22 Август, 2024 21:08 3 045 30

Румен Петков: Калин Стоянов допусна да стане жертва и го похарчиха

  • румен петков-
  • калин стоянов-
  • протести-
  • мвр

Беше допуснато погазването на определени правила и служители на МВР бяха ангажирани в политически протест. Назначаването на вътрешния, и който и да е министър, е политически акт. Когато служителите на МВР се ангажират, това е практически политическа изява

Румен Петков: Калин Стоянов допусна да стане жертва и го похарчиха - 1

Беше допуснато погазването на определени правила и служители на МВР бяха ангажирани в политически протест. Назначаването на вътрешния, и който и да е министър, е политически акт. Когато служителите на МВР се ангажират, това е практически политическа изява. Това заяви лидерът на АБВ и бивш вътрешен министър Румен Петков в предаването "Денят ON AIR".

Институционално МВР се нуждае от подкрепа, настоя той.

"Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) много преиграват с политическите демонстрации - този да не бъде министър, онзи да не бъде, Кирил Петков предлага Калин Стоянов за министър. Днес той енергично се бори срещу него. Подобен род вмешателство на хората, които поругаха конституционализма, само за да покажат, че променят Конституцията, трябва днес да замълчат", коментира Петков пред Bulgaria ON AIR.

"Никога не съм считал, че фаворизирането на отношението към едно министерство е добър знак от гледна точка на институционализма. Тези, които се вторачват в поста вътрешен министър, нямат добри намерения за държавата и обществото. МВР е сложен организъм, сложен организъм е и Министерството на културата. Фаворитизирането на МВР и вторачването в поста на вътрешен министър във всички случаи нечистоплътен политически акт. Калин Стоянов допусна да стане жертва и то на хора, които се стремяха да го използват, и които го похарчиха с чудовищен замах", категоричен е той.

"Не е единствен. Има немалко проблеми, които могат да бъдат идентифицирани и предотвратени. Купуването на гласове не е практика на всички политически партии. За АБВ гарантирам, че не сме купували гласове. Трябва да поздравим това ръководство на БСП, защото то се сблъсква с атаки, но извършва действия с непоколебимост, които обществото ще оцени. Имат пълната ни подкрепа и активното ни участие при подготовката на предизборните документи, при участието в диалога, изборния процес", съобщи Петков, който допълни, че няма да участва в листи.

По думите му промените в Конституцията са наложителни, важни са и законодателните идеи, които да дадат усещане за сигурност в българското правосъдие. Петков подчерта, че "обричаме България да напусне клуба на държавите, имащи ядрени централи".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гледах как калинка

    22 6 Отговор
    минава пред президентството като лорд

    Коментиран от #24, #27

  • 2 тйхт

    37 8 Отговор
    Калин Стоянов никога не е ставал, че да е жертва! Той беше 2 пъти министър без да има нужната квалификация за това.
  • 3 Абсурдистан

    30 9 Отговор
    Този пикаещ във фонтаните не се ли срещаше с престъпници по разни басейни, докато бе шеф на МВР?
  • 4 Помак

    11 6 Отговор
    Кат е аджамия да копира генерал Радев с вдигнати в юмрук ...това е запазена марка на ген Радев ! Въпреки че и той има трески за дялане ...хубаво е и че се е развел и с пмкесата и е взел българка

    Коментиран от #26

  • 5 Голямата

    25 2 Отговор
    жертва била похарчена ? Пет пари не струва !
  • 6 бай село

    19 5 Отговор
    Пиклю пак се появи.
  • 7 Лорд Минчо

    20 1 Отговор
    Целта е купувачите на гласове да бъдат поставени под контрол. И купуват по евтино и за когото трябва.
  • 8 Замълчи, бе

    21 6 Отговор
    Гнойна пъпко!
    Много добре те познавам! Не че Калин Стоянов е за възхвала, той е за екзекуция, но тива, което ти разви като бизнес в МВР е чудовищно ?
  • 9 Мислител

    25 4 Отговор
    Румба, вече си на политическото бунище. Харчи си парите, но на оня свят ремарке няма приятелче. Алчността ви затри, всички.

    Коментиран от #28

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Антон

    12 24 Отговор
    Калин Стоянов явно много пречи на един лица да правят ала бала, а на друг да точи коприна... А, всички политици, начело с хвърчащата коприна се скриха зад гърба на г-жа Кожарева. Чест и почитания към тази достойна жена!

    Коментиран от #17

  • 13 Ами,простотии

    7 4 Отговор
    Купувачите от задкулисието вече са слаба ракия.За 50-100 лв на глас,едно нищо срещу 10 бона на месец и никаква работа,по точно работа ,за който са им платили,но не за 50 лв както на сульо пульо.Калин Стоянов каза че всички партии купуват и сега се пита точно Кики Лъжеца ли се бори за честни избори който е най корумпирания и най аморалния винаги над закона.Киро да свали министър за кефа си и да търсят техен,е има Кеша е потрес.Не вярвам точно това леке манипулатор да търси честност ,а точно ала бала както обичайно.
  • 14 Пикаещият във фонтани

    17 1 Отговор
    Ко праят "братя Галеви",Руменчо?Ааса,единият май умре?!
  • 15 Град Козлодуй

    10 1 Отговор
    мафията иска посулшковци
  • 16 Облекчаващия се

    8 1 Отговор
    във фонтани... защо изобщо му цитирате мнението.
  • 17 Не пречи

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Антон":

    а помага на определени политици с ала бала МВР-то.
  • 18 Петко Руменов

    14 1 Отговор
    Друго си е да пиkaеш във фонтан, пиян на ГЗ! Така нищо не погазваш!
  • 19 После без него

    3 0 Отговор
    Да не ревете, че има ала бала
  • 20 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 2 Отговор
    ТОZИ С БРАДАВИЦАТА НА СНИМКА НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ ................... ФАКТ !
  • 21 Не е просто,но

    3 9 Отговор
    Не е похарчен.С хора като Кирил Простото който гони само далавери ,който изпада в истерии,ако някой му пречи ,както и на останалите лапачи и зависими ,как да е удобен К.Стоянов.Бил човек на Пеевски ,е то за Киро всички са на Пеевски щом не му вървят по гайдата.Пеевски не им мълчи ,това което казва е точно,затова Киро продължава да го заглушава с истерии и в пространството остава истерията.Там му е силата ,в истеричните повторения да влязат в подсъзнанието без да се мисли.Това е метод от пропагандата на нацистите,на болшевиките и сега се прилага успешно.
  • 22 Румен Андреев

    2 1 Отговор
    Защо потулихте убийството на зам министъра? Или “самоубийството”?
  • 23 Шльободумп

    6 0 Отговор
    Кой е тоя румен петков?
    Много неприятен изглежда ?
  • 24 ПиК. във Фонтач.то

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гледах как калинка":

    Да си на една софра със супер бандити е както гл.сек. да се снима с пуд.лч.та и па.ки в присъствието на Дамаджа.ата.
  • 25 1944

    2 0 Отговор
    на пиян пикльо му спреха командировките у мацква.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ани

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "гледах как калинка":

    Много ми е чудно как им дават по два три заема и то с такава ниска лихва. Кои са тия банки. При обикновените хора за пет хиляди лева заем те размотават и искат хиляди документа.

    Коментиран от #30

  • 28 ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мислител":

    българската поговорка
    е г.ъ.с глава затрива. нали
    става дума за лакомо дупе
  • 29 прав си

    1 0 Отговор
    кривчо Теб полицаите щяха да те арестуват докато пикаеш в шадравана А докато протестираш фъфлейки и залитайки щяха да ти теглят един бой И ако случайно си си загубил и документи и телефон И самоличност щеше да полежиш в ареста То има разлика от един до друг министър на вътрешните работи НАЛИ
  • 30 така де

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ани":

    А на теб кой ти кзаа че един министър е обикновен човек и можеш да му седнеш на масата или да се сравняваш с него Само слънцето грее еднакво за всички
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове