16 Август, 2024 08:48 1 682 27

Лорер: ПП-ДБ нямат "червени линии" за следващото НС

  • даниел лорер-
  • ббр-
  • пеевски-
  • доган

ПП-ДБ се възползваха от политическата енергия на ГЕРБ и ДПС за начало на правосъдна реформа

Лорер: ПП-ДБ нямат "червени линии" за следващото НС  - 1

Помните, че ПП проведе битка за смяна на ръководството на ББР. Но веднъж прокуратурата поела някое дело, информацията за казуса повече не бива да се разгласява, допълни депутатът.

Става въпрос за разчистване на сметки. Според него това се дължи на лагерите Пеевски-Доган, Борисов-Радев и др.: "Виждаме пренареждане на политическата карта у нас."

По този начин да се краде ресурс от България е недопустимо. Много по-важно е правосъдната система да изпрати сигнал за борба, независимо дали върнат парите или не. Това може да е едно от първите от много антикорупционни дела в България, разкри Лорер пред бТВ.

"Българската прокуратура е на кантар - те изчакват да видят как ще се пренареди политическата карта. Ако работеха в полза на обществото, вече щеше да има по-големи действия."

"ПП-ДБ се възползваха от политическата енергия на ГЕРБ и ДПС за начало на правосъдна реформа", заяви Даниел Лорер.

"С ГЕРБ и ДПС показахме, че можем да работим в парламента и имахме резултати." И допълни, че ПП-ДБ нямат червени линии за следващия парламент - нито за отбор "Пеевски", нито за отбор "Доган".

Всички родители, и аз включително, имаме страх какво говорят на децата ни за сексуална ориентация в училище и как това може да им повлияе, допълни той по повод новия закон срещу ЛГБТ пропагандата в училищата. Въпреки това мнение на Лорер, той и неговата група гласуваха "против" забраната на "нетрадиционна сексуална ориентация".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    37 2 Отговор
    Вместо Лорер да се смее и подсмихва непрекъснато когато говори, е по-добре да помисли дали партийката му ще има и 10 % на следващите избори. А иначе насмешливото говорене е характерно за глупави хора, които си внушават, че никой не забелязва хитростта им. А искат с широко отворената си уста и да омаят събеседниците и слушателите, за да им повярват и да ги приемат като дружелюбни и приветливи хора. Естествено е, че това може да мине само сред хора от простолюдието. Там Лорер със сигурност ще има немалко слепи и неразумни почитатели.
  • 3 Миризлив пор

    36 1 Отговор
    Даниелчо не можа да набута жена си на сладка и добре платена длъжност, и той остана без далавера. Вижда че ПП тръгна към 5 или 6 политическа сила и вече нищо не зависи от тях, сега са съгласни да се коалират със всички, пък важното е келепир да има!

    Коментиран от #7

  • 4 Хсха

    32 2 Отговор
    Безработните Лорер изплуваха от ла@та.
    Кажи историята за Гуглена Парапетна, как я назначиха преди Тъпото Кире да стане министър и за заплатата. За 9 милиарда къде ги разделихте, за Чаталджа, за Нексо плъх чифутски
  • 5 Артилерист

    33 0 Отговор
    Много неподготвен, но техен човек, тоест предател.
  • 6 Боруна Лом

    21 1 Отговор
    4IFUTI DOLNI! МАРШ В КРАВАРНИКА!
  • 7 Българин

    27 0 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Лорер бързо забрави какво говореха в началото на коронавирусната пандемия. Че ще разграждат моделите на Бойко и Делян. Сега е готов на всичко, за да се добере до финикийските знаци. Дори отричаше, че си пише сам отговори, които уж са от благодарни хора. Нямало такова нещо. И си измисли обяснение за това съобщение... Но той май не е наясно, че човек винаги може да съчини фантастични и нелогични обяснения, за да се измъкне. Проблемът е обаче, че на лъжците никой не вярва.
  • 8 Кадир

    21 1 Отговор
    Мръсен мошеник.
  • 9 Ах тая лисица пак изпълзява???

    16 0 Отговор
    Сигурно има нещо за крадене
    Габриел
    Гайтански Кожарева Грънчаров Гуцанов

    Котюклиева Везенкова Гущерова Свинаров Ковешки Бъчварова Тицин Паси
    Ризова Главчев Плевнелиев Цачева Кобурготски. Чобанов Овчаров Киселова... Масларова..Белобрадова Лорел Запрянов Коритарова...мн. д-р

    Абе това някакъв заговор срещу нормалните хора ли е??
    По имената ще ги познаете
    Сабуди се юнак балкански 😴😴😴😴
    Конфискация на имущество на мутрите
  • 10 Последния Софиянец

    9 2 Отговор
    Снощи Манол Пейков се беше напил и дойде на Протеста на Възраждане и за негово нещастие попадна на мен.Гледайте по Канал 3 какво се случи.
  • 11 Ивелин Михайлов

    12 2 Отговор
    Сиреч пак ще има сглобка с гроб и дпс 😆😆😆
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хахаха хахаха

    14 0 Отговор
    За Моше са важни само парите които може да открадне без значение с кой ще играе.
  • 14 Ха-ха

    11 0 Отговор
    Наглото еврейче няма червени линии в борбата за захапване на кокала.Иначе личните му пари инвестирани в ПП-ДБ пропадат.
  • 15 Гай Турий

    11 0 Отговор
    Тоя къдрав семит от изгонените преди 3500 години от египетските каменоломни с макаронски имена ми омръзна да хитрува, да шикалкави и МОШЕничи, сякаш те Простите Предатели мислили единствено за благото на българите. Тези шарлатани хитруват и лъжат нагло, единствено кроят планове как и те на свой ред и час да крадат от България по техен си Модел "ПП". За тоя ние сме чужд излишен "матриал", просто добитък.
  • 16 Оракула от Делфи

    9 0 Отговор
    След всичко това, което се случи вчера с разпитването на Цветан Василев ,
    и изплувалите факти в "КТБ" за Пеевските не върнати заеми ,600 000 000 лева,
    довели цяла една банка до фалит , 4,5 милиарда лева, И ЗАГУБАТА НА МИЛИАРДИ СПЕСТЯВАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,съм шокиран ОТ темата , която Лорер приоритера и
    насочва вниманието на Булгарската общественост!
    Стигам до заключението , че
    Лорер е един силно влюбен в парите на Пеевски политик
    и ако трябва трява да бъда конкретен той , няма място в ПП И ДБ!!
    С алчни ко-хх-лета държава не се гради!
    ТАКА КАКТО, С ГЕРБ и ДПС, МОЖЕ САМО ДА СЕ КРАДЕ!
  • 17 обран евбрейлин

    5 0 Отговор
    страх какво ще говорят на децата в училище - отказва да подкрепи лгхдтв законите,иска да облъчват децата на България правилно,а пък другите му деяния са ясни от генетична гледна точка... лолелчо продължавай да пушиш по 2-3 кутий на ден и всичко ще си дойде на мястото хехе
  • 18 Лорер

    7 0 Отговор
    Ще се надупим на всички!
  • 19 Боклуците на Боклука

    6 0 Отговор
    Червените линии отпаднаха, откакто се прегънахте с крадливите Гербаджии.
  • 20 Джоко

    3 0 Отговор
    Всеядни са- пумияри! Хем коза, хем пръч!
  • 21 СРАЩ

    5 0 Отговор
    Като му видя ма3ната,ефрейски су рат на тоя,плюя и бегам.
  • 22 Мишената

    3 0 Отговор
    Много се кефя, че никой не го харесва!
  • 23 Хххххххх

    4 0 Отговор
    Когато това човече излезе да говори ППДБ веднага губят 5%, той не знае какво говори. А Когато говори че няма червени линии и може да си легне със всички и тези които са решили да гласуват за ППДБ ще се откажат.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Айде

    2 0 Отговор
    Аз имам червена линия! Не подкрепям никого! До пълни мажоритарни избори без партии!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 минаващ

    0 0 Отговор
    С две думи ще се сношаваме с всеки в името на властта.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове