21 Август, 2024 09:19 4 564 32

Цветанка Андреева: Доган официализира слабостта си в ДПС

  • дпс-
  • пеевски-
  • доган-
  • калин стоянов-
  • избори

Пред Калин Стоянов седи възможността да направи политическа кариера

Доган официализира слабостта си, невъзможността да събере кворум, когато публично е обявил това събитие. В партията има паритет между двата лагера, битката е толкова жестока и никой не може да надделее, обясни пред "Здравей, България" по "Нова телевизия" политологът Цветанка Андреева.

"Електоратът на ДПС е един. Символният капитал е в Доган, а финансовият в Пеевски. Въпросът е кой какво ще вземе от този електорат. Когато МВР е в твои ръце, може да разпънеш чадър и да спечелиш гласове, които иначе никога няма да спечелиш", допълни журналистът Веселин Стойнев.

Бяхме в блокираща ситуация и Борисов ясно посочи защо иска оставката на Калин Стоянов. Вдигнатият юмрук стана символ на момента, в който излезеш от институционалното. Пред Калин Стоянов седи възможността да направи политическа кариера. Това заяви политологът Цветанка Андреева в предаването "Здравей, България".

Основната критика беше, че трябва да се проведат честни избори, но нямаше един аргумент, че има проблем с купуването на гласове. Няма невинна партия в тази игра. За да има честните избори е работа на лидерите. Критиката тръгна от сглобката, фигурата на Калин Стоянов стана ключова в конфликта между ГЕРБ и ПП, добави още Андреева.

Калин Стоянов вдигна юмрук с леко приведена глава. Като човек, който изпълнява задача. Делян Пеевски каза "Ще го поканя да влезе в моята партия". Предизвика протести, за да предпази МВР от влияние. Горица Грънчарова-Кожарева носеше две папки - с едната връчи мандата на президента, с другата да търчи веднага при главния прокурор. Това са демонстрации на Пеевски, за да покаже кои хора, как управлява. Борисов се опита да излезе от разделението Пеевски - антиПеевски, коментира Веселин Стойнев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    48 0 Отговор
    Цялата политическа система е като свински черва, всеки един се бори за власт без да го интересува България или Българския народ. Нито един от всички 240 не е моят политик

    Коментиран от #5, #29

  • 2 Последния Софиянец

    47 9 Отговор
    В анкета сред избирателите на ДПС 95 процента казват че ще гласуват за ДПС на Доган .За Шиши остава Джендърмерията

    Коментиран от #27

  • 3 гост

    26 1 Отговор
    Василий Шукшин "Живял човек" : "...Интелигенция, това е явление - интелигентния човек не се среща под път и над път. То предполага будна съвест, ум, пълно мълчание когато се иска колкото да съзвучие да "пригласяш" на мощния бас на първенците на деня, горчиво разногласие със самия себе си заради проклетия въпрос "КЪДЕ Е ИСТИНАТА"..."
    Та питам: Колко от всезнайковците които ни облъчват всяка сутрин, включително и горепосочените поне малко се доближават до проклетия въпрос "КЪДЕ Е ИСТИНАТА" ???

    Коментиран от #23, #25

  • 4 цербер

    26 1 Отговор
    политоложката Цветанка Андреева.
  • 5 домакин

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    тези кремълски опорки си ги носи вкъщи. нямаме нужда от още прокобници за съдбата на България.
  • 6 Настопроценти

    28 1 Отговор
    Истината е на Цветанка в циципаса и под полата й.
  • 7 Цветанкеее,

    38 4 Отговор
    мислех, че платено защитаваш Боко, а то било най- безсрамно говорене в полза на Шиши и котерията около него. Всичко си дойде на мястото и разбираема е червената ти крива зурла.
  • 8 внушение

    14 6 Отговор
    ++Калин Стоянов вдигна юмрук с леко приведена глава. Като човек, който изпълнява задача. ++
    Аналогично и също безпартийния президент с юмрука си ЧИЯ задача е изпълнявал?
  • 9 Ужас хора!

    32 4 Отговор
    До къде сме го докарали? Абсолютно забранено е словосъчетанието НОВОТО НАЧАЛО. Андреева толкова си ясна и гнусна, че не знам как се гледаш в огледалото сутрин.
  • 10 Мнение

    31 3 Отговор
    Ахмед Доган е крадец, затънал в огромни дългове. Дали са му едни 30-на милиона заем да си погаси предишни борчове и го държат като куче на каишка.
  • 11 Баба Кина

    27 1 Отговор
    Няма бик цял живот. В един момент се превръща в дърто говедо.
  • 12 ЕлПалячо

    15 5 Отговор
    мазника от снимката да си сложи значка на ревера "ДБ", много противни тия ПиаРи вееее
  • 13 Шиши и Боко

    32 3 Отговор
    Пуснете в отпуск Цветанака и й обяснете какво е хибридна война. Голяма излагация.
  • 14 Абе на тази

    30 3 Отговор
    докога ше и давате ефир от километър си личи че е шишопослушник жалки опорки клишета огромна арогантност
    как не я е срам смешла

    Коментиран от #32

  • 15 Aлфа Bълкът

    21 2 Отговор
    Оказа се, че Шиши е доста по-голям играч от Доган.
    Следващият наред е Бойко, тоя дибелия
    да ги е бе, не си е работа.
  • 16 гражданин

    16 3 Отговор
    борбата за честни избори, била борба на лидерите на партиите, Цветанке, добре ли си, не ти се отразяват добре диетите, пухеста си беше по хубава

    Коментиран от #21

  • 17 Агенция Баба Ванга интернешънъл

    12 3 Отговор
    50-тото юбилейно народно събрание, може да направи още по дълбокомислени конституционни промени преди следващите предсрочни парламентарни избори, примерно вместо 4 процента, прагът за влизане да стане 20 процента, така в следващото НС ще влезе само тиквата със 100% мнозинство и най-после ще има редовен кабинет. Ако обаче и те не успеят да прескочат прага, тикволандия може да бъде обявена за шариат и вместо правителство, редовно или служебно, да се назначат султан и велик везир, измежду списък от пет шест човека претенденти.
  • 18 Избори казаха

    5 5 Отговор
    Камала Харис направо ги загребва мой
  • 19 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 10 Отговор
    ЦВЕТ(АН)КЕ НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ................. ПРОТИВ ПРИЯТЕЛЯ НА МИСТЪР КЕШ ...............МАФИОТИТЕ ДОГАН И РАДЕВ ЩЕ ТЕ УВОЛНЯТ ОТ РАБОТА ................ ФАКТ ! .............. КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА (МИСТЪР КЕШ) Е ГОЛЯМ ZЛОБАР И Е СПОСОБЕН НА ВСИЧКО .................. ФАКТ !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Оракула от Делфи

    14 1 Отговор
    Какво да направи Доган, като цял живот е бил един освоител на рушвети!
    И една купчина глашатай са му вършели работата , профука 2-3 милиарда
    ОТКРАДНАТИ ПАРИ ПОКРАЙ АФЕРИТЕ МУ С МЕДИЙ С
    и Пеевски!
    Едно е да си бизнесмен , а съвсем другго е да си в обръча и да ти носят отвсякъде!
    Виждаме че секнат ли парите, тези хора като сакати!
  • 23 Българските турци

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    В официалното определение за харарактера на ДПС няма и намек за етнос или религия... а това че за тях гласуват българските граждани от етнически и религиозни малцинства не е доказателство за това ! Възраждане и другите национални партии по скоро да разсъждават какво да направят че тия хора да не гласуват за такива компрометирани бивши ортаци на най върлите "възродители" от БКП и ДС ! Да разсъждават и размислят... как и за кого са гласували тия хора на изборите в България от 1878 до деня на учредяването на ДПС !!! И какво трябва да направят че да ги убедят отново да гласуват нормално!!!
  • 24 Абориген

    12 2 Отговор
    Тая е много зле, глупава, продажна и пробита!
  • 25 Българските турци

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Всички понятия като , патриотизъм, национална принадлежност със съответните национални интереси,хуманизъм , човешки права , ценности и критерии на демокрацията , модерна развита цивилизация , идеологиите и религиите... са материал от гримьорната на експлоатацията ! С тях се замазват очите и се размътва мозъкът на обикновените хора на нашата планета , за да живеят 1% паразити, на гърба на 99 % наивници !!!.. ДПС е злокачественна онкологична метастаза в политическия живот на съвременна България която трябва незабавно да се изкорени !?... Вредата му върху българите е огромна !..Но е унищожителна върху етническите малцинства и върху етническия мир в страната !!!
  • 26 ОСМАН

    11 1 Отговор
    Вече Доган е истински почетен лидер! На него не му трябва нито кворум ,нито депутатство!Иска спокойно да си изживее дните!Да му мислят ДЕРИБЕИТЕ ОТТУК НАСЕТНЕ!!!
  • 27 Българските турци

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    "Освен ако не се намери смелчага, който да се качи на трибуната, за да го попита: Türkçe biliyor musunuz, Bay Peevski? (Говорите ли турски, г-н Пеевски?)."


    Българските турци , откакто си инсталираха сателитните антени на "ТюркСат" си изгладиха акцента !...А родопският, лудогорският или средногорският и тракийският диалект на турския език е едно румелийско етническо фолклорно богатство !...В Турция езикът, който звучи от турските сериали е официалният истанбулски акцент и всеки окръг /област/ ил / вилает си има свой специфичен акцент и диалект на турския език !
    Времената когато Сокола вдигаше пищна сватба с всенародни веселби с много делиормански фолклор , шествия и голям сватбен пир са отдавна пошлост погребана в миналото ! Времената когато Местан правеше еквилибристика с перфектния си литературен български език от катедрата на Народното събрание също много бързо се "отнесоха от вихъра" и се включиха в "епопеята на забравените "! Живеем вече в епохата на измамите и фалшификациите с изкуствен интелект ! За какво му е на нареза да знае турски език , когато с едно бутонче всичко което говори ,дори на груб жаргонен български, мигновенно се превръща в който му се иска анадолски акцент или в перфектен литературно дипломатичен турски език !
  • 28 Цецка говорителката на Пеевски каза

    9 1 Отговор
    Лъжа защото ми плащат много добре
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Сатана Z

    3 1 Отговор
    ДПС — Шиши е превзела конака МВР без една пушка да пукне с доброто на посолството
  • 32 Азазел

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Абе на тази":

    Най-древната професия, ако беше толкова срамна, нямаше да съществува 🤣
    Та момата само се забърсва и продължава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове