16 Август, 2024 06:11 3 286 28

Красимир Каракачанов: Всички са знаели за кредита на Гайтански

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • политика

Партиите от сглобката разглобиха Конституцията и институциите, заяви лидерът на ВМРО

Красимир Каракачанов: Всички са знаели за кредита на Гайтански - 1
Снимка: БГНЕС

Румен Гайтански - Вълка, Стоян Мавродиев и техен помагач са обвиняеми за кредита от 150 млн. от ББР.

"Естествено, че в тази акция има политически нюанс и е свързана с изборите, а още по-конкретно - естествено, че е свързана с битката в ДПС за власт. От другата страна също нанасят удари по Пеевски, пускайки сигнали и т.н. Но България не може да стане заложник в една политическа партия. Чадър има тогава, когато държавата е овладяна от партиите, а не се управлява от институциите. Всички тези институции, от които зависи да има справедливост или да има справедливо разрешаване на спорове".

Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на "Денят ON AIR".

Според него е имало политически чадър.

"Как точно сега се откриха нещата? В момента се използва политическата ситуация. Ясно е, че всички са знаели за този кредит. От много години се говори, че тази банка не работи по предназначение. Тя не обслужва средния и дребния бизнес. Тази банка се използваше да се раздават пари на приближени фирми. Най-вероятно ще има обвиняеми, но едва ли ще има осъдени. България се унищожава от собствените си политически формации, които управляват", добави Каракачанов за Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че в държавата има редици кризи.

"От училищата и университетите излизат неграмотни хора. Имаме проблем с престъпността - както битовата, така и тази, която се покровителства от политиците, защото това са техните избиратели, които гласуват срещу 50-100 лв. Имаме организираната престъпност. Наркотрафикът в България е толкова широкоразпространен. Държавата се разпада по шевовете", категоричен е лидерът на ВМРО.

По думите му политиците са се превърнали в олигарси: "Партиите от сглобката разглобиха Конституцията, разглобиха институциите".

"И естествено, че има значение кой ще е министър на вътрешните работи. Почти всички политически партии искат Калин Стоянов да бъде сменен. Не виждам никаква драма в това. Не съм голям оптимист, че нещо в България може да се промени. Има два начина - хората да се ядосат и да излязат да гласуват масово, тогава купеният вот няма да е от такова голямо значение, другият вариант е да направят революция", подчерта Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зер

    32 0 Отговор
    ти не си знаял ?
  • 2 мафия

    45 1 Отговор
    Не само са знаели , а са и получавали % от заема , ама банският крадец се прави на ръднал в гащи .Та той се борел срещу него !!!
  • 3 интересно

    39 2 Отговор
    Нагъл дс агент....га ядохте от софрата на герб мълчахте
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Град Козлодуй

    18 2 Отговор
    За милиони няма Закони
  • 6 ТаУмВзе

    19 2 Отговор
    Шкембе торба също не е у Панделата, щото изобще не е Крал Клекнало!
  • 7 Агент

    20 4 Отговор
    Иван не знае срам !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Имаше един френски филм

    23 0 Отговор
    Едно ченге започна да трепе корумпираните политици. Това е начинът. Някой трябва да си сложи главата в торбата. Как едно време хората са ставали хайдути после партизани.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Иванова

    26 0 Отговор
    Защо се правиш на ни чул, ни видял??? Нали точно по това време и ти беше във властта и обслужваше еднокнижника от Банкя??? Деменция ли имаш???
  • 15 цар

    14 0 Отговор
    Пеевски реално управлява и командва държавните институции.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тъпо

    19 0 Отговор
    Какви институции Каракачанов... Това са ОПГ с нашите пари узаконили грабежите си над простото население ...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 РАЯТА ПАК ПИТА

    10 1 Отговор
    ЩОМ СА ПАРИ НА РАЯТА, В МАФИОТИСТАН НЕ 150 МИО ЛЕВА, А ЦЕЛИЯТ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ ЩЕ ГЕПЯТ...РАЯТА ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ, МЕСТНИ ТАКСИ И ДРУГИ ЕКСТРИ И ДА МЪЛЧИ...ХАК Й Е НА ТАКАВА НЕВМЕНЯЕМА РАЯ...БРАВО НА КОЖОДЕРИТЕ
  • 23 ПИТАНКА ОТ РАЯТА

    14 0 Отговор
    ТАКААА, СЯ ДА ПИТАМЕ, КОЙ Е ТОЗИ НОТАРИУС, КОЙТО Е ОДОБРИЛ ПРЕХВЪРЛИТЕЛНАТА СДЕЛКА, КОЯТО Е БИЛА ФИНАНСИРАНА СЪС 150 МИЛИОНА ДЪРЖАВЕН КЕШ...ОТ ЕДНА ФИРМА НА ВЪЛЧО НА ДРУГА...ПРИВИДНА СДЕЛКА С ЦЕЛ, ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ КИНТИ...ХОРА, МЕДИИ...ПОПИТАЙТЕ ЗА БОГА ПРИ СГП КОЙ Е НОТАРИУСЪТ, ДА ЗНАЕ НАРОДА И ДА СЕ ПАЗИ ОТ НЕГО, ДОРИ ДА ГО ЛИНЧУВА ПУБЛИЧНО..КОЛКО ЖАЛЪК НАРОД СМЕ...НЯКЪВ ТАТАРО-ИТАЛИАНЕЦ ОТ СЕЛО ДРЪНДАР НИ РЪКОВОДИ ОТ 35 ГОДИНИ. РАЗДАВА ПОРЦИИ И СИ ГО ПРИЗНАВА НА ЖИВО. А НИЕ КАТО ОВЦЕ СИ ТРАЕМ И БЛЕЕМ...НАРОДЕН СЪД ЗА ДОГАН и ВСИЧКИ ОТ ДС!
  • 24 Само питам

    21 0 Отговор
    Агент Иван може би е забравил, че беше част от управляващите по онова време. Да му припомним, че заема е даден през 2019 година а тогава той беше заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министър на отбраната в третото правителство на Бойко Борисов.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бай село

    5 2 Отговор
    БКП Българска крадлива партия
  • 27 Селянин

    9 0 Отговор
    Те всички и за оградата знаеха, ама пак мина номера.
  • 28 Чичко

    1 0 Отговор
    BILLA торбичко,треска те тресе,че си вън от предтъпната шайка,ОПГ тата Гроб,ППД,ДПС,БСП и т.н.Не можеш да захлебиш и е ясно ,че пак ти се ще да си на народна хранилка!Всички сте боклуци и сбирщина от крадци,родоизменници и наведени лакеи на тия ,които дават папото!Всички на верига и в Централния затвор,мръсници,българоубийци!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове