19 Август, 2024 21:57 1 866 44

Паргов: Калин Стоянов показа воля и професионални качества, но от друга страна се превръща в политическо лице

  • калоян паргов-
  • калин стоянов-
  • политическа фигура-
  • качества

Конституционните промени доведоха до това да им се смеем и да им се подиграваме. Възможните варианти за премиер и министър могат да бъдат разширени, коментира още Паргов

Паргов: Калин Стоянов показа воля и професионални качества, но от друга страна се превръща в политическо лице  - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Конституционните промени доведоха до това да им се смеем и да им се подиграваме. Възможните варианти за премиер и министър могат да бъдат разширени. Това заяви Калоян Паргов от Националния съвет на БСП в предаването "Денят ON AIR".

Според него служебният вътрешен министър Калин Стоянов от една страна е показал воля и професионални качества, но от друга страна освен професионалист, който е израснал от системата на МВР, той се превръща в политическо лице. По думите на Паргов това е "ябълката раздора".

Полицаи излязоха на протест в защита на Калин Стоянов

"Трябва да се уважи мнението на синдикатите. Протестът едва ли е спонтанен. Всеки един протест се организира. Полицаите са също граждани на Република България. Очевидно е, че могат да протестират и за това кой да ги управлява. В момента сме в разпад на държавността, на институциите и системите. Това е голям проблем", подчерта Паргов пред Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че Румен Радев е на политическия терен, откакто е избран за президент. Паргов напомни, че Радев е започнал втория мандат с внушителен брой избиратели, които са го подкрепили.

"Подкрепата, с която беше избран, на фона на сегашната избирателна активност, ясно контрастира. Може би това му дава самочувствие. Г-жа Кожарева е избрана от НС. Тя няма тази политическа подкрепа, електорална, каквато има президентът. Самата Кожарева прояви характер и каза, че държи на този кабинет", припомни Паргов.
Той е на мнение, че когато има такъв спор за министри по-редното е да се направи съответната смяна, защото "няма как инатът за един министър да спъва цялата процедура".

"Всички се оплакваме от явлението нелегитимен вот. МВР участва в организацията на изборния процес. Въпросът е в доверието във вътрешния министър - да осигури безпристрастност. Това е проблемът на цялата история", смята Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ни воля ,

    29 1 Отговор
    ни професионални качества ! Стига с бръщолевене на небивалици !

    Коментиран от #10

  • 2 Разликата

    23 5 Отговор
    Калин Стоянов на малкия пръст на Бойко Рашков не може да стъпи! Калинчо е милиционерче от провинцията, а Бойко Рашков е български ЮРИСТ и университетски преподавател по НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО в в Юридически Факултет при УНСС!!!! Ингелекта, компетенциите и опита на Бойко Рашков е солиден! Докато Калинчо е новопръкнала Калинка от нищото, дори няма нужните качества да говори цивилизовано, изразните му средства са като на Мутра от Тъмния преход на страната ни!

    Коментиран от #8

  • 3 Артур от казанската афера

    23 3 Отговор
    Калин що не е арестувал наркоманите от агитката на Левски, наркозависимите от София запад, дето съсипаха имиджа на България,отишле на Халкидики дрогирани и пияни, подуянската гей дружинка и почнали да бият , сервитьорки, готвачки, барманки,обаче там няма МВР да ги варди,и изяли шамарите

    Коментиран от #5, #33

  • 4 Мнение

    22 3 Отговор
    Министърът на Вътрешните работи не трябва да е милицижнер, а по-ингелигентна и високо образована фигура, като Бойко Рашков!

    Коментиран от #14, #41

  • 5 Истината

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "Артур от казанската афера":

    Добре че нашите мафиоти ще ги съдят в Гърция, щото нашата прокуратура и съд са корумпирани. Ей там в Гърция ще получат справедливи и хубави присъди!

    Коментиран от #12

  • 6 Показа ,

    19 1 Отговор
    че като му запари под краката , отива на кино !
  • 7 калинка стоянова

    17 2 Отговор
    шиши е моя бог
  • 8 БСП милионерите

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Разликата":

    Друго щеше да е, ако Рашков беше арестувал Мавродиев и същият беше пропял в ареста. Той обаче арестува Боко баламата, а Мавродиев избяга. Сега никой не знае къде е Мавродиев, при Къро ли е, или пък при Алексей
  • 9 Радев

    9 2 Отговор
    радваш ме максимално !
  • 10 Европеец

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ни воля ,":

    Никакви професионални качества няма Стоянов..... Видях се в пожара в Елин Пелин, другите пожари и ниското ниво на полицейската работа...... Ако купувате на новите луксозни автомобили за ени чари те, убийството на инструктора по стрелба в Пловдив ченгето от неговия невръстен син, нивото на наркотиците разпространявани на територията, мърлявата работа на семкаджиите по пътищата, прекомерната сила и боя на невиновни, и още много други и ако това е професионална работа трябва да му кажи..... Стоянов се взема на сериозно,че е незаменима, ДПС продължи да си купува гласове в областите където няма електорат, така че тая калинка Стоянов трябва забавно да бъде махнат от МВР, както и всички протестиращи полицаи не го защита, особено биячите от специалните тактически сили..... Лошото че тая калинка остава .....
  • 11 брадат татуиран палицай

    10 2 Отговор
    каЛинка ма устройва за министърка
  • 12 Истината

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Истината":

    Никви мафиоти,най обикновени улични наркомани,дето ходят да бият сервитьорки,бившия шеф на Левски Тодор Батков каза това са нашите деца,МВР ги пази,по повод поредния им вандалски акт
  • 13 логично

    7 4 Отговор
    Длъжността министър е политическа длъжност и обикновените лица , назначени на длъжността престават да са обикновени и стават политически лица. (както назначения на длъжност полицай става полицай).
  • 14 Стърчока

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    В нормалните държави военни и милиционери могат да заемат висши държавни длъжности 10 години след като са напуснали армията или полицията.

    Коментиран от #22

  • 15 Мда

    21 2 Отговор
    Този на снимката изкопа дъното. Калин ходи на кино при МВР погром, беше с бяла ризка по "инспекциите" при пожарите, купи БМВ на МВР шефовете, вдигна заплатите предизборно за някои от МВР.
  • 16 Паргов

    18 0 Отговор
    и ти се оказа менте социалист.Нищо добро не я чака тази партия,дето сте калесани за нац.съвет.Как можа да кажеш,че възстановяването на социалната справедливост сега не било важно,а трябвало да се гледа на глобалното положение в което се намираме?

    Коментиран от #19, #25, #28, #35

  • 17 Последния Софиянец

    16 1 Отговор
    Оставка на министъра на Шиши, бе комуне долно

    Коментиран от #21

  • 18 факт

    17 1 Отговор
    Паргов е абсолютна пародия на политик !
  • 19 Стърчока

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "Паргов":

    НА Социалистите преди 9-ти им казваха шумкари
  • 20 Кака Вуна

    16 0 Отговор
    Калинчоо, мвр министерството не е лъжица за твойта устица!
  • 21 Стърчока

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    И тоя е дърпал кредит от ББР-Банка Бойко Разбойко
  • 22 Мдаа

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Стърчока":

    То в България всичко е сбъркано!

    Коментиран от #30, #42

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Мхм

    15 1 Отговор
    Дзън! И няколко пачки паднаха в джобчето на паргов. За недодялан пеевски ПР де. Златотърсачите се инициализираха.
  • 25 Последния Софиянец

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Паргов":

    Истински социалист си е Паргов, защото си лапка без да бачка.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Любо

    10 1 Отговор
    Полицаите от шайката веднага излязоха на протест по подобие и по начин по който защитаваха и Гешев.
    Забелязахте ли, че имаха красиво напечатани добре подготвени плакати ?!
    Радев им го тури четвъртит и унизи патицата на която и се счупиха грънците. Не можеше да си прикрие злобата. Приличаше на Денков в женски дрехи!
    Добре , че не ни стана министър председател, това щеше да е поредното дъно.
  • 28 Последния Софиянец

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "Паргов":

    По бай Тошово само социалистите лапкаха без да бачкат, и изгърбваха другите да бачкат за мижави пари.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Стърчока

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Мдаа":

    Мнда я. Къде на друга място си видял военен да е президент и милиционер министър председател едновременно? В коя напреднала икономически държава?
  • 31 Обикновен

    6 1 Отговор
    Освен основна реформа в Прокуратурата и Съдебната власт, очевидно Изпълнителната власт трябва да извърши драстично прочистване и ликвидиране на милиционерщината, политическата и мафиотска корупционна зависимост, чиновничество и пилеенето на огромен ресурс за Министерството на вътрешните работи! Някакъв си Стоянов много се натискал да стои служебен министър,защото много добре се "борил" с търговията с гласове в полза на намагнитения Пеевски и тулупа Борисов на избори? Даже си организирал и протестираща подкрепа от доверени милиционери? Оставка самозабравили се служебници! И Стоянов и Главчев!

    Коментиран от #40

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Стърчока

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Артур от казанската афера":

    Щото тези ги ползват по организираните протести. Или пък ги внедряват като провокатори когато има неудобни за ГЕРБ протести. Фен клубовете трябва да бъдат забранени.
  • 34 Равносметка

    6 1 Отговор
    Защо Калинчо е толкова важен за Пеевски? Рядко арогантен милиционер е впрочем.
  • 35 ЛАНДЖО

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Паргов":

    Менте цосиалист - гербарист. Сигурно с това изказване на Паргов БСП загуби поне 1000 гласа.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Буха ха

    1 0 Отговор
    Щом милиционерите излизат да го подкрепят, значи е същият боклук като повечето от тях.
  • 44 Жоро

    1 0 Отговор
    Като министър на МВР Калин Стоянов е 100% политическо лице.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол