 5 РуZко българска мафия

    77 9 Отговор
    За пръв път виждам милиционери да протестират в искане на политическа власт. Това е доказателство, че свинята и неговите калинки са натикани в ъгъла и за тях почти не са останали червени линии за преминаване. Имам усещането, че ако го сменят, Калин Стоянов ще е заключи в кабинета си в МВР и ще откаже да предаде властта или ще опита да организира преврат. Очевидно от поведението им, Пеевски и компания ги чакат арести и обвинения. А може би и затвор.

    Коментиран от #9

  • 6 БОЕЦ

    34 5 Отговор
    На 08.08 наш източник в СГП потвърди, че в Софийска градска прокуратура е образувала проверка по сигнала срещу Калин Стоянов и преписката е с № 16548/24г. по описа на СГП.
    Междувременно БОЕЦ поискахме по ЗДОИ от МВР да ни предостави „Всички изходящи писма, становища, справки и документи, които МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ е издало през периода – 02.06.2021г. – 15.07.2024г. до други български и международни органи, институции и власти във връзка с наложените санкции по закона „Магнитски“ от американските власти на лицето Делян Славчев Пеевски – председател на ПП ДПС“
    Какво се случи?
    На 09.08.2024г. МВР ни уведоми, че ОТКАЗВА да предостави каквато и да е информация за изпратени от тях справки, писма, документи и становища касаещи Делян Славчев Пеевски във връзка с наложените му санкции по закона „Магнитски“. Едновременно с това на 02.08.2024г. Калин Стоянов завежда дело-бухалка срещу БОЕЦ за 51 000 лв.
    Какво се случва обаче с преписката срещу Калин Стоянов в прокуратурата?
    Днес преписката срещу министъра на вътрешните работи е поставена на трупчета през една от класическите схеми. Наблюдаващият прокурор си е дал самоотвод и днес ВКП са го одобрили. Така на лицето Калин Стоянов са поставя още една каишка за контрол. Преписката НЕ е прекратена, а е завъртяна в мелницата на прокуратурата и ще се върти докато лицето изпълнява поставените му задачи, или господарите му (Пеевски и Борисов) имат нужда от него. В момента, в който той бъде определен, като

    Коментиран от #12, #30

  • 7 Неееееи

    30 1 Отговор
    Само това не шиш и, на кого ма оставяш, бакщице моя
  • 8 Тото 1 и Тото 2

    46 4 Отговор
    И какво толкова ? Последните дни се говори много за този човек , все едно е нещо голямо и важно. Светът ли ще свърши , ако не остане министър ?
  • 9 Рашков

    10 15 Отговор

    До коментар #5 от "РуZко българска мафия":

    Трябва за ала бала
  • 10 Реалност

    33 6 Отговор
    Дори и да иска той не може да се оттегли. Когато подобни хора се поставят в зависимост от мафията Борисов-Пеевски и патериците им малкото ДПС на слафчо и късия ГЕРБ на Къстадин то те вече не взимат решенията дори и за собствената си съдба. Нито техните назначения, нито техните оставки зависят от тях. Такъв бе случая и с Гешев, такъв е случая със Сарафов, такъв е случая с Калин Стоянов, такава е съдбата на всяка марионетка на мафията.
  • 11 ВЪПРОС

    23 7 Отговор
    Ако ДПС и ГЕРБ спечелят изборите , сигурно ще го поканят за вътрешен министър. Нека изчака малко де. Търпението може и да е добродетел. Всеки господар има нужда от покорни слуги , нали ?
  • 12 Всички

    8 18 Отговор

    До коментар #6 от "БОЕЦ":

    Знаем за боец който има нуджа за очерняне и п. Номера тъсят боец

    Коментиран от #18, #35

  • 13 пpoZ милиционер

    14 2 Отговор
    Ситуацията според този чат:
    Миро Тигъра организира, а калинката с точките се прави на изненадана 😂😂😂

    Коментиран от #27

  • 14 ТОА ЛАНЕЦ ДЕТ НЕ ГО СВАЛЯ

    25 2 Отговор
    ОТ ВРАТЛЕТО СИ МУ ИЗЯДЕ ГЛВАТА...
  • 15 ЗЕЛЕНчук

    21 3 Отговор
    Да го предложат за шеф на Интерпол , щом е толкоз ценно това младо момче !
  • 16 едоик

    32 7 Отговор
    Тоя кочияш на мафията ГЕРБ и ДПС, няма място МВР. Всички го видяха колко може. Наводнения, пожари и взривове, а купени гласове не можа да хване, като се оказа че ГЕРБ са купували в сиганските махали на килограм. Всички сигани са от ГЕРБ, само калинката не можа да ги хване, както и не хвана един дилър на наркотици, а децата си ги купуват като бонбони. Трябва с ритници да го изгонят тоя интригант. Слава Богу идват избори и може да бъдат изгонени и ГЕРБ и педофилите от ПП и ДБ.
  • 17 да де

    31 2 Отговор
    Сега остава да се разбере в коя депутатска листа за благодарност ще се пръкне Калинката Стоянов
  • 18 Потрес

    27 4 Отговор

    До коментар #12 от "Всички":

    Милиционерите освободени ли са от изучаване на български език? Да не би за да станеш милиционер е достатъчно (препоръчително) да си учил само до 5-ти клас?

    Коментиран от #28

  • 19 Шиши

    24 3 Отговор
    Ах, маминото ревливо детенце! Ще го взема за шофьорче на новата ми кола CB6161HA.
  • 20 Директора

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тоя безделник, пак ръси глупости. Спри се бе човек, достатъчно си смешен. Не се излагай повече. Последния смешник, не последния софиянец
  • 21 НоваТВ

    21 2 Отговор
    Ще го поканим за участие в ергена
  • 22 666666666

    20 1 Отговор
    Охронителна полиция в БДЖ има нужда от кадри. Пеев че го назначи с връзки. Че варди кондукторите от избирателите на ДъПъСъ.
  • 23 Ден на национален траур!

    14 3 Отговор
    Отивам към Терминал 1-2 !
  • 24 Анонимен

    25 3 Отговор
    И без Калин Стоянов за министър ще съмне. Пеевски ще го трудоустрои някъде. Няма драма.
  • 25 Кой е Стоянов и защо е толкова важен

    17 1 Отговор
    ?!?!?
  • 26 Тома

    12 0 Отговор
    Пратили го на кино
  • 27 Това и

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "пpoZ милиционер":

    Ти може да си писъл текстът е от дясно.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Това е най важното

    22 1 Отговор
    Всяко семейство се притесняваше дали Калин ще е пак шеф на МВР. Всички вестници явно някой им е подхвърлил че това трябва да е новина номер 1или по скоро платил. Всичко е Батак за съжаление във всички институции, било то и държавни, защото ги управлява един намагнитизиран Шишо, който с крадените от народа, от банките, от фалиралите предприятия пари плаща на медиите, на институциите, натиска да става както Той иска и да го направят герой. Не става, но отрицателен герой може.
  • 30 Пича с Москвича

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "БОЕЦ":

    Куц ЧиКиБоец
  • 31 Без име

    7 0 Отговор
    Надявам се да не получи такава!
  • 32 хммм

    7 0 Отговор
    И добре, че Не е! Нямаше как да го търпим още.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 бае Соколъ

    0 0 Отговор
    Шишии, шишии, скоро ще те коляме...само да си сложа моя човек за вътрешничар..намиг.
  • 35 Абсолютно

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Всички":

    Даже си имат и тарифа. По големи бо. Л уци от тези няма. Тиквата го разкри преди години този…….
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове