19 Август, 2024 20:55 2 666 44

Георги Кадиев: С Горица или Главчев, Калин Стоянов все остава. Гласове ще продължават да се купуват

  • георги кадиев-
  • горица кожарева-
  • димитър главчев-
  • калин стоянов

Единственият от "домовата книга", който не е на Пеевски е другият зам.-председател на Сметната палата Тошко Тодоров. Който не иска, защото знае, че държавата не е зад него срещу Пеевски

Георги Кадиев: С Горица или Главчев, Калин Стоянов все остава. Гласове ще продължават да се купуват - 1
Снимка: БГНЕС

Пеевски спечели днес.
С Горица или Главчев, Калин Стоянов все остава. Гласове ще продължават да се купуват.
Същото ще е и с Петър Чобанов. Пеевски на квадрат.
Единственият от "домовата книга", който не е на Пеевски е другият зам.-председател на Сметната палата Тошко Тодоров. Който не иска, защото знае, че държавата не е зад него срещу Пеевски.
Криза.
Навлизаме в непозната територия.

Този коментар публикува на страницата си във Фейсбук икономистът Георги Кадиев, след като по-рано днес Румен Радев отказа да подпише указ за новия служебен кабинет, предложен от Горица Кожарева, заради присъствието на Калин Стоянов в списъка на министрите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    13 22 Отговор
    Плешо пак играе с шарлатаните.
  • 2 Ехххх

    15 19 Отговор
    Що ревеш бре момко?????..Всички с резидента 240+1вън от България
  • 3 ькале

    29 7 Отговор
    Не можем да ви разберем какво бръщолевите уж учени хора. Ами нали целта е да не се купуват гласове. Нали трябва да се сведат до миним? Нали с доказани негодници няма как да стане. Нали е доказъл че не става. НАли трябва да се търси промяна? Какво искате вие?Браво на Президента че ги изрита тези палячовци дето са доказани негодници. А вие какво бръщолевите? Все ще се намери някои дето да свърши работа. Не може със същите.
  • 4 Кво се правят...

    25 2 Отговор
    Все едно при другите вътрешни министри не се купуваха гласове.Другаде е заровено кучето и само ни залъгват.Канали разни и борба кой да ги владее.

    Коментиран от #9

  • 5 Фил

    25 13 Отговор
    Разбирам ги милиционерите защо си дерат ризите за К Стоянов.
    Пребиват невинни хора край националния стадион, убиват човек в стара Загора , стрелят по деца в Плевен - виновни няма. От както господина е министър и корупция в МВР няма. Изпитват ужас от министри като Бойко Рашков , но по негово време през ден хващаха я някой с рушвет, я някой пил!!!!

    Коментиран от #15, #24, #27

  • 6 Георги Илиев Митев

    11 1 Отговор
    Жителите на квартал Обеля 2, блок 237 вход " В" също си продават гласовете на партиите и коалициите.
  • 7 На къде отиваме

    29 6 Отговор
    Велика някога България е превърната в коч ина от едно чудовище! Къде сте, БЪЛГАРСКИ мъже?

    Коментиран от #25

  • 8 БСП милионерите

    9 15 Отговор
    С хартиената бюлетина върнахме Бойко на бял кон. Най обичаме когато Бойко и Ахмед са на власт. Те да отпускат срещу комисионна, а ние да усвояваме без контрол.
  • 9 Последния Софиянец

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Кво се правят...":

    Даже се знае за кои партии се купуват. Осъдени партии няма.
  • 10 Единен

    22 8 Отговор
    Оставка на К. Стоянов.
  • 11 С Кадиев-Мъдиев все същата работа.

    24 5 Отговор
    Жена му дистрибутор на ел. енергия, пише фактури и по заръка на Кадиев дава пари на тоя и на оня по веригата, от които зависи далаверата.
    Къде се завираш между шамарите бе, Мъдиев?
  • 12 !!!?

    13 17 Отговор
    В страната на Альоша и седемте тепета:
    Това беше пъкления план на Мистър Кеш - Горица да е жертвеният агнец, а Калинчо да е цял !

  • 13 така така

    4 19 Отговор
    И тоз и той дървен философ. Пак искат да поставят някакво леке за мин.пред. Не харесаха хубавата българка! Това е пълно унижение и позор за всички българи в България!! ПОЗОР!
  • 14 акудх

    7 13 Отговор
    който върне електронното гласуване само за него трябва да се гласува каквото и да ми говорят селяните там е истината ама те много добре го знаят
  • 15 БСП милионерите

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "Фил":

    Само дето Бойко Рашков вместо Мавродиев, арестува Тиквата. Друго щеше да е ако Мавродиев беше пропял в ареста. Със сигурност и Тиквата, а и доста другари щяха вече да са на сигурно място в кауша.

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Новата

    11 1 Отговор
    Мафия се бори със старата мафия. Когато е необходимо старата и новата мафия се обединяват срещу държавата България и българите в името на цифровото евро, ваксините, подаръците към Украйна, лапачката, островите, кюлчетата, апартаментите в Брюксел и т.н.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 какво се опитва да ми внуши този?

    8 8 Отговор
    Че при Бойко Рашков и Иван Демерджиев не са се купували гласове? Или че не му харесва изборния резултат и затова ще сменяме вътрешния министър, докато му хареса?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Град Козлодуй

    8 0 Отговор
    Събудих се на 65.
    Проверка по чек листа:
    1. Сутрешна ерекци-ОК
    2. Някакви болежки-NO
    3. Бърза проверка дали съм още жив-ОК
    4. Желание за живот-ОКх10.
    5. Проверка дали ми е дошъл акъла-нема го никакъв
  • 22 Мафията вън!

    17 3 Отговор
    Нещата стават сериозни. Няма смисъл от избори, ако преди това не се надигнем и да се разпусне прокуратурата. Какъв е смисълът от държава, която не може да поддържа законност, защото престъпниците владеят ТОЧНО ТЕЗИ нейни органи.

    Коментиран от #39

  • 23 и този с глупостите

    5 3 Отговор
    Много смешно ,какви гласове ще се купуват ,Кадиев знае ли колко преписки има за купуване на гласове?Калин Стоянов каза ,че от всички партии участват без изключение,вкл и от шарлатаните .То купуването вече изобщо не е рентабилно при наличие на социални мрежи,тролове и манипулации от фабриките за заблуда на заблудените.И кои са тези партийни или президентски кандидати с които са натискали Кожарева,нали не трябваше да са такива.Какво означава натиск ?Значи някои искат да минат метър и да заобиколят закона.Още повече МВР няма връзка с машините и софтуера ,който е на хора от ПП ДБ,нито с партийните комисии Но и друго,спряха им кранчето от контрабандата ,дето си беше чист доход без данъци.
  • 24 Рошко кеша

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фил":

    С пудела и градинаря с 12 кенефа
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 коментар

    10 3 Отговор
    Абе Кадиев, само едно не ми е ясно, що толкова много всички сте за този незаменим Калинчо бре? Кое му е толкова незаменимото като шеф на МВР? Имам чувството, че е толкова важно кой ще е премиера, а задължително вътрешният да е Калин Стоянов! Да не би още от сега да е предрешено той да бъде и бъдещия МВР шеф? Никой не ще да каже, аджеба кое му е толкова специалното и незаменимото на този човек?

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 българия или мафията в читанка инфо

    7 0 Отговор
    На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните работи в правителството на „Продължаваме промяната – Демократична България“ и ГЕРБ – СДС с министър-председател акад. Николай Денков. Калин не е бил в правителство с ДПС, ни правителството на Денков се води на Пеевски ни на Главчев. Ротацията пропадна заради него, според думите на Борисов: разбирателство имало за всичко останало, но искането за неговата смяна накарало ГЕРБ да прекратят разговорите. от кога Борисов е Пеевски?
  • 29 Перо

    8 3 Отговор
    Кадиев от червената буржоазия, отдавна е за затвора! Какъв Пеевски, какви 5 лв.? Какво общо има бургаския полицай с Драгалевския шебек?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Плъха

    5 3 Отговор
    Този нерез подпираше фризьорката пандизчийка в младост, а сега говори за купуване на гласове.
  • 33 оня с коня

    5 8 Отговор
    Ами естествено че дали с Горица или с Главчев Калин ВСЕ ОСТАВА!нещо повече- след като Радев на подписа Проетното служ. Правителство заради Калин,сега не само той но и Главчев остава,т.е. бат Бойко ще продължи да си управлява ЗА РАДОСТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ !И възниква въпроса:ЗАКЪДЕ сме с тоя глупав Президент
  • 34 Горски

    3 11 Отговор
    Най - после има шанс за България да излезе от кризата - историята ни го е доказала. Така е било и през двете световни войни, все сме на страната на губещия. Стига демокрация, стига мафиоти, стига мъка за този нещастен народ поробен от своите политици. Войната е изход! Мистър Кеш отново се прави на интересен, но най - хубавото предстои - много скоро диспечер полети мистър Пеевски ще го приземи.
  • 35 Перо

    6 5 Отговор
    Повтаря се историята от 1934 г., но за разлика от тогава, сега няма армия! Положението е топик, по вина на Радев!
  • 36 спомнете си

    6 5 Отговор
    когато хванаха гл.секретар на МВР ,човека на Рашков с контрабандистите и арестуваха жената от митниците.Човека си подаде оставката,направи пълни самопризнания,защото все пак му е останала доблест.И какво направиха Киро и Денков ?Накараха го да я оттегли и се показаха с него публично.Било" грешен" ъгъл.При всички изнесени факти ,те излязоха да го защитават,защото са "честни " ли или корумпирани ?Само не забравяйте кои са тези на които им пречи Стоянов!При положение ,че всички от МВР и синдикатите подкрепят Стоянов,започват да излизат политици срещу цялото МВР ,за да им натресат марионетка и да кадруват.Но за кого кадруват,за своите далавери вероятно и да използват МВР политически.
  • 37 Абе тука е пълно

    7 3 Отговор
    с идиоти на Шиши. Продавате се за жълти стотинки, гнус ме е от Вас. Скоро Ви идва края!

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Времето на анархистите мина

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мафията вън!":

    В Европа не се котирате. В Южен Судан - може. Като нищо.
  • 40 Питам само?!

    5 2 Отговор
    Защо Калинчо е толкова важен за Пеевски? Рядко арогантен милиционер е впрочем.
  • 41 (Ре)публика България

    3 1 Отговор
    Просто са се наговорили с един куршум два заека да уцелят.Всичко е цирк.Хем ще отложат изборите за след онези в САЩ,хем ще пробват Радев да свалят или поне да настроят хората срещу него.Точно онези където са мрънкали против Калинката сега си чупят пръстите да пишат против президента.Самите те направиха безумни промени в конституцията и после Радев им виновен...
  • 42 Станахме ала бала

    3 1 Отговор
    Кадийчето с частната електроцентрала на кадийката се загрижило за вътрешния министър ?Да не би да си сгазил нещо незаконно ,та се появяваш непоканен?Аз не виждам никакъв проблем с Калин Стоянов ,професионалист ,отговорен ,служителите са на негова страна ,синдикати ,нали такива хора ни трябват за да се случват нещата.Единственото е против ,е да няма политическа намеса в работата на деполитизираното МВР.Затова е деполитизирано,обаче не може казва Кики Ала Балата.Трябва техен човек и той да е ала бала,защото са над закона.И партийците хоп се хванали на хорото с Кики на татко Петко.Че и Радев угажда на шарлатаните ,като че ли не ги познава.Що се излагате и показвате публично зависимостите си?
  • 43 Цирк

    2 1 Отговор
    Кога не са се купували гласове ,като че ли Калин Стоянов ги кара ?И докога за 50-100 лв от някой олигарх ще събира гласове в своя полза на политици марионетки.С такава евтиния ,та някои да си клатят краката с 10- 12 хил ,срещу една почерпка.Вместо избирателя да ги удари по главата затова че разиграват държавата като седнат на депутатските банки.Така,че МВР ще излови колкото може,но докога ще има ще балами ,избиратели които единствено трябва да изискват.То само у нас още върви тази простотия ,но мисля ,че е на изживяване.На Мая и Ваня някой подхвърли 8 млн.,се говореше ,те се издокараха марково ,билбордчета и с бля,бля уйдурми накрая 1-2 % има няма.
  • 44 ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА ДОКАТО

    1 0 Отговор
    КАЛИНКАТА НЕ СЕ ПРЪЖДОСА - КАЗА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол